Войната започна ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Re: Войната започна ...

Мнение от streetz » 28 Фев 2022, 15:19

Zagy написа:Има много логика в тая теза, но пък от друга страна нищо не се споменава за настъпателната политика на НАТО и защо непременно желаят да са гъз до гъз с рашките...

Изображение
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 28 Фев 2022, 15:34

sub_eleven написа:Ако ми го подадат за 5 мин тоя Петков, заедно с джендера Плевнелиев, ще ги направя на кайма и двамата.

Всеки един от тези двамата за 1 година от живота си е постигнал повече отколкото ти би могъл за 10 живота...
И не само ти, да не го приемеш лично, а 99% от материала в родината.
Последна промяна drago_pavlov на 28 Фев 2022, 15:55, променена общо 1 път
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 28 Фев 2022, 15:37

Е.Димитров написа:А какво стана с Кипър да попитам, вярно , че и там нещата са стари ама нямам спомен и не намирам в интернет някакви санкции да е имало срещу Турция?

Точно Кипър трябва да ни плаши нас. Уви никой не му обръща внимание, а продължаваме да вярваме, че подписите на една хартийка ще са достатъчни някой да си пренебрегне интересите и да се лиши от Инджирлик, ядрени оръжия под носа на Русия и проливите, за да ни помогне на нас.
Вече имаме прецедент номер 2. Същите тези дето трябва да ни пазят нас са се подписали да пазят и Украйна.

. . За първи път при конфликт има нет и преки излъчвания в тубата и фейса. И от двете страни.

Не подвеждай!
Либия, Сирия, Йемен, и Ирак(2013+) ги гледахме от първия ред. Специално в Сирия канала на САНА по нищо не отстъпваше на видеата на бунтовниците.
Та това е нормата вече без значение дали го искат руснаците или не.
Даже в това отношение настоящият конфликт драстично отстъпва като поглед над боевете.

Тая мантра, че руснаците са много загрижени и пипат меко си замина с пристигането на чеченците и вкарването на Буратино в играта.
Последна промяна TheDriver на 28 Фев 2022, 15:52, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E83 M57T2
Мечтае да кара: фърчило

Мнение от ID A » 28 Фев 2022, 15:39

Zagy написа:Има много логика в тая теза, но пък от друга страна нищо не се споменава за настъпателната политика на НАТО и защо непременно желаят да са гъз до гъз с рашките...

Къде е тази настъпателна политика на НАТО? Русия като започне да размахва тоягата и държави, които не са членове на пакта, тичат да подадат документи за членство. Самия мащаб на Русия е нейната защита. Такава територия не може да бъде превзета за ден, а това дава достатъчно време да си изстреля балистичните ракети. Та филма е пълна боза.
Русия се нуждае от хора. Сравнете СССР, като население и Русия. Русия иска да си върне населението на СССР плюс източния блок, за да си чеше самочуствието, че са ВЕЛИКАААА държава. И тази глупост вече я приложиха в Грузия. Сега я пробват и в Украйна. Няма да стане. Да се напънат да станат икономическа мечка, вместо полупияна мечка побойник и тогава може и кока колата да се купува в рубли в Ню Йорк. Не защото са го завладели, а защото са икономически фактор. Сега само плашат света, но това е до време. В даден момент плашенето с ядрената тояга няма да има ефект.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 28 Фев 2022, 15:44

drago_pavlov написа:
sub_eleven написа:Ако ми го подадат за 5 мин тоя Петков, заедно с джендера Плевнелиев, ще ги направя на кайма и двамата.

Всеки един от тези двамата за 1 година от живота си е постинал повече отколкото ти би могъл за 10 живота...

Toва първо не е вярно, особено за Плювналиев има доста мръсни петна в "бизнес" историята си, второ, това оправдава ли ги да стават национални предатели и да застрашават родината НИ?
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 28 Фев 2022, 16:01

Плювньо е всепризнато лайно и боклук - не знам защо го споменавате тука тоя...
Si non confectus, non reficiat.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 28 Фев 2022, 16:05

ЛБФГТИ плазмодия Плювню е гнусно комунистическо отроче, получило едни кинти, едни възможности и контакти, дето 100% от обикновените хора в БГ никога няма да имат! Толкова за това лайно...

Колкото до руснаците, грам не им се кефя. И те като турците и т.н. се радват да ги управлява диктатор. Само дето едните работят много повече, имам предвид турците. Руснаците имат наистина много умни хора, но са много малък процент. Останалите са алкохолици и пропадняци :dunno: А на такива явно им харесва да обсъждат по цял ден с евтина водчица, колко велики били ракетите им и нищо повече.
А, да! И да се кланят на богатите, да гледат да са в далаверката и ако може да краднат. И около тях ако може да се грозно и кално - идеално :idea:

P.S. Ние сме същите като руснаците! Има разни попадения, но останалите само чакат следващия бай Тошо, да ни оправи...
Последна промяна zAcK на 28 Фев 2022, 16:30, променена общо 1 път
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 28 Фев 2022, 16:26

"Топла" новина - предлагат за министър на отбраната Тодор Тагарев
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535i
Мечтае да кара: BMW M6 F13

Мнение от Tsureto » 28 Фев 2022, 16:58

Моля за коментар колеги?!

Изображение

:kuku: :kuku: :kuku:

Тия копаят дъното. А и то няма логика. Смисъл след като нюкнат света, то няма да ти е до хапове после. Смисъл, няма да има нито магазина, нито хапчетата, нито теб....
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Who needs antidepressants when you can drive an BMW.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 28 Фев 2022, 17:00

Няколко дни не бях влизал в темата и сега съм в шок какви малоумници има. Единия ги бие с голи ръце, други фенове на Русия. Представям си, ако ни нападнат... и при положение, че сме в НАТО... какво се случва с предателите по време на война ? Утре, ако ракетата думне по вашето апартаментче за 2000 еуро квадрата с 4 котлона и скрито казанче, не знам какво мнение ще имате :dunno: Фирмата ми има голям офис в Киев, част от колегите пътуваха да взимат украинци, други ги настаняват. Гледаме клипове на бременни в бомбоубежища, тука обаче нинджите ще бият политиците и ще пускат червено килимче на руснаците, да изтрепят нашите политици :kuku: Една групичка пък само хвали всичко западно, гейско и джендърско, ама май не е било в Белград :kuku: После що политиците ни били такива. Единия прави свирки на американците, другия налапал на руснаците, третия лъска турския :kuku: В темата същата работа.

Аз се надявам нещата да се поукротят следващия месец и Европа да стане малко по-твърда. Както към руснаци, така и към американци, така и към всякаква сган на помощи из целия ЕС. Както писаха по-напред, и АЕЦ-и ще се строят, може и газ да почнем да помпим, вече няма да е всичкия от Русия. Със сигурност много неща ще се променят. Дано само действията не ескалират бързо, щото от Европа - САЩ - Русия - Китай, със сигурност в Европа сме най-зле подготвени за световен конфликт. А и НАТО е малко... като ЕС - не особено стабилно.

П.П. Хапчетата може да ограничат последиците при малко радиация. Ако стане думканица и количеството радиация е сериозно - нищо не помага.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 28 Фев 2022, 17:02

ekalchev написа:
като примера със Сърбия си е същият , като сега, когато разделиха държавата.
За това някакъв коментар?!

Абсолютно, бях против това което направиха САЩ и бях за Сърбия. Сърбите си защитаваха територията от сепаратисти. Против съм и срещу многото войни на САЩ за петрол с което избиха сума ти народ. Мразя и се противопоставям на либералните ценности, които ни насаждат. Това обаче не е причина да оправдая нападението над Украйна, както се прави от русофилите.
Оставям ви да се надъхвате с руска пропаганда, днес работя и нямам време да споря повече. И никога не съм смятал, че може да убедя някой русофил (не визирам Е.Димитров), че греши. Смятам че да си русофил, трябва първо да си ниско образован и лесно манипулируем, а това пречи на абсолютно всяко усилие за разумна размяна на аргументи. Просто това нагло и безочливо нападение над европейска държава ме провокира и това че чебурашките са готови да оправдаят такова действие ме шокира. Надявам се да спрете да бъдете русофили преди да почнат руските ракети да ви падат по главите.

По принцип тук си лаем и нищо никъде няма да се промени каквото и да е било.
Така че, гледаш си работата, никое мнение тук не е важно :bchug:
То положението преди корона вируса беше доста натопорчено и излезе корона вируса и малко нещата се поуталожиха.
Сега, вече когато започна да затихва тази истерия/пандемия , започнаха нещата отново да се връщат към предишните горещи теми.

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 28 Фев 2022, 17:09

drago_pavlov написа:

Всеки един от тези двамата за 1 година от живота си е постигнал повече отколкото ти би могъл за 10 живота...

Познаваш ме наживо много бегло, т.е. почти не ме познаваш. Няма как да знаеш какво съм постигнал в живота си, за да ме сравниш, с който и да е. Нито като образование, нито като развитие, нито като умения. И за справка - не броя материалните неща за каквито и да е постижения.

TNT написа: в шок какви малоумници има. Единия ги бие с голи ръце, други фенове на Русия. Представям си, ако ни нападнат... и при положение, че сме в НАТО...

Аз пък ще ти направя комплимент. От всички, с които много често не сме на едно мнение, си ми най-симпатичен.

Преди малко изгледах линка на zagy от ютюб. Доста добър анализ, някои неща не ги знаех. Но пък на повечето хора всичко им е убягнало, след като се осведомяват само от бТВ и нова.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 28 Фев 2022, 17:15

Американските ибрици до толкова онагляха че наричат хора с трезво мислене и патриотични чувства ....русофили . :shock: Срамно е в България български министър и генерал да бъде принуждаван да подаде оставка заради изказано мнение . Срамно е българските политици да обслужват меркантилните американски интереси и на българска земя да се разполага чужда армия да използва земята ни за плацдарм за нападение на други държави . Само предатели и хора без род и родина могат да настояват че това е правилно и полезно за България .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 28 Фев 2022, 17:22

Може да го освобождават набързо - набързо , защото все повече се говори ,че с отпуснатите средства от ЕС ще се изкупят всички руски самолети на Полша, България и Словакия и ще се пратят в Украйна през Полша . Идеята била,че украинските пилоти знаят да летят само на такива машини .
Явно се очертава евентуално да нямаме и един действащ самолет и да се разчита изцяло на външни такива.
Един приятел пък получи повиквателно . Обяснението е ,че се актуализира базата данни .
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 28 Фев 2022, 17:29

Cvetun написа:Моля за коментар колеги?!

Изображение

:kuku: :kuku: :kuku:

Тия копаят дъното. А и то няма логика. Смисъл след като нюкнат света, то няма да ти е до хапове после. Смисъл, няма да има нито магазина, нито хапчетата, нито теб....
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ще има оцелели които ще продължат напред . Не се знае как ще бъде използвано яреното оръжие - масирано по противника или ограничено само в театъра на бойните действия . Смисъл има от тези хапове , важното е да се прескочат първите 30 дни след ядрения апокалипсис . По натам радиацията ще се разсее и падне на земята , ще възникнат други проблеми но има смисъл човек да вземе мерки . Има милиони по земята които са се подготвили в различна степен за деня Z . Който има желание ще опита поне да оцелее .
Последна промяна Jordana на 28 Фев 2022, 17:30, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата