Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
- yordanovdir
- кандидат ентусиаст
-
Re: Войната започна ...
ivoaudi написа:Според мен някой ти плаща. Нещо повече, ти си ПРО русия и така. Определено го мисля, че си от правилната страна и си вършиш отлично работата! Сериозен съм!
И според мен, някой ти плаща.Не мисля обаче, че си от правилната страна.
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
На мен? Къде ме видя с пяна на уста да защитавам САЩ, ЕС, Украйна и компани като другаря? 

9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- Petrolhead
- Потребител
-
ivoaudi написа:Не. Нищо подобно. Има такава стратегия, КГБ-ейците си я ползват от край време, да вкарат някой абсурдно твърдящ небивалици и по този начин да консолидираш опонентите му в твоя полза, а и да привлечеш за каузата и колебаещите се. Те просто ще те намразят и то бързоАз мисля, че си платен и добре си вършиш работата.
Другия вариант е да си рядко глупав, но чак такива диагнози са редки, по-скоро първото.
Много филми гледаш.
Феновете на руския мир сте малцинство. Мизерно малко малцинство и в България и в Европа и в света. Кресливо и досадно, но все пак малцинство. Дори и в този форум сте малцинство, това че само вие пишете в тази тема, създава грешното впечатление, че имате много подръжници, ами не е така.
Много от хората в България, много от хората в този форум са пряко замесени в тази война, дали като подслоняват бежанци, дали като даряват на благотворителни кампании в помощ на Украйна.
Знам защо ви се иска света да не е такъв какъвто е, но за ваше съжаление, нямате абсолютно никакъв контрол. Човечността и доброто ще победят, Путин ще бъде осъден, руснаците ще платят за грешките си, Украйна ще бъде свободна и част от Европа. И така, със здраве
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
Точно така, със здраве! Аз те имам за свой, нали знаеш.
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
Petrolhead написа: Войните не се печелят от тези с най-голяма и най-добра армия, а тези от тези с най-силна икономика...
Това трябваше да го напишеш по-рано, защото талибаните не го знаеха. Виетнамците и те ...

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
hell's angel написа:Така като гледам, укрогьобелса пак е нафлудил![]()

Допълвам за този петролния:
Препоръчвам да прочете "On Death and Dying" на Elisabeth Kübler-Ross. Евтино се намираа все още, а на много като него ще им трябва за в бъдеще.

На английски не намерих пасажи та поствам от руски: https://newrealgoal.com.ua/5-stadij-rea ... eniya.html
Petrolhead написа:Вече обясних, много е просто, има ли го в руските официални новини, значи е лъжа
Пич заседнал си на чорчук. Истината....какви новини и сайтове....Същото се повтаря като в Пландемията . Такова настървение и наричане на "русофили" ти замъглява явно крехката психика. Не се сърди , това показваш и утвърждаваш постоянно. Кой иска война , никой или трябва да е перманентно друсан или дълбоко фашизиран под каквато и да е форма. Войната е факт и активните участници в нея губят голяма част от човешките си ценности , нормално при задействан механизъм за самооцеляване . Това разбираш ли го или само лаеш истерично . Човешките трагедии са хиляди и да мериш с двоен аршин броейки само дните от 24 февруари е малоумно . Пиша това по много проста причина , познавам лично жена останала сама много преди сегашните събития, след като са избили семейството й мъж и две деца точно фашистки свръхнационалисти наричащи се велики украинци . Толкоз. Всеки засегнат преживял смърти на обични хора е прав за себе си . С такива хора се чувстват отмъстени независимо от коя страна на фронта са . И Путин щял да покори целия свят ...възможно , стават чудеса . Да и също толкова възможно е Зеления да си повярва и след бленуваното унищожение на Русия ( идея плод на незнайнз мозъчна деформация) да на сгази и нас .... А забравих НАТО ни "пази"

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Руснаците щом изкараха земеделието, май ще има фас пауза.
Ubi dubium, ibi libertas
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Днес вече е понеделник и очаквам Нафтата да се е поукротил, че три дни празненства си е сериозна работа
Иначе като гледам руснаците продължават да губят позиции и съответно войната. Гаранция за това имат огромен принос Васко Кръпката, Соломон Паси, Елена Попйорданова, Найо Тицин и още знайни и незнайни патриоти! Слава Украина, херои слава!
Иначе като порастна си купувам Ланд Круизер! След обстрел пак оживяваш, доказано е! ----- https://t.me/wargonzo/6245

Иначе като гледам руснаците продължават да губят позиции и съответно войната. Гаранция за това имат огромен принос Васко Кръпката, Соломон Паси, Елена Попйорданова, Найо Тицин и още знайни и незнайни патриоти! Слава Украина, херои слава!
Иначе като порастна си купувам Ланд Круизер! След обстрел пак оживяваш, доказано е! ----- https://t.me/wargonzo/6245
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Само спам вече в тази тема
Я кажете някой бил ли е на стрелбището в Лозен ? АК май на много места има, повече мерак ми е Драгунов да пробвам
Имат ваучер и за двете, но ми се струват малко патроните.

Я кажете някой бил ли е на стрелбището в Лозен ? АК май на много места има, повече мерак ми е Драгунов да пробвам

- astrapower
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 28i xDrive Estoril Blue, R259
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: ex. X3 E83 LCI 3.0d
Със СВДрагунов имам няколко стрелби по казармено време. Сериозна играчка бих казал в срванение с АКУ-5.45 и АК-7.62, но и с друго предназначение. Пълнителят е за 10 патрона. И с редовата оптика нещата се получават. 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Украинците съобщават, че отблъснали не знам си какви два Руски отряда от Донецк, отделно бе знам си какви жертви дали руснаците при Киев и два танка, плюс не знам си какво още, като ги слушаш, направо са спечелили. В същото време Зеленски казал, че бил готов да преговаря за неутралитета на Украйна. В Турция днес щели да подновяват преговори за мир...
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
ivoaudi написа:https://www.vesti.bg/sviat/zelenski-ukrajna-e-gotova-da-obsyzhda-neutralen-status-6140456
Четете бързо, че след час не се знае какво ново ще реши. Може пак да почне да громи руснаците.
В статията пише, че Украйна е готова да обсъжда неутрален статус като част от мирно споразумение с Русия.
Гаранции в сферата на сигурността и неутрален статус.
Всичко това ще се случи след като се спре войната и се изтегли Русия от Украйна.
НО за да се случи трябва да има референдум и каквото се реши-реши.
Пък ако украинците решат, че искат в НАТО и другите спорни точки, какво ще стане.
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Top Gun Maverick написа:Украинците съобщават, че отблъснали не знам си какви два Руски отряда от Донецк, отделно бе знам си какви жертви дали руснаците при Киев и два танка, плюс не знам си какво още, като ги слушаш, направо са спечелили. В същото време Зеленски казал, че бил готов да преговаря за неутралитета на Украйна. В Турция днес щели да подновяват преговори за мир...
Цялата пропаганда с това, че Украйна има шанс да превземе нещо от Русия води до някои странни ситуации в наблюдаващите/коментиращите. Но на мен лично също ми е странно колко бавно напредват руснаците, на фона, че са държавата с най-силна сухоземна армия / общо говоря/. Или пестят от средства или пазят сили за по-голям конфликт?
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti