Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
- kasho
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 LCI 320d XDrive ex E46 330xd
- Мечтае да кара: Porsche Cayenne, BMW X5
Re: Войната започна ...
Bogat-Beden написа:https://pogled.info/svetoven/amerikanski-ofitser-kaza-che-nato-e-bezsilen-sreshtu-rusiya.139852
На това смешно сайтче само като му прочетох заглавията на статиите и рЕзко ми се приходи по голяма нужда. Откровено рубладжийска история с всички путинистки опорки и глупости. Хора, не се унижавайте сами като четете подобни сайтове, че даже и поствате от тях.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Блядовете искат да ги тъпче диктатор, това е. Пияни мурзилки прости...
Унтерменшени , монголски орди с рога и т.н

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
streetz написа:Намерил си коя отрепка да цитираш, ма няма значение.
И поради какво го наричаш отрепка? Ако може факти, че така изпльокано в нищото е малко странно!

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
И аз това същото щях да го питам, ма гледам си ме изпреварил. Просто някой си съвсем непознат поне за мен, дето нито сме го виждали или чували по тв или радио пуска някакво си мнение и веднага бил "отрепка".
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
nikola59 написа:Иначе честито на еврогейовете - прогнозата на Медведев се сбъдна по-рано отколкото очаквах: https://thefrontierpost.com/gas-price-i ... ic-meters/ и то при положение, че доставките все още вървят.... Лошото е че и ние сме в кюпа.
А ти балканския мачо слагаш статия от преди 2 месеца и си упражняваш мисловната дейност

Еми не ти се получава

Не се напрягай да ги мислиш еврогейовете... Винаги са били по-добре от братушките и винаги ще бъдат, дори $3000 да стане газа...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
zAcK написа:
Блядовете искат да ги тъпче диктатор, това е. Пияни мурзилки прости...
Нещо, което гледам убягва на всички в темата, е че нито руснаците искат да ги тъпче диктатор, нито тая война е на Русия срещу Украйна. Войната е на Путин, поради лични, дикаторски и малкопи6кови причини и делюжън, да връща ссср. Имам добро наблюдение върху нещата в Русия и около путя - няма вътрешна подкрепа, дори и от най-близките му вече. Никой обаче не може да каже нищо, без да си рискува най-малко бизнеса, потенциално живота.
Да видим как ще се развие играта, руснаците са неподготвени и морала е нисък във войските. Победители няма да има, да видим до кога ще издържи джуджето, преди да направи някоя глупост и да бъде приключен...
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
Колеги,абсолютно нормално е да сме с различни мнения,но нека това не ни прави врагове.
Апелирам към вас за спазване на добрия тон!
Апелирам към вас за спазване на добрия тон!

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- ekalchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2016 m550d
https://www.reddit.com/r/ukraine/commen ... ar_repost/ според русофилите и руските сайтове това е фалшиво, направено с фотошоп, украйнците са ги убили и т.н.
Последна промяна ekalchev на 02 Мар 2022, 20:23, променена общо 2 пъти
- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
drago_pavlov написа: А ти балканския мачо слагаш статия от преди 2 месеца и си упражняваш мисловната дейност![]()
Еми не ти се получава![]()
Не се напрягай да ги мислиш еврогейовете... Винаги са били по-добре от братушките и винаги ще бъдат, дори $3000 да стане газа...

Ми пали за русия кат искаш евтин бензин. Не виждам за какво се жалваш. 3 лв бензин е ниска цена която ще платиш, освен ако не предпочиташ да си на мястото на украинците.nikola59 написа:drago_pavlov написа: А ти балканския мачо слагаш статия от преди 2 месеца и си упражняваш мисловната дейност![]()
![]()
![]()
Така сигурно е по-добре за тебе: https://www.tbsnews.net/world/global-ec ... ers-378733 Ама щом мислиш, че не те засяга сам си "прецЕняш". Въглищата са вече $400 тона - ще караме на кюмюр
За цената на пшеницата да не споменавам...Погледни съседната тема за горивата също
И това за съжаление е само началото...
- ekalchev
- младши ентусиаст
-
nikola59 написа:drago_pavlov написа: А ти балканския мачо слагаш статия от преди 2 месеца и си упражняваш мисловната дейност![]()
![]()
![]()
Така сигурно е по-добре за тебе: https://www.tbsnews.net/world/global-ec ... ers-378733 Ама щом мислиш, че не те засяга сам си "прецЕняш". Въглищата са вече $400 тона - ще караме на кюмюр
За цената на пшеницата да не споменавам...Погледни съседната тема за горивата също
И това за съжаление е само началото...
Моята свобода да кажа какво мисля, е по-важна от цената на бензина. Никаква цена на нищо не може да ме накара да кажа на това което прави Путин в Украйна, че е ОК.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Винаги съм казвал "Постъпвай така, както би искал да постъпват с теб"!
За всичко важи, за уважение, за разговори за преговори и тн.
Нещата винаги трябва да са реципрочни и винаги, ако някой се съмнява в някаква истина, трябва да обърне нещата на обратно.
В случая с войната в Украйна.
Някой казва "ми те нато са си там и тн.
Ами така е, но Украйна е буквално последната държава, която не е с натовска база.
Те руснаците от много години говорят, че искат сигурност за тяхната държава и тн, но западният свят тотално ги игнорира.
Вече писах, ако направи Русия съюз с Мексико и разположат там бази, в Куба да сложат бази , нали не мислите , че нещата няма да са различни.
Спрете да мерите с "луксозният" си аршин и да определяте кой е мизерник и как не живеят според вашите разбирания.
Пак ще кажа, прочетете какво е диктатор!
Знаете ли как се почита императора на Япония?!
Може да сте гледали само някакви фрагменти, но в Япония императора им е божество.
Знаете ли как реват по площадите от вълнение и адреналин, когато императора се появи?
Всички плачат в някакъв екстаз и благоговение, просто е такова вълнение....
Това е присъщо за тези нации.
В Южна Корея е същото!
Но когато го дадат в Северна Корея, вече било насила...
Войната е най-лошото нещо, няма оправдание за нея, но много е важно човек да мисли и честно и да разбере кой е виновен също за това положение.
Защо ЕС до този момент не е приела Украйна, ами сега ще се прави процедура?
Защо преди ЕС са дошли емисарите на НАТО?
Защо въоръжават Украйна, ами не направят това, което всъщност е необходимо а то е по-добър живот за украинците с парите за оръжие?
Не намирам никаква логика във всички действия на запада, от който аз съм част и разбирам.
Не търся логика в държави, които си имат собствен кодекс и различен живот.
По същият начин не разбирам арабите държавите , в които има шериат.
Разбира се, няма да задавам въпросите, какво се е случило и се случва в Афганистан, Ирак и тн държави, защото не ги разбирам.
Двойният е аршина с който се мери.
Смятате ли че е честно?
Ако смятате да сте честни, значи това е начина, ако смятате, че няма нуджа човек да бъде честен и да мисли справедливо, ми по-добре тогава не давайте позиция. Те нещата си се случват.
Украинците са ни братя до някъде, вероятно, колкото и руснаците и смятам, че Украйна е жертва и на двете страни.
От едната на ЕС, който не ги прие, Щатите, които по друг начин разбират нещата и Русия, която си гледа интереса!
Иначе, гледайки тези реакции на европейските държави си мисля, че всъщност Европа, колкото и да се правим на либерални сме си едни истински расисти
Не се застъпиха за горепосочените арабски държави, не турят знамена на профилите си в подкрепа на арабите до Израел ама тук всички сме (аз също между другото) съпричастни на Украйна!
За всичко важи, за уважение, за разговори за преговори и тн.
Нещата винаги трябва да са реципрочни и винаги, ако някой се съмнява в някаква истина, трябва да обърне нещата на обратно.
В случая с войната в Украйна.
Някой казва "ми те нато са си там и тн.
Ами така е, но Украйна е буквално последната държава, която не е с натовска база.
Те руснаците от много години говорят, че искат сигурност за тяхната държава и тн, но западният свят тотално ги игнорира.
Вече писах, ако направи Русия съюз с Мексико и разположат там бази, в Куба да сложат бази , нали не мислите , че нещата няма да са различни.
Спрете да мерите с "луксозният" си аршин и да определяте кой е мизерник и как не живеят според вашите разбирания.
Пак ще кажа, прочетете какво е диктатор!
Знаете ли как се почита императора на Япония?!
Може да сте гледали само някакви фрагменти, но в Япония императора им е божество.
Знаете ли как реват по площадите от вълнение и адреналин, когато императора се появи?
Всички плачат в някакъв екстаз и благоговение, просто е такова вълнение....
Това е присъщо за тези нации.
В Южна Корея е същото!
Но когато го дадат в Северна Корея, вече било насила...
Войната е най-лошото нещо, няма оправдание за нея, но много е важно човек да мисли и честно и да разбере кой е виновен също за това положение.
Защо ЕС до този момент не е приела Украйна, ами сега ще се прави процедура?
Защо преди ЕС са дошли емисарите на НАТО?
Защо въоръжават Украйна, ами не направят това, което всъщност е необходимо а то е по-добър живот за украинците с парите за оръжие?
Не намирам никаква логика във всички действия на запада, от който аз съм част и разбирам.
Не търся логика в държави, които си имат собствен кодекс и различен живот.
По същият начин не разбирам арабите държавите , в които има шериат.
Разбира се, няма да задавам въпросите, какво се е случило и се случва в Афганистан, Ирак и тн държави, защото не ги разбирам.
Двойният е аршина с който се мери.
Смятате ли че е честно?
Ако смятате да сте честни, значи това е начина, ако смятате, че няма нуджа човек да бъде честен и да мисли справедливо, ми по-добре тогава не давайте позиция. Те нещата си се случват.
Украинците са ни братя до някъде, вероятно, колкото и руснаците и смятам, че Украйна е жертва и на двете страни.
От едната на ЕС, който не ги прие, Щатите, които по друг начин разбират нещата и Русия, която си гледа интереса!
Иначе, гледайки тези реакции на европейските държави си мисля, че всъщност Европа, колкото и да се правим на либерални сме си едни истински расисти

Не се застъпиха за горепосочените арабски държави, не турят знамена на профилите си в подкрепа на арабите до Израел ама тук всички сме (аз също между другото) съпричастни на Украйна!
- ekalchev
- младши ентусиаст
-
Ха, това вече ме изненада - Сърбия гласува срещу русия резолюцията на ООН за Украйна. https://www.reddit.com/r/ukraine/commen ... s_for_the/
Санкциите не били страшни викате а?
WTF is that? https://twitter.com/Ahmadinejad1956/sta ... 3115811848
Санкциите не били страшни викате а?

WTF is that? https://twitter.com/Ahmadinejad1956/sta ... 3115811848
Последна промяна ekalchev на 02 Мар 2022, 21:17, променена общо 1 път
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
За тебе това трябва да е позорен факт не да те радва , заради членството в EU демек заради кяра сърбите си плюят на собствените жертви от американските бомби . До вчера приказваха едно днес са постъпили както съвеста им диктува
Свободата да кажат какво мислят я използваха за да си затворят устите по въпроса и да не кажат нищо . Малко късно си се сетил да дигаш аларма за жертвите на войната , тя се води 8 години и там има 60000 убити преди Путин да започне тая операция .

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !