Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
Re: Войната започна ...
Не е защото сме във вражеския съюз. Заради лайнометите е.
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
https://fakti.bg/sport/659310-sasipaha- ... onta-video
И нашите тука съсщите малоумници като тия двамата. Да не питате после що така стана.
И нашите тука съсщите малоумници като тия двамата. Да не питате после що така стана.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
ivoaudi написа:Не е защото сме във вражеския съюз. Заради лайнометите е.
лайномерите наложиха санкции на Русия... Ердоган понеже е по-тъп от нашите, не наложи санкции и въздушното пространство не е ограничено!
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
- max-
- Потребител
-
- Кара: e46 318i
Exclusive89 написа:BMW_POWER написа:форумните нинджи готови да режат руски глави
И няколко пъти засичам, как путиофилите не отговарят на въпроса, защо аджеба не живеят и работят в Русия като им харесва толкова много. А живеят в ''гейропа'' и т.н.
Е как да отговорят, като на самия руски "елит" децата живее из Запада.
enigma написа:BMW_POWER написа:Тук повтаряш думите на разни наемници в Донбас, които искаха просто да изчистят земята от рускоговорящи.
Тази информация от къде е? Единствените наемници, за които ми е известно в Донбас са на страната на сепаратистите.BMW_POWER написа:Дръж се по-сериозно, моля те
Съжалявам, че реалността не съвпада с мирогледа ти, но не мога да ти помогна. Целият свят е срещу Путин в момента, сигурно има защо.
Мене ме интересува единствено мащабните удари върху цивилното население да спрат, политическите им игри не ме вълнуват.
Поздрави
Доста старо видео, още на първо "четене". Можеш да провериш и сам

https://www.youtube.com/watch?v=axKlCwkiyDo
Последна промяна BMW_POWER на 08 Мар 2022, 14:24, променена общо 1 път
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Jordana написа:https://fakti.bg/sport/659310-sasipaha-ot-kritiki-bratata-klichko-zaradi-kadri-ot-fronta-video
Вземете прочетете малко коментарите. Да речем първия и отговора му под номер 50. Ние си мислим, че със Сирийците е зле положението, ама тия ако решат да останат тука при жените си след войната...не е много ясно, ясно ли е. В Украйна спокойно можеха да те спрат с автомат на пътя и да те оберат. Наистина в голяма част си живеят в 90-те, а тука сме малко след тях, тоест най-близо от ЕС държавите и ще им се стори рай. Особено организираната престъпност ще си запълни някои дупки с хора за всякакви неща.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Аз имам два малко странични въпроса..Може би съм изтървал малко от нещата. Означението Z какво означаваше/показваше? При положение, че Украйна е голяма (44млн. души) имали са армия и страшно много западно въоръжение, защо стана така, че 200хил. руска армия ги 'тормози' вече втора седмица?
ЕС има реални ходове и какво да направи, за да промени ситуацията, в която изпада! Етап 1 - Прекратява се 'зеления тероризъм' и се преразглеждат някои отношения с околния свят ( с кого и какво да се търгува)! Етап 2 - благодари на ФАЩ за помоща им до тук и им изпраща живата им сила обратно у дома. Етап 3 - запомнят се за вечни времена последиците от подобно 'съществуване' и започва да си гледа приоритетно собствения интерес! Ако реши, тя има сили да направи това! Сигурен съм, че нещата бързо ще си дойдат на място така... Въпросът е дали наядените политици имат топките/желанието да направят така или ще го карат по - 'Аз като съм наяден, мога и с гладните да карам!' .
ЕС има реални ходове и какво да направи, за да промени ситуацията, в която изпада! Етап 1 - Прекратява се 'зеления тероризъм' и се преразглеждат някои отношения с околния свят ( с кого и какво да се търгува)! Етап 2 - благодари на ФАЩ за помоща им до тук и им изпраща живата им сила обратно у дома. Етап 3 - запомнят се за вечни времена последиците от подобно 'съществуване' и започва да си гледа приоритетно собствения интерес! Ако реши, тя има сили да направи това! Сигурен съм, че нещата бързо ще си дойдат на място така... Въпросът е дали наядените политици имат топките/желанието да направят така или ще го карат по - 'Аз като съм наяден, мога и с гладните да карам!' .
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
max- написа:Exclusive89 написа:BMW_POWER написа:форумните нинджи готови да режат руски глави
И няколко пъти засичам, как путиофилите не отговарят на въпроса, защо аджеба не живеят и работят в Русия като им харесва толкова много. А живеят в ''гейропа'' и т.н.
Е как да отговорят, като на самия руски "елит" децата живее из Запада.
Някои сънародници ви е много трудно да си оправите приоритетите! Това къде искаш да живееш/имигрираш и това каква е най-добрата външна политика за България са две съвсем различни неща! На някои русофоби толкова ли не им стига мозъка, за да проумеят, че нашите ел.централи в момента горят руски метан, купуваме и нефт и др. суровини от Русия в момента. Продължавам да пояснявам ако на някой му стига IQ-то колкото да се регистрира във форума: всякакви санкции и лаене по Русия от нашата страна, както и влошаването на икономическите взаймоотношения между Русия и ЕС- ще ни тласнат към икономическа криза!
Последна промяна Grozdanoff на 08 Мар 2022, 15:46, променена общо 2 пъти
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Ako e само икономическа, пак добре...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Споко, пичове, никой не е толкова тъп, колкото го мислите.
Не мога да съм сигурен, но вътррешният ми глас ми нашепва, че ТЕ вече са си се разбрали, а простолюдието се джафка както винаги
https://btvnovinite.bg/bulgaria/petkov- ... KwJr0YXUBk
Не мога да съм сигурен, но вътррешният ми глас ми нашепва, че ТЕ вече са си се разбрали, а простолюдието се джафка както винаги

https://btvnovinite.bg/bulgaria/petkov- ... KwJr0YXUBk
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Много ме кефи как някой който не може да се оправи с форума и пуска 3 еднакви мнения говори за недостиг на IQ

Но иначе хубава логика, защото сме зависими от енергийните ресурси на русия, значи давай да им лижем гъзеца и да казваме на черното бяло. Аз предпочитам да си плащам отколкото да търпя нагли хора, затова като някой се опита да ми върти номера просто отивам при следващия дето ще ми предложи същото и с кеф му плащам повече от на първия тарикат. Въпрос на време е европа да скъса зависимостите от русия, което ако не бяха сегашните събития нямаше да се случи, ама ония сами си го навряха. И всъщност ако това преебе зелената сделка и ни накара да забързаме диверсификацията на енергийни доставки, всъщност ще е голяма услуга за европа.

Но иначе хубава логика, защото сме зависими от енергийните ресурси на русия, значи давай да им лижем гъзеца и да казваме на черното бяло. Аз предпочитам да си плащам отколкото да търпя нагли хора, затова като някой се опита да ми върти номера просто отивам при следващия дето ще ми предложи същото и с кеф му плащам повече от на първия тарикат. Въпрос на време е европа да скъса зависимостите от русия, което ако не бяха сегашните събития нямаше да се случи, ама ония сами си го навряха. И всъщност ако това преебе зелената сделка и ни накара да забързаме диверсификацията на енергийни доставки, всъщност ще е голяма услуга за европа.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Проблема е, че май има някакви стоки, които май не можем да намерим другаде... По-напред в темата се споменаваха такива примери. А и важи ли принципа, примерно, че няма да купувам от Русия, ще купувам от държава ХХХ. А то се появява там пак от Русия? Т.е. на 'документи' - ограничения, а на практика - нищо!
Ex: 96' BMW318ti

- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
b_u_b_o написа:Много ме кефи как някой който не може да се оправи с форума и пуска 3 еднакви мнения говори за недостиг на IQ![]()
Направо ме затапи, да знаеш

- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
ildivvy написа:Проблема е, че май има някакви стоки, които май не можем да намерим другаде... По-напред в темата се споменаваха такива примери. А и важи ли принципа, примерно, че няма да купувам от Русия, ще купувам от държава ХХХ. А то се появява там пак от Русия? Т.е. на 'документи' - ограничения, а на практика - нищо!
Така е. Просто ще става с прекупвачи, на различна цена!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
невъзможно, няма лицемерие в световната политикаildivvy написа: Т.е. на 'документи' - ограничения, а на практика - нищо!

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"