Войната започна ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 318i N42B20AB
Мечтае да кара: хората да мислят
Детайли за колата: свежа и поддържана!

Re: Войната започна ...

Мнение от ivoaudi » 26 Мар 2022, 22:29

Petrolhead написа:Истината е съвсем проста. Украйна е смотана, корумпирана източно европейска кочина, населена с хора, които имат дълга история в борба с нашественици. С тях можеш да се гавриш по абсолютно всякакви начини, но не трябва да влизаш с оръжие на тяхна територия...

Хайде бе, много ги разбираш.
Дори ако открито те заплашва тази маймуна, която описваш? Я пак?
9K714 OKA SS-23

ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 26 Мар 2022, 22:31

hell's angel написа:Има си хас п'А да не е :mhihi:

Те вчера получиха нова доставка от Турция. Не знам колко са, ама не могат да им смогнат :ok:

2774214.jpg

27s.jpg

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 26 Мар 2022, 22:37

ivoaudi написа:
Petrolhead написа:Истината е съвсем проста. Украйна е смотана, корумпирана източно европейска кочина, населена с хора, които имат дълга история в борба с нашественици. С тях можеш да се гавриш по абсолютно всякакви начини, но не трябва да влизаш с оръжие на тяхна територия...

Хайде бе, много ги разбираш.
Дори ако открито те заплашва тази маймуна, която описваш? Я пак?

Не знам дали разбирам, но обичам историята. Украйна е равна като тепсия. Всичките източни нашествия са минавали през нея, всичките световни войни са минавали през нея, половината кръстоносни походи са минавали през нея. Войната там е била всяко лято в продължение на векове. Тези работи остават в кръвта на един народ.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivoaudi » 26 Мар 2022, 22:39

Никой не спори и дори не споменава за това, но Естрогенът в теб заговори отново. Мисля, че разрешихме лесно разрешимия спор. Давай по същество ако имаш да казваш нещо. Конкретно по спора. Риж, през ред, за теб специално:

В кръвта им би трябвало да остане да не го играят К-ва, не? Помисли.
9K714 OKA SS-23

ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 26 Мар 2022, 22:46

ivoaudi написа:Никой не спори и дори не споменава за това, но Естрогенът в теб заговори отново. Мисля, че разрешихме лесно разрешимия спор. Давай по същество ако имаш да казваш нещо. Конкретно по спора.

Какво ми е на естрогенът? Започвам да не ти разбирам.
Кой спор? Аз не споря с никого, опитам се да обясня това което се случва, без да ползвам пропаганда и се опитвам да отговарям на поставените въпроси. Така че питай, ако мога ще отговоря

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 26 Мар 2022, 22:49

Petrolhead написа:Даже, не санкциите като такива, а индивидуалните решения на бизнеса да се откаже от Русия.

Това малко като в корона-кризата, където се взимаха индивидуални решения да си затвориш ресторанта /примерно/.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivoaudi » 26 Мар 2022, 22:50

Аз не разбирам, че е възможно ти да не разбереш. Играха го к**ва доста време. Самозабравиха се, щото нали уж имаха гръб. Предложено им беше да вдянат 200 пъти по лесния начин, ма не вдяват. Още ли не разбираш или лицемерничиш и ти като тях?
9K714 OKA SS-23

ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 26 Мар 2022, 23:00

ivoaudi написа:Аз не разбирам, че е възможно ти да не разбереш. Играха го к**ва доста време. Самозабравиха се, щото нали уж имаха гръб. Предложено им беше да вдянат 200 пъти по лесния начин, ма не вдяват. Още ли не разбираш или лицемерничиш и ти като тях?

Как можеш на суверенна държава да казваш каквото и да било?
Единствено в главата на Путин съществуват някакви свръх държави, които чертаят някакви линии по картата.
Не сме 1956, всяка държава може да прави каквото си иска на собствената си територия. Всеки може да се съюзява с НАТО, с китайците, с зимбабвиците и т.н
По кой начин Русия е била заплашвана от когото и да било? Кой чужд войник е стрелял поне с прашка по територията на Русия?
Разбери, Русия така работи от векове, винаги трябва да има външен враг, а ако няма си измисля. Можеш и сам да намериш и да прочетеш, колко войни с цел експанзия е водила Русия от 16ти век насам. Дълъг и кървав списък е, и нас ни има.
Напълно наясно съм от къде идват твоите убеждения, не мога да се боря с милиардите хвърлени за пропаганда в последните 20 години. Но все пак има просто заблудени хора, за които има шанс да разберат защо всеки ден хиляди хора излизат с синьо-жълти знамена по площадите на цял свят.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivoaudi » 26 Мар 2022, 23:01

А какво стана с отворковците, дето лижеха НАТО? Лазери а у, само да ни нападнат?
Че комай поне три натовски бази вече дадоха фира. След кончината на някои от тях до този момент дори и възмутени гейове не чувам. Нещо?
9K714 OKA SS-23

ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 26 Мар 2022, 23:09

ivoaudi написа:А какво стана с отворковците, дето лижеха НАТО? Лазери а у, само да ни нападнат?
Че комай поне три натовски бази вече дадоха фира.

Пак не ти разбирам.

И да вметна относно санкциите.
Днес една пачка офисна хартия в Москва струва 2000 рубли, или един лист хартия струва 4 рубли.
Това е пряк резултат от санкциите, които е наложила една фирма, мисля че финландска, производител на химикалите нужни за избелването на хартията при производството й.
Русия, която има огромни гори, не може да прави съвременна хартия.
А без такава хартия, принтерите не работят или работят, но не много дълго.
Как смятате, че ще се развият нещата? Наистина ли мислите, че империята ще победи?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivoaudi » 26 Мар 2022, 23:10

Petrolhead написа:[Не сме 1956, всяка държава може да прави каквото си иска на собствената си територия.

Няма да ти цитирам цялото скимтене, че просто сте ми скучни подобните ти. Представям си как съседа ти дъни чалга всеки ден по цяла нощ и ти обясняваш на жена си "скъпа, той е у тях си, прави каквото иска". С деца ми е скучно да споря, и на теб го казвам.
9K714 OKA SS-23

ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 26 Мар 2022, 23:12

Това е пряк резултат от санкциите, които е наложила една фирма, мисля че финландска,

Бесни са щото Русия спря износа на дървесина за Финландия . Пък какво могат и не могат нали това са кооперираните доставки в глобалния свят ? Или не са баш.... :mhihi:
Последна промяна Jordana на 26 Мар 2022, 23:15, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivoaudi » 26 Мар 2022, 23:14

Petrolhead написа:
ivoaudi написа:А какво стана с отворковците, дето лижеха НАТО? Лазери а у, само да ни нападнат?
Че комай поне три натовски бази вече дадоха фира.

Пак не ти разбирам...

Не е насочено към теб, как очакваш да го разбереш?
9K714 OKA SS-23

ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 26 Мар 2022, 23:16

Jordana написа:Бесни са щото Русия спря износа на дървесина за Финландия . Пък какво могат и не могат нали това са кооперираните доставки в глобалния свят ? Или не са баш.... :mhihi:

Убеден съм че ще измислят как да се оправят. Вместо от Финландия ще докарат от другаде, но това ще оскъпи хартията. Но умножи този казус по 20 000 различни продукта и става доста сложен за разрешаване проблем.
И това са все още само доброволните санкции на частните фирми, държавните още не са започнали да действат

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 26 Мар 2022, 23:20

ivoaudi написа:
Petrolhead написа:[Не сме 1956, всяка държава може да прави каквото си иска на собствената си територия.

Няма да ти цитирам цялото скимтене, че просто сте ми скучни подобните ти. Представям си как съседа ти дъни чалга всеки ден по цяла нощ и ти обясняваш на жена си "скъпа, той е у тях си, прави каквото иска". С деца ми е скучно да споря, и на теб го казвам.

Да свалиш междудъражвните отношения до нивото на чалга-съседски отношения е неправилно.
Но все пак ако продължим аналогията ти, случая по-скоро е, че съседа ти се е запознал с човек, който има много големи тонколони и ти от страх да не ти пусне чалга в 3 през ноща, решаваш превантивно да му разбиеш вратата, да изнасилиш жена му, а на него да му кажеш да ти прехвърли апартамента си

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата