Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
Re: Войната започна ...
steeN написа:Оказва се, че е експериментален passive countermeasure.
Баш. Украинците тестваха миналата година джавелините срещу подобна конструкция - https://www.facebook.com/watch/?v=331436355475513
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
empar написа:nickstorm написа:Попаднах на информация, че дядото на Шолц бил с някакъв висок чин във вафен СССега, може и да е партенка, не съм сигурен. Информацията подлежи на допълнителна проверка.
Иначе- газ по 3000 доларес е най-ефикасното лекарство срещу Ковид
То и на мен баба ми е била топ-комунде, от тия дето са пренаписвали петилетките всяка пролет, ама това попречи ли ми да изхвърля цяла стая с медали, плакати, книги и партийни артефакти от собствената ѝ къща? Още не ми говори и хич не страдам от факта!
Залагам седем демократични долара, че те е задраскала от завещанието

"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
nickstorm написа:empar написа:nickstorm написа:Попаднах на информация, че дядото на Шолц бил с някакъв висок чин във вафен СССега, може и да е партенка, не съм сигурен. Информацията подлежи на допълнителна проверка.
Иначе- газ по 3000 доларес е най-ефикасното лекарство срещу Ковид
То и на мен баба ми е била топ-комунде, от тия дето са пренаписвали петилетките всяка пролет, ама това попречи ли ми да изхвърля цяла стая с медали, плакати, книги и партийни артефакти от собствената ѝ къща? Още не ми говори и хич не страдам от факта!
Залагам седем демократични долара, че те е задраскала от завещаниетоС нещо друго да се похвалиш? Да си бутал на дядо си надгробния паметник?

alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Като бивш танкист ви казвам, че танка не е оръжие за града! Т.е. става, но не за да се води война срещу чуждестранен враг, а само да плаши гражданите! В градска среда е уникално лесна мишена.. Всичките стратегии и тактики за него са за водене на бой извън града!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
ildivvy написа:Като бивш танкист ви казвам, че танка не е оръжие за града! Т.е. става, но не за да се води война срещу чуждестранен враг, а само да плаши гражданите! В градска среда е уникално лесна мишена.. Всичките стратегии и тактики за него са за водене на бой извън града!
Това казах и аз... ами тези rocketlauncher-и "подарък" от нато, пак биха свършили работа в градски условия/близки разстояния, нали така? Друго може ли да разнищиш мистерията защото слагат мрежи и асмалък по танквете?
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
enigma написа:alx написа:между другото сега прочетох, че путин ни е обявил за враждебна държава.... добре, че нямаме армия та няма да имаме загуби и няма да ни бутнат витошка с бутиците...
Марк Милей миналата седмица е бил лично на някаква потайна локация в Източна Европа, откъдето координират и изпращат оръжията за Украйна... надявам се да не в България.
Да знаеш конфликт в последните 25 години, където да не е излизало бг-оръжие? Чечня, Грузия, Сирия, Украйна, винаги сме в кюпа.
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
sub_eleven написа:Който не е гледал за Азов.
https://youtu.be/fy910FG46C4
Които ги нямало и било измислено оправдание.
Тия Азовци не се ли водят някакъв батальон? Демек около 1300 человека. Сложи ги 3-4к покрай последните събития. Що ли вашите хора близки на ретардите от Израждане не могат да ги сгънат и си търсят оправдания само

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Тия азов досега са се сменили 5 пъти поне от 2014г . Със сигурност ги занулиха един път при Ивайловск и още един път Дебалцево. При дебалцево 2015 ги вкараха в чувал 10 000 от тия укропи барабар с техниката . Не знам колко са се измъкнали но мисля че под 1000 е цифрата . Така че тия могат да ги трепят до второто пришествие .
Последна промяна Jordana на 07 Мар 2022, 22:24, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
Grozdanoff написа:ildivvy написа:Като бивш танкист ви казвам, че танка не е оръжие за града! Т.е. става, но не за да се води война срещу чуждестранен враг, а само да плаши гражданите! В градска среда е уникално лесна мишена.. Всичките стратегии и тактики за него са за водене на бой извън града!
Това казах и аз... ами тези rocketlauncher-и "подарък" от нато, пак биха свършили работа в градски условия/близки разстояния, нали така? Друго може ли да разнищиш мистерията защото слагат мрежи и асмалък по танквете?
В Сирия танковете се използваха масово в градски условия. Но бойните действия там бяха много по-различни. В тубата е пълно с видеа, включително Го Про върху купола.
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Superexstatic написа:И полк да са, все толко нелепо е да се оправдава инвазията с тях.
Бас ловя, че щатите ако бяха влезли в Украйна под същия предтекст, така щяха да представят нещата, че щяха да са героите пред целия свят. Всички да им стискат палци.
На руснаците презентацията и медийната власт сериозно им куцат.
А че интересите са съвсем други, няма спор.
bioz написа:Тва е нелепо, все едно Турция да ни нападне заради шепа скинари...
Ако се въоръжат и започнат да тероризират из Родопите, стой та гледай.
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
sub_eleven написа:Superexstatic написа:И полк да са, все толко нелепо е да се оправдава инвазията с тях.
Бас ловя, че щатите ако бяха влезли в Украйна под същия предтекст, така щяха да представят нещата, че щяха да са героите пред целия свят. Всички да им стискат палци.
На руснаците презентацията и медийната власт сериозно им куцат.
А че интересите са съвсем други, няма спор.
Руска медия съм чел само tass.ru, там наистина няма пропаганда тип "ние сме добрите, другите са лоши", предполагам, че просто за руснака не е нужна такава пропаганда... при братята китайци е малко по-различно, чета globaltimes.cn - китайска медия преведена на английски. Там открито обвиняват САЩ за всичките им войни, има даже техни карикатури!
пс: в globaltimes.cn китайците казват, че си искат Тайван! На Австралия е наредено да лае по тях, незнам...