Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
Re: Войната започна ...
Аз имах и друго предвид. Българите имаме страхотни поговорки и една от тях гласи, "желязото се кове дока е горещо". Света е вече леко привикнал от атаката. Първоначалния шок премина, хората го приеха, реалност е. Успоредно с това руснаците наистина са решени да натрият носа на Запада и да го принудят да се съобразява с тях. Виждаме го с очите си, че не бръснат нищо вече и действително им е писнало. Та:
Ако довършат нещата сега ще е едно. Ако обаче не използват момента и след година, две ударят или пък повече, когато вече света ще се е поуспокоил и всички полекичка са почнали да си ближат раните ще е лошо за тях. Отново ще настроят рязко и бързо целия свят против тях си, забележете - ще имаме ОТНОВО РУСКА АГРЕСИЯ! Психология е това. Ако го направят след време ще се сблъскат с несравнимо повече негативи. Не вярвам да не ги мислят тея неща.
Ако довършат нещата сега ще е едно. Ако обаче не използват момента и след година, две ударят или пък повече, когато вече света ще се е поуспокоил и всички полекичка са почнали да си ближат раните ще е лошо за тях. Отново ще настроят рязко и бързо целия свят против тях си, забележете - ще имаме ОТНОВО РУСКА АГРЕСИЯ! Психология е това. Ако го направят след време ще се сблъскат с несравнимо повече негативи. Не вярвам да не ги мислят тея неща.
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
Никъде нищо няма да ударят, чак до световна война война няма да го докарат, путя сам си го каза в едно интервю, че в такава победител няма да има. Колкото и да е откачил и психясал чак до там да иде да затрие света заедно със собствения народ няма да стигне. Макар че като те чета особено теб и още 3 или 4 русофили май много ви се иска да има такъв удар.
Последна промяна peshehodetz на 16 Мар 2022, 2:36, променена общо 1 път
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
Дръж си езика малко зад зъбите!
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
ivoaudi написа:Аз имах и друго предвид. Българите имаме страхотни поговорки и една от тях гласи, "желязото се кове дока е горещо". Света е вече леко привикнал от атаката. Първоначалния шок премина, хората го приеха, реалност е. Успоредно с това руснаците наистина са решени да натрият носа на Запада и да го принудят да се съобразява с тях. Виждаме го с очите си, че не бръснат нищо вече и действително им е писнало. Та:
Добре де, кажи какво мислиш ти, че ще стане, ако ударят?
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
Що не ти изнася че съм написал нещо дето е очевадна истина ли ? И само не ми давай тон в живота и въобще не ми казвай какво да правя. Ти като искаш си пиши каквото искаш, величай си ги колкото искаш ватенките, това мен нито ме притеснява, нито ме бърка, обаче пък аз какво пиша не е твоя работа и въобще не се опитвай да ми казваш, ако не ти изнася просто не ме игнорирай, не ме чети или не знам там какво друго да ти кажа.
Опс, колега, за този над теб е.
Опс, колега, за този над теб е.
Последна промяна peshehodetz на 16 Мар 2022, 3:12, променена общо 1 път
keep walking
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
///M Power написа:ivoaudi написа:Аз имах и друго предвид. Българите имаме страхотни поговорки и една от тях гласи, "желязото се кове дока е горещо". Света е вече леко привикнал от атаката. Първоначалния шок премина, хората го приеха, реалност е. Успоредно с това руснаците наистина са решени да натрият носа на Запада и да го принудят да се съобразява с тях. Виждаме го с очите си, че не бръснат нищо вече и действително им е писнало. Та:
Добре де, кажи какво мислиш ти, че ще стане, ако ударят?
Ако имаш предвид Нато да ударят, зависи (според мен естествено) колко премерен ще е удара. Могат да си замълчат, особено ако са изпълнили целта, която обяви другаря още в началото. Така мисля, може и да греша. Кагебиста доказа, че може да е непредвидим тея дни

Той може дори да бъде несравнимо по-слаб от теб и пак да загубиш много бързо. Той няма да се поколебае особено да ти пререже гърлото, щото то живота му на топло може да се окаже дори решение на бая несгоди

Съжалявам, че така го написах, но да може и такива като тоя над мен да може да го разбере, че не ми се отговаря на дамската му реплика.
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
Русия от доста време трупа резерви и се справя изключително добре. Това много анаЛизатори дори не го забелязаха, а то говори толкова, толкова, толкова много....
Нарочно пак в отделен ред, че го намирам за важно и в подкрепа на тезата ми. Няма да сложа ехидна усмивка, щото предпочитам да греша, да не разбирам изобщо от нищо и да се изложа тотално пред целия форум! Искрено го казвам!
Преди атаката лично ходи в Китай, а знаем напоследък колко му е до разходки. И други такива разбира се.
Иначе тук във форума има несравнимо по-чуващи петела от мен във военното дело и стратегиите, някой бързо може да ми разпердушини предположенията и аз няма да се впускам да споря. Не се имам за вещ.
Нарочно пак в отделен ред, че го намирам за важно и в подкрепа на тезата ми. Няма да сложа ехидна усмивка, щото предпочитам да греша, да не разбирам изобщо от нищо и да се изложа тотално пред целия форум! Искрено го казвам!
Преди атаката лично ходи в Китай, а знаем напоследък колко му е до разходки. И други такива разбира се.
Иначе тук във форума има несравнимо по-чуващи петела от мен във военното дело и стратегиите, някой бързо може да ми разпердушини предположенията и аз няма да се впускам да споря. Не се имам за вещ.
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
peshehodetz написа:Никъде нищо няма да ударят, чак до световна война война няма да го докарат, путя сам си го каза в едно интервю, че в такава победител няма да има. Колкото и да е откачил и психясал чак до там да иде да затрие света заедно със собствения народ няма да стигне. Макар че като те чета особено теб и още 3 или 4 русофили май много ви се иска да има такъв удар.
Не знам, мен лично леко ме притеснява тази вероятност... може като види как ги връщат в 1917г със санкциите да каже майната му на всичко

За ударите, може да се направи, че е уж нещо по погрешка, може лесно да го направи с ракети или дронове плячкосани от Украйна и иди докажи, че е той. Тия дронове дето падат из околните държави може да са за опипване на почвата.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp

Между другото тази нощ е започнал обстрел на крайбрежието много близко до Одеса от кораби по военни обекти. За десант още не се споменава.
А тези дето подклаждат нещата правят това: https://www.flightradar24.com/FORTE11/2b24e38e Интересно защо не е минал през Турция за по напряко

- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
enigma написа:Не знам, мен лично леко ме притеснява тази вероятност... може като види как ги връщат в 1917г със санкциите да каже майната му на всичко.
За ударите, може да се направи, че е уж нещо по погрешка, може лесно да го направи с ракети или дронове плячкосани от Украйна и иди докажи, че е той. Тия дронове дето падат из околните държави може да са за опипване на почвата.
Бе знам ли може и да си прав, от путя и обкръжението му всичко може да се очаква, макар че малко по на изток от москва са си наистина в 1917г. Каквото и да стане чак да поведе световна война едва ли ще стане, путя какъвто и да е все пак да се надяваме, че не е толкова откачил като едно време брежнев и андропов. Като си спомня че и тогава света беше пред война когато блядовете свалиха южно корейския пътнически самолет, уж им бил нарушил въздушното пространство или не знам си какво беше. А иначе и те голям го вадят ма що не удариха Турция, когато им свалиха самолета преди няколко години.
Бе нещо като цяло ми писна да я чета тази тема и въобще да взимам отношение, но не мога да не отбележа най-накрая една изключително приятна новина. Пуснали са я жената дето излезе в ефир по централната руска тв с плакат против войната, мислех си че с нея е свършено, не вярвах че ще излезе жива, то такива варвари все още действат със сталинските похвати. Дано все пак успее да си плати глобата и няма проблеми и занапред.
keep walking
- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
peshehodetz написа: ..... Бе нещо като цяло ми писна да я чета тази тема и въобще да взимам отношение, но не мога да не отбележа най-накрая една изключително приятна новина. Пуснали са я жената дето излезе в ефир по централната руска тв с плакат против войната, мислех си че с нея е свършено, не вярвах че ще излезе жива, то такива варвари все още действат със сталинските похвати. Дано все пак успее да си плати глобата и няма проблеми и занапред.

- ID A
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E83 M57T2
- Мечтае да кара: фърчило
Поредният -фил с въпрос "а вие защо биете негрите?". Хайде няма нужда.
Русия и трябва население, защото топлия дъх на другарят Си по вратлето на Путин започва да става все по-горещ. Дори и в градовете, които са завзели, хората не ги искат и скандират против тях. Някъде бяха арестували кмета, градът веднага на протест и го пуснаха. Глупостите за денацилизация са за 80%.
Русия и трябва население, защото топлия дъх на другарят Си по вратлето на Путин започва да става все по-горещ. Дори и в градовете, които са завзели, хората не ги искат и скандират против тях. Някъде бяха арестували кмета, градът веднага на протест и го пуснаха. Глупостите за денацилизация са за 80%.
Всички използват ситуацията, за да си изпробват техниката. Camcopter S-100 се рее над морето.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
E34 написа:Драго пуска некви снимки отпреди 9 години от неква дълбока сибирска (предполагам) провинция,
Грешно предположение

Летището е Шереметиево.
Пътят е от Москва на запад, към исторически град, част от Сребърния пръстен около Санкт Петербург.
Тоест най-цивилизованата част

А това, че са от преди 9 години какво значение има? Да не мислиш, че за 9 години са станали като в Дубай?
Те за 1000 не са станали, с всички ресурси на света, та за 9...
nikola59 написа:Някой дето се чуди какво и кога ще свърши - ще свърши когато руснаците кажат независимо от цената и никой няма да им попречи.
Повярва ли си

Вече питах преди няколко седмици, а май и на тази страница някой пита - като са толкова велики защо се направиха на разсеяни преди няколко години като им свалиха самолета турците?
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
ivoaudi написа:Русия от доста време трупа резерви и се справя изключително добре. Това много анаЛизатори дори не го забелязаха, а то говори толкова, толкова, толкова много....
Ивчо, това... За сегашната ситуация ли се отнася? Сериозно, мислиш че руската армия се "справя изключително добре" в Украйна?!? Човече, наистина се надявам, че просто не съм те разбрал какво искаш да кажеш.
Excellent! Steven is my name!