Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Войната започна ...
А забелязвате ли как във 100 процента от темите, независимо за какво, едни срещу други са само потърпевши, т. нар. обикновени хора?
Дали ще е София/провинция, соц/демокрация, Украйна/Русия и т.н. и т.н., са карат и намразват хора, които са само от едната страна на барикадата..
Това не ви ли говори нещо?
Дали ще е София/провинция, соц/демокрация, Украйна/Русия и т.н. и т.н., са карат и намразват хора, които са само от едната страна на барикадата..
Това не ви ли говори нещо?
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ekalchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2016 m550d
Не знам защо те учудва, че има пропаганда по време на война? Че това е толкова важно колко и бомбите и танковете. Ти като си травмиран, че запада показва манипулации, какво ще кажеш за руските медии, те обективно ли отразяват войната? Естествено че не и това въобще не ме учудва мен. Това което ме учудва е обаче как НАТО успешно за няколко дни потопи руската пропаганда на запад. Аз лично това не го очаквах, мислех че това е едно от най-силните оръжия на руския идиот. Аз лично не вярвам на Украинските видеота как ракети попадат в блокове, много лесно може да се евакуират хората в блока и да пуснат една ракета Украйнците. Това което не могат да фалшифицират е че са нападнати от русия, дано поне това го вярваш. Започването на война е червена линия, която никакви политически причини не могат да оправдаят. Всякакви такива приказки, ама то НАТО идвало близо, пък щели Украйнците да нападат русия, убивали хора в Донецк - ок, сигурно има доза истина в някой от обвиненията от руска страна, никога нещата не са черни и бели. Обаче да нападнеш цяла държава с танкове и бомби - няма разумни аргументи с които да одобря такова неща. Не ми е нужно да гледам медии, за да стигна до това заключение. До сега играта беше с назначаване на марионетни правителства и руснаците и сащ се надиграваха по този начин. Да пак страдаха хора но не е същото като мяташ бомби безразборно. Така че, спри да обясняваш как сме гледали само западна пропаганда - да аз съм срещу войната и срещу путин не ми е нужна никаква пропаганда или видео-та за да си изградя мнението нито руска, нито западна.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
ама ти не си фактор ве, колега, не казвам никого какво да прави, не обиждам, така че съобразявай се, или си общувай със съмишленици, или отивай да направиш нещо в реалния святekalchev написа:..

Какво подскачате един-друг, сякаш сме генералитета в Русия

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
ekalchev написа:Започването на война е червена линия, която никакви политически причини не могат да оправдаят. Всякакви такива приказки, ама то НАТО идвало близо, пък щели Украйнците да нападат русия, убивали хора в Донецк - ок, сигурно има доза истина в някой от обвиненията от руска страна, никога нещата не са черни и бели. Обаче да нападнеш цяла държава с танкове и бомби - няма разумни аргументи с които да одобря такова неща.

Не може да ме убеди Путин, че нямало друг начин да се решат проблемите там. Нали Лавров е велик дипломат...
Два братски народа са това, как може такова нещо...
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- ekalchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2016 m550d
Не знам какъв фактор може да съм аз? Някъде казах ли такова нещо? Казвам ти че не гледам само западна пропаганда и не и вярвам сляпо на всичко в интернет, както ти смяташ, че хората срещу путин правят.
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
Това на Ъруин Шоу предполагам е към мен
Ама като пише глупости не можах да се въздържа. Извинявам се, ако се е обидил

enigma написа:ekalchev написа:Започването на война е червена линия, която никакви политически причини не могат да оправдаят. Всякакви такива приказки, ама то НАТО идвало близо, пък щели Украйнците да нападат русия, убивали хора в Донецк - ок, сигурно има доза истина в някой от обвиненията от руска страна, никога нещата не са черни и бели. Обаче да нападнеш цяла държава с танкове и бомби - няма разумни аргументи с които да одобря такова неща.
![]()
Не може да ме убеди Путин, че нямало друг начин да се решат проблемите там. Нали Лавров е велик дипломат...
Два братски народа са това, как може такова нещо...
точно щях да пост-на коментар като твоя на същия парагфраф от пост-а на колегата. много точно... войната е една червена линия която не трябва да се прескача при никакви условия и няма извинение за този които я прекрачи/ започне.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Е.Димитров написа:Ужасно е това на клипа!
Лично мен, ако така снимам спокойно (нямам идея какво точно ще снимам по пейзажа) и почне да се думка съседният блок, направо гася камерата и да ме няма.
Този, дето снима е егати спокойният.
Киев е почти празен отдавна, а тоя дето снима - работата му е точно това.
Ubi dubium, ibi libertas
Чак празен не е. Просто са по бомбоубежищата.hell's angel написа:Е.Димитров написа:Ужасно е това на клипа!
Лично мен, ако така снимам спокойно (нямам идея какво точно ще снимам по пейзажа) и почне да се думка съседният блок, направо гася камерата и да ме няма.
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Всичко е въпрос на гледна точка.За едни така за други иначе.
На чича ви Путин не можем да му знаем гледната точка ама явно се разминава с нашата.
Обаче ако нещата са такива каквито той казва,че са то за мен лично бе поставен пред патова ситуация от негова гледна точка.
Съответно войната в неговите очи е напълно оправдана.Затвърдява си позициите,печели каквото ще печели и както се казва ако губя губи цял народ.
В неговият случай загубата е финансова и човешко ресурсна,а той от това има много.
При печеливш сценарий за него(то не че има друг) ще компенсира с останалата техника на врага и ще отвлече ресурсите му.
Териториално ще направи това което иска а именно да си осигури празен комшийски двор.Хем го има хем там няма никой да ти пречи.
Така правят големите тарикати в нашите ширини като искат да им е спокойно на душата.
Аз не се съмнявам,че Украйна ще бъде прегазена.Не се съмнявам и че после ще бъде "върната" на народа с уговорката ресурсите му да се пренасочат към съседната ограда,но за сметка на това в празният двор да не може друг да си засажда разсада.
И те така.
Но е факт,че всички ние обикновенните хора ще я платим тази сметка под една или друга форма.
А всичко дистарикати европейци и хамериканци друго освен санкции няма да наложат щото никой не е толко тъп да почне трета световна война.
Изключае укрите дето се мъчат да гърмят по АЕЦа.Нали тях съм ги признал.
И те така.
На чича ви Путин не можем да му знаем гледната точка ама явно се разминава с нашата.
Обаче ако нещата са такива каквито той казва,че са то за мен лично бе поставен пред патова ситуация от негова гледна точка.
Съответно войната в неговите очи е напълно оправдана.Затвърдява си позициите,печели каквото ще печели и както се казва ако губя губи цял народ.
В неговият случай загубата е финансова и човешко ресурсна,а той от това има много.
При печеливш сценарий за него(то не че има друг) ще компенсира с останалата техника на врага и ще отвлече ресурсите му.
Териториално ще направи това което иска а именно да си осигури празен комшийски двор.Хем го има хем там няма никой да ти пречи.
Така правят големите тарикати в нашите ширини като искат да им е спокойно на душата.
Аз не се съмнявам,че Украйна ще бъде прегазена.Не се съмнявам и че после ще бъде "върната" на народа с уговорката ресурсите му да се пренасочат към съседната ограда,но за сметка на това в празният двор да не може друг да си засажда разсада.
И те така.
Но е факт,че всички ние обикновенните хора ще я платим тази сметка под една или друга форма.
А всичко дистарикати европейци и хамериканци друго освен санкции няма да наложат щото никой не е толко тъп да почне трета световна война.
Изключае укрите дето се мъчат да гърмят по АЕЦа.Нали тях съм ги признал.
И те така.
Украинците "клъвнаха" на кукичката "ЕС". Ако имаха акъл, щяха да са в друго измерение. Канада отвори граници за неограничена емиграция. Тук приветствам, защото предпочитам украинци пред .... сещате се кого. Лошото за Украйна е, че след десет години ще са под 30 милиона.
Не ги разбирам! Имаш всичко и да запалиш такава държава, нямам думи.
Вижте данните на свободна европа и си направете сметка за нивото на лъжите
Не ги разбирам! Имаш всичко и да запалиш такава държава, нямам думи.
Вижте данните на свободна европа и си направете сметка за нивото на лъжите
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
Ако имаха всичко нямаше да гледат към ЕС. Ама сигурно проамериканското правителство им подля водица и е виновно.
Аз пак да питам, че не ми стана ясно. Защо емигрира в тая гадна Канада, а не в тоя човешки рай Русия?

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
https://www.cnbc.com/video/2022/03/02/i-think-russias-lost-control-of-their-invasion-says-gen-barry-mccaffrey.html?&recirc=taboolainternal
I think Russia’s lost control of its invasion, says Gen. Barry McCaffrey
Retired four-star General Barry McCaffrey joins Shep Smith to discuss the 40-mile convoy outside of Kyiv and other issues with the Russian invasion of Ukraine.
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
hell's angel написа:Е.Димитров написа:Ужасно е това на клипа!

Ама нали пропагандата трябва да отрязява правилният курс

Иначе ще чакаме медиите тук да ни кажат какво имаше тази(вече минала) вечер в Белград пред паметника на Николай II

Иначе всичко е точно и да му мислят богатите: https://frognews.bg/novini/tsenata-gaza ... ekord.html