Войната започна ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: Войната започна ...

Мнение от Jordana » 10 Мар 2022, 19:24

Ти нали не беше сигурен за много неща и не можеше от картинки само да си убеден каква е истината ? Сега изведнъж взе че се убеди набързо какво става там и си наясно дали е операция или война . Просто ми е чудно как хора които до вчера говореха едно днес почнаха да извъртат защото имат цялата информация очевидно :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 ALPINA B10

Мнение от Grozdanoff » 10 Мар 2022, 19:29

Какво ли още има в Украйна...

https://www.globaltimes.cn/page/202203/ ... html?id=11
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 10 Мар 2022, 19:30

Сигурно минавам за русофил тук във форума(и за антиваксър). Но ще обясня.
Освен, че не подкрепям Русия с нападението, не съм ходил там и никога няма да отида, не знам руски, не слушам руска музика, не харесвам рускините и т.н. доста неща мога да напиша.

На фона, че не подкрепям Русия, другата страна - САЩ и доста от страните на НАТО ги ненавиждам, наистина. Направо ми бъркат в червата с тяхната пропаганда, цензура, преиначаване на факти и двойните им стандарти.

На фона на ненавистта ми към тези хора, излиза, че подкрепям Русия, но това въобще не е така. Категорично съм против войната.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 10 Мар 2022, 19:35

sub_eleven написа: не харесвам рускините

Човек, изгуби ме. :mhihi: Вярно има бая бордюри от тях, ама си има и много хубави. Сещам се онзи клип, който някой колега беше пускал тука със "състезанието" по биене на шамарчета по дупетата. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 10 Мар 2022, 19:37

ekalchev написа:Това е видеото с анлийски субтитри и частта само за Украйна

:yes: доста добре го е начертал и той има много повече яснота за нивото на заблуждение в руското главнокомандване(без путя). Аз им давах повече кредит и мислех, че и те знаят как щяха да се развият нещата и щяха само да си приберат териториите и да приключат тая кампания набързо. Явно не само, че не са убедили путинка, ами са продължавали да го заблуждават. Може и да е нарочно и да си плетат обръщането на танковете към масква.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 10 Мар 2022, 20:29

bioz написа:Лавров отрече също Русия да е нападала Украйна.

"Не планираме да нападаме други страни. Ние и Украйна не сме нападнали", каза той.

Това от днес. Тия хора какви наркотици взимат или са си патологични лъжци?

Сух руски хумор по-скоро. Реално е просто скрита заплаха на техния език.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 10 Мар 2022, 20:30

Kиро Тъпото пак с изцепка :kuku:
https://www.dnes.bg/obshtestvo/2022/03/ ... oga.523009
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 10 Мар 2022, 20:33

bioz написа:Лавров отрече също Русия да е нападала Украйна.

"Не планираме да нападаме други страни. Ние и Украйна не сме нападнали", каза той.

Това от днес. Тия хора какви наркотици взимат или са си патологични лъжци?

Говори като американците 1:1 , помагат на украинския народ и ги освобождават от нацистите..ако не можеш да им хванеш нотката сори. Но все пак се съобразяват, не сринаха Киев, като американците Багдад.
Буш го излъгали службите...последствия нула.
Путин, незнам кой го е излъгал...но ако не завърши тва, което е започнал...федерацията си заминава.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 ALPINA B10

Мнение от Grozdanoff » 10 Мар 2022, 20:40

Bogat-Beden написа:Kиро Тъпото пак с изцепка :kuku:
https://www.dnes.bg/obshtestvo/2022/03/ ... oga.523009

Аз предлагам направо да ни милитаризират като Украйна и паралелно с това да засилим лаенето към Русия... :banghead:
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 10 Мар 2022, 20:51

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 10 Мар 2022, 21:25

Кой викаше, че гледал Снн за истината, а друг му разправяше, че е чиста пропаганда? :mhihi:
https://youtu.be/VbtEAkBnab0
А снимката с тая жена тиражрина даже и по нашите медии се промотираше като кадър как станала символ на Руската инвазия в Украйна, ужаса и т.н. и т.н.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 10 Мар 2022, 21:48

Какъв е тоя селтак :mhihi: Направо топлата вода е открил, че пропаганда се води и от другата страна. И коментара отдолу - Путин нямал друг избор понеже бил притиснат до стената :ok: Ей, тъпизма наистина преобладава
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 318i N42B20AB
Мечтае да кара: хората да мислят
Детайли за колата: свежа и поддържана!

Мнение от ivoaudi » 10 Мар 2022, 21:57

....пръцна гражданчето :D Селяците да не се обаждат, че ще дойде Батман, любимеца на днешната младеШ, дето....как беше :smoke:
Туй на Джордана горе много ми хареса. Настръхна ми козината и се настроих още повече анти-джендърски!

Някой назад спомена за проблема с границите на Украйна. Странно е, че не се говори много за това? Аз не разбирам много от такива неща и ако може някой да осветли без да ми се кара, че съм тъп ще е добре.
Последна промяна ivoaudi на 10 Мар 2022, 22:03, променена общо 1 път
9K714 OKA SS-23

ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 10 Мар 2022, 22:00

Така… След две седмици „операция“, ситуацията започва да ми се изяснява. Без да отегчавам форума с разсъждения, ще дам само заключенията. Подчертавам, че не искам да споря и да убеждавам никого, само изразявам личното си мнение.

1. Путин вече е изгубил тази война. Просто няма печеливши ходове… Ако имаше останал здрав разум в главата си, щеше да хвърли пешкира още след първата седмица. Всъщност, нямаше да я започва изобщо… До 1 месец поражението му ще стане очевидно за всички по света. До два месеца ще се обяви официално. Надявам се това да стане на 9 май – знам, че е прекалено хубаво и невероятно, но все пак човек може да си помечтае…

2. Самият Путин е аут до 3 месеца. Най-вероятно ще го елиминират неговите олигарси заради загубите си, не се наемам да прогнозирам как точно. Може и партийните му другарчета да го принесат като изкупителна жертва пред народа, за да задържат властта си. А може и военните - заради поражението и унижението, на което подложи армията. Всъщност, истинското унижение тепърва предстои.

3. Руската федерация… според мен ще се разпадне до 6 месеца. Това може да не е непременно нещо лошо… Русия ще оцелее при всякакви сътресения, все някога ще намери своя път и ще се развие като нормална държава. Руснаците може да се оправят доста по-добре като компактно християнско население, без изкуствено да ги „федерират“ с разни мюсюлмани и будисти.

Аз наистина обичам Русия и руснаците. Говоря свободно езика, от години чета руска литература в оригинал. Може да се каже, че съм истински русофил… Този изстрадал народ е дал на световната култура, изкуство, наука и техника наистина ГОЛЕМИ таланти и уникални достижения във всички области. Затова искрено ме боли, като гледам как един самозабравил се клоун ще върне тази велика страна в каменния век и прецаква жестоко ДВА християнски и славянски народа. За което, вярвам твърдо това, ще си получи заслуженото.
Excellent! Steven is my name!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 318i N42B20AB
Мечтае да кара: хората да мислят
Детайли за колата: свежа и поддържана!

Мнение от ivoaudi » 10 Мар 2022, 22:06

По-скоро прогнозите, които описваш бяха сигурни ако НЕ СЕ беше намесил и предотвратил с цената на няма и четвърт процент от каквото се очераваше! :idea:
От там и тънката разлика..
Последна промяна ivoaudi на 10 Мар 2022, 22:08, променена общо 1 път
9K714 OKA SS-23

ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата