Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Модератор: Общи модератори
- preki
- Потребител
-
- Кара: BMW 320ci E46 Convertible
Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
E34 написа:Аз на Колето отдавна не му обръщам внимание. Има си такива хора, някои им казват хипохондрици. Това си е психическо състояние. Обяснява как било блъсканица на некво техно парти и биле без маскиАми Коле, да не те разочаровам ама тук (България) по принцип си е така много отдавна. А некъде даже ше те бият, ако си с маска и забележи ваксинирани с по ТРИ ДОЗИ аз лично не познавам и едва ли има такива хухавелници. Па сме живи и здрави Коле още не сме умрелЕ. Така че кой се преевал - преевал, чичо Вова ни излекувА да се свети името му!
Моите възрастни родители са с по 3 дози и ги виждам да изглеждат доста спокойни и нормални. Аз самият точно днес направих бустерна доза. Просто се налага да се пътува в държави, където се налага да имаш ваксина в някакъв срок. По-леко с определенията кой какъв е и какъв избор е направил. Всеки си има глава на раменете и да мисли.
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
preki написа:Просто се налага да се пътува в държави, където се налага да имаш ваксина в някакъв срок.........Всеки си има глава на раменете и да мисли.
Виж, че не е до мислене. Опитват се да те задължат. Мислене щеше да е ако не ти налагаха ваксината.
- preki
- Потребител
-
- Кара: BMW 320ci E46 Convertible
Точно до мислене е и до правене на избор. Не ме разбирай погрешно - не съм привърженик на ваксините, честно даже ме е страх от игли, но избрах да се вакснирам и да пътувам свободно. Не вярвам на глупости за чипове, отрови и тем подобни шитни. Опитвам да поддържам здраве със спорт, с доколкото е възможно качествена и разнообразна храна. Едно време като са ни ваксинирали като малки деца пред 89-та година, някой питал ли е какви са ваксините. Всички под строй се ваксинираха. Гледайки ГДР плувкините например, най-вероятно са били ебати и химията.
Просто са неприятни крайните мнения и определния за и против каквото и да е било в този форум.
Просто са неприятни крайните мнения и определния за и против каквото и да е било в този форум.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Съгласен съм с теб, но все пак си направил избор И защото ти се налага да пътуваш, тоест ако искаш да пътуваш те не ти дават избор.
Едва ли някой сериозно мисли, че с ваксината ще те попитат или нещо подобно, поне не вярвам да са много.
Да те тровят съзнателно също не вярвам някой да си мисли или поне не и целенасочено. Но виж, ако имаше нещо в тия ваксини(според мен няма, но няма и как да съм сигурен)което ти вреди и те можеха да го скрият, то щяха да го направят, а в това вече съм убеден. Та от тука като ти вземат и избора си задаваш въпроси. И е нормално да го правиш, ама те се опитват да те изкарат луд и да ти кажат, че нямаш право да питаш.
Ей това е цялата работа. Който иска да си се боде с каквото реши, ама налагането на репресии щото били загрижени за теб...на тях не им пука за теб. Трябва да е ясно.
Едва ли някой сериозно мисли, че с ваксината ще те попитат или нещо подобно, поне не вярвам да са много.

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
От първи април ще си починем от парцалите на лицата. Или брадата... Който където ги е носил.
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
sub_eleven написа:От първи април ще си починем от парцалите на лицата. Или брадата... Който където ги е носил.
А на бас, че ше има олигофрени дето да си ги носят още!

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
E34 написа:sub_eleven написа:От първи април ще си починем от парцалите на лицата. Или брадата... Който където ги е носил.
А на бас, че ше има олигофрени дето да си ги носят още!
Сякви олигофрени има.. един близък например е със сенна хрема, и две години откак е с маска е сто пъти по-добре на пролет. Дъщеря му, и тя олигофрен, единствена не изкара тоя грип А от класа. Та нищо чудно като го срещнеш след месец на улицата да си мислиш какви олигофрени има.. вярно е, еле па в тоя форум, напълнИ се..
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
Слагаш си две маски, противогаз, каска, и се завиваш презглава, свиваш краката под одеалото и трепериш, молиш се да не те хване! Да ходи по олигофрените! Не забравяй памперса и дамските превръзки! Бъди отговорен!
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- FaceOff
- ентусиаст
-
Не знам към кой беше насочено това, ама ще е добре да ти отстъпи превръзките, че кат гледам ще ти идва?ivoaudi написа:Слагаш си две маски, противогаз, каска, и се завиваш презглава, свиваш краката под одеалото и трепериш, молиш се да не те хване! Да ходи по олигофрените! Не забравяй памперса и дамските превръзки! Бъди отговорен!
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
Не съм очаквал повече от теб, споко, всичко е наред. Бъди отговорен все пак, една маска не е достатъчно надеждна и поне една от двете трябва да е НАД веждите! ФецеОфф дето се вика! 
Много харесвам форума!

Много харесвам форума!
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- FaceOff
- ентусиаст
-
Вуйче, нещо объркА човекоivoaudi написа:Не съм очаквал повече от теб, споко, всичко е наред. Бъди отговорен все пак, една маска не е достатъчно надеждна и поне една от двете трябва да е НАД веждите! ФецеОфф дето се вика!
Много харесвам форума!

То е ясно че и аз не съм очаквал в червените ви душички да има място за толерантност, по тая логика и половината от другия ви любимец Китай са олигофрени, и преди и след ковида..
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
Човек, ако наистина съм сгрешил се извинявам много!!!!!
Няма да си коригирам мненията, няма и да се оправдавам, ако съм сгрешил нека всички ме видят!
Няма да си коригирам мненията, няма и да се оправдавам, ако съм сгрешил нека всички ме видят!
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- FaceOff
- ентусиаст
-
Не мога да схвана иронията?
Не виждам за какво да се извиняваш.. просто дадох пример за човек, на който маските наистина вършат и ще вършат работа поне за месец-два в годината.. Защо утре трябва да го сочиш с пръст, ако го срещнеш??
А пък мен да съветваш да се завивам през глава, значи просто не си срещал мненията ми в тази тема..
Не виждам за какво да се извиняваш.. просто дадох пример за човек, на който маските наистина вършат и ще вършат работа поне за месец-два в годината.. Защо утре трябва да го сочиш с пръст, ако го срещнеш??
А пък мен да съветваш да се завивам през глава, значи просто не си срещал мненията ми в тази тема..
Последна промяна FaceOff на 27 Мар 2022, 1:07, променена общо 1 път
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
Не е ирония, сериозен съм. Ако съм сгрешил по отношение на теб и си против маски, ваксини, ограничения, глупости, простотии и тн се извинявам, отговорил съм по погрешка.
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- FaceOff
- ентусиаст
-
ivoaudi написа:.. и си против маски, ваксини, ограничения, глупости, простотии и тн се извинявам, отговорил съм по погрешка.
Твърдо!