Войната започна ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Re: Войната започна ...

Мнение от Vanqu1sh » 03 Апр 2022, 18:03

"Латвия и Естония последваха примера на Литва и са прекратили вноса на руски газ. Припомняме, че вчера от Вилнюс обявиха, че внася втечнен газ през своя терминал в пристанището Клайпеда.
По данни на Евростат през 2020 година Русия е доставила 93 на сто от газа в Естония. В Латвия 100 процента от внесения газ е бил руски, а в Литва - 50%."

Ай честито.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 ALPINA B10

Мнение от Grozdanoff » 03 Апр 2022, 18:07

Толкова нелепи, лишени от всякаква логика мнения се изписаха, обясняващи, че на Русия не им вървяла войната едва ли не... Какво ще постигнете с това!? Защо!?
По-важния ми въпрос, защо някои хора подкрепяте това, че нашите управници яко ни натубват с тия санкции и лаене срещу Русия!? Сами си го нахлузваме по тоя начин, някои наистина ли не го осъзнавате това нещо, или хейта към Русия, трябва да е над всичко, дори собствените ни интереси...
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 03 Апр 2022, 18:20

По- важното е вие от отбор мурзилка да ми отговорите кой ви напука бидоните с нафта в белгород.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 03 Апр 2022, 18:22

https://www.facebook.com/10000122350358 ... 0604632076

Понеже разни публични личности не разрешават да се коментира под техните статуси, но говорят за осеяни с трупове улици под Киев, ето малко живи кадри.
Удобно разположени за заснемане по улицата. Само че този в дясно си мърда ръката, а когато колата го подминава на огледалото се вижда, че е седнал.

Бих добавил, че ще тича бързо, за да легне на съседната улица за другите кадри.

p.s. Как не се научиха да правят фейк новини? Или може би гражданството е толкова затъпяло, че вярва безрезервно на всичката смрад от телевизора и медиите? В Сирия БОВ ги миеха с вода от маркуч, започваха да правят снимките отпреди "труповете" да са легнали удобни и се вижда как мърдат. Снимки от Канада се оказват в Украйна ... Вадете си изводи, преди да повтаряте фейковете.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 03 Апр 2022, 18:35

Petrolhead написа:По- важното е вие от отбор мурзилка да ми отговорите кой ви напука бидоните с нафта в белгород.

Е кой?
Вероятно си бил там и знаеш и от известно време ще се пръснеш да обясниш кой?
А иначе, ти ще ходиш ли в Украйна да се биеш срещу руснаците?
Питам сериозно, и ако отговора е "Не" - защо?
(На твой език "Ше бориш ли Мордор путлер у а орки вън сауран хобит смог и белият магьосник бум бум Хари Потър")

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 03 Апр 2022, 18:42

Е.Димитров написа:
Petrolhead написа:По- важното е вие от отбор мурзилка да ми отговорите кой ви напука бидоните с нафта в белгород.

Е кой?
(На твой език "Ше бориш ли Мордор путлер у а орки вън сауран хобит смог и белият магьосник бум бум Хари Потър")

Не знам кой, вас питам, нали сте в кръжока по дълбоки конспирации.
Вижте там, направете другарска спявка и решете кой е верния отговор. А после заедно ще се посмеем за сметка на най-великата армия на света

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 03 Апр 2022, 18:59

Petrolhead написа:
Е.Димитров написа:

Е кой?

Вижте там, направете другарска спявка и решете кой е верния отговор. А после заедно ще се посмеем за сметка на най-великата армия на света

Кои сме тия "ние"
Май бъркаш кръжока.
Аз поне не знам някой тук да не изразява някакво собствено мнение базирано на собствените му разбирания.

Ако говориш за петролните бази дето ония ден казаха по новините, че са взривени от украински хеликоптери , вероятно ти знаеш повече.

Иначе по въпроса за отбраната на Украйна, ще ходиш ли?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 03 Апр 2022, 19:07

Grozdanoff написа:Толкова нелепи, лишени от всякаква логика мнения се изписаха, обясняващи, че на Русия не им вървяла войната едва ли не... Какво ще постигнете с това!? Защо!?
По-важния ми въпрос, защо някои хора подкрепяте това, че нашите управници яко ни натубват с тия санкции и лаене срещу Русия!? Сами си го нахлузваме по тоя начин, някои наистина ли не го осъзнавате това нещо, или хейта към Русия, трябва да е над всичко, дори собствените ни интереси...

А ти толкова ли си зациклил, че не можеш да разбереш, че нямаме избор? Или трябва да слушаме Русия -да имаме Газ или слушаме запада да имаме други неща. Та точно така трябва да мислим за собствените интереси, Ако НАТО и Русия започнат конфликт ти какво си мислиш, Русия ще кажат няма да пускаме ракети към България, те не са пращали нищо към Украйна.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 03 Апр 2022, 19:12

Е.Димитров написа:
Petrolhead написа:
Е.Димитров написа:

Е кой?

Кои сме тия "ние"
Май бъркаш кръжока.
Аз поне не знам някой тук да не изразява някакво собствено мнение базирано на собствените му разбирания.

Ако говориш за петролните бази дето ония ден казаха по новините, че са взривени от украински хеликоптери , вероятно ти знаеш повече.

Собствените ви мнения някак странно се покриват с всичко което пише в Риа новости. Така че позволи ми да нямам вяра на собствените ви мнения

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 03 Апр 2022, 19:16

Верно ли путягата се отказал от Киев? Що тъй?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2016 m550d

Мнение от ekalchev » 03 Апр 2022, 19:17

bioz написа:Верно ли путягата се отказал от Киев? Що тъй?

Победи там и замина да побеждава на друго място. Четох интересен анализ защо русия не праща новите си и модерни танкове Т-14 Армата в Украйна. Виждам че доста военни анализатори стигат до извода, че руснаците не искат да пратят модерна техника, за която са създали митове, че е много ефективна, защото ако украйнците почнат и тях да ги гърмят, ще рухне мита, за руската военна техника и ще загубят много поръчки за тези оръжия. Всички (е може би не всички) сме карали руски автомобили и знаем колко струват. Обаче никой не е карал руски танк или руски самолет и за тях бяха създадени митове, че са велики машини. Подозирам, че са толкова велики пред западните колкото БМВ срещу Москвич. Видяхме и великата руска армия, че може основно цивилни да убива... трябва да призная, че дори и аз не вярвах, колко им е пробита армията на руснаците. Ако не бяха многото жертви тая война щеше да е някаква комедия...
Последна промяна ekalchev на 03 Апр 2022, 19:28, променена общо 3 пъти

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 03 Апр 2022, 19:19

bioz написа:Верно ли путягата се отказал от Киев? Що тъй?

Въпрос на приоритети. Няма смисъл да се разрушава града. За руснаците е важно да смачкат орките в Донбас. Направят ли го, после вече ще е лесно.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 03 Апр 2022, 19:23

Petrolhead написа:
Е.Димитров написа:
Petrolhead написа:
Е.Димитров написа:

Е кой?

Кои сме тия "ние"
Май бъркаш кръжока.

Собствените ви мнения някак странно се покриват с всичко което пише в Риа новости. Така че позволи ми да нямам вяра на собствените ви мнения

Е що за логика?
Аз изразявам моето мнение, руски филми и език не харесвам и не чета.
Учил съм го, но не ми е интересен.
До колкото знам, и Риа новости мисля е затворен за България (нали няма цензура, да не вземе някой нещо да си помисли)
Така , че не ми вменявай моля ти се някакви свои мисли , които са тотално грешни.
Единствено коментарите ми са насочени на там, че нещата не са еднопосочни и справедливи.
Не са справедливи, защото се вижда само едната гледна точка и в крайна сметка, гарантите по споразуменията са Германия и Франция и те не направиха нищо по този въпрос, за да няма война там.
Тази война не е моята война и аз, като всеки нормален човек не одобрявам военни действия където и да е било по света.
Вижда се , че тази война е умишлено предизвикана, малко като да се закачаш с някой голям и после да плачеш, че те бие.

И пак да попитам, ще ходиш ли в Украйна да се биеш за каузата?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2016 m550d

Мнение от ekalchev » 03 Апр 2022, 19:25

BMW_POWER написа:орките в Донбас.

Орките идват от Мордор. А Мордор е русия, бъркаш термините :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 03 Апр 2022, 19:28

Май някой живеят в страната на приказките.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата