Емиграция. Англия или немскоговоряща държава?
Модератор: Общи модератори
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Re: Емиграция. Англия или немскоговоряща държава?
Обрали Ангела Меркел в магазина, бодигарда нищо не е разбрал
И там е погром

И там е погром

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Сега ще ти обяснят как я е обрал някой мангал от България или ийстърн юръп, Африка, Азия и че Германец абсурд, което е предполагам е вярно, но не променя факта, че много паплач е там в части от градовете.
Като ти прочетох това и се усмихнах какъв си всъщност или какво показваш. Нещо не ти издържат нервите явно да водиш нормален диалог. Нито съм се обръщал към теб лично, нито нещо подобно. Да не говорим, че имаше бая крайни мнения за въпросното място, а моето далеч не бе такова, но ти се обръщаш към мен. Трябваше да съм поласкан, ама общо взето от обръщенията ти следва, че не ми пука. Като имаш такъв проблем с мен, не ми чети мненията, ще ти подейства успокояващо.
Относно за къде имам някакви мнения, не е нужно да бъркаш в контакта за да знаеш, че бие ток. Твоето мнение за там може да е по-обстойно, но не прави моето грешно, не знам дали го осъзнаваш.
Относно Германия в темата съм писал много позитивни неща за доста места и по-специално за Бавария, но не вярвам да си ги чел.
Жив и здрав, всичко хубаво ти желая и внимавай с епитетите занапред.
Exclusive89 написа:Top Gun Maverick написа:Абе Ексклузив, нямам проблеми с Бруселс, просто явно като го спомена с нещо кофти и ти подскачаш все едно ти бъркат не знам къде.![]()
През шмайзера ми е какво споменаваш, ама ей такива жалкари като теб, които не са стъпвали или са минали през няколко квартала започват да коментират ми става смешно. Аз като чета темата то никъде май не става за живеене.. САЩ било гето, Великобритания също, Германия се напълнила с цигани и Ахмедовци/Хасановци. Ами недейте да ходите при циганите, някой да ви дава зорБай Х*Й посетил няколко цигански квартала в Берлин и Мюнхен и стигнал до заключението, че цяла Германия е такава. Да, ама не
![]()
Я кажи за Казанлък и за циганите нещо? Как е разбирате ли се?
Е34 какво да кажа за Брабант, не разбрах? ДА, минавал съм от там може би 3-4 (за последните 7г) пъти и какво да ти кажа? Теб ако те кефят такива места ходи да живееш, какво да ти кажа![]()
Пак да кажа, че не сме дърва, кой където му е кеф там да живее.
Иначе, ако погледна през моята камбанария България е рай, ама после като показват по телевизията някакви кални улици, ограбени старци, селца пълни с мангали или обезлюдени, и разбирам, че не е баш така... за съжаление.
Като ти прочетох това и се усмихнах какъв си всъщност или какво показваш. Нещо не ти издържат нервите явно да водиш нормален диалог. Нито съм се обръщал към теб лично, нито нещо подобно. Да не говорим, че имаше бая крайни мнения за въпросното място, а моето далеч не бе такова, но ти се обръщаш към мен. Трябваше да съм поласкан, ама общо взето от обръщенията ти следва, че не ми пука. Като имаш такъв проблем с мен, не ми чети мненията, ще ти подейства успокояващо.
Относно за къде имам някакви мнения, не е нужно да бъркаш в контакта за да знаеш, че бие ток. Твоето мнение за там може да е по-обстойно, но не прави моето грешно, не знам дали го осъзнаваш.

Относно Германия в темата съм писал много позитивни неща за доста места и по-специално за Бавария, но не вярвам да си ги чел.
Жив и здрав, всичко хубаво ти желая и внимавай с епитетите занапред.

- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Top Gun Maverick написа:Нито съм се обръщал към теб лично, нито нещо подобно.Top Gun Maverick написа:Абе Ексклузив, нямам проблеми с Бруселс, просто явно като го спомена с нещо кофти и ТИ подскачаш все едно ТИ бъркат не знам къде.
Това явно е било към друг, а не към мен, сори!
За нервите ми не се притеснявай, сигурно съм един от най-спокойните в този форум

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Но това е вторият ми пост когато вече си се обърнал лично към мен и си личи от написаното, че ти отговарям.
А следващият вече беше уникален и най-вече спокоен.
Както и да е, казах каквото имах към теб, за мен всичко е забравено вече.

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Какъв човек трябва да си, да откраднеш горивото на снегорин и то за Шипка
https://dnes.dir.bg/krimi/neizvestni-otkradnaha-blizo-100-litra-gorivo-ot-snegorin-na-shipka

Неизвестни извършители са откраднали горивото на роторен снегорин, който се грижи за почиставнето на прохода Шипка. Източени са около 100 литра гориво, съобщи БНТ.
Собственикът на фирмата коментира, че кражбата е била извършена през нощта, а в зоната, в която е била паркирана машината, няма видеонаблюдение.
"Тъй като снежната покривка е над 50 см, следите на крадците бяха напълно заличени. В тази зона, в която е паркирана машината, няма видеонаблюдение", обясни той.
По думите му преди да натрупа още сняг е имало следи от гориво по пътя.
"Не мога да си представя какъв човек трябва да си, това е техника, която реално спасява животи. Тя влиза на места, където никоя друга техника не може, пробива преспи. Това за мен е пълно безумие да се краде", подчерта собственикът и отбеляза, че започва дислокация на машините, където има видеонаблюдение.
https://dnes.dir.bg/krimi/neizvestni-otkradnaha-blizo-100-litra-gorivo-ot-snegorin-na-shipka
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

