Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Войната започна ...
Още малко руска пропаганда!
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Borymeckata написа:...
Да приемем, че това Путин да падне от власт стане. Което не е толкова невероятно, може би не в толкова кратки срокове (според мен).
Има ли подготвен фалшив заместник според теб или ще изпаднат в хаос?
За руската федерация мисля, че е изключително вероятно да стане, независимо от съдбата на Путин.
Процеса вече започна с Казакстан + подаването на молба за членство в ЕС на Грузия (да не забравяме и Молдова).
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
Borymeckata написа:.................................
Боримечка, ти си човек, който уважаваем по твоите писания в предишни теми! Не говори глупости! Путин е много далеч от това да е "аут", в момента ако прочетеш малко руски новини/туб и коментарите им, сам ще разбереш че има подкрепата на народа! Определено не си русофил... моля те! Ще кажа на теб това, което казах на мои по млади колеги от работата: молете се Русия и ЕС да си заздравят политическите и икономически взаймоотношения, че иначе го изядохме големия!
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Най накрая Бидон ще си изяде вратовръзката като оня Саакашвили натовеца 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Аз съм строител. Нямам висше военно образование, въпреки че имам офицерско звание. Завършил съм ШЗО. Ако това има някакво значение - бях отличник по тактическа, инженерно - сапьорна и строева подготовка. По огнева едва вързах тройката... Служил съм в БНА, командвал съм рота.
От икономика и политика (почти) нищо не разбирам. Анализирам ситуацията в Украйна от своята гледна точка (като командир на МСР или МСБ), в рамките на своята компетентност. И на тази база стигнах до изводите, които споделих с вас. Както казах, не искам да споря с никого.
Който не е съгласен с моите изводи, нека даде своите. Ще минат няколко месеца и пак ще говорим. Кой приказва глупости - само времето ще покаже. Както казват руснаците: Поживем - увидим.
От икономика и политика (почти) нищо не разбирам. Анализирам ситуацията в Украйна от своята гледна точка (като командир на МСР или МСБ), в рамките на своята компетентност. И на тази база стигнах до изводите, които споделих с вас. Както казах, не искам да споря с никого.
Който не е съгласен с моите изводи, нека даде своите. Ще минат няколко месеца и пак ще говорим. Кой приказва глупости - само времето ще покаже. Както казват руснаците: Поживем - увидим.
Последна промяна Borymeckata на 10 Мар 2022, 22:36, променена общо 4 пъти
Excellent! Steven is my name!
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
Grozdanoff написа:Borymeckata написа:.................................
в момента ако прочетеш малко руски новини/туб и коментарите им, сам ще разбереш че има подкрепата на народа!
Понеже народа има някакъв избор ли?

- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
Superexstatic написа:Grozdanoff написа:Borymeckata написа:.................................
в момента ако прочетеш малко руски новини/туб и коментарите им, сам ще разбереш че има подкрепата на народа!
Понеже народа има някакъв избор ли?Много адекватно мнение на Мечката
а ти ще напишеш ли нещо смислено по темата или ще тролваш с кратки и болезнени коментари!?
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
Borymeckata написа:Така… След две седмици „операция“, ситуацията започва да ми се изяснява...
Горе долу съм на същото мнение, включително и с русофилството. Русофил съм, но съм анти-путин-кгб, както и по-голямата част от руснаците.
Superexstatic написа:Grozdanoff написа:Borymeckata написа:.................................
Понеже народа има някакъв избор ли?Много адекватно мнение на Мечката
Да, спират ги по улиците и им проверяват телефоните да не пишат нещо срешу Свети Владимир - https://t.me/Crexcrexcrex/3059
Ама и това сигурно е западна пропаганда с актьори.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- Bogat-Beden
-
-
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
И аз давам прогноза. Първо, до Великден всичко е приключило, на 9 май уникален парад и второ, паметник на Путин насред Майдана (това в по-дългосрочен план)
Иначе, като цяло ние обикновените хора естествено нямаме никаква информация за причините, които са породили тези действия. Ама никаква. Гледаме от емоционалната страна на нещата и донякъде откъм логичната. Аз съм на мнение, че такива решения да се бомби една държава не се взимат от днес за утре. Правят се милион анализи и се разиграват милион варианти. И то от изключително умни хора, не се съмнявайте в това! Всичко върви така методично и като по часовник, че нямам никакво съмнение кой ще е победителя.
Аз лично подкрепям действията на Русия, защото в държава като Украйна аз виждам България. Същата корупция, същите схемаджии, същите зависимости от американското посолство, същите клоуни назначени да управляват. Въобще тотален кенеф, но умножен по 100! Такива държави не заслужават да съществуват. За щастие минава през чистилище и ще се прероди малко поорязана, но по-мъдра и сплотена Украйна. Докато за нас, от никъде нищо не виждам...трагедия.

Иначе, като цяло ние обикновените хора естествено нямаме никаква информация за причините, които са породили тези действия. Ама никаква. Гледаме от емоционалната страна на нещата и донякъде откъм логичната. Аз съм на мнение, че такива решения да се бомби една държава не се взимат от днес за утре. Правят се милион анализи и се разиграват милион варианти. И то от изключително умни хора, не се съмнявайте в това! Всичко върви така методично и като по часовник, че нямам никакво съмнение кой ще е победителя.
Аз лично подкрепям действията на Русия, защото в държава като Украйна аз виждам България. Същата корупция, същите схемаджии, същите зависимости от американското посолство, същите клоуни назначени да управляват. Въобще тотален кенеф, но умножен по 100! Такива държави не заслужават да съществуват. За щастие минава през чистилище и ще се прероди малко поорязана, но по-мъдра и сплотена Украйна. Докато за нас, от никъде нищо не виждам...трагедия.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- Bogat-Beden
-
-
Много е вероятно да бъде разделена на две, с ориентир Днепър.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Borymeckata написа:Аз съм строител. Нямам висше военно образование, въпреки че имам офицерско звание. Завършил съм ШЗО. Ако това има някакво значение - бях отличник по тактическа, инженерно - сапьорна и строева подготовка. По огнева едва вързах тройката... Служил съм в БНА, командвал съм рота.
Има командири дето за чеп за зеле не стават има и отлични които хората тръгват след тях без покана , ти от кои си със 6 месеца фазанария без никакъв опит в носене на службата ? Професионалните военни учат 5 години че и академия после . Не че имам нещо против човек да разчита на способностите си обаче не трябва да се прекалява в тая посока . Бас хващам че има редници мотострелокваци служили в звездния триъгълник Грудово Елхова Звездец с повече опит от всеки старшина школник в ония години .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Джордане, не се напъвай излишно - нищо не позна. Школата в Плевен беше една година и подготовката беше жестока. Втората година бях кашик в Черния полк в Марица. Това ако не е истинска служба, не знам кое е? Щом имам офицерско звание (ст. л-т или кап., не съм сигурен), явно някой е преценил, че имам нужните качества да командвам стотина дихатела като теб в бойна обстановка. Академия карат само висшите офицери, от майор и нагоре.
Последна промяна Borymeckata на 10 Мар 2022, 23:05, променена общо 2 пъти
Excellent! Steven is my name!
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
И Русия може да се фрагментизира. Туй в детските представи, че трябва да се мине през:
https://www.youtube.com/watch?v=ZhRN6OLXR4c
Определени бройки олигарси ще дадат фира, няма как. Курбан като курбан.
Иначе за протокола до скоро бях тотален и абсолютен русофил, вече не съм. Това не ми е попречило да мисля с главата си и да преценям кое как.
https://www.youtube.com/watch?v=ZhRN6OLXR4c
Определени бройки олигарси ще дадат фира, няма как. Курбан като курбан.
Иначе за протокола до скоро бях тотален и абсолютен русофил, вече не съм. Това не ми е попречило да мисля с главата си и да преценям кое как.
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63