Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
Re: Войната започна ...
laviatan написа:Идеята била,че украинските пилоти знаят да летят само на такива машини
което е самата истина - инструктаж на нова машина е дълго упражнение и изисква "мирно" небе.. да литнеш, да усетиш това онова- да знаеш кое къде е... дори да ти обяснят всичко както трябва на земята и да литнеш в случая се оказваш на секундата във "вражеско" небе и ако общуването с машината ти не са ти като втора природа - ще те свалят/ загинеш много бързо.
само по филмите някой се качва на боен самолет/ хеликоптер и почва да върти фигури от висшия пилотаж и да борави с бордовите оръжия все едно цял живот само това е правил....
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Jordana написа: Само предатели и хора без род и родина могат да настояват че това е правилно и полезно за България .
И ме упрекват затова, че проявих агресия срещу Плевнелиев, задето каза, че на мястото на Зеленски не би преговарял с един диктатор. И че трябвало да пращаме оръжия на Украйна.
За ПУтков казах вече относно бензиностанцията с ракетите и дълбокото възмущение от Янев, от чиито внимателно подбран изказ бях доволен.
Подобно на ваксините, като си някъде посредата, си антиваксър. Тук ако се опиташ да си неутрален в интерес на България, те определят като русофил.
За какво въобще си правя труда...
- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
Американското мото "Ние не преговаряме с терористи" е много лесно за повтаряне.
Според мен Плевнелиев пропуска факта, че тука нямаме ресурсите да застанем зад такова твърдение. Всеки си има мнение, той също, ама отстрани винаги е лесно да се биеш в гърдите какво би направил.
Според мен Плевнелиев пропуска факта, че тука нямаме ресурсите да застанем зад такова твърдение. Всеки си има мнение, той също, ама отстрани винаги е лесно да се биеш в гърдите какво би направил.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
vixx написа:Американското мото "Ние не преговаряме с терористи" е много лесно за повтаряне.
Между другото, руското мото е същото!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- vixx
- кандидат ентусиаст
-
ildivvy написа:vixx написа:Американското мото "Ние не преговаряме с терористи" е много лесно за повтаряне.
Точно затова ме хваща все по-сериозно шубето за цялата тая ситуация.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Конфликта между Русия и Украйна само отгоре на повърхноста е етнически . В дълбочина е геополитически между Русия и запада и то главно САЩ . Американците ще платят със нашите задници сметката и войната ще дойде до нас много скоро ако продължава ескалацията на конфликта .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
vixx написа:ildivvy написа:vixx написа:Американското мото "Ние не преговаряме с терористи" е много лесно за повтаряне.
Точно затова ме хваща все по-сериозно шубето за цялата тая ситуация.
Само че и двете са лъжа. И двете страни са преговаряли и са плащали откупи.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
b_u_b_o написа:Don_Diego написа:Аз в западна медия един кадър от показаните във филма не съм видял, та май е имало цензура
Ама как даваш линк към youtube на нещо и викаш цензура? По-голяма медия от това няма, не знам в коя година живееш. Аз тоя филм го спрях като на 5тата минута като взеха да ми обясняват как 39та Сталин видиш ли се уплашил от Хитлер и за да спаси страната си от нацистите подписали пакта Рибентроп-Молотов...от тука на татък ми е ясно, че каквото и да чуя то ще е изкривено както е угодно на руснаците. Щом изрода Сталин почнеш да оправдаваш кво да си говорим повече. Ама нищо не ме изненадва, те в москва на икона са го изтипосали и ходят да се редят да му се кланят и да го целуват...2022ра това, не 1953.
Въпреки, че е общо достъпен колко хора са го гледали този филм? Онзи ден го срещнах в 2-3 публикации във ФБ, днес го няма никъде, публикацията не е достъпна

Всяка история, всеки конфликт има 2 и повече страни. Вие отказвате категорично да изслушате доводите на другата страна. Този филм не е сниман за Сталин, а за събитията на Майдана. Увода е да покаже какви фурнаджийски лопати са украинците и нищо повече. Нататък където се пускат записите на държавния секретар и посланика как нареждат пъзела кой къде да е като стане преврата е интересната част, също и подхода им с всички националистически организации там.
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
laviatan написа:Един приятел пък получи повиквателно . Обяснението е ,че се актуализира базата данни .
Четох из нета за такива повиквателни. Доста притеснително.

Ако ще "изкупуват" стара руска техника, идват въпроси:
- как ще я оценяват?
- откъде ще оперира (Не знам колко читави летища останаха в Украйна), а ако се базира в Полша става интересно
- как това ще се отрази на бъдещите ни връзки (политически и най-вече икономически) с Русия
- как ще ни компенсират за това, че практически ни лишават от изтребителна авиация
Размисли на глас
- как ще я оценяват?
- откъде ще оперира (Не знам колко читави летища останаха в Украйна), а ако се базира в Полша става интересно
- как това ще се отрази на бъдещите ни връзки (политически и най-вече икономически) с Русия
- как ще ни компенсират за това, че практически ни лишават от изтребителна авиация
Размисли на глас

- vixx
- кандидат ентусиаст
-
BMW_POWER написа:Ако ще "изкупуват" стара руска техника, идват въпроси:
Размисли на глас
Тоя въпрос си е на място, ама айде да не се лъжем че имаме изтребителна авиация. Поне от гледна точка на евентуалните й реални възможности за защита/атака. Прекалено малко е, за да свърши работа освен ако не решим да се бием с македония, примерно.
- ekalchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2016 m550d
Don_Diego написа:b_u_b_o написа:Don_Diego написа:Аз в западна медия един кадър от показаните във филма не съм видял, та май е имало цензура
Ама как даваш линк към youtube на нещо и викаш цензура? По-голяма медия от това няма, не знам в коя година живееш. Аз тоя филм го спрях като на 5тата минута като взеха да ми обясняват как 39та Сталин видиш ли се уплашил от Хитлер и за да спаси страната си от нацистите подписали пакта Рибентроп-Молотов...от тука на татък ми е ясно, че каквото и да чуя то ще е изкривено както е угодно на руснаците. Щом изрода Сталин почнеш да оправдаваш кво да си говорим повече. Ама нищо не ме изненадва, те в москва на икона са го изтипосали и ходят да се редят да му се кланят и да го целуват...2022ра това, не 1953.
Въпреки, че е общо достъпен колко хора са го гледали този филм? Онзи ден го срещнах в 2-3 публикации във ФБ, днес го няма никъде, публикацията не е достъпна![]()
Всяка история, всеки конфликт има 2 и повече страни. Вие отказвате категорично да изслушате доводите на другата страна. Този филм не е сниман за Сталин, а за събитията на Майдана. Увода е да покаже какви фурнаджийски лопати са украинците и нищо повече. Нататък където се пускат записите на държавния секретар и посланика как нареждат пъзела кой къде да е като стане преврата е интересната част, също и подхода им с всички националистически организации там.
Гледали сме го бе. Пълна смрад, едностранно представяне на историята, пълно с внушения и на места откровени лъжи. Всичко е направено с една цел да оправдаят бъдеща атака над Украйна и да убедят такива като тебе, че това е ок. Такива филми не правят само руснаците ами и американците - трябва малко акъл да може да ги познаеш и да не губиш времето с тях. Те не преставят истината - те преставят истината такава каквото заинтересованата страна иска да я видиш. Това се нарича пропаганда, не истина. Едно време и Хитлер е правил такива филми за германците, за да може да оправдае всичките жестокости и да получава подкрепата им. Ако ги гледаш тея филми сигурно ще станеш фашист, защото много лесно вярваш на всичко което е "филм"
Последна промяна ekalchev на 28 Фев 2022, 18:40, променена общо 1 път
Може да не сме на едно мнение кой крив, кой прав, но това е най-тъжното във войната - https://edition.cnn.com/2022/02/28/euro ... index.html . Много се надявам да е фейк западна пропаганда.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Май руснаците и украинците са намерили общи точки, по които могат да се споразумеят. Може и да има примирие.
Si non confectus, non reficiat.
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Елевана що е в отпуска ? На диктатура ми мирише
.Аз още в темата за изборите казах , че много ще се смеем с Киро , ама то взе да става смях през сълзи . Оставката на Янев - диктатура в действие , и Путин не би си уволнил министъра за това
Икономиката ни отива на кино , а Кирчо и компания са на черешата .Не съм вярвал , че ще ми домъчнее за бат Боко Тиквата...