Лампички
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
При мен лампата при двигателя свети, ако копчето на фаровете е в положение "габарити" или "фарове". Логично е, защото тази лампа ще ти трябва само, ако е тъмно нали така? Ако колата ти не е в час съвсем, така или иначе не можеш да й направиш основен ремонт на тази лампичка.

- Lacho
- ентусиаст
-
- Кара: 525XD LCI
///MapTo написа:Andronoff написа:Колкото до осветление в краката на шофьора - нямам такова, дори за пръв път чувам, че в някои е36-ци има!
има има...lunaticc от форума има,виждал съм
и euroto има

0878 500 286
Chip Tuning ПРОМОЦИИ EDC15; EDC16; EDC17; Имобилайзери; FAP & DPF OFF;
POWERED BY EVC/WINOLS & Alientech Kess & K-Tag
Chip Tuning ПРОМОЦИИ EDC15; EDC16; EDC17; Имобилайзери; FAP & DPF OFF;
POWERED BY EVC/WINOLS & Alientech Kess & K-Tag
- Andronoff
- триногата
-
А може ли да се закупи отнякъде и предвидени ли са кабели за него?
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
- Andronoff
- триногата
-
И я дайте 1 снимка да видим как изглежда 

- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Направо сега разбирам какво не ми е наред в колата - ще я продавам май , това да нямам лампа в краката , как съм уцелвал педалите в тъмното досега явно много ме бива ама защо да се наказвам 

- Andronoff
- триногата
-

Напомняш ми за една моя позната, която гледаше лоста, когато превключваше скоростите и й беше много трудно, понеже трябваше да си гледа и в краката, за да види къде е съединителя... А пътя.. пътя никой не го гледаше...

А за тая лампа съвсем сериозно попитах

- Andronoff
- триногата
-
А, между другото лампата над сенника ми вече свети, без да съм я правил нищо, явно не е била на кеф!
Не ми свети обаче бутона за левия прозорец, часовника (иначе термометъра свети), както и ключа за святкане на фаровете, само дето той не свети откак съм я купил и се чудя дали трябва да свети изобщо или не..? Ама отдолу врътките за нагласяне на фаровете и осветеност на таблото ми светят, затуй си мисля, че и ключа трябва да свети..
Не ми свети обаче бутона за левия прозорец, часовника (иначе термометъра свети), както и ключа за святкане на фаровете, само дето той не свети откак съм я купил и се чудя дали трябва да свети изобщо или не..? Ама отдолу врътките за нагласяне на фаровете и осветеност на таблото ми светят, затуй си мисля, че и ключа трябва да свети..
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Maa Фака и аз го имам проблема с левия бутон на джамо 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- Andronoff
- триногата
-
Е, успокояващо е, да знам, че не съм само аз 

- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Хехе на мене и на двата джама не ми светят ламБите, че и на ключа на фатровете не свети и на врътките за регулиране осветеността на таблото и височината на фаровете... Не че нещо от теа работи ми пречи да давам газ де
Просто е занимавка, която не ми е спешна за момента.

- Andronoff
- триногата
-
Вярно, че не пречи да даваш газ, ама мен пък адски ме дразни 

- Andronoff
- триногата
-
Досега си човърках колата, ама измръзнах и се прибрах
Свалих таблото, най-трудно беше да му откача кабелите, ама колкото и трудно да е било го свалих за 5 минути. Преди него свалих ключа за фаровете с духалката над него, измъкнах и термометъра, дето е под климатроника (не е бордкомп, щом показва час и температура), понеже имаше и там една изгоряла лампа, а накрая свалих и копчето за левия прозорец. Със всички тия неща се прибрах на топло, и почнах да ги човъркам. Лампата от таблото я измъкнах, сега само трябва да си купя нова, измъкнах също и лампата за халогените, понеже такива нямам, а лампата е същата като тази на термометъра и я сложих там (сега поне той си свети отвсякъде) Разглобих и ключа за фаровете, ама и такава крушка нямам! Колкото до бутона за ел. стъклата, той май не подлежи на смяна на лампата - или трябва да се смени цялата платчица или целия бутон.. затова го върнах на мястото му.
И при всичкото това разглобяване ми направи впечатление едно нещо - нямаше нито прашинка никъде! А аз си бях досурнал една прахосмукачка да почистя като разглобя!

Свалих таблото, най-трудно беше да му откача кабелите, ама колкото и трудно да е било го свалих за 5 минути. Преди него свалих ключа за фаровете с духалката над него, измъкнах и термометъра, дето е под климатроника (не е бордкомп, щом показва час и температура), понеже имаше и там една изгоряла лампа, а накрая свалих и копчето за левия прозорец. Със всички тия неща се прибрах на топло, и почнах да ги човъркам. Лампата от таблото я измъкнах, сега само трябва да си купя нова, измъкнах също и лампата за халогените, понеже такива нямам, а лампата е същата като тази на термометъра и я сложих там (сега поне той си свети отвсякъде) Разглобих и ключа за фаровете, ама и такава крушка нямам! Колкото до бутона за ел. стъклата, той май не подлежи на смяна на лампата - или трябва да се смени цялата платчица или целия бутон.. затова го върнах на мястото му.
И при всичкото това разглобяване ми направи впечатление едно нещо - нямаше нито прашинка никъде! А аз си бях досурнал една прахосмукачка да почистя като разглобя!
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2