V12 в Е30-ка
Модератор: bum_bum
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- AlibiTu
- ентусиаст
-
- Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
- Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости
V12 в Е30-ка
Абе момчета, стана ми интерсно как става тая далавера. Горе долу какво се сменя. Сега давам един сюжет и вие казвате какво ще трябва да се направи.
Имам една е30 в БГ. Купувам една 750и и си я карам в БГ с Немските номера. Съответно я карам на някой достатъчно луд за да се заеме с конверсията. Ще трябват ли някакви допълнителни части? Аз се сещам само за стойки за мотора.
Аз после ще си се оправям с отрегистриране на колата и бракуването й.
Предварително казвам, че няма да го правя.... поне за сега, а само питам как става далаверата!
Имам една е30 в БГ. Купувам една 750и и си я карам в БГ с Немските номера. Съответно я карам на някой достатъчно луд за да се заеме с конверсията. Ще трябват ли някакви допълнителни части? Аз се сещам само за стойки за мотора.
Предварително казвам, че няма да го правя.... поне за сега, а само питам как става далаверата!
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
изобщо, знаеш ли какво искаш
...и аз искам много неща,ама НЕМА 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- AlibiTu
- ентусиаст
-
Аз знам какво искам, ама ми е интересно как става с тоя мотор. Дали всичко от 7-цата става на 3-ката
... и т.н. Както казах, няма да го правя това нещо, а само като инфо.
А иначе знае ли човек, виж лятото съм ударил от тото-то

А иначе знае ли човек, виж лятото съм ударил от тото-то

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Тоя е много тежък мотор ве! За Е30-ката нема сми таков голем туч! По добре нещо по малко и по мощно
нещо да започва с "S" и първата му цифра да е най-малко 3-ка 

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
я прегледайте килата на маторите 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6
Някъде из форума имаше една тема в която имаше линк към руски саит дето беха навряли V8 ама чак пък V12 не вярвам да влезне.

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Re: V12 в Е30-ка
AlibiTu написа:Абе момчета, стана ми интерсно как става тая далавера. Горе долу какво се сменя. Сега давам един сюжет и вие казвате какво ще трябва да се направи.
Знаеш немски -> чети.. тук и някои да го е правил едва ли ще тръгне да ти обяснява, а в нета на немски го има нагледно написано и със снимки.
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Pavel написа:Някой виждал ли е из нета E30-ka с ТДС, че съм тръгнал такава да си правя ама никъде не намирам някой да го е правил.Май ше съм единствения олигофрен.
Има една с м57д30 (е60 530д)
- AlibiTu
- ентусиаст
-
SLipknot аз съм чел тва онова. Интерсно беше мненията на хората да се чуят. Иначе на едно сайтче набарах, кои мотори се вграждат в Е30 и хората категорично казаха, че като коне, разход и килограми В12 е най-доброто решение. По-малък разход прави от М5 мотор и не идвал толкова тежък
Да се извиня, но просто прегледах малко снимки с В12-ки и се повлиях и затова пуснах темата
... повече такива работи ще гледам да не правя 

Да се извиня, но просто прегледах малко снимки с В12-ки и се повлиях и затова пуснах темата

47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4