Войната започна ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

големия брат на Монтоя
Аватар

Re: Войната започна ...

Мнение от BMW_POWER » 03 Мар 2022, 19:11

acer написа:Не ми отговаряй Бандера че ще се смея, говорим от 1991 до 2014. Аз съм живял там и майка ми е от там, но може би ти си по-запознат, разкажи.

Аз гледам фактите. Ще те помоля да отговориш на два въпроса:

Вярваш ли, че имаше накакъв теоретичен шанс Севастопол да стане база на НАТО?
Какъв процент от наказателните батальони тип Азов са от неукраинци?

Няма да коментирам избиването на мирни граждани на стотици километри от Крим. Няма нищо общо.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 03 Мар 2022, 19:13

Exclusive89 написа:Беларус
Еритрея
Русия
Северна Корея
Сирия

Новият световен хегемон

Звучи кофти.
Но как звучи
Русия
Китай
Индия
Бразилия и
Южна Африка?

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 03 Мар 2022, 19:15

Acer, кой създаде Осама бин Ладен, Абу Бакр, ISIS, ibdil мибдил и сякви подобни...явно Путин.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_dreamer » 03 Мар 2022, 19:16

Русофилите днес бяха на Шипка с руски знамена, къде бяха русофобите и що не изразиха съпричастност с украинците?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 03 Мар 2022, 19:20

А това как звучи ? Звучи добре ми се струва .
Джуджето
Марионетка
Зеленски
Моли
За прошка
Путин
Бидон
Хапе
Задника си
:mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 03 Мар 2022, 19:30

Странно поведение на Зеленски на пресконференцията High just a little bit? :arrow:

https://www.youtube.com/watch?v=uLHiUV2mMbE
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 LCI 320D xDrive
Детайли за колата: N47/184 Hp

Мнение от nikola59 » 03 Мар 2022, 19:38

Bogat-Beden написа:Кажете къде четете относително обективни анализи/инфо?
Факти са яко про-западни, поглед про-руски, трите ни нац. тв отпадат също като необективни също...

:mrgreen: Ние сме демократи - в цялото демократично пространство няма да намериш нищо обективно, нито ще чуеш другата страна защото е демократично филтрирана. За фейк новините които се наливат постоянно да не говорим.
Следи телеграм каналите - назад в темата са линковете. Има и едно приложение RUTUBE - там постват някои анализи. Има и стриймове с разни новини. Поствал съм линкове пак назад. Ето още един такъв дето върви в момента: https://www.youtube.com/watch?v=4lyiJ2Uw1lA където върви обстановката къде какво става там.
Между другото преди час клоуна беше се появил пиян или натъпкан с нещо бело пак да дава интервю от някоя дупка :mhihi: И друго, но все още непроверено - клипове от минаващи тираджии през Молдова - натоварена натовска техника на камиони. Твърди се, че минават границата с Румъния и се придвижват в Молдова, но от клипа не може да се инициализира дали това е вярно....
:mhihi: Опссс колегата с клоуна ме изпревари :bchug:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 03 Мар 2022, 20:07

nickstorm написа:Странно поведение на Зеленски на пресконференцията High just a little bit? :arrow:

Сигурно взема и недоспива яко

Friendly reminder of three things

1 Ukraine is a really big country, almost double the size of Germany, so even if it seems like they are advancing at a slow rate it actually a very fast advance

2 If you think "Russia is losing, they expected a fast victory but its been a week and not even half the country has been conquered" you need to know thats not how it works, wars are slow, as an example the invasion of France in 1940 took 6 weeks (And this was considered a fast victory) even though the French army was very unprepared and the germans had the aid of Italy. It took more than one month for the US Army backed by the West to capture Iraq, while Iraqi army was way under geared and prepared than Ukraine.

3 Russian is using the cauldron military tactic, that consist in encircling enemy positions from all sides before attacking them, it's a really slow but highly effective tactic.. Been used in the middle east for ages.

