Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Модератор: Общи модератори
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
В началото когато пуснаха анкетата бях гласувал с НЕ, но после някои неща се промениха та ми се наложи да се ваксинирам. Бях писал че изкарах тежък ковид края на септември миналата година с едноседмичен престой в болница. Та точно тогава си провалих едно много важно пътуване, което нямам намерение отново да се случи, както и ми предстоят още няколко такива в следващите месеци до към края на годината.
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
Кого е обидил? Четох му мненията, нищо нередно няма?
Иначе предпочитам да съм сгрешил.
Иначе предпочитам да съм сгрешил.
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
четвърти поред. Случайност.
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Понеже темата се изчерпа, та да отговоря на offtopic-а....
Проблемът не е само в евентуалният провокатор, ми и в другата страна, АКО тя реагира "адекватно". Форумът има достатъчно начини за сигнализиране на проблемни постове... въпросът е да не решиш, че си длъжеш да отговориш подобаващо... защото тогава не си по-добър от провокатора.
Форумът далеч не задължава потребители си да четат постовете на абсолютно всеки... т.е. когато някой ви дразни, игнорирайте написаното от него, независимо от тематиката. Не е трудно, въпрос на желание е. Или пък, както казах, сигнализирайте за поста...
Четох и разни свободни съчинения от рода на "не бил BMW майстор с платена реклама и затова изхвърчал веднага" - тва е хубаво да се мисли, преди да се пишат подобни неща, че изглежда наивно... бая... Принципно погледнато, предположенията са нещо добро, стига да са стъпили на достатъчно информация по темата. Иначе... са нещо съвсем друго...
Проблемът не е само в евентуалният провокатор, ми и в другата страна, АКО тя реагира "адекватно". Форумът има достатъчно начини за сигнализиране на проблемни постове... въпросът е да не решиш, че си длъжеш да отговориш подобаващо... защото тогава не си по-добър от провокатора.
Форумът далеч не задължава потребители си да четат постовете на абсолютно всеки... т.е. когато някой ви дразни, игнорирайте написаното от него, независимо от тематиката. Не е трудно, въпрос на желание е. Или пък, както казах, сигнализирайте за поста...
Четох и разни свободни съчинения от рода на "не бил BMW майстор с платена реклама и затова изхвърчал веднага" - тва е хубаво да се мисли, преди да се пишат подобни неща, че изглежда наивно... бая... Принципно погледнато, предположенията са нещо добро, стига да са стъпили на достатъчно информация по темата. Иначе... са нещо съвсем друго...

- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
Изобщо не съм съгласен. Виновен си е баш и баш провокатора! Това естествено ако си сложим ръка на сърцето и си говорим истината. След целенасочена, подигравателна провокация можеш както казваш да се сдържиш един, два три пъти. Отделно от това на всеки се случва да се върне нервен от нещо си и да избухне, има и хора не умеещи да си владеят много нервите, това не ги прави виновници когато забележи - са били провокирани. Изобщо защо трябва да е просто като може да е сложно, нали?
Да допълня ли, че въпросния дразнител в доста голяма част от пътите влиза целенасочено и с идеята да се дразни с хората и ако искаш порови се в мненията му - той сам си го е казвал, че го кефи да дразни.
В крайна сметка тук целта тази ли е - да се отглеждат послушковци? Имаме си страхотна приказка, ние българите - каквото повикало, знаеш. Хич не е дошла от нищото.
Имали сме и много люти спорове тук във форума за какво ли не. Нищо лошо няма в крайно различните мнения и също сме се вбесявали, но яда не е бил целенасочен, целта не е била да се подиграваш и постоянно да си ехиден с другите. Колкото и да те е яд, премисляш и ти минава, учиш се. Тоя просто търси и не само търси, върши провокации. Не е същото.
Имам и още какво да кажа, но ти не си глупав, за мен това до тук би трябвало да ти е предостатъчно, че просто грешиш.
Да допълня ли, че въпросния дразнител в доста голяма част от пътите влиза целенасочено и с идеята да се дразни с хората и ако искаш порови се в мненията му - той сам си го е казвал, че го кефи да дразни.
В крайна сметка тук целта тази ли е - да се отглеждат послушковци? Имаме си страхотна приказка, ние българите - каквото повикало, знаеш. Хич не е дошла от нищото.
Имали сме и много люти спорове тук във форума за какво ли не. Нищо лошо няма в крайно различните мнения и също сме се вбесявали, но яда не е бил целенасочен, целта не е била да се подиграваш и постоянно да си ехиден с другите. Колкото и да те е яд, премисляш и ти минава, учиш се. Тоя просто търси и не само търси, върши провокации. Не е същото.
Имам и още какво да кажа, но ти не си глупав, за мен това до тук би трябвало да ти е предостатъчно, че просто грешиш.
Последна промяна ivoaudi на 02 Мар 2022, 2:06, променена общо 1 път
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
По темата
https://www.facebook.com/settaya.bratt/ ... 2673396171
не знам колко е вярно и не съм компетентен да вадя заключения. Мен ме онодиха два пъти, жената веднъж, опазихме детето.
не знам колко е вярно и не съм компетентен да вадя заключения. Мен ме онодиха два пъти, жената веднъж, опазихме детето.
- Jorixa
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 G05/X1 F48
- Мечтае да кара: 911
BMW_POWER написа:По темата
Поредната "конспирация", което се оказва вярна.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
И каква е тая коспирация ? Че ваксините се разграждан за часове в кръвта и стигат до всички клетки в тялото ? 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Jorixa
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 G05/X1 F48
- Мечтае да кара: 911
Jordana написа:И каква е тая коспирация ? Че ваксините се разграждан за часове в кръвта и стигат до всички клетки в тялото ?
И им променят ДНК-то.
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Не съм специалист , ама малко притеснително изглежда...
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Промяната на ДНК означава или че клетката става безсмъртна ракова клетка или че придобива нови способности да кодира нова РНК например . Ваксината прониква чрез кръвта във всички органи на тялото и се захваща за тези клетки за които се захваща и вируса . До часове и дни всичко приключва и ваксината се разгражда . Ако наистина са успели да постигнат подобно нещо като от фейсбук теорията и има промяна в ДНК на тези клетки и тази промяна е стабилна при репликирането на клетките то това няма как да остане скрито защото е истински пробив в генетиката .. 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Jordana написа:До часове и дни всичко приключва и ваксината се разгражда
Преобразува !!!
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- Jordana
- старши ентусиаст
-
Не се преобразува в нищо , РНК е нестабилна молекула и деградира още със попадането в кръвта . Усвоява се при метаболизма , превръща се в шлак и се "изяжда" от определен вид клетки по механизъм с който организма чисти и други такива отпадъци . Липидния капсид на обвивката при РНК ваксините малко забавя процеса . Но въпреки това РНК се разгражда напълно от 20 минути до няколко часа . Тези молекули РНК от ваксината които успеят да се закачат за подходящата клетка се "прочитат " от рибозомите и се синтезира вирусен протеин от шипа на вируса . Така че нуклеотидната последователност на РНК във ваксината е ясна и какво представлява . Може да се провери дали съвпада със това което са обявили и т.н Това не е проблем и вероятно са го правили стотици лаборатории по света . ДНК или генома на човек не може да бъде променен така лесно с една инжекция РНК . Има механизми в клетката които пречат това да стане .
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Е убаво де, от де го знаеш какво предава като информация .
Всъщност наистина не се преобразува а служи за "матрица" за "печат" на нова "информация" която раздава "командите" .
До колкото се "знае" какво прави тия 20-на минути до няколко часа е засекретено
Не че като я има ще е вярна де
Без да се заяждам
Всъщност наистина не се преобразува а служи за "матрица" за "печат" на нова "информация" която раздава "командите" .
До колкото се "знае" какво прави тия 20-на минути до няколко часа е засекретено

Не че като я има ще е вярна де

Без да се заяждам

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o