Войната започна ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Re: Войната започна ...

Мнение от bioz » 04 Апр 2022, 18:35

nickstorm написа:
bioz написа:Ето какво мислят вашите комири за вас. Положението в темата и като цяло в голяма част от страната е "бий ме обичам те"...

"Комири"??? :shock: Комити, комини, кумите, кумири..... Те, избери си правилната дума..... Това е положението във форума, най-големните неграмотници с най-голямо самочувствие. Ай, чал ви....
Мисля, че се досети, нали си грамотен.

https://www.svobodnaevropa.bg/a/31783432.html

Кво пише в телеграм за Буча? Актьори с грим? Нацисти с колелета?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 04 Апр 2022, 18:50

Малко конкретно, колко са подготвени руснаците за "операцията".
Сигурно и това е постановка с актьори ?

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 04 Апр 2022, 18:54

Petrolhead написа:като сте мурзилки, как да ви нарича човек.
ето ви цитат, какво значи

мурзилка
Интернет трол, който пише коментари в подкрепа на Путинова Русия*, най-често срещу заплащане в рубли.
Естествено, оригиналните мурзилки са руски, но има и немалко чуждестранни такива, особено в страните от бившия Източен блок (включително България).
Самата дума „мурзилка” идва от името на популярно (още от времето на Съветския съюз) илюстровано детско списание – в което Мурзилка е някакво жълто човече с червена шапка и червен шал, с вид на плюшена играчка.

ето и за мордор

Mordor definition
(sometimes used attributively) An area of peril, darkness, or evil, which people fear to visit or explore

влизайте в крак с времето

Ясно!
Ти вероятно си под 12 годинки.
Пак "Мордор, мурзилки, трол и подобни детски глупотевини"
Пък аз даже те питам дали ще ходиш в Украйна да защитаваш родината си и се чудя, що не отговаряш на въпроса :mhihi:
Ми ти си дете, вероятно момченце, громиш руснаците на видео игри и по форуми :clap:

Ония ден някакви подобни хлапета , вероятно на твоята възраст (11-12 годишни) или малко по-големи надраскали паметника на съветската армия.
Та ги хванали хлапетата и съответно мисля, че дадоха и майката на едното момче.
Та жената каза, че детето изразило гражданската си позиция!
Не бива да бъде задържано.
Ама то от там идва възпитанието, и гражданска позиция имал!
Браво, дано поне майка му и баща му платят за гражданската позиция на малолетният "дисидент".
Ти рисуваш ли по стените гражданската си позиция, или те е шубе :mhihi: .

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 04 Апр 2022, 19:20

До тук съм 11 годишен украинец в Дубай. Дерзайте, да водите спорове не ви се получава, след като всяка реплика ви е ad hominem, последвана от бърза поредица путински измислици

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 04 Апр 2022, 20:01

Petrolhead написа:До тук съм 11 годишен украинец в Дубай. Дерзайте, да водите спорове не ви се получава, след като всяка реплика ви е ad hominem, последвана от бърза поредица путински измислици

Ми на колко да си?!
Тея детски глупотевини за Сауран, Мордор и тн приказни герои/злодеи дето постоянно извират из под клавиатурата ти + факта, че до сега един път не каза дали ти се ходи в Украйна да поставиш на място руският агресор (това сериозно, определено Русия не трябваше да влиза в Украйна, ама това защото не ми пука нито за едните нито за другите) не те прави по-голям от 11-12 годишен, макс 14 годишен.
Един вид си клавиатурен войн!
Но пък, имаш позиция :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 04 Апр 2022, 20:12

Не се водят така спорове, бе чичко.
Или поне ние в 8ми клас, знаем че да можеш да защитиш позицията си, трябва да имаш неоспорими доводи, доказателства и поне малко дар слово. Само глупавите ученици, Костя копейкин и кафявата преса се опитват да окалят отстещната страна за да спечелят спора. Не се прави така. Най-малкото защото по-умните свидетели на спора веднага загряват, че щом хвърляш персонални обиди и квалификации, значи позицията ти не струва

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 04 Апр 2022, 20:22

Petrolhead написа:Не се водят така спорове, бе чичко.
Или поне ние в 8ми клас, знаем че да можеш да защитиш позицията си, трябва да имаш неоспорими доводи, доказателства и поне малко дар слово. Само глупавите ученици, Костя копейкин и кафявата преса се опитват да окалят отстещната страна за да спечелят спора. Не се прави така. Най-малкото защото по-умните свидетели на спора веднага загряват, че щом хвърляш персонални обиди и квалификации, значи позицията ти не струва

Именно!
А сега прочети какво си написал много внимателно!
Помисли малко как точно кореспондират горното с квалификациите "мурзилки" "путлеровци" и тн. и тн. които бълваш като спукан водопровод.

Аз лично до тук от теб не съм видял една смислена комуникация.
Ясно е , че си пристрастен и е разбираемо. Държавата в която вероятно си роден е нападната и ти, както се вижда с друго не можеш да помогнеш и за това тука громиш врага и разбира се си пристрастен.
Ония ден Руслан Мъйнов май друго каза, но ще го обявиш за какво беше- мурзилка и копейкин. Ама и той е роден в Украйна и той има мнение...или не може.
Как и да е, ти си пристрастен и доводите тук не са ривалентни.
На повечето от нас не ни пука нито за единият нито за другият , но до колкото виждам, никой не е за войната там и нашите мнения са отвъд човешката трагедия, сравнявайки я с други конфликти и причината за този конфликт/война.

Значи, на въпроса няма да отговориш :mhihi:
Последна промяна Е.Димитров на 05 Апр 2022, 8:47, променена общо 1 път

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 04 Апр 2022, 20:40

Чакай сега, мурзилка не е обида, а житейски път.
Все едно да ти кажа, че караш БМВ и ти да се обидиш. Решил си, купил си си, караш.
Същото е и да повтаряш Московски брътвежи, прочел си някаква глупост, повярвал си й и сега тровиш останалия свят с гадна пропаганда.

Ето ви нещо забавно. Нов начин за разминиране, пускаш оператор пред теб, ама да ходи заднешком
https://t.co/9IJj8ZyOrS

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 ALPINA B10

Мнение от Grozdanoff » 04 Апр 2022, 20:50

Petrolhead написа:Не се водят така спорове

Ами не се водят така спорове... ти отричаш всякава логика. Щом си толкова надъхан националист и АЗОВ не са нацита, защо не се записа, ами плюеш по форумите!?
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 04 Апр 2022, 20:58

Grozdanoff написа:

Ами не се водят така спорове... ти отричаш всякава логика. Щом си толкова надъхан националист и АЗОВ не са нацита, защо не се записа, ами плюеш по форумите!?

Добър вечер, ако в Украйна има повече нацисти отколкото на мач ЦСКА-Левски, можеш ли да го докажеш. Но не можеш да ползваш източници завършващи на .Ру и без Фокс нюз.

Айде още един ме прати да воювам с орките. Не мога бв хора, не съм държал пушкало в ръцете си. Няма полза от мен на бойното поле, а и класната няма да ме пусне

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 04 Апр 2022, 21:13

Petrolhead написа:Добър вечер, ако в Украйна има повече нацисти отколкото на мач ЦСКА-Левски, можеш ли да го докажеш. Но не можеш да ползваш източници завършващи на .Ру и без Фокс нюз.

Заповядай - https://www.nbcnews.com/think/opinion/u ... cna1290946

https://www.theguardian.com/world/2014/ ... -neo-nazis

Това от 2014 го пусках и преди. Ако искаш да те взимат насериозно не може да отричаш очевидното.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 04 Апр 2022, 21:17

STEVAL написа:
drago_pavlov написа:
Grozdanoff написа:Хуленето по Русия може да ни дръпне назад икономически в този конфликт, това е което не се разбира от много хора...

Я ти като разбиращ обясни как точно Русия ще ни дръпне назад икономически? Ама с конкретни примери.
Че аз нещо не се сещам :dunno:

Може ли аз :)

Може, но ако може да правим разлика между компютри и компоти :lol:
Всичко, което си изброил са световни тенденции. Нито едно не е последствие само за България. А неособено интелигентния младеж по-горе има теза, че ако си траем ще сме добре, ако хулим Русия ще дръпнем назад :kuku:
Как по-точно?

Grozdanoff написа:, защото въпроса ти е обясняван многократно в темата!

Ти някога нещо конкретно ще кажеш ли? Или само ала-бала за пред блока с бира и семки? Явно не ти стига капацитета да изразиш мнение затова само ръкопляскаш около прима балерините на темата...

E34 написа:
drago_pavlov написа:Я ти като разбиращ обясни как точно Русия ще ни дръпне назад икономически? Ама с конкретни примери.
Че аз нещо не се сещам :dunno:

Уааахахахахаххахахахахахха ей тва е един от най-надрусаните постове във темата! Еваларка :yes: :yes: :yes:

Ти като един виден анализатор ще кажеш ли нещо конкретно?
Без оградната мрежа и арматурата, че и там тенденцията е световна. Нещо конкретно за България?

И като сте се събрали тук топ икономистите на форума някой ще ме светне ли защо най-верния сателит на путягата в Европа е с по-високи цени на горивата от нас?
Нали уж трябва да са по-добре като са с Русия?
Или ще се направите на разсеяни като в другата тема :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 04 Апр 2022, 21:20

Айде още един ме прати да воювам с орките. Не мога бв хора, не съм държал пушкало в ръцете си. Няма полза от мен на бойното поле, а и класната няма да ме пусне

Ще готвиш за нацитата пушката като ти пада от ръцете и се стряскаш от гърмежи , какъв е проблема ? Първо готвиш украински борш после сервираш на мъжете с нацистка ориентация в живота , даваш всичко за каузата така да се каже . :mhihi:
Последна промяна Jordana на 04 Апр 2022, 21:26, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 ALPINA B10

Мнение от Grozdanoff » 04 Апр 2022, 21:24

Petrolhead написа:
Grozdanoff написа:

Добър вечер, ако в Украйна има повече нацисти отколкото на мач ЦСКА-Левски, можеш ли да го докажеш. Но не можеш да ползваш източници завършващи на .Ру и без Фокс нюз.

Не се притеснявай, в момента азов вземат жени, деца, старци; всеки и всичко, което потенциално би могло да одраска руснак, теб също ще те вземат!
Няма как да не ти го каже това човек, в преден твой пост нападаше някой, че "той не би защитил семейството си"..... а сега какво се оказва, че точно ти си човека, който се крие и не защитава семейство си... да ти доказвам, че азов са нацита, за 20ти път, необходимо ли е!? много добре ги разбираш всъщност нещата, просто си затваряш очите, за да ти е по-лесно на сърцето, ясен си...
Моля се за живота на всички цивилни украйнци, дано и твоята фамилия да е добре, но не им помагаш особено плюейки руснаците и съфорумници!
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 04 Апр 2022, 21:38

enigma написа:
Petrolhead написа:Добър вечер, ако в Украйна има повече нацисти отколкото на мач ЦСКА-Левски, можеш ли да го докажеш. Но не можеш да ползваш източници завършващи на .Ру и без Фокс нюз.

Заповядай - https://www.nbcnews.com/think/opinion/u ... cna1290946

https://www.theguardian.com/world/2014/ ... -neo-nazis

Това от 2014 го пусках и преди. Ако искаш да те взимат насериозно не може да отричаш очевидното.

Прочетох статията диагонално. Освен за неща от преди 70 години и за вече изхвърления от Азов нацист, има ли нещо с по-малко нафталин по него?

Моля помислете логично, ако на границата си имаш орда орки, които искат да завладеят територията ти, ще имаш ли екзистенциална нужда да мразиш някого другиго?
И ако една държава е пълна с нацисти, защо по дяволите си избираш евреин за президент и защо 40% от населението ти говори само руски и никой не ги закача?
И последно, малко повече четене е, но ще ви хареса. Като го прочетете, моля да ми обясните как нещо подобно е възможно, ако наоколо е пълно с нацисти
https://www.tabletmag.com/sections/news/articles/uman-jewish-burning-man
Наистина последно, 99.8% от информацията идваща от Мордор е лъжа. Абсолютно всяко нещо, което може да бъде намерено при някой официален мордорски канал за информация със сигурност е лъжа.
Дори първоизточника да не е мордорски, след като орките го повтарят значи е лъжа

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата