Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: Войната започна ...
Някой питаше що си правят гаргара украинците с руската армия ...за 4 дена не е никак зле .
https://tass.ru/armiya-i-opk/13905075
От тия прехвалените байрактари видях 2 цели поразени , 1 система Бук и някакъв камион . Това е достъпно за гледане и не вярвам укропите да пропуснат да се хвалят ако има още . Както се вижда и чува на едното видео издаваха звуци все едно са убили вожда на съседното племе
российскими вооруженными силами поражены 1 146 объектов военной инфраструктуры. Среди них 31 пункт управления и узел связи ВСУ, 81 зенитный ракетный комплекс ПВО С-300, "Бук М-1" и "Оса", а также 75 радиолокационных станций....
Уничтожено 311 танков и других боевых бронированных машин, 42 самолета и вертолета (в том числе на земле), 51 реактивная система залпового огня, 147 орудий полевой артиллерии и минометов, 263 единицы специальной военной автомобильной техники.
От тия прехвалените байрактари видях 2 цели поразени , 1 система Бук и някакъв камион . Това е достъпно за гледане и не вярвам укропите да пропуснат да се хвалят ако има още . Както се вижда и чува на едното видео издаваха звуци все едно са убили вожда на съседното племе

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
mr_petroff написа:barty написа:nickstorm написа:Кога са следващите избори у нас? За един прЕател питам?
Скоро, скоро
Като дизела стане 3 лева и баничките по 2,50 ...Ще са спешни и неотложни
Дизелът, този по-скъпия, днес беше 3.06лв на входа на Севлиево. На Петрол.
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
После ще пишат по вестниците, че руснаците са я поливали с напалм...примерно..
https://twitter.com/i/status/1498373482786267141
https://twitter.com/i/status/1498373482786267141
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
V-Power дизела днес беше 3.11 лв.
Не помня някога да съм зареждал в БГ толкова скъпо

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
E34 написа:Жужо е уникален! Велик, Император! Шапка му свалям на този човек. Той е един светъл лъч, че са останали истински интелигентни хора. Простите украинци трябва паметник да му направят, че ще вкара ред в малоумната им корумпирана държава. Гледам кълвете на пропаганда без да мислите много много. Има едно много просто правило, каквото и да се разгласява по медиите, истината е точно противоположна![]()
Този сблъсък беше неизбежен. Просто постъпи умно и удари пръв.
Уникален император наистина.. направи така, че ще го яде с макарите целия му народ дълги години. Освен, ако не вземе да пусне боНбите и да го ядем всички. Топ стратег
Последна промяна Superexstatic на 01 Мар 2022, 1:00, променена общо 1 път

- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Аз карам дърти кошници , от скъпият кашлят...И сега съм назад към 1-1,5 к. на месец за работните ,че на 3 кинта нафта вече съм на барикадите 
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Дано си сипал догореzAcK написа:V-Power дизела днес беше 3.11 лв.![]()
![]()
- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
zAcK написа:V-Power дизела днес беше 3.11 лв.![]()
![]()
Аз изобщо не си следя разход и цените на нафтата, но преди една година 50лв от Лукоил ми стигаха за отиване до вилата и връщане обратно. Днес 60лв. не ми стигнаха, като това е от на Марешки, демек най-евтиното. Брало си е лайката. Вдигнах си заплатата с едни 500лв в началото на годината и мога спокойно да кажа, че стандартът ми на живот с нищо не се подобри.
Superexstatic написа:E34 написа:Жужо е уникален! Велик, Император! Шапка му свалям на този човек. Той е един светъл лъч, че са останали истински интелигентни хора. Простите украинци трябва паметник да му направят, че ще вкара ред в малоумната им корумпирана държава. Гледам кълвете на пропаганда без да мислите много много. Има едно много просто правило, каквото и да се разгласява по медиите, истината е точно противоположна![]()
Този сблъсък беше неизбежен. Просто постъпи умно и удари пръв.
Уникален император наистина.. направи така, че ще го яде с макарите целия му народ дълги години. Освен, ако не вземе да пусне боНбите и да го ядем всички. Топ стратег
Не му оставиха избор
Малка война сега или голяма утре. Това беше избора на руснаците. Що се отнася до яденето на макарите, руснаците не ги плаши. Правят чай от неща, за които не съм и предполагал, че стават за нещо. Виж, ония другите, дето задниците им са свикнали със седалки от естествен телешки бокс, там ще е проблема. Бензинът все още е под 2 евро, ама това ще е временно. Ще има да гледат в магазините така, както ние гледахме 1996г при Виденов...
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
Виж ми едита, че явно не си разбрал иронията. Ти като толко харесваш Раша какво дириш в Канада, а не си на хубавото при джуджака?

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Jordana написа:Някой питаше що си правят гаргара украинците с руската армия ...за 4 дена не е никак зле .российскими вооруженными силами поражены 1 146 объектов военной инфраструктуры. Среди них 31 пункт управления и узел связи ВСУ, 81 зенитный ракетный комплекс ПВО С-300, "Бук М-1" и "Оса", а также 75 радиолокационных станций....
Уничтожено 311 танков и других боевых бронированных машин, 42 самолета и вертолета (в том числе на земле), 51 реактивная система залпового огня, 147 орудий полевой артиллерии и минометов, 263 единицы специальной военной автомобильной техники.
А украинците казват това
А и като гледам клиповете, всичко е залято от унищожени и изоставени танкове, бронирани машини и т.н.
Путин сигурно изперква от яд, щото войната не се развива, както му се иска, а и настрои половината свят срещу себе си.
А можеше просто да им съсипе военните обекти и т.н., без да праща армията, ама....
Последна промяна zAcK на 01 Мар 2022, 1:20, променена общо 1 път
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
zAcK написа:V-Power дизела днес беше 3.11 лв.![]()
![]()
Избързал си, днес (вторник) е на промоция на цената на обикновения...
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и назначил Румен Спецов за шеф на ЕмТиВи...
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Киро не лъже само като мълчи.

Superexstatic написа:Виж ми едита, че явно не си разбрал иронията. Ти като толко харесваш Раша какво дириш в Канада, а не си на хубавото при джуджака?
Иронията е в това, че на руснаците не им дреме. Те са бедни и липсата на някои неща няма да ги засегне. Европа в момента умира. Това е проблема. И политически, и икономически.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
zAcK написа:
А украинците казват товаА и като гледам клиповете, всичко е залято от унищожени и изоставени танкове, бронирани машини и т.н.
![]()
Путин сигурно изперква от яд, щото войната не се развива, както му се иска, а и настрои половината свят срещу себе си.
А можеше просто да им съсипе военните обекти и т.н., без да праща армията, ама....
Какво я премяташ тази графика насам-натам? Повече те харесвах като прекаляваше с емотиконите...
https://www.youtube.com/watch?v=1bxNt0exXeQ
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи