Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
- ekalchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2016 m550d
Re: Войната започна ...
zAcK написа:Интересно е колко американски апартаментчета имаше в Ирак, та САЩ и НАТО решиха да избият няколко милиона цивилни там?
Ако се опитваш да кажеш, че не е нужно да има руски апартаментчета за да ни нападне Путин, съм съгласен с теб.
ivoaudi написа:ekalchev написа:...Българските русофили, ще се бият на страната на русия, както едно време Българи са предавали България на Турция.
Добре ама, като ще стоиш сграда, първо трябва да оправиш фундамента, човек. Точно поддържайки сегашното, продажно статукво я подаряваш на Турция и Сащ, не го ли виждаш? Ако това не оправиш в главата си, оттук насетне всичко е келява работа.
Аз преценявам, че риска от русия е по-голям от риска САЩ или Турция да нападне България. Едни санкции срещу русия, ще възпрат евентуално други страни като Турция дори да си мислят за такива неща. Ако няма последствия за русия обаче, риска някой друг да си позволи прекрояване на граници с военна сила става много по-голям.
Една директна новина. Мой добър приятел е 2ро поколение легионер. Говорих с него вчера и ми каза, че са ги привели във най- висока степен на бойна готовност. Защо- не знае.
… ако тези ги изсипят там…
… ако тези ги изсипят там…
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Мен ме притеснява Турция да не си поиска България, с участието на САЩ като главен зрител 

- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
Ще има да ядат бой....
Нещо се бъркаш с Легиона преди 25 години.
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
ekalchev написа: Казвам че ако руснаците нападнат България както Украйна, Българските русофили, ще се бият на страната на русия, както едно време Българи са предавали България на Турция.
Е, чак да се бият на нейна страна няма да е, ама ще я посрещнат с хляб и сол, а първи ще са тия, дето сега крещят най-силно против нея

Ubi dubium, ibi libertas
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
ekalchev написа:zAcK написа:Интересно е колко американски апартаментчета имаше в Ирак, та САЩ и НАТО решиха да избият няколко милиона цивилни там?
Ако се опитваш да кажеш, че не е нужно да има руски апартаментчета за да ни нападне Путин, съм съгласен с теб.
Това имам предвид, да

P.S. Украинците май са въоръжени до зъби с много добри и модерни, не руски противотанкови оръжия и руснаците май нещо грам не им се получава

Ей го този примерно:
https://twitter.com/i/status/1497866930442616836
The UK provided advanced training to 22,000 Ukrainian Army personnel. We trained additional forces in anti-tank ambush tactics when we provided the NLAW and there’s more on the way. Britain stands by Ukraine in this great struggle
Това ако е истина, си е доста сериозна загуба за 3 дни:
Последна промяна zAcK на 27 Фев 2022, 15:15, променена общо 2 пъти
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- ivoaudi
- старши ентусиаст
-

9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
ekalchev написа:sub_eleven написа:ekalchev написа:Аз одобрявам да се налагат санкции
А забелязваш ли, че са от твоя джоб?
Да, готов съм да платя, за да се накаже, руския фашист, защото може после моята държава да е следващата и да ми се налага и аз да тичам с пушка в центъра на София и да стрелям по руснаци и Български русофили.
Тц... Неправилна тактика, първо ще подскачаш с пушка в центъра на Севлиево, после на Плевен и чак най-накрая в София

Откъде се взимате такива малоумници?
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
Впроем Путин си сра на православната линия, която прокарва от доста години, изпращайки ислямския башибозук. Трябва да се измислят опорки и на това 

ivoaudi написа:Ще има да ядат бой....
Имам директни наблюдения от кухнята (говоря с този човек редовно). И не забравяй, че легиона на практика никога не е спирал да воюва.
Не знам кой колко бой ще яде щото като гледам тука сте само специалисти та си мълча, но задачата на руснаците ако легиона (а предполагам и други такива) отидат там ще стане доста по- трудна. Тя не че не се оказа доста по- трудна от планираното и сега де…
и друго- ако трябва да избираме на кого да се кланяме (и който си мисли, че друга опция има … (хехе) - познавам добре и руснаците и американците и за мене избора е ясен. Предполагам всеки разумен човек даващ си сметка мисли като мене.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
Аз съм в кухнята, забравяш ли?
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
302-ри зенитен, ракетен полк, каквото и да значи това се е предал. Всичките 471 военнослужещи са военнопленници. Лукашенко обявил, че обмисля разполагането на ядрени оръжия в Беларус. Продължават да са проблем нацистите, скрити под полите на мирното население. Сложилите си Украински знаменца могат да ги аплодират и да злобеят срещу Русите. Днес е геройско да си дебил, а ако си новия Стоян Заимов всички те гледат в захлас.
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ivoaudi написа:Аз съм в кухнята, забравяш ли?
Легионер ли си? Не знаех. Респект.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Ама и ти си там без съмнение щом си в кухнята , даже не трябваше да те питат . По подразбиране е ясно че получаваш сутрин на бюрото разузнавателна информация как наритват путягата украинските нацита 

Последна промяна Jordana на 27 Фев 2022, 16:00, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
Няма нужда да злобеем или да се обиждаме. Легиона е на метри по права откъдето живея. Случват се всякакви соарета, често има и бръснати, говорим си. Те самите си го казват още от 15г насам, че се е превърнал в почивна станция в много отношения.
Аз също не знаех, че си легионер.
Аз също не знаех, че си легионер.
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63