Хайде и аз да се похваля!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Хайде и аз да се похваля!
ogit0 написа:add1cted написа:Имам си нова придобивка и това е e46 323Ci '99 набор. Колата беше преди в ръцете на Виктор (gazzzar), който я продаде на един Ники, който пък я продаде на мене. Утре снимки, а мога само да кажа - в бензина е истината
Колата е страшна само малко нещо свири отзад, ама тея дни ще разберем какво е и ще го отстраним
Първо 4естито за коли4ката , и другуту което е ако по колата не е барано нищо мога да те фана с моита нафтова пе4каи по моита не е барано нищо но за съжаление няколко души от хс с двигател като твоя немогат да минават 2.0 дизел и не се отнася само за моита кола и други дизелаци побеждават този 2.3i вдигател
С удоволствие, но ще паднеш

- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Честито и тук..... 

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
много се радвам че тази кола се върна във форума...какви спомени ми носи само не е истина
честито 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
ако качваш снимите през http://www.imageshack.us ще съм адски благодарен защото така през датата вместо снимки виждам едни хиксчета 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3