Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
Re: Войната започна ...
Don_Diego написа:///M Power написа:Колега ние сме в Европа и ЕС и САЩ е съюзник, тоест ние сме в съюза който защитаваме, ама дургите колеги са в същия съюз, но го ненавиждат все едно ги е пратил в Белене.
Ами предвид, че нашия ЕС не отстоява своя си позиция в случая и е използван като маша да разбърква ла*ната в Украйна мисля, че напълно оправдано част от пишещите тук го ненавиждат в момента![]()
Тия пикови цени вчера на тукашните борси дали ги касаят американците или само ние ще ядем дървото
бензина вчера удари рекордни цени в щатите. и ще върви още нагоре защото бидона днеска каза, че прекъсваме вноса на руски нефт. и това е в унисон с най- високия процент покачване на инфлацията в америка.... та не знам американците каква полза имат от тази война да ти кажа... знам, че някой сега веднага ще каже, как понеже има достъп до всемирната база с данни за всичко и всички как това е част от някаква по- голяма игра и как американците пак ще се облажат по някаква супер сложна и хитра схема ама... аз не мисля, че някой ще има полза от тази война- включая путин.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- max-
- Потребител
-
- Кара: e46 318i
Grozdanoff написа:Някои сънародници ви е много трудно да си оправите приоритетите! Това къде искаш да живееш/имигрираш и това каква е най-добрата външна политика за България са две съвсем различни неща! На някои русофоби толкова ли не им стига мозъка, за да проумеят, че нашите ел.централи в момента горят руски метан, купуваме и нефт и др. суровини от Русия в момента.
Не ставаше въпрос за вънщната ни политика, а за възхваляането на путин и откровеното преклонение пред него от някои съфорумци.
А за горното кой ни е виновен впрочем? Защо за толкова години нямаме опции и никаква диверсификация? Как един пАток построихме за нула време, а друг вече 10 години мотаем? Ту ще строим АЕЦ, ту няма, ту пак...ама самовари платихме. Имаше потенциални залежи на газ и петрол из добруджа и черно море...ама се ревна против шистов, щял да изземе поминъка, да отрови почвите и т.н. Та какво направихме за толко време, че имаме по-слаба зависимост?
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Като се знае, кои са основните оператори на нефта и газа и в чии джоб влизат парите, въобще не смятам, че големите играчи/политици в момента плачат.
Даже са щастливи, защото в касичките им се появяват повече пари.
Всички тези мерки/санкции/рестрикции са насочени пряко към нормалните хора.
Даже са щастливи, защото в касичките им се появяват повече пари.
Всички тези мерки/санкции/рестрикции са насочени пряко към нормалните хора.
Е.Димитров написа:въобще не смятам, че големите играчи/политици в момента плачат.
в америка такива скокове на цените и ниво на инфлация не се прощават. текущите ни лидери са политически трупове и те го знаят... навсякъде в демократичния свят хората гласуват с портфейлите си а в америка - още повече...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
https://www.bbc.com/news/business-60661611
Така ли не купуват руски петрол ? Точно 4 дена издържаха . Алха като му вдигнат бензина вика Бидон е мъдър той мисли за мене . Блажени са верующите пък викам аз . Дали тоя Зеленски не се подиграва с целия свят ? Дайте ми оръжия - дават му , не купувайте петрол - не купуват , вземете тез 5 милиона емигранти - вземат ги . Ако ви каже удре гръмнете се ще се гръмнете нали ??!!
Така ли не купуват руски петрол ? Точно 4 дена издържаха . Алха като му вдигнат бензина вика Бидон е мъдър той мисли за мене . Блажени са верующите пък викам аз . Дали тоя Зеленски не се подиграва с целия свят ? Дайте ми оръжия - дават му , не купувайте петрол - не купуват , вземете тез 5 милиона емигранти - вземат ги . Ако ви каже удре гръмнете се ще се гръмнете нали ??!!

Последна промяна Jordana на 08 Мар 2022, 17:18, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Не знам защо, ама се сетих за BLM и как крадяха телевизориalx написа:навсякъде в демократичния свят хората гласуват с портфейлите си а в америка - още повече...

- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Гледам , че има колеги които не ги бърка цената на горивата ,щели да си плащат , ама санкции да има . Мислят си ,че като карат 200 км. на месец няма да им се отрази на джоба . Чак не вярвам , че някой наистина си го мисли .Такава центруфуга ни чака , че цените на горивата и др . енергоносители ще са блед спомен откъде тръгва всичко. Това със санкциите ми прилича на ''барабар Петко с мъжете"... Е сега от счетоводството ми казаха , че за февруари имам 1050 лв. повече гориво от февруари миналата година за същите километри
Вместо да си ги сложа на гъза дето се вика , аз спонсорирам руската икономика , щото някой се надупил на ЕС ли на сащ ли и аз не знам...Подкрепяйте санкциите , ама скоро да не ядете хляб и лютеница / на промоция /. 

- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Grozdanoff написа:ivoaudi написа:Не е защото сме във вражеския съюз. Заради лайнометите е.
лайномерите наложиха санкции на Русия... Ердоган понеже е по-тъп от нашите, не наложи санкции и въздушното пространство не е ограничено!
Ердоган е най-големият топколизец на Путинио.. Преди не зная вече колко години като свалиха някакъв самолет, Ердоган се перчеше, че те са свалили, след по-малко от няколко седмици отиде да лиже топките на Путин. Те горките (Турция) толкова са зависими от Русия..
И така диктаторските държави в случая Русия и Турция потъват в калта, скоро и в ла*ната.
alx написа:Е.Димитров написа:въобще не смятам, че големите играчи/политици в момента плачат.
в америка такива скокове на цените и ниво на инфлация не се прощават. текущите ни лидери са политически трупове и те го знаят... навсякъде в демократичния свят хората гласуват с портфейлите си а в америка - още повече...
Вие да.не мислите да преизбирате Бидоня???? Той и сега не знае кой срещу кого воюва, камо ли при следващ мандат

Апропо, при над 500 милиона гласоподаватели в САЩ, всичко е възможно

Jordana написа:.
абе данчо- поне чети като пост-ваш линкове... там пише, че шел са купили през уйкенда ама няма повече и съжаляват и затварят всички станции в русия...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
А добре. Съгрешили са само веднъж през уикенда 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Знаеш ли колко ви струва успешната война в Афганистан на американските данъкоплатци?
За целия 20-на годишен период...
За целия 20-на годишен период...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
b_u_b_o написа:Много ме кефи как някой който не може да се оправи с форума и пуска 3 еднакви мнения говори за недостиг на IQ![]()
IQ-то прелива заради това се случват такива неща

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Exclusive89 написа:И така диктаторските държави в случая Русия и Турция потъват в калта, скоро и в ла*ната.
1 евро = 1 кило рубли = 1 кило турска лира

При нас ще има тежък удар, който си мисли различно... е глупак. В някои европейски държави вече се говори за връщане на стандарта на живот от 70-те години.

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
alx написа:Е.Димитров написа:въобще не смятам, че големите играчи/политици в момента плачат.
За сметка на това в територията гласуват за кебабчета, за стринка си, за ония де ги чука отзад, за Болен Лидеров, за Слави, за Марешки, за Коцето от Израждане и т.н. Ама то ние сме минали покрай демокрацията. Но и за това САЩ ни е виновен, ако си разбрал

P.S. Гласуват за горепосочените и после ти обясняват колко бил умен българският примат...
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real