Войната започна ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Re: Войната започна ...

Мнение от hell's angel » 03 Апр 2022, 21:44

Политическата е другаде, тук уж си говорим за джепането и войната, аре стегнете се малко деба. Почвам да се дразнИМ вече :mrgreen: :ok: :mhihi:
Ubi dubium, ibi libertas

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 03 Апр 2022, 21:50

Тези американските бази са вовеки веков на българска земя . Ще си ги къткаме краварчетата в трите бази докато сме живи . Няма случай американска база да е освободена върната доброволно . В Куба Гуантанамо си съществува и до днес, даже Кастро не можа да я бутне с пръст дори .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 03 Апр 2022, 21:54

hell's angel написа:Политическата е другаде, тук уж си говорим за джепането и войната, аре стегнете се малко деба. Почвам да се дразнИМ вече :mrgreen: :ok: :mhihi:

Работата е сериозна. Ето откъде руснаците взимат оръжие

https://www.youtube.com/watch?v=rLCbaltdIVg

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 03 Апр 2022, 21:59

https://www.youtube.com/watch?v=FUmSsCXuyvg
Петролната глава нещо ще коментираш ли за това "дете" ? Укропите пращат деца срещу руската армия , безобразие , свинщина ..
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 03 Апр 2022, 22:06

Jordana написа:https://www.youtube.com/watch?v=FUmSsCXuyvg
Петролната глава нещо ще коментираш ли за това "дете" ? Укропите пращат деца срещу руската армия , безобразие , свинщина ..

Разликата тука е, че едните нямат избор и се защитават.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 ALPINA B10

Мнение от Grozdanoff » 03 Апр 2022, 22:17

///M Power написа:
Grozdanoff написа:
///M Power написа:
Grozdanoff написа:Толкова нелепи, лишени от всякаква логика мнения се изписаха, обясняващи, че на Русия не им вървяла войната едва ли не... Какво ще постигнете с това!? Защо!?
По-важния ми въпрос, защо някои хора подкрепяте това, че нашите управници яко ни натубват с тия санкции и лаене срещу Русия!? Сами си го нахлузваме по тоя начин, някои наистина ли не го осъзнавате това нещо, или хейта към Русия, трябва да е над всичко, дори собствените ни интереси...

А ти толкова ли си зациклил, че не можеш да разбереш, че нямаме избор? Или трябва да слушаме Русия -да имаме Газ или слушаме запада да имаме други неща. Та точно така трябва да мислим за собствените интереси, Ако НАТО и Русия започнат конфликт ти какво си мислиш, Русия ще кажат няма да пускаме ракети към България, те не са пращали нищо към Украйна.

Не аз съм зациклил, колега! Твърдението, че "нямаме избор" е 100% зацикляне по въпроса... Избора го имаме все още, казва се "неутралитет". Това е най-доброто за българската външна политика в такъв конфликт! Другото е интерес на ЕС и по-точно на САЩ, не български! Били сме "енергийно зависи" - да такива сме, но трябва да знаем и че такива ще бъдем, относно ресурси, които нямаме... Спряха ни блокове на АЕЦ - няма проблем, САЩ ни открадна златото - няма проблем! Русия напада Украйна - българина заклеими Русия завинаги... Глупост!
Ако Русия реши преманхе натовските бази в България, има ли някой който вярва че НАТО би защитила България по някакъв начин?! А какво правят американски бази у нас, и трябва ли ни на нас тези бази? Имаме ли някакъв интерес в това, че нато ни обезоражи? Русия щеше ли на нападне Украйна ако НАТО не ги бяха въоражили и някога би ли нападнала Русия - България, освен ако не ни въоражат и надъхат като украйнците? Тези въпроси задавали ли сте си ги изобщо...

Пак гледаш едната страна, преди Русия забраняваше някои неща, сега са САЩ и ЕС, няма разлика, все някой диктува политиката в страната. Ако Русия реши да заличва нещо в БГ ще го направи, все тая дали сме неутрални или не. А защо има бази на САЩ, по същата причина при която преди имаше на СССР. Русия се интересува само и единствено от собствения интерес, и хич не и пука за България, нито преди, нито сега. Пак питам можеше ли България да остане неутрална в световните войни? Положенито сега не много по-различно.

В момента на Русия не и пука за България, прав си за това! Последните 30 години обаче, се видя че на запада още повече не пука за България! За това, че малка държава като България винаги ще е под нечие влияние също си прав. Не съм съгласен обаче, че трябва ние да си затваряме очите за една камара неща, и нашето правителство да изпълнява това, което му се нарежда на пълните 100%, дори ако това ще е в наш ущреб! Доникъде няма да стигнем така! Хуленето по Русия може да ни дръпне назад икономически в този конфликт, това е което не се разбира от много хора... и да имахме избора да запазим някакъв неутралитет откъм санкции и т.н. но нашето правителство не го направи... сега всички ще сърбаме попарата след няколко месеца...
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: СамУет

Мнение от Пинтев » 03 Апр 2022, 22:25

Споделям разговор между мен и български тираджия,прибрал се в петък от Украйна.
Той:Видях как украинците стрелят по сгради,и заснемат видеоклипове.Видях и как руски военни събличат униформи за да загърнат деца по улиците.

Нямам какво повече да кажа...всичко което се дава по телевизията и радиото е диктувано от ЕС педалите и УСА педерастите.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 ALPINA B10

Мнение от Grozdanoff » 03 Апр 2022, 22:31

Vanqu1sh написа:

Колега, ти чел ли си история някога? Казва се капитолация този избор, другия избор е този на клипа... 04.1945г в Нацистка Германия пак така са изкарвали деца и старци да се бият... държавна политика! Финландия примерно, просто е приела условията на Русия тогава, там я е нямало тая човешка гибел... лично на мен второто ми е малко по-хуманно, от това украйнците да пращат децата си да мрат...
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 03 Апр 2022, 22:45

Пинтев написа:Споделям разговор между мен и български тираджия,прибрал се в петък от Украйна.
Той:Видях как украинците стрелят по сгради,и заснемат видеоклипове.Видях и как руски военни събличат униформи за да загърнат деца по улиците.

Нямам какво повече да кажа...всичко което се дава по телевизията и радиото е диктувано от ЕС педалите и УСА педерастите.
Тия деца кво ли правят по улиците ми не са на училище? Бг тираджията знае всичко не знам що върти гервека ми не е съветник на путягата.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 318i N42B20AB
Мечтае да кара: хората да мислят
Детайли за колата: свежа и поддържана!

Мнение от ivoaudi » 03 Апр 2022, 22:55

А човекът просто сподели..
9K714 OKA SS-23

ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от integral » 03 Апр 2022, 23:12

Vanqu1sh написа:
BMW_POWER написа:
ekalchev написа:
BMW_POWER написа:орките в Донбас.

Орките идват от Мордор. А Мордор е русия, бъркаш термините :)

Направо да избиеме всичко живо - жени, деца, старци. Ако не стане ще хвърлиме една ядрена бомба да не сме капо.
Тук нямаш идея коко си прав. Добре, че украинците не воюват срещу САЩ защото иначе в момента щеше да сидиш в мазата облечен с гумен костюм и да пиеш калиев-йодит :mhihi:

Vanqu1sh написа:
integral написа:
Vanqu1sh написа:Тука удобно пропускате да споменете, че Украйна предава ядреното си оръжие през 1994г. и Русия е една от страните, които дават гаранции за териториалната и цялост подписан в Будапеща. Също така по тезата, че даването на оръжия само влошава положението и трябва да има дипломация. Не може да преговаряш с някой, който е дошъл да те убие.

САЩ и Великобритания настояват за това нещо защото предпочитат да си има работа само с Русия по темата с ядреното оръжие, а не как и с Украйна, Беларус и Казахстан. Без значение от това, Русия гарант ли е в договора

Значи първо питаш с обиден тон защо Украйна била останала без ядрени оръжия. Получаваш неудобен и неочакван отговор :mhihi: и естествено най-логичното решение което ти идва наум е, че Русия е виновна защото е била гарант на договор който лично зелената киевска фея седмица преди да го запукат обяви, че щял да го преразгледа и искал да възъобнови ядреният статут на измислената си държава :kuku: :dummy: :mhihi:

И какъв е проблема Украйна да е в НАТО? Единственото обяснение е, че след това Русия няма да може да нападне Украйна, както и стана. Няма нищо общо с никаква стратегическа сигурност и само болни мозъци могат да мислят друго яче.

:kuku: Обикновена американска томахавка способна да носи ядрена бойна глава прави разстоянието от Украйна до Москва за около 7-8 минути :dummy: , да ти обяснявам ли още, макар, че като се замисля няма смисъл :OT:

ekalchev написа:
BMW_POWER написа:Аз вярвам на това, че този и подобните му осем години стрелят по мирни жители.
Интересно защо от 8 години са започнали да стрелят. А не от 10 или 15 години.

Интересно ти е защото най-вероятно преди 1 месец си научил къде се намира Украйна на картата.

Сигурен съм, че националистите в агитките на Левски първи, ще грабнат пушки и ще ходят да стрелят по турци в родопите ако решат да отцепват територии към Турция и аз ще ги подкрепя.
Кого ще подкрепиш в крайна сметка защото не става много ясно :dunno: Можеш да не отговаряш - и в двата варианта си на губещата страна просто нещата които могат да ти причинят едните или другите са с малко различно естество (така да се каже :mhihi: )

[/quote]В момента в който решиш да отделяш територия от суверенна държава и работиш активно за това на нейна територия ти не се водиш за мирен жител. Така че, мирни жители в Донбас няма убити, има убити сепаратисти.[/quote]
Следователно българите които са се били по време на Руско-турската освободителна война са сепаратисти. Следователно на връх Шипка и във всеки втори град или село имаме паметници в почит на сепаратисти. Вероятно си фен или роднина на Цецо-асансьора (Цветан Цветанов) което не е учудващо и напълно в тон с изявите ти на местно ниво.

Petrolhead написа:Явно отговор няма да получа. Драгите ни неутрални мирни колеги си дъвчат руските опорки и до там.

Отговарям си сам.

То си беше ясно, че сам ще си отговориш :dunno: , но даже и това не успя да свършиш като хората. Заповядай пълен отчет и обяснение за душевните ти терзания https://vz.ru/incidents/2022/4/1/1151531.html

Нямам идея какво точно се е случило, но има клипчета от няколко места, как 2 хеликоптера обстрелват с ракети руска база с горива на 40 километра от украинската граница. Според мен има 2 варианта за случилото се

Нямаш идея какво се е случило, но иначе сам си отговаряш :mhihi: добреееееееее :mhihi:

2. Украинците преминават през всички пвота, зенитни ракети, радари, самолети и хеликоптери на московците, летят около 40 минути в едната посока, стрелят и се прибират пак 40 минути над вражеска територия. И всичко това с хеликоптери от 60те.
Явно въпросните украинци са усвоили някакви свръх-способности от помагачите им от вселената на Марвел :mhihi: Викаш летят 40 минути = 40 километра :D :mhihi: :mhihi: според мен за да развият такава скорост са летели с дирижабли или са носели хеликоптерите на ръце до базата и обратно :mhihi:

Ако имате други предположения, давайте.
Преди месец ти казах - отиди на психиатър. Шизофренията може да бъде успешно контролирана стига да не и оттървеш края :mhihi: :yes:
- Татко, това е новият ми приятел. Той е влогър, трейдър, маркетинг гуру и инфлуенсър...
- Абе дъще, абе дали няма как да се съберете пак с онзи циганин? :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от integral » 03 Апр 2022, 23:17

bioz написа:
Пинтев написа:.
Тия деца кво ли правят по улиците ми не са на училище?

Викаш по време на война не знаеш защо децата не са на училище ами били по улиците :roll: :mhihi:

Бг тираджията знае всичко не знам що върти гервека ми не е съветник на путягата.

Същата поради която ти не си съветник на Байдън :winky:
- Татко, това е новият ми приятел. Той е влогър, трейдър, маркетинг гуру и инфлуенсър...
- Абе дъще, абе дали няма как да се съберете пак с онзи циганин? :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 03 Апр 2022, 23:21

И какъв е неудобния и неочакван отговор. Украйна си предава ядреното оръжие на Русия. Русия гарантира нейната териториална цялост. Русия напада Украйна. Ма вие вече се объркахте от подпирки. Я кажете в крайна сметка тая война защо се води? Май имате поне 5-6 различни тези?

Grozdanoff написа:
Vanqu1sh написа:

Колега, ти чел ли си история някога? Казва се капитолация този избор, другия избор е този на клипа... 04.1945г в Нацистка Германия пак така са изкарвали деца и старци да се бият... държавна политика! Финландия примерно, просто е приела условията на Русия тогава, там я е нямало тая човешка гибел... лично на мен второто ми е малко по-хуманно, от това украйнците да пращат децата си да мрат...

По твоята логика всяка държава която бъде нападната трябва да обяви капитулация за да е по-хуманно.

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 03 Апр 2022, 23:27

То е ясно по време на война къде са децата, ама не е ясно кво праи български тираджия на фронта, щом и украинци и руснаци видел, па стрелят.. слава на тия безстрашни копелета! :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 03 Апр 2022, 23:30

integral написа:
bioz написа:
Пинтев написа:.
Тия деца кво ли правят по улиците ми не са на училище?

Викаш по време на война не знаеш защо децата не са на училище ами били по улиците :roll: :mhihi:

Бг тираджията знае всичко не знам що върти гервека ми не е съветник на путягата.

Същата поради която ти не си съветник на Байдън :winky:
Бас държа, че си най-умния в семейството.

Ако не бяха там руснаците децата нямаше да са по улиците та да трябва да ги завиват с шубите си. Въпроса беше реторичен...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата