Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
- Petrolhead
- Потребител
-
Re: Войната започна ...
Grozdanoff написа:Petrolhead написа:Grozdanoff написа:Petrolhead написа:Не се водят така спорове
Ами не се водят така спорове... ти отричаш всякава логика. Щом си толкова надъхан националист и АЗОВ не са нацита, защо не се записа, ами плюеш по форумите!?
Добър вечер, ако в Украйна има повече нацисти отколкото на мач ЦСКА-Левски, можеш ли да го докажеш. Но не можеш да ползваш източници завършващи на .Ру и без Фокс нюз.
Айде още един ме прати да воювам с орките. Не мога бв хора, не съм държал пушкало в ръцете си. Няма полза от мен на бойното поле, а и класната няма да ме пусне
Не се притеснявай, в момента азов вземат жени, деца, старци; всеки и всичко, което потенциално би могло да одраска руснак, теб също ще те вземат!
Няма как да не ти го каже това човек, в преден твой пост нападаше някой, че "той не би защитил семейството си"..... а сега какво се оказва, че точно ти си човека, който се крие и не защитава семейство си... да ти доказвам, че азов са нацита, за 20ти път, необходимо ли е!? много добре ги разбираш всъщност нещата, просто си затваряш очите, за да ти е по-лесно на сърцето, ясен си...
Моля се за живота на всички цивилни украйнци, дано и твоята фамилия да е добре, но не им помагаш особено плюейки руснаците и съфорумници!
Ох, успокоих се, не вярвах че взимат осмокласници, сега остава да ме свържат с ония смелия тираджия, да ме метне на стоп до фронта. Само дано да има останали орки и за мен.
Молитвите ти със сигурност помагат. Спасил си поне 4-5 10-годишни момиченца от изнасилване. Надявам се вече сте успели да погледнете малко снимки от днес от под Киев. Всички знаем че това е грим и актьори, но въпреки това няма да ви ги пускам тук, че пак ще ме изгонят
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
Petrolhead написа: Надявам се вече сте успели да погледнете малко снимки от днес от под Киев. Всички знаем че това е грим и актьори, но въпреки това няма да ви ги пускам тук, че пак ще ме изгонят
Аз гледах клип на живо от Киев, първата вечер от военната операция, преди на украйнците да им отрежат нета. На клипа нацистите(защо само нацисти, на които не им пука за собственият им народ биха го направили) си вкарваха артилерията в жилищен комплекс с камиони... гледах и пропаганден клип на азов как завързват цивилни украйнци, които не искат да се бият, после им сваляха гащите(в студа) и ги оставяха... и всички хора, на които опонираш също ги знаят тези неща! Не е ли по-добре за твоя народ да кажеш истината за това, което се случва или те е страх(бих го разбрал)??? От срам ли го правиш?!
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
- Petrolhead
- Потребител
-
Grozdanoff написа:Petrolhead написа: Надявам се вече сте успели да погледнете малко снимки от днес от под Киев. Всички знаем че това е грим и актьори, но въпреки това няма да ви ги пускам тук, че пак ще ме изгонят
Аз гледах клип на живо от Киев, първата вечер от военната операция, преди на украйнците да им отрежат нета. На клипа нацистите(защо само нацисти, на които не им пука за собственият им народ биха го направили) си вкарваха артилерията в жилищен комплекс с камиони... гледах и пропаганден клип на азов как завързват цивилни украйнци, които не искат да се бият, после им сваляха гащите(в студа) и ги оставяха... и всички хора, на които опонираш също ги знаят тези неща! Не е ли по-добре за твоя народ да кажеш истината за това, което се случва или те е страх(бих го разбрал)??? От срам ли го правиш?!
Давай да отговарям. Това което си видял е напълно реално, но си го видял разказано от Московия.
1. Между блоковете не беше артилерия, а ПВО. Според мен абсолютно адекватно решение. Ако си изкараш ПВОто на полето, летящите москвичи ще ти го счупят. Когато си от по-слабата страна, правиш всичко възможно да подобриш позицията си
2. Голите задници по стълбовете са стара украинска традиция, правят го от много време, но вързаните нямат нищо общо с желанието за бой. Така третират мародерите, които крадат от домовете и магазините докато собствениците им или воюват или са избягали.
Благодаря за личните съвети, ще пропусна
Petrolhead написа:...
Не е отпреди 70 години, за нещо съвсем съвременно си говорим. И не е само един нацист в Азов, а и не е само Азов...
Far-right groups have also gained political currency in the past decade, none more chilling than Svoboda (formerly the Social National Party of Ukraine), whose leader claimed the country was controlled by a “Muscovite-Jewish mafia” and whose deputy used an antisemitic slur to describe Ukrainian-born Jewish actor Mila Kunis. Svoboda has sent several members to Ukraine’s Parliament, including one who called the Holocaust a “bright period” in human history, according to Foreign Policy.
Just as disturbing, neo-Nazis are part of some of Ukraine’s growing ranks of volunteer battalions. They are battle-hardened after waging some of the toughest street fighting against Moscow-backed separatists in eastern Ukraine following Putin’s Crimean invasion in 2014. One is the Azov Battalion, founded by an avowed white supremacist who claimed Ukraine’s national purpose was to rid the country of Jews and other inferior races. In 2018, the U.S. Congress stipulated that its aid to Ukraine couldn’t be used “to provide arms, training or other assistance to the Azov Battalion.” Even so, Azov is now an official member of the Ukraine National Guard.
Виж, аз по никакъв начин не оправдавам агресията на Путин (има си други начини да се справи с тези лекета, ако това му беше основния проблем), обаче не може да се отричат такива сериозни проблеми...
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
Petrolhead написа:Grozdanoff написа:Petrolhead написа: Надявам се вече сте успели да погледнете малко снимки от днес от под Киев. Всички знаем че това е грим и актьори, но въпреки това няма да ви ги пускам тук, че пак ще ме изгонят
Давай да отговарям. Това което си видял е напълно реално, но си го видял разказано от Московия.
1. Между блоковете не беше артилерия, а ПВО. Според мен абсолютно адекватно решение. Ако си изкараш ПВОто на полето, летящите москвичи ще ти го счупят. Когато си от по-слабата страна, правиш всичко възможно да подобриш позицията си
2. Голите задници по стълбовете са стара украинска традиция, правят го от много време, но вързаните нямат нищо общо с желанието за бой. Така третират мародерите, които крадат от домовете и магазините докато собствениците им или воюват или са избягали.
Благодаря за личните съвети, ще пропусна
1. Клипа го снимаше киевски гражданин от балкона си, в жилищен комплекс!
2. ПВО/артилерия - същата работа, страхливците се крият под полите на цивилното население!
Ето ти я логичната причина, защо Путин още не е превзел Украйна, защото всъщност му пука за това цивилно население! Всичко друго, което ми кажеш ще е лишено от всякаква логика, защото руснаците имат свръхзвукови балистични ракети, ядрени оръжия и прочие... ако бяха САЩ вместо Русия, досега щяха да са избили милиони твои сънародници!
Плюй по "орките" щом това поражда положителни емоции в теб, но истината ще излезе наяве!
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
- Petrolhead
- Потребител
-
Задавам ти последен въпрос, моля да ми отговориш с да или не. Доводи не ми трябват. Спирам и с писането, най-много да ви пусна някоя снимка.
Въпросът ми е:
Ако преди 8 години Путин не беше превзел Крим и част от донетска и луганска област, щеше ли да има убити десетки хиляди цивилни украинци?
Да или не ?
Въпросът ми е:
Ако преди 8 години Путин не беше превзел Крим и част от донетска и луганска област, щеше ли да има убити десетки хиляди цивилни украинци?
Да или не ?
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
Petrolhead написа:Задавам ти последен въпрос, моля да ми отговориш с да или не. Доводи не ми трябват. Спирам и с писането, най-много да ви пусна някоя снимка.
Въпросът ми е:
Да или не ?
това не е вярно...
Petrolhead написа:Задавам ти последен въпрос, моля да ми отговориш с да или не. Доводи не ми трябват. Спирам и с писането, най-много да ви пусна някоя снимка.
Въпросът ми е:
Да или не ?
Ако Путин не беше превзел Крим, днес Севастопол щеше да е НАТО-вска база и руски флот в Черно море практически нямаше да има. А това може да се случи единствено в глави, подобни на твоята.
Доволен ли си от отговора?
- Petrolhead
- Потребител
-
Grozdanoff написа:Petrolhead написа:Задавам ти последен въпрос, моля да ми отговориш с да или не. Доводи не ми трябват. Спирам и с писането, най-много да ви пусна някоя снимка.
Въпросът ми е:
Да или не ?
това не е вярно...
Е Крим част от коя държава е днес? Азербайджан?
Всякавите гиркин стрелков мотороли, граждани на коя държава са? Норвегия?
Путин концерти даваше, медали раздаваше
Всъщност, остави.
Ясна е работата.
Безнадеждно е
- Petrolhead
- Потребител
-
BMW_POWER написа:Petrolhead написа:Задавам ти последен въпрос, моля да ми отговориш с да или не. Доводи не ми трябват. Спирам и с писането, най-много да ви пусна някоя снимка.
Въпросът ми е:
Да или не ?
Ако Путин не беше превзел Крим, днес Севастопол щеше да е НАТО-вска база и руски флот в Черно море практически нямаше да има. А това може да се случи единствено в глави, подобни на твоята.
Да или не.
Нямам качествена канадска кристална топка и не виждам нищо в бъдещето
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Когато ти свършат патроните (или просто ти се живее)
https://www.youtube.com/watch?v=ThUGelGTKFM
А това им е командира, който си е бил камшика преди 10 дена в цивилни дрехи...
https://www.youtube.com/watch?v=w5MkzDF2Fys

https://www.youtube.com/watch?v=ThUGelGTKFM
А това им е командира, който си е бил камшика преди 10 дена в цивилни дрехи...

https://www.youtube.com/watch?v=w5MkzDF2Fys
Последна промяна nickstorm на 04 Апр 2022, 22:37, променена общо 1 път
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
Petrolhead написа:BMW_POWER написа:Petrolhead написа:Задавам ти последен въпрос, моля да ми отговориш с да или не. Доводи не ми трябват. Спирам и с писането, най-много да ви пусна някоя снимка.
Въпросът ми е:
Да или не ?
Да или не.
Нямам качествена канадска кристална топка и не виждам нищо в бъдещето
Ако Путин не беше превзел Крим, Потрошенко нямаше да лиши Донецка и Луганска област от правото да ползват руски език. Така ли? ДА или НЕ?
Апропо, твойте се предават. В Мариупол днес са се предали 264 войници и офицери. Останките от 501-ви отделен батальон на морската пехота.
/И, забележете, не са ги разстреляли. Макар че причини колкото искаш./
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
BMW_POWER написа:. В Мариупол днес са се предали 264 войници и офицери. Останките от 501-ви отделен батальон на морската пехота
503-ти, виж първия линк по-горе...
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- Petrolhead
- Потребител
-
BMW_POWER написа:Petrolhead написа:BMW_POWER написа:Petrolhead написа:
Ти поне си от старата школа, бива ли да се отговаря на въпрос с въпрос?
Не че има значение и ти си ясен.
Petrolhead написа:BMW_POWER написа:Petrolhead написа:BMW_POWER написа:Petrolhead написа:
Ти поне си от старата школа, бива ли да се отговаря на въпрос с въпрос?
Не че има значение и ти си ясен.
Отговорът на моя въпрос води към отговора на твоя въпрос. И понеже руснаците са лъжци, коментирай укромедиите. Разбита техника и изгорели коли остават след отстъплението на руснаците. Ето какво намират укрите:
Само не ми казвай, че тази снимка е фейк