Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
- ekalchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2016 m550d
Re: Войната започна ...
Е.Димитров написа:Добре де, разбирам санкции срещу Русия, спиране на това онова и тн.
Само не разбрах, защо правят санкции на богати руснаци?
Как така им отнемат имущество, конфискуват им парите и въобще всякакви репресии.
Не , че ми е жал за тези. До един са все някакви младежи пък милиардери. Вероятно все някъде са направили някоя меко казано грешка, но след като парите са им в банки официално, то тези пари са "чисти" и доказани.
Не е ли презумпцията за невиновност на първо място?
Не е ли свята частната собственост?
Нещо не мога да разбера тези ще ги нарека официални кражби.
Война е бе пич, не си ли разбрал вече? Или още си мислиш, че е специална операция. Като има война законите падат - руснаците, национализират западна собственост, запада руска и така. Кое не ти е ясно? Защо си се притеснил за собствеността на руските олигарси, а не се притесни за това, че руските танковете и чупят частната собственост на Украйна?
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Е.Димитров написа:Добре де, разбирам санкции срещу Русия, спиране на това онова и тн.
Само не разбрах, защо правят санкции на богати руснаци?
Как така им отнемат имущество, конфискуват им парите и въобще всякакви репресии.
Не , че ми е жал за тези. До един са все някакви младежи пък милиардери. Вероятно все някъде са направили някоя меко казано грешка, но след като парите са им в банки официално, то тези пари са "чисти" и доказани.
Не е ли презумпцията за невиновност на първо място?
Не е ли свята частната собственост?
Нещо не мога да разбера тези ще ги нарека официални кражби.

Да да унищожиш инфраструктура за стотици милиарди, да избиваш хиляди и т.н. не е проблем?
44 милиона са виновни, а тия, дето спонсорират избиването им, не са

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Това е типичния "concern troll" пост. Аз съм загрижен за тези неща и ако ми обясните защо не съм прав ей сега ще си променя мнението 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Някъде да съм посочил , че не ме е грижа за какво се случва в Украйна?!
Това са типичните отговори тип "що си биете негрите"!
Доста праволинейно мислене нямащо НИЩО общо с въпроса.
Как и да е, въпроса ми е по-скоро риторичен и не е насочен към псевдо "икономисти" , "бизнесмени" и към хора нямащи критично мислене.
Научете да не правите разлика между война и война и тогава проливайте сълзи за един или друг.
Тогава си слагайте флагчета и жалейки.
Иначе, сте типичните лицемери!
Как и да е, въпроса ми е по-скоро риторичен и не е насочен към псевдо "икономисти" , "бизнесмени" и към хора нямащи критично мислене.
Научете да не правите разлика между война и война и тогава проливайте сълзи за един или друг.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Никой не коментира каката с 50 млн лева в брой в куфари, хваната в Унгария, на излизане от Украйна...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Ха ха ха ..същите дето се дерът като селски глашатаи че комунистите конфискували незаконно собственоста на олигарсите сега намират за напълно нормално да ти конфискуват собственоста само защото си руснак . Повече да не съм чул да се оплаквате от народния съд и разкулачването на чорбаджиите изедници 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
Много е прав колегата Е.Димитров, задават ви се риторични въпроси подкрепени със 100% логика и пак намирате някакви нелепи и нелогични отговори, с цел да оплюете това, което упреква вашата политическа идеология. Напишете ми тъп коментар подкрепен с иронични емоетиконки ако искате, но в тази война САЩ и ЕС доказаха, че режимите им са всичко друго, но не и демократични. Няма нищо правилно, логично...в това да се дискриминира руския гражданин емигрирал на Запад! Напротив това е неправилно, нехуманно и определено не е демократично!
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
- ekalchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2016 m550d
Няма обикновен руски гражданин на който да му е отнета собствеността, на тези които им отнемат нещо са олигарси близки на Путин с които пари се финансира войната. Трябва да ви се обяснява дори най-елеметарното нещо по 10 пъти. Колко пъти се каза че никой тук, който е срещу Русия не одобрява нито една война на САЩ, обаче това продължава да се повтаря във всеки пост на Е.Димитров. Не знам и аз защо се занимавам да пиша тук, при положение че не бих спорил с тоя тираджия от видеото, пък тук нивото не е по-високо.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Продължаваме да се дърлим като малки деца и да не гледаме по-далеч от носа си! На всички е ясно, че войната е отвратително нещо и никога не бива да се стига до там! Какво има повече да го обсъждаме и какво значение има 'кой за кого е и кого поддържа'? Това да не е футболен мач? Но огромната част от хората продължават да не се запитват кой/какво всъщност доведе до това, тя да се случи? Какви са реалните причини (не повода/поводите) стоящи зад подобно нещо!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Леко отклонение, но пак по темата

Въздушните удари срещу остатъчна Югославия от страна на НАТО са военна операция, извършена от 11 държави членки на НАТО срещу Съюзна република Югославия по време на войната в Косово. Ударите започват на 24 март 1999 и са прекратени на 11 юни 1999 г. Кодовото название на офанзивата е операция „Съюзна сила“, а в американския щаб тя е известна като операция „Благородна наковалня“.
Припомням, че това стана с любезното съдействие на тогавашното правителство на СДС, начело с Костов и убавото Наде. Атакувана и унищожена беше инфраструктурата на страната. Мостове, електростанции, промишлени предприятия, транспортни възли. Атакувани бяха градове, с българско население в Западните покрайнини. С директно попадение беше ударено и китайското посолство в Белград.
https://thebulgariantimes.com/%D0%9D%D0 ... %B8%D1%8F/

Въздушните удари срещу остатъчна Югославия от страна на НАТО са военна операция, извършена от 11 държави членки на НАТО срещу Съюзна република Югославия по време на войната в Косово. Ударите започват на 24 март 1999 и са прекратени на 11 юни 1999 г. Кодовото название на офанзивата е операция „Съюзна сила“, а в американския щаб тя е известна като операция „Благородна наковалня“.
Припомням, че това стана с любезното съдействие на тогавашното правителство на СДС, начело с Костов и убавото Наде. Атакувана и унищожена беше инфраструктурата на страната. Мостове, електростанции, промишлени предприятия, транспортни възли. Атакувани бяха градове, с българско население в Западните покрайнини. С директно попадение беше ударено и китайското посолство в Белград.
https://thebulgariantimes.com/%D0%9D%D0 ... %B8%D1%8F/
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Е.Димитров написа:Някъде да съм посочил , че не ме е грижа за какво се случва в Украйна?!
Всеки човек е лицемер, малко или много зависи как му дойде. Но да питаш защо са взели нещо си на тия Руснаци е все едно да питаш защо Божков се крие в Дубай. То по принцип е било от корупция и незаконни действия / макар и в друга държава/, и Европа доста време си затвараше очита за произхода на тези пари. Войната никога не е хибаво нещо за обикновения човек, винаги той е гърбения /дали ще е на фронта или в завода все тая/. Та ако иска човек да е обективен и честен, би трябвало първо за този обикновен човек да мисли, как ще оцелява и тн. А не защо на някой са му запорирали една от яхтите за няколко стотин милиона.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
https://fakti.bg/mnenia/664255-task-purpose-chujdite-naemnici-v-ukraina-ne-znaat-kade-se-namirat-i-kakvo-gi-ochakva

„По време на моето кратко пребиваване в Украйна оцелях при атака с крилати ракети и непрестанен артилерийски обстрел. Трябваше да се движа през вражеска територия, в студ и отчаяние, измъквайки тялото на мъртвия ни другар. Смъртно уморен съм. Не знам колко още ще бъда в Украйна, но чувствам, че ми е достатъчно.”

- Татко, това е новият ми приятел. Той е влогър, трейдър, маркетинг гуру и инфлуенсър...
- Абе дъще, абе дали няма как да се съберете пак с онзи циганин?
- Абе дъще, абе дали няма как да се съберете пак с онзи циганин?

ekalchev написа:Няма обикновен руски гражданин на който да му е отнета собствеността, на тези които им отнемат нещо са олигарси близки на Путин с които пари се финансира войната.
Някакъв факт в подкрепа да ти се намира?
Питам, защото много държави и частни лица, имащи някаква собственост на Запад са меко казано стреснати. И са стреснати от беззаконието, което се демонстрира с отнемането на чужди средства и собственост. Същото се отнася и за безнаказаното нахлуване и разграбване на чужда собственост.
Банката има власт да ми запорира сметките и кредитната карта без съдебно нареждане, полицията може да ми отнеме лиценза на фирмата без съдебно нареждане, може да ми бъде конфискувана собственост без съдебно нареждане.... Държава от Г7 2022г
Обясни ми, ако обичаш, как връзваш горните факти с думите "свобода" и "демокрация"?
Значи аз мога да вляза в дома на всеки колега или който и да е в бг-то, който има някакъв процент руска кръв и под предлог, че той финансира войната, мога да остана да живея у тях?
Обясни ми, че не съм прав

Последна промяна BMW_POWER на 24 Мар 2022, 14:16, променена общо 1 път
integral написа:„По време на моето кратко пребиваване в Украйна оцелях при атака с крилати ракети и непрестанен артилерийски обстрел. Трябваше да се движа през вражеска територия, в студ и отчаяние, измъквайки тялото на мъртвия ни другар. Смъртно уморен съм. Не знам колко още ще бъда в Украйна, но чувствам, че ми е достатъчно.”

Ще се наслаждават на почивка в "Черният делфин". Поне тези, дето са оживели. Подобно на онези, дето правеха зулуми в Кавказ.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
BMW_POWER написа:Обясни ми, ако обичаш, как връзваш горните факти с думите "свобода" и "демокрация"?
Друго ли си очаквал ?