Какъв човек трябва да си, да откраднеш горивото на снегорин и то за Шипка :help
Българин естествено .Крадлив.Пък що не и шофьор на снегорин.Лъжлив
И какво толкова е Шипка? Нахлула Русия тогава в България в противовес с международните конвенции,да си воюват с турската армия. Не знам каква са я свършили тогава, ама гледам че сега повечето българи плюят по нея. Явно тероризма, педерасията и така наречената им демокрация повече се харесва на днешното поколение
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
И аз не мога да разбера от гледна точка на крадеца каква е разликата от снегорин ли е или от машина, която ще прави асфалт? Последните също като идат в друг град и си нощуват някъде, тука даже по села, ама уж не ги крадат. Снегоринът ще му сложат бензин и толкова. Да жаля измамника, който е взел обществената поръчка като е платил за това на нужните корумпирани лица ли? Нали трябва да има и резервен снегорин, пали го и отива. Да не говорим, че в района има сняг само на прохода и реално другите снегорини за почистване на околията си стоят. Точно пък тези снегопочистващи фирми с нашите смешни зими в последните 10 години въобще не са за съжаление, че някой ги бомбил 100-200 лева бензин да речем. Да си плаща на някоя местна фирма за охрана на техниката или на пазач, а не само за нов гейфон или нова таратайка.
Много е възможно шофьорът на снегорина да го е източил или да е казал на някой кога и как да иде да го източи. Шефът му да му плаща нормални пари и едва ли ще краде гориво. Но като ги гледам тука какви завалии ги карат тия снегорини, вероятно са на социални помощи. Другият път да му окрадат на целия парк бензина като не знае как да го варди и гледа с трици са лови маймуни типично по нашенски само да "спечелим търга", който не е търг, пък после ще чистим както ни падне. Колко съм ги спувал тия идиоти алчни в някои зими не е истина.
Много е възможно шофьорът на снегорина да го е източил или да е казал на някой кога и как да иде да го източи. Шефът му да му плаща нормални пари и едва ли ще краде гориво. Но като ги гледам тука какви завалии ги карат тия снегорини, вероятно са на социални помощи. Другият път да му окрадат на целия парк бензина като не знае как да го варди и гледа с трици са лови маймуни типично по нашенски само да "спечелим търга", който не е търг, пък после ще чистим както ни падне. Колко съм ги спувал тия идиоти алчни в някои зими не е истина.
Последна промяна Top Gun Maverick на 01 Мар 2022, 14:18, променена общо 1 път
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Кой е казал да жалиш фирмата?
А хората, които пътуват? Някои от тях от много далеч. Няма проблеми. Ще постоят някъде из Балкана, лошо няма 

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Абе Зак, айде стига глупости, ще стоят, казвам ти, че има снегорини, той отива и го пали виждайки, че няма бензин. Качва се на другия и толкова. Направо си представяш бедстващи и т.н.
Като гледам направо са се скъсали да закъсват. А като ги знам колко са подготвени повечето да пътуват през зимата, но не са оревали Фейсбука, точно никакъв проблем не е имало, а тоя хленчи като оскубана госпожица. Олелелелле божееееее, окрадаха ми бензина. Малко ти е измамник такъв.
Като гледам направо са се скъсали да закъсват. А като ги знам колко са подготвени повечето да пътуват през зимата, но не са оревали Фейсбука, точно никакъв проблем не е имало, а тоя хленчи като оскубана госпожица. Олелелелле божееееее, окрадаха ми бензина. Малко ти е измамник такъв.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Човек като ти чете мненията, ще кажеш, че имаме едни лъснати пътища. Снегорини бол. Не един, пет резервни!

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Точно за тука мога да ти кажа колко съм виждал, познавам единия мангал, който е от едно село наблизо и рине наоколо. И да, имат, знам им базата къде е, знам къде нощуват когато има сняг само на прохода (както сега)знам къде нощуват и когато има сняг навсякъде. Недоумявам как са го източили без съдействие на шофьора.
А дори да нямахме, нощуват до бензиностанция на това място и все ще може да добута дотам, не ми ги хвалете тия фирми моля ви се.
А дори да нямахме, нощуват до бензиностанция на това място и все ще може да добута дотам, не ми ги хвалете тия фирми моля ви се.
Топ Гъна е абсолютно прав
Тук в нашия район има сняг 1-2 дни зимата, обаче тези може да ги засечеш по всяко време
. Само да кажат в прогнозата че някъде ще вали сняг и се почва едно обикаляне напред назад сещате се сами защо
На Беклемето има едно заведение от северната страна и там обикновенно има поне 2-3 снегорина винаги, камо ли на Шипка и то в навечерието на 3ти март така че да не говорят глупости 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Ама разбира се, че е прав. Аз за тва последната година няколко пъти трябваше да карам на магистрала с 30кмч в трафик, щото снегорини бол навсякъде

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Е, там е нямало в даден момент не защото някой им е източил бензина.
Опираме до другото, което казах "нека спечелим конкурса" пък после...

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Това българите сме уникални боклуци...
Като не се чисти - що няма снегорини...
Като седят на полусъединител и ловят снежинките във въздуха едва ли не - що обикалят за няма нищо...
Като не се чисти - що няма снегорини...
Като седят на полусъединител и ловят снежинките във въздуха едва ли не - що обикалят за няма нищо...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.