If you think the "Russians made fools of themselves" you dumb
Последна промяна Bogat-Beden на 03 Мар 2022, 20:13, променена общо 1 път
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 03 Мар 2022, 20:08

nickstorm написа:Странно поведение на Зеленски на пресконференцията High just a little bit? :arrow:

Изморен е... едва ли е спал много последната седмица.
Ето цялото интервю:

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 03 Мар 2022, 20:08

Обективната информация за момента е че украинската авиация и летища са унищожени напълно . Руснаците имат пълно господство във въздуха . Разрушена е почти цялата инфраструктура на управление украинската армия . Имат останали незначинтелен брой танкове и артилерия . Боевете са по целия фронт , в източна украйна има голяма групировка укропи около 150 000 човека която е била там преди операцията . Предстои в близките дни да бъде унищожена каквото е останало от нея . Готвят им котел , така руснаците избиха и азов при ивайловск 2016г в по малък мащаб. Всичко което се показва по медиите е от боевете в Киев и Харков . Украинците слагат снайпери и гранатомети по покривите на блоковете и стрелят по всичко което е в обсега им . Затова има и ударени жилищни сгради с ракети и артилерия . Партизанска война и боеве в населените места , нито руснаците нито украинците могат да твърдят е имат контрол върху двата града . След няколко дена няма да има нищо останало от редовната им армия , само партизански отряди от паравоенни четници .
Последна промяна Jordana на 03 Мар 2022, 20:14, променена общо 3 пъти
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 03 Мар 2022, 20:11

enigma написа:Изморен е... едва ли е спал много последната седмица.

По-скоро е разбрал, че няма да участва в следващата серия на филма.

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 03 Мар 2022, 20:33

BMW_POWER написа:
acer написа:Не ми отговаряй Бандера че ще се смея, говорим от 1991 до 2014. Аз съм живял там и майка ми е от там, но може би ти си по-запознат, разкажи.

Аз гледам фактите. Ще те помоля да отговориш на два въпроса:

Вярваш ли, че имаше накакъв теоретичен шанс Севастопол да стане база на НАТО?
Какъв процент от наказателните батальони тип Азов са от неукраинци?

Няма да коментирам избиването на мирни граждани на стотици километри от Крим. Няма нищо общо.

1) Не смятам че Украйна трябва да влезе в НАТО — Русия е в правото си и трябва да защитава границите си, но може би трябваше да оставят опция за ‘only ЕU’, както е Швеция - поради милионите хора, които искат да са в ЕС. Само дето Кремъл реши че това не е опция и ще води войни -- историята ще покаже дали това решение е било правилно за Русия -- зависи от това дали ще спечелят войната.

Сондьора написа:Acer, кой създаде Осама бин Ладен, Абу Бакр, ISIS, ibdil мибдил и сякви подобни...явно Путин.

Тази полемика за САЩ е ненужна, говоря -- загубата на хибридната война която продължи от 2004 до 2010+ (свалянето на Янукович) и анексирането на Крим. Преди каквито и крайни десни да са имали, не са представлявали никаква заплаха за рускоговорящите, камо ли за Русия. В западна и централа част съм говорил само руски (украйнски не мога), както и повечето хора в западна Украйна говореха предимно руски.. а Украйнски е по ТВ или училищна дисциплина. След майдана и анексията ситуацията се взриви като вулкан.. а сега - не ми се мисли. Всъщност ако пуснеш украйнски национален канал, ще видиш че говорят за 'оттечествена война' и изглежда.. че са се готвили много време за нея.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Потребител
Аватар
Кара: E46 320d

Мнение от stean » 03 Мар 2022, 20:40

Bogat-Beden написа:Кажете къде четете относително обективни анализи/инфо?
Факти са яко про-западни, поглед про-руски, трите ни нац. тв отпадат също като необективни също...

Ето ти нещо кратко и по средата >> https://t.me/StormCloudsGathering/690

acer написа:Нещо което веднъж не го прочетох, а е в риториката много хора, включително на Путин... тия Азов и нео-нацисти от къде се появиха?

Откъдето се появиха и тия терористи: https://www.youtube.com/watch?v=VXUjVm7FPB0
Но дай да не го разплитаме тоя вмирисан чорап...

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 03 Мар 2022, 20:42

Jordana написа:Обективната информация за момента е ...

Добре че е Джордана, да получим от него обективна информация...

Идват ми в повече дивотиите в тази тема, аз приключвам с нея.
Excellent! Steven is my name!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 03 Мар 2022, 20:46

Аз имам друго питане! Как мислите, ако всичко приключи скоро в Украйна и Русия постигне това, което твърдеше, че иска да направи там, нещата ще спрат ли? Т.е. Путин/Русия ще удържи ли на думата си или ще 'продължи' някак си на запад? Аз лично не го вярвам... Все пак около 200 хилядна армия не е нещо, с което да тръгнеш да 'завладяваш' Европа, каквито страхове има там. Ако това стане, те съвсем ще 'олекнат' в дипломатическо отношение, а мисля, че не това е целта им! Все пак искаха 'да ги взимат на сериозно', ако помня добре...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата