Политическа.
Модератор: Общи модератори
Re: Политическа.
Е вие сериозно ли удобрявате управлението на кирчо ? Аз за първи път виждам човек да говори публично по-тъпо и от Боко и от божинката взети заедно.
Човекът дето за 3 месеца, освен да реве от предишното управление и да обвинява, друго направи ли ? Щяхме да го виждаме с колелото между хората, видяхме го
И не, не съм гербаджия и дори смятах, че тоя ще ни ''оправи'', ама честно по-голямо недоразумение в българското управление не бях виждал за скромните ми съзнателни години.
Човекът дето за 3 месеца, освен да реве от предишното управление и да обвинява, друго направи ли ? Щяхме да го виждаме с колелото между хората, видяхме го

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
BaDxBoY написа:Човекът дето за 3 месеца, освен да реве от предишното управление и да обвинява, друго направи ли ?
Явно първите 3 години от управлението на Боко не са част от съзнателните ти години щом това ти е толкова странно

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
предател безподобен, трябва да си ходи вчера още!
Ще ни натресе поредна национална катастрофа тоя боклук...
Ще ни натресе поредна национална катастрофа тоя боклук...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Политическа.
Явно в много герберастки дупки е бръкнато надълбоко, щом има такова квичене за само 3-4 месеца управление. Дори само това ми е достатъчно да знам, че нещата са в правилна посока. Случайно, или не, предимно русофилите му скачат.
Това го казваш от позицията на човек, който пише “Удобрявам”?
BaDxBoY написа:Е вие сериозно ли удобрявате управлението на кирчо ? Аз за първи път виждам човек да говори публично по-тъпо и от Боко и от божинката взети заедно.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
3186 написа:BaDxBoY написа:Е вие сериозно ли удобрявате управлението на кирчо ? Аз за първи път виждам човек да говори публично по-тъпо и от Боко и от божинката взети заедно.
Обикновено така става в територията - хора дето вързано куче не могат да нахранят раздават оценки на такива дето за една година са постигнали повече отколкото 90% от населението биха постигнали за цял живот...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Каква манифестация на интелектуална слабост /глупаво мислене е да причисляваш автоматично някой според мнението му, което е очевидно подплатено вече с факти..
По дупките май точно киро тъпото обича да си бърка, ама аз не мисля, че одобряващите го са такива, аз самият му бях силен застъпник до съвсем скоро ...
Той се оказа марионетка и национален предател.
По дупките май точно киро тъпото обича да си бърка, ама аз не мисля, че одобряващите го са такива, аз самият му бях силен застъпник до съвсем скоро ...
Той се оказа марионетка и национален предател.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
drago_pavlov написа:Обикновено така става в територията - хора дето вързано куче не могат да нахранят раздават оценки на такива дето за една година са постигнали повече отколкото 90% от населението биха постигнали за цял живот...
Айде пак с постиженията. Никаквецът Киро, който просто беше издигнат и поставен....
drago_pavlov написа:3186 написа:BaDxBoY написа:Е вие сериозно ли удобрявате управлението на кирчо ? Аз за първи път виждам човек да говори публично по-тъпо и от Боко и от божинката взети заедно.
Обикновено така става в територията - хора дето вързано куче не могат да нахранят раздават оценки на такива дето за една година са постигнали повече отколкото 90% от населението биха постигнали за цял живот...
Смятай, щом се почна с правописа

Всъщност истината е една.Доган бутна Бойко поради негови си съображения използвайки единственият възможен да го бутне по негово време,а именно Слави.
Той прибра едни пари и направи това което винаги е правил,остана доволна опозиция на всички готов да скача срещу всеки стига да има кой да плати сметката.
Накрая сметката се оказа крива щото самолетният уж независим червен генерал застанал начело на тая държава каза........мамата на всички и взе той да кара коня.
Така се появиха и онези двамата политически гремлини дето ви/ни управляват сега.
А много народ за пореден път го оправиха къде за 800 дни къде за по кратко и пак са недоволни от това което сами са си наденали.
Иначе всичко е точно и пак си се плюем по форума като преди 15 години само темите са други.

Той прибра едни пари и направи това което винаги е правил,остана доволна опозиция на всички готов да скача срещу всеки стига да има кой да плати сметката.
Накрая сметката се оказа крива щото самолетният уж независим червен генерал застанал начело на тая държава каза........мамата на всички и взе той да кара коня.
Така се появиха и онези двамата политически гремлини дето ви/ни управляват сега.
А много народ за пореден път го оправиха къде за 800 дни къде за по кратко и пак са недоволни от това което сами са си наденали.
Иначе всичко е точно и пак си се плюем по форума като преди 15 години само темите са други.

slatanic написа:Всъщност истината е една.Доган бутна Бойко поради негови си съображения използвайки единственият възможен да го бутне по негово време,а именно Слави.
Иначе всичко е точно и пак си се плюем по форума като преди 15 години само темите са други.![]()
+Божков
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
ЗА НАС ВАЖИ
Това е рашизмът - разчиташ на предатели и омърлушени нрънкачи да ти свършат работата. Завладяваш съответната територия, но който се е предал без бой - от него не можеш да очакваш инициатива, идеи,развитие - значи пак си в блатото, ама не си сам поне. После следващата територия - и така изграждаш империя от безнадеждници, чието мото е "то няма смисъл", "за кво да се боря", "то кво да направя, нищо не мога да променя". Започва се после всичките ти недостатъци да ги приписваш на тези, които тайно боготвориш и искаш да си като тях, но те не те приемат, понеже си си ти - те са били роби до края на 19ти век, значи автоматично - други са били роби. Да не става дум за тяното робство. Извършват военни престъпления - другите го били направили.Тяхната посланичка прави зулуми и гледа да руши всякакви дипломатически етикети - веднага - вие ги рушите. Протакат преговорите - на мига - "те другите ги протакат".
Да си руснак означава да лъжеш, да мразиш по-добрите, да очерниш другите като ги наречеш и тях руснаци и "братя", да направиш всичко възможно на всяка цена да няма по-добри, пък после дори и да си извършил зверства - ще промениш историята, то все едно сефте ще излъжеш. Да си руснак означава винаги да се опитваш да скриеш прозхода си от Златната орда. Първо ще откраднеш името Русь от някой цивилизован съсед, после ще се преименуваш на СССР, после на ОНД, после пак на Русия с претенции за римско/византийско наследство. Да си руснак означава да имаш един единствен бог - $$.
И понеже единственият начин да оправдаеят себе си е като намират недостатъци у другите - са еволюирали да гледат , търсят и виждат само това.
Това е рашизмът - разчиташ на предатели и омърлушени нрънкачи да ти свършат работата. Завладяваш съответната територия, но който се е предал без бой - от него не можеш да очакваш инициатива, идеи,развитие - значи пак си в блатото, ама не си сам поне. После следващата територия - и така изграждаш империя от безнадеждници, чието мото е "то няма смисъл", "за кво да се боря", "то кво да направя, нищо не мога да променя". Започва се после всичките ти недостатъци да ги приписваш на тези, които тайно боготвориш и искаш да си като тях, но те не те приемат, понеже си си ти - те са били роби до края на 19ти век, значи автоматично - други са били роби. Да не става дум за тяното робство. Извършват военни престъпления - другите го били направили.Тяхната посланичка прави зулуми и гледа да руши всякакви дипломатически етикети - веднага - вие ги рушите. Протакат преговорите - на мига - "те другите ги протакат".
Да си руснак означава да лъжеш, да мразиш по-добрите, да очерниш другите като ги наречеш и тях руснаци и "братя", да направиш всичко възможно на всяка цена да няма по-добри, пък после дори и да си извършил зверства - ще промениш историята, то все едно сефте ще излъжеш. Да си руснак означава винаги да се опитваш да скриеш прозхода си от Златната орда. Първо ще откраднеш името Русь от някой цивилизован съсед, после ще се преименуваш на СССР, после на ОНД, после пак на Русия с претенции за римско/византийско наследство. Да си руснак означава да имаш един единствен бог - $$.
И понеже единственият начин да оправдаеят себе си е като намират недостатъци у другите - са еволюирали да гледат , търсят и виждат само това.
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
Ето нещата за които аз съм доволен през последните 3-4 месеца.
Затварят/прекратяват се ин-хаус поръчките.
Има разследване срещу бивш премиер + бивш министър.
Най-накрая някой може да говори със останалите лидери от Европейския Съюз на един език, а не да ни излага.
Европейската прокуратура ще има собствена сграда и ще бъде отделена от националната.
Електроното правителство със сигурност ще напредне с Божанов и необходимостта от интеракция с държавния апарат ще бъде значително намалена.
Кирил Петков не е най-добрия и има да се учи, обаче е с най-добрия потенциал на текущата политическа сцена. Търпението се отплаща и трябва да се видят резултатие. Държавата не е като малка фирмичка с 5 човека персонал, която може да сменя посоката на всеки 2 часа. Нека си говорим след 4 години вместо да се молите ГЕРБ да се връща. Най-голямат грешка на Бойко беше, че се заобиколи с некомпетентни хора.
Не четете ли какво е правило миналото правителство и за какви авансови плащания става въпрос?
"Ремонта на ремонта" - това е истинския лозунг на ГЕРБ или по-известния "Работа, работа, работа"
Най-голямото зло за мен е Корнелия Нинова и зависимостта от БСП.
Има разследване срещу бивш премиер + бивш министър.
Най-накрая някой може да говори със останалите лидери от Европейския Съюз на един език, а не да ни излага.
Европейската прокуратура ще има собствена сграда и ще бъде отделена от националната.
Електроното правителство със сигурност ще напредне с Божанов и необходимостта от интеракция с държавния апарат ще бъде значително намалена.
Кирил Петков не е най-добрия и има да се учи, обаче е с най-добрия потенциал на текущата политическа сцена. Търпението се отплаща и трябва да се видят резултатие. Държавата не е като малка фирмичка с 5 човека персонал, която може да сменя посоката на всеки 2 часа. Нека си говорим след 4 години вместо да се молите ГЕРБ да се връща. Най-голямат грешка на Бойко беше, че се заобиколи с некомпетентни хора.
Не четете ли какво е правило миналото правителство и за какви авансови плащания става въпрос?
"Ремонта на ремонта" - това е истинския лозунг на ГЕРБ или по-известния "Работа, работа, работа"
Най-голямото зло за мен е Корнелия Нинова и зависимостта от БСП.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
https://news.bg/politics/rosen-plevneli ... etkov.html
Може би трябва да се вслушаме в думите на този авторитетен анализатор. Какъв ли е шанса да е прав за нещо
Ние ще имаме следващи избори тази година, ще спечелят крайно леви, русофили и три крайнолеви нови подобни проекта загряват - съветници на президента Радев обикалят страната, Мая Манолова и Стефан Янев също загряват. Президентът ще бъде този, който ще подложи динената кора на Кирил Петков. Това заяви президентът на България в периода 2012-2017 г. Росен Плевнелиев пред БНТ.
Може би трябва да се вслушаме в думите на този авторитетен анализатор. Какъв ли е шанса да е прав за нещо

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- ID A
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E83 M57T2
- Мечтае да кара: фърчило
vlad0 написа:Ето нещата за които аз съм доволен през последните 3-4 месеца.
И това как точно подобрява положението ти? Освен, че се отваря пътя за западни фирми, да смучат и изнасят печалби от България.
Същия въпрос. Товя как подобрява твоето положение?vlad0 написа:Има разследване срещу бивш премиер + бивш министър.
Прост/о Киро и на български и на английски звучи странно. Никой на високо ниво не се напъва да говори на чужди езици, затова са преводачите.vlad0 написа:Най-накрая някой може да говори със останалите лидери от Европейския Съюз на един език, а не да ни излага.
vlad0 написа:Европейската прокуратура ще има собствена сграда и ще бъде отделена от националната.
С или без собствена сграда, няма нищо общо с националната или гл. прокурор.
Сигурно, сигурно. С този бОЖО дето роди гениалната идея да вкара чип в личните карти? И сега се звери на собствените си предложения? Да не говорим, какво става ако си блокираш чип с грешен пин админски и потребителски? На мен хич няма да ми е комфортно да си давам частния ключ наляво и надясно с лк и да разчитам на един скапан пин за защита. Тотална недомислица!vlad0 написа:Електроното правителство със сигурност ще напредне с Божанов и необходимостта от интеракция с държавния апарат ще бъде значително намалена.
vlad0 написа:Кирил Петков не е най-добрия и има да се учи, обаче е с най-добрия потенциал на текущата политическа сцена. Търпението се отплаща и трябва да се видят резултатие. Държавата не е като малка фирмичка с 5 човека персонал, която може да сменя посоката на всеки 2 часа. Нека си говорим след 4 години вместо да се молите ГЕРБ да се връща. Най-голямат грешка на Бойко беше, че се заобиколи с некомпетентни хора.
Учиш се, като заемаш последователно постове и поемаш отговорност. Дали е Киро кокичето или Пацо шнорхела, все тая. И в двата случая го отнасяме ние.
Последна промяна ID A на 29 Мар 2022, 9:25, променена общо 1 път