Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Когато излезне CoVid ваксината и бъде достъпна бихте ли се ваксинирали?

Не!
206
61%
Да, веднага
58
17%
Да, 1 месец по-късно
14
4%
Да, 3 месеца по-късно
16
5%
Да, 6 месеца по-късно
21
6%
Да, 9 месеца по-късно
21
6%

Общо гласове : 336

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

Мнение от ivoo » 01 Апр 2022, 13:57

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 01 Апр 2022, 14:48

аз само брадва признавам

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 01 Апр 2022, 15:24

Има хора без парцал на лицето в мола ... :shock:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 01 Апр 2022, 15:38

alekangg написа:аз само брадва признавам

легендарен - http://bradva.bg/bg
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 01 Апр 2022, 22:00

ivoo написа:Ползата от ваксите https://bogari.bg/publikuvaha-dannite-z ... i-moderna/

Честито на печелившите и нека бог да е с тях...

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 02 Апр 2022, 0:30

mr_petroff написа:
ivoo написа:Ползата от ваксите https://bogari.bg/publikuvaha-dannite-z ... i-moderna/

Честито на печелившите и нека бог да е с тях...

На офца бог не и трябва.
Тук едни хора говорят едни неща,които на други няма да ми харесат, и не е от брадва.бг или Блиц.
https://youtu.be/cikqCTmG5WU

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 02 Апр 2022, 6:02

Дали ще видим Урсула и ко , а и някои фарма лидери пред Европейския съд за правата на човека ... едва ли , въпроса ми е риторичен .Но ако съпоставим нанесените щети от така наречената ковид криза , с военните престъпления на някой диктатор от третия свят ,то цялата тази шайка е за пред трибунала в Хага.Не Ковид нанесе щети по икономиките и ограничавне на права в целият свят , а малоумните мерки взети от малоумни чиновници в ЕС ,СЗО и т.н.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 02 Апр 2022, 9:29

mr_petroff написа:Дали ще видим Урсула и ко , а и някои фарма лидери пред Европейския съд за правата на човека ... едва ли , въпроса ми е риторичен .Но ако съпоставим нанесените щети от така наречената ковид криза , с военните престъпления на някой диктатор от третия свят ,то цялата тази шайка е за пред трибунала в Хага.Не Ковид нанесе щети по икономиките и ограничавне на права в целият свят , а малоумните мерки взети от малоумни чиновници в ЕС ,СЗО и т.н.

Това е все едно да видиш български политик пред съда, да не мислиш, че ние сме измислили тая схема :mhihi:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 06 Апр 2022, 16:10

Жириновски, на който скоро се подигравахме, че си беше поставил N на брой ваксини и бустери, е починал днес.

п.п мисля поне 8 ваксини си беше поставил.

Тука някои са с по три. До 8 имате мегдан.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G05 LCI xDrive40i

Мнение от damian2112 » 07 Апр 2022, 10:50

Е, Жириновски беше на 75 години все пак :) Може и просто да му е дошло времето...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 07 Апр 2022, 10:54

Не се знае дали с 10 или повече ваксини дали нямаше да е още жив . Все пак това ни убеждава 2 години вече биг фармата , и как няма значение колко антитела имаш трябва да се боцкаш . Жириновски просто е спазил буквално препоръките и е достигнал нирваната на ваксинирания и защитен човек. Превърнал се е във хомо ваксиникус - ваксинирания човек :lol:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 07 Апр 2022, 15:43

Jordana написа:Не се знае дали с 10 или повече ваксини дали нямаше да е още жив . Все пак това ни убеждава 2 години вече биг фармата , и как няма значение колко антитела имаш трябва да се боцкаш . Жириновски просто е спазил буквално препоръките и е достигнал нирваната на ваксинирания и защитен човек. Превърнал се е във хомо ваксиникус - ваксинирания човек :lol:

Според мен се е умопомрачил. Друго обяснение няма. 8 ваксини... човекът явно е мислел само за коронавирус и нищо друго.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 07 Апр 2022, 15:49

Тъжно е като факт , но да не забравяме че това ни готвят за всички нас . Ваксиниране докато не се гътнем като тоя Жириновски и да станем всички хомо ваксиникус с 50 шота модерна .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 07 Апр 2022, 16:21

пипнах грипец аз... "по-убаво" от рожден ден... толкова зле скоро не ми е било - слагам го в 8.5 от 10 графа (ковида беше 6)

усетих , че започвам да се разболявам преди няколко дни и започнах обичайните парацетамолче, 1000мг витамин ц, чай, мюсли, вафли, лимец и т.н.

и на следващия ден вечерта температура и цял нощ почти не съм мигнал, а на сутринта се събудих с 39.2 температура (толкова не помня да съм имал някога), айде пак хапчета и директно антибиотик от обяд - тамифлу (благодаря Gabry)

цял ден 38.5 температура компреси, нурофени, файдъ... пия хапче за сваляне, тя се качва - парцал тайм

цяла нощ отново ми беше тегаво, ама не чак толкова колкото първата, а на 2-я ден сутринта след 3-тото хапче антибиотик (който междудругото има над 10 страници А4 листовка и 1,000 странични ефекта) вече започнах да се оправям... в края на 2-я ден след 5-тото хапче ми спадна температурата ... но пък ме болеше гърлото зверски... --> спрейче, (м)ангал

и те така

бързите тестове показаха - Грип тип А , каквото и да значи това :dunno:

кофти тръпка беше почти 2 дни :banghead: :ranting:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 07 Апр 2022, 19:54

Внимавай с тоя грип, че колега изкара седмица в болница на кислород с двустранна пневмония.
Та снимка като имаш възможност. ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата