Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Re: Войната започна ...
ivoaudi написа:От няколко места вече чета за изпползването на фосфор от Украинците. Ако е вярно това са си баш признаци на отчаяние. Нещо като да използваш химия като няма на къде.
Укрите си жулят фосфор по Донецк и Луганск още от 2014-та насам, та не е някаква изненада. Е, изненада е за клети ИТ-та станали експерти по геополитика преди 2 дни, те такива неща даже не са и сънували щото по ьтв не са споменали.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
zAcK написа:Май путинягата следва да приключи скоро.
Батко, много ми се иска да си прав, защото аз имам някакви притеснения, че може още нищо да не сме видели.
Даже съм разпоредил на кучето да почва да копае дупка в двора. Шегата настрана, чудя се дали да не копна и налея малко бетон. Не е толкова скъпо, пък и не по повод сега, а за някви бъдещи случаи в които може да се наложи да разчитаме на Нато, а те да решат да си бръкнат по дупките.
vixx написа:zAcK написа:Май путинягата следва да приключи скоро.
Батко, много ми се иска да си прав, защото аз имам някакви притеснения, че може още нищо да не сме видели.
Даже съм разпоредил на кучето да почва да копае дупка в двора. Шегата настрана, чудя се дали да не копна и налея малко бетон. Не е толкова скъпо, пък и не по повод сега, а за някви бъдещи случаи в които може да се наложи да разчитаме на Нато, а те да решат да си бръкнат по дупките.
НАТО никога няма да се сбие с Русия ако ни нападнат. Не си струваме. Не мисля, че някой си въобразява нещо друго. Хубавото е, че нямаме армия и съответно няма да дадеме жертви а и като цяло си ги обичаме руснаците та няма да има ексцесии..
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
streetz написа:ivoaudi написа:От няколко места вече чета за изпползването на фосфор от Украинците. Ако е вярно това са си баш признаци на отчаяние. Нещо като да използваш химия като няма на къде.
Укрите си жулят фосфор по Донецк и Луганск още от 2014-та насам, та не е някаква изненада. Е, изненада е за клети ИТ-та станали експерти по геополитика преди 2 дни, те такива неща даже не са и сънували щото по ьтв не са споменали.
За Донбас знам, че полваха не един, два пъти, но за там Светът "не знаеше какво става". Сега си мислех, че няма да посмеят, но ето. И естествено чиновниците пак предвидливо мижат. Отново няма никакви лъжи, ама никакви. А интересното е, че колкото руснаците мълчат упорито какво се случва там, толкова всички грякат и лъжат.
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
Един лек нюанс в обстановката. Бидоня въведе санкции срещу ДНР и ЛНР !!! Против ДНР и ЛНР, драги ми смехурковци!!! Оттук идва следния въпрос:
- Бидоня е признал ДНР и ЛНР!?
- Бидоня въвежда санкции срещу Украйна!?
Кое от двете е факт???
- Бидоня е признал ДНР и ЛНР!?
- Бидоня въвежда санкции срещу Украйна!?
Кое от двете е факт???
- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
alx написа:vixx написа:zAcK написа:Май путинягата следва да приключи скоро.
НАТО никога няма да се сбие с Русия ако ни нападнат. Не си струваме. Не мисля, че някой си въобразява нещо друго. Хубавото е, че нямаме армия и съответно няма да дадеме жертви а и като цяло си ги обичаме руснаците та няма да има ексцесии..
И аз имам същите съмнения, затова и го написах.
Не знам до кога няма да има ексцесии. Тука минават тръби, газ и тн. Едно мини обежище е грубо колкото един външен басейн, като пари. Хем не искам да ме смятат за някакъв изтрещел дъртак дето си купува русенско варено на едро на всеки Х месеца, хем би ми било по-спокойно да знам, че поне временно има нещо, дето да ми пази семейството, като знам че не мога да си го опазя сам, ако се наложи.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Руснаците май са изнервени, щом пукат с Искандер по разни обекти.
Дано нещо да се разберат, щото тия дарения от ЕС ще доведат до много повече жертви, освен ако не свалят Путин и т.н.
https://twitter.com/i/status/1498043112597475332
Дано нещо да се разберат, щото тия дарения от ЕС ще доведат до много повече жертви, освен ако не свалят Путин и т.н.

https://twitter.com/i/status/1498043112597475332
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

Бухат по военната инфраструктура и по всичко, което може да се използва за военни цели. Американците вече возят до Полша и оттам с камиони. Виж радара в момента.
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Според западните медии явно украинците ще превземат Москва до дни
Украинците правят "сечено" където сварят на руснаците само и само да ги забавят: поломиха летище Гостомел (където е хангара на Мрия-та у нищо чудно те да са я батисали ако изобщо е вярно), най-близкото летище до Киев, с огромни и усилени писти където може да каца практически всичко, и което руснаците щяха да използват за прекарване на техника, с която да прочистят Киев.
Навряха се при цивилните граждани за да ги използват като щит, но иначе руснаците ги бомбят блоковете. Сами си газят народа и взривяват блоковете, но го приписват на руснаците
.
Казват, че ще седнат да преговарят само и само да спрат русаците и в момента, в който се прегрупират около границата с ДНР и ЛНР сменят плочата
Много са силни тия украинци...няма що ама то да се бомбят беззащитни хора е лесно
Никой не коментира снимката от сайта на ОССЕ за бомбите в пограничните райони заради които реално се намесиха руснаците...и те ли са измислица на руската пропаганда?

Украинците правят "сечено" където сварят на руснаците само и само да ги забавят: поломиха летище Гостомел (където е хангара на Мрия-та у нищо чудно те да са я батисали ако изобщо е вярно), най-близкото летище до Киев, с огромни и усилени писти където може да каца практически всичко, и което руснаците щяха да използват за прекарване на техника, с която да прочистят Киев.
Навряха се при цивилните граждани за да ги използват като щит, но иначе руснаците ги бомбят блоковете. Сами си газят народа и взривяват блоковете, но го приписват на руснаците

Казват, че ще седнат да преговарят само и само да спрат русаците и в момента, в който се прегрупират около границата с ДНР и ЛНР сменят плочата

Много са силни тия украинци...няма що ама то да се бомбят беззащитни хора е лесно

Никой не коментира снимката от сайта на ОССЕ за бомбите в пограничните райони заради които реално се намесиха руснаците...и те ли са измислица на руската пропаганда?
Европейските авиокомпании затвориха небето си за Аерофлот и получиха огледални санкции от Русия. Унайтед и Еър Канада продължават да ползват Трансибирския маршрут. Дори в момента са над руска територия.
Нищо лично, просто бизнес
Нищо лично, просто бизнес

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Операцията е твърде "мека " за момента по отношение на украинците . Разчитаха явно на добро отношение и съдействие от страна на населението и армията , братски народ , долу оръжията и т.н ала бала лигавене . Не се получи определено и се разгръща пълномащабна война вече . Всички тия кадри със ударени руски танкове и машини са по време на движение , тоест от засади още преди да влязат в бой . Руснаците загубиха огромно стратегическо предимство - изненадата . Не знам защо допуснаха тази грешка 1 месец да се туткат с тия учения и нерешителни действия . Дадоха коз на укропите да си придвижат войските където трябва в източните части и да се подготвят за атаката . Не успяха да добият истинска инциатива и укропите струпват нови сили при всеки опит да навлязат навътре в Украйна . Другата огромна грешка за мен лично е че атакуват в 4 отделни клина към Киев към Харков от Крим и от Донбас . Навлезли са в момента на 100-150км навътре и заседнаха в локални схватки . Трябваше да ги ударят отдолу от Крим и отгоре през Киев насрещно да отцепят цяла източна украйна и филма можеше да приключи за седмица .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
След като две години ни подготвяха за вирусолози, сега ставаме и военни експерти.
....
Не останаха здраво мислещи хора. Наливат оръжие сякаш Украйна може да спечели. С всяко оръжие, което доставят, увеличават жертвите и ескалацията. Войната е загубена още в началото, когато стана ясно, че ще са сами срещу Русия. Нормалното е да хвърлят оръжия и Зеленски да слезе от поста. В случай, че го е грижа за мирните жители. Трябва да го направи в името на народа си. Не е незаменим.
....
Не останаха здраво мислещи хора. Наливат оръжие сякаш Украйна може да спечели. С всяко оръжие, което доставят, увеличават жертвите и ескалацията. Войната е загубена още в началото, когато стана ясно, че ще са сами срещу Русия. Нормалното е да хвърлят оръжия и Зеленски да слезе от поста. В случай, че го е грижа за мирните жители. Трябва да го направи в името на народа си. Не е незаменим.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Аз в темата и за ковид го писах, но след пандемията и сега с тая война, все повече започвам да се замислям върху "конспиративните" теории, много повече е истина, отколкото ми се искаше, все с по-малко насмешка гледам .. Баш си има световен елит, за който точно нищо не чиним.. Като гледам и "лидерите на свободния свят" са си продали гъза и са готови да си жертват техните хора 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Европата ще дава самолети на Украйна. Тия идиоти искат да продължава тая война ли? И всичките си самолети да пратят на Украинците, пак ще ги превземат, но колкото по-късно, толкова по-зле за Европа, толкова по-добре за САЩ и Китай, други печеливши няма, дори Русия ще получи единствено гаранции, които ще се спазват десетина години.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Продължавам да не разбирам
Тия украинци продължават да пукат руснаците с турски дронове. Колко дрона имат
И руските прехвалени Военно-космически сили
какво точно правят. И всичките им ПВО-та и т.н.
От кои летища излитат тези дронове и защо ги оставят да се гаврят с тях по този начин.
Някой, който разбира, може ли да обясни
https://www.facebook.com/CinCAFU/videos/359600869365303/

Тия украинци продължават да пукат руснаците с турски дронове. Колко дрона имат

И руските прехвалени Военно-космически сили

От кои летища излитат тези дронове и защо ги оставят да се гаврят с тях по този начин.
Някой, който разбира, може ли да обясни

https://www.facebook.com/CinCAFU/videos/359600869365303/
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!