Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Re: Войната започна ...
По тая логика Турция защо е член на НАТО?
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
The Bank of Georgia has demanded that new Russian customers sign a statement denouncing the invasion of Ukraine and acknowledging Russia’s occupation of parts of Georgia.
Абсолютни диваци.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
Тия Тополи ли са закарали в Украйна....
https://youtube.com/shorts/AglUG8uxvrM?
Sent from my M2007J17G using Tapatalk
https://youtube.com/shorts/AglUG8uxvrM?
Sent from my M2007J17G using Tapatalk
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
E34 написа:E34 написа:И аз давам прогноза. Първо, до Великден всичко е приключило, на 9 май уникален парад и второ, паметник на Путин насред Майдана (това в по-дългосрочен план)![]()
Самоцитирам се от 10 март. И допълвам, до 2 април Киев ке падне!
Да, написаното остава. Сега разбирам защо не съм отразил "прогнозата" ти - явно съм я сметнал за несполучлив опит за майтап... Ако мога да отговоря в твоя стил: Да, на 9 май ще видим руснаци на военен парад през центъра на Киев, но ще бъдат без колани и връзки на обувките.
Колеги, тук се изписаха такива дивотии, че цялото ми желание за дискусия се изпари. Бъдете живи и здрави, денацифицирайте и демилитаризирайте на воля, надъхвайте се един друг и поддържайте човека, който уверено води Русия към катастрофа. Като има нещо значимо по темата, пак ще говорим. Поздрави!
Excellent! Steven is my name!
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Гледам, се трупа доста натовска армия по румънската и полската граница. Та ако стане провокацията, не мисля , че директно ще се мине на атом от ляво или дясно...та:
Тези които са служили, идва повиквателна...знаете устава, ...тръпката войнската я няма при мен.
Да съм украинец ок, да нахлуват турци ок, да са се надигнали чаршафите ок...някак си не е моята война тва.
Какво мислите по въпроса?
Тези които са служили, идва повиквателна...знаете устава, ...тръпката войнската я няма при мен.
Да съм украинец ок, да нахлуват турци ок, да са се надигнали чаршафите ок...някак си не е моята война тва.
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Точно това и аз исках да питам. Абе майтап майтап ама нашето малоумно правителство начело с най-големия олигофрен наркоман премиер, който сме имали, упорито са решили да ни вкарват в киреча!
Значи оня американски мангал идвал със заповеди да пращаме С300 на Украйна! Сега да попитам всички антиПутиновци тук съвсем сериозно, вие съгласни ли сте с тази политика на правителството? И осъзнавате ли докъде могат да доведат тези малоумни действия? Дефакто в близко бъдеще понеже НАТО явно губи Украйна като преден фронт познайте кой заема тази роля съвсем активно. То досега така си и беше, но при тази ескалация ще стане непоносимо. На практика си ни окупират и това лайно Кирчо ще си го държат докато си искат. На преден план излизат военните приоритети, всичко останало, което касае бита на населението остава в канала. Усещате ли какво ни чака?

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Най-големите паникьори са същите, които бяха най-големите мъже в темата за ковид. Няма как да прави впечатление.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Bogat-Beden
-
-
точно това си мисля и аз.. Нямам американско гражданство, нито някога съм се ползвал от благата им, сега тяхна война с нас на преден план никак не ме кефи, меко казано..Сондьора написа: да нахлуват турци ок, да са се надигнали чаршафите ок...някак си не е моята война тва.
На Кирето от снежната топка не му увря главата проста за народното мнение..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Не, аз не вярвам че някой ще ни мобилизира да воюваме лице в лице, както става в Украйна. Просто няма за какво. Русия едва ли ще удари пряко натовска държава. А пък и да ни удари, по съм склонен, както и 90 % от населението (сигурен съм), да изтрепвам български политици и всякаква такава измет, която ни вкарва в конфликт, отколкото да се бия с руснаци. Това пожизнено няма как да стане!
Мен дерта ми е друг, превръщаме се в една силно зависима от Щатите военна колония и няма мърдане. Това никога и никъде по света не е донесло нещо добро.
Мен дерта ми е друг, превръщаме се в една силно зависима от Щатите военна колония и няма мърдане. Това никога и никъде по света не е донесло нещо добро.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- Bogat-Beden
-
-
цялото изявление го има на руски,това е откъс

Само как парализираха Украйна за няколко часа, преди да влязат, за нашия малък, беден и разграден двор просто не ми се мисли..
Аве логично звучи, ама то и няколко високоточни ракетки ни стигат..E34 написа:Не, аз не вярвам че някой ще ни мобилизира да воюваме лице в лице, както става в Украйна. Просто няма за какво. Русия едва ли ще удари пряко натовска държава..

Само как парализираха Украйна за няколко часа, преди да влязат, за нашия малък, беден и разграден двор просто не ми се мисли..
Потопеният от Украйна кораб "Василий Биков" днес се завърна в Севастопол.
От друга страна им се е получила провокацията със затворените от нацистите хора в Мариопулския драматичен театър. Изгониха ги от покрайнините и о, чудо. Оказа се, че хората вече можели да напускат града.
САЩ ще дават 800 Стингър-а на украинската армия. Басирам се с когото и на каквото кажете, че поне 500 ще идат в чужди ръце (кешът си е кеш навсякъде). А после граждански самолети ще има да падат ...
Предупредил съм
Бернар-Анри Леви е в Одеса, RIP Украйна! (проверете кой е този)
Истиските бойни действия се водят по границите на двете отцепили се републики. Там има около 70-75 000 прекрасно въоръжена групировка, която е много добре подготвена и фортифицирана от западните инструктори в последните осем години. Говори се, че вече е обкръжена и разделена в три отделни чувала. Не гарантирам за последното. Целта на руснаците е да ги смажат, защото това реално е елита на ВСУ, както и почти всичката наемническа смрад, пристигнала там, за да "убива руснаци". Това от 2014 насам.
Паднат ли тия, макс седмица и руснаците ще сменят стария Т-34 на монумента в центъра на Киев с Т-72.
От друга страна им се е получила провокацията със затворените от нацистите хора в Мариопулския драматичен театър. Изгониха ги от покрайнините и о, чудо. Оказа се, че хората вече можели да напускат града.
САЩ ще дават 800 Стингър-а на украинската армия. Басирам се с когото и на каквото кажете, че поне 500 ще идат в чужди ръце (кешът си е кеш навсякъде). А после граждански самолети ще има да падат ...
Предупредил съм

Бернар-Анри Леви е в Одеса, RIP Украйна! (проверете кой е този)
Истиските бойни действия се водят по границите на двете отцепили се републики. Там има около 70-75 000 прекрасно въоръжена групировка, която е много добре подготвена и фортифицирана от западните инструктори в последните осем години. Говори се, че вече е обкръжена и разделена в три отделни чувала. Не гарантирам за последното. Целта на руснаците е да ги смажат, защото това реално е елита на ВСУ, както и почти всичката наемническа смрад, пристигнала там, за да "убива руснаци". Това от 2014 насам.
Паднат ли тия, макс седмица и руснаците ще сменят стария Т-34 на монумента в центъра на Киев с Т-72.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
BMW_POWER написа:Бернар-Анри Леви е в Одеса, RIP Украйна! (проверете кой е този)
Е това е неприятно. Освен ако не обере парсата.

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
"Ламбрехт каза, че предложенията на генералния секретар трябва да бъдат внимателно обмислени".
Относно това, че НАТО ще наруши договорки с Русия за разполагане на допълнителни сили на източния фронт.
Само Кирчо е готов с отговор без никакво обмисляне. Този слуга.
И Радев се дистанцира от тези политически трупове вече. Щеше ми се и той да си отиде заедно с тях.
Тук отиваме вече на престъпления срещу родината. Не знам за корупция, но затова, че ще сложат мерник върху България, няма да им се прости.
Но както съм казвал и преди, явно си заслужаваме участта, с толкова много предатели и хора, които нямат елементарна дедуктивна логика в главите си.
Steen, хората, които надигаха глас срещу ковид тероризма, са точно тези, които могат да ти защитят интереса и при военен конфликт. Показаха непреклонност срещу мерките нарушаващи правата им. Ти ли ще защитиш някой с двете/трите си дози? Като Кирчо си, квото ти кажат, това.
Относно това, че НАТО ще наруши договорки с Русия за разполагане на допълнителни сили на източния фронт.
Само Кирчо е готов с отговор без никакво обмисляне. Този слуга.
И Радев се дистанцира от тези политически трупове вече. Щеше ми се и той да си отиде заедно с тях.
Тук отиваме вече на престъпления срещу родината. Не знам за корупция, но затова, че ще сложат мерник върху България, няма да им се прости.
Но както съм казвал и преди, явно си заслужаваме участта, с толкова много предатели и хора, които нямат елементарна дедуктивна логика в главите си.
Steen, хората, които надигаха глас срещу ковид тероризма, са точно тези, които могат да ти защитят интереса и при военен конфликт. Показаха непреклонност срещу мерките нарушаващи правата им. Ти ли ще защитиш някой с двете/трите си дози? Като Кирчо си, квото ти кажат, това.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Не мисля, че на руснаците им трябва задължително влизане в Киев. Даже съм почти сигурен... Ако 'приключат' с групировките обградени около новите републики, преговорите може изненадващо да почнат да дават резултати. Те ще са изпълнили повечето от своите предварителни заявки, а другото ще уговорят на преговорите ( Украйна ще стане неутрална държава, републиките стават автономни и така). Всеки ще направи по някакъв компромис, за да покаже 'желание за мир' и операцията може да приключи. Според мен, всичко ще спре преди Великден (това към предвижданията и евентуалните резултати).
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!