Войната започна ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Войната започна ...

Мнение от integral » 26 Фев 2022, 16:38

drago_pavlov написа:
BMW_dreamer написа:Та обикновения украинец помни как преди 10 години е работил износ за Русия и взимал заплата редовно, газта и бензина са били ефтини, а сега не е взимал заплата от 2 години и чака някой западен тарикат да му подхвърли кокалче.

Спрете се бе хора... Даже не е смешно, а е трагично колко сте заблудени...
Преди 10 години средната заплата в Украйна беше под $100 и живееха като в Африка...
Както живеят и сега 80% от руснаците :mhihi:

Нямаш си и на представа колко са ти грешни данните.
Особенно за руснаците и по-специално за тези от големите градове.

В сравнение с Москва или Санкт-Петербург София или Букурещ изглеждат като места от третия свят.
- Татко, това е новият ми приятел. Той е влогър, трейдър, маркетинг гуру и инфлуенсър...
- Абе дъще, абе дали няма как да се съберете пак с онзи циганин? :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от integral » 26 Фев 2022, 16:42

drago_pavlov написа:
Don_Diego написа:
drago_pavlov написа:Преди 10 години средната заплата в Украйна беше под $100 и живееха като в Африка...
Както живеят и сега 80% от руснаците :mhihi:

Няколко мои приятеля се ожениха за рускини и живеят в Москва и Санкт Петербург..барманчета бяха тук, там си намериха работа и в момента и двамата са в собствнеи къщи и на 2-3 години си сменят колата с нова от магазина и не, не карат Лада :winky:

Говорите наизуст.

Русия не е само Москва и Санкт Петербург!
Русия е 150 млн., от които 15 живеят добре в Москва и Питер. Останалите живеят в клоака, но по-тъжното е, че не го осъзнават и им харесва... Точно като българските патриоти...
И не, не говоря наизуст и не ми го е казал един приятел. Бил съм там над 15 пъти за последните 10 години... Попътувал съм доста из страната, не само да се снимам на Червения площад и пред Исакиевския събор...

Айде тогава ако може да ни светнеш как живее средностатистическият българин от места като Тервел, Пещера, Хасково, Сливен, Лом, Видин, Монтана и т.н.т. при положение, че вече 18 години сме в ЕС и НАТО :idea: :?:
- Татко, това е новият ми приятел. Той е влогър, трейдър, маркетинг гуру и инфлуенсър...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от integral » 26 Фев 2022, 16:48

steeN написа:
integral написа:
В Чернобил все още има 15 действащи ядрени енергоблока....................., няма смисъл да се пише каквото и да е било повече :banghead:

:mhihi: така е, няма.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Един път да си признаеш без бой :mhihi: , но дерзай, прогрес има :yes:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 26 Фев 2022, 17:21

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 26 Фев 2022, 17:27

Пропагандата яко е промила мозъци. Чета и не вярвам на ушите си :idea: Опитайте се да погледнете фактите, без да слагате фенските си очила. Руснаците в момента практически предотвратяват по-голяма война, която можеше да се окаже и последна в историята на човечеството. На карта е поставено физическото оцеляване на Русия като държава. От дълго време руснаците се опитват да прокарат резолюция в ООН за обявяване на фашизма като не знам си какво беше. Не ми се рови в гугъл. Блокират го две държави. САЩ и Украйна. Нетът е пълен с факти, как фашизмът и всичките му прелести открито се афишират в Киев. Укрите за 30 години унищожиха всичко възможно, до което се докопаха. Включително и с китайците, които загубиха милиарди вложени в авио-космическо проучване и строителство в Украйна. Просто им го национализираха. Та ето няколко доказуеми факта:
- извършен преврат 2014
- лишаване на рускоговорящите от граждански права
- водене на политика на изтребление на рускоговорящото население
- тежко милитаризиране на държавата с ясно насочено направление
- създадоха се военни формирования от наемници, които открито избиват руското население
- антируска пропаганда и тотално игнориране на подписани договори
- изразено желание за сдобиване на ядрено оръжие (унищожаването му беше едно от условията за създаване на Украйна като държава) и използването му по посока Русия
Какво направи Русия през това време?
- многократни опити са сядане на масата за преговори - това с Германия, Франция, САЩ, Украйна ... неуспешно
- многократни опити за осъждане на ставащото в ООН
- дадоха ясен сигнал, че повече няма да търпят неуважение на позицията им и поставиха "червени линии". Дадоха ясен сигнал, че няма да позволят прекрачването им.
Зеленски явно не разбра, че е маша в ръцете на западняците и сега цялата страна го отнася заради него.

Тия с украинските знаменца по снимките, защо не ги сменят с фашистки такива? Превъзхваляваните ОУН-УПА са извършили такива неща на територията на Украйна и Белорус, че дори СС-овците изглежда като детски учителки. Достатъчно е да прочетете за ВОЛЫНСКАЯ РЕЗНЯ. Няма да коментирам. Ако не разбирате езика, гугъл ще ви преведе. Снимките са красноречиви
http://artyushenkooleg.ru/wp-oleg/archives/14476

Защо обсъждате, кой къде и как живее? Русия не е само Москва и Ленинград, САЩ не е само Манхатън и Малибу, Европа не е само Монако и не на последно място. Това, къде си се родил не зависи от теб. Навсякъде може да се намери някакъв кусур.

=====================

Сега прочетох, как руснаците ще отговорят на западните санкции

https://offnews.bg/sviat/otgovorat-na-r ... DVs-p_5XdM

Стинката може да подскаже, кой колко е вложил в Русия :OT:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E83 M57T2
Мечтае да кара: фърчило

Мнение от ID A » 26 Фев 2022, 17:55

integral написа:
ID A написа:Не стана блицкрига ала Крим. Люта съпротива и висок боен дух от украинците навсякъде. Няма предаване.13те граничари от Змииският остров предпочетоха смъртта пред варианта да се предадат. Клипът от последната радиовръзса с руския боен кораб е много показателен.

Вече и Си Дзинпин е призовал Путин да преговаря.

Тотален фейк :OT:

Днес са били доставени на сушата всички военослужещи от острова - точно 82-ма човека заедно с ''героично убитите граничари''. Даже бройката не са могли да улучат въпросните автори на клипчето. Въпросните военнослужещи вече са освободени и пуснати да си ходят при семействата.

82 човека на тая скала? Може, защо не. Разбира се, ти ще ни покажеш кадри от щастливото разделяне с граничарите? Или точно тогава на кореспондента му свърши лентата в апарата?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 318i N42B20AB
Мечтае да кара: хората да мислят
Детайли за колата: свежа и поддържана!

Мнение от ivoaudi » 26 Фев 2022, 17:59

82 даже са само предалите се, на скалата са били и 13-те загинали, ма ти продължаваш да говориш наизуст.
Иначе гордостта на Украинския флот, комай единствения боен кютюк, Гетман Сагадайчньй е поел към дъното и той.

Руснаците втвърдяват тона по всички направления, поне аз това виждам. Операцията в Украйна не е толкова важна, колкото че най-най-сетне поеха в правилната посока. С лицемер, лъжец и крадец няма как да играеш честно. Глупаво е да очакваш да намериш в него чест и достойнство. Аз самия толкова, толкова години вярвах в Дед Мороз.... Аз поне отлично ги разбирам, да не се спират пред нищо!!!!!!
Всичкото гей и либерал в кереча!!!!
Последна промяна ivoaudi на 26 Фев 2022, 18:06, променена общо 1 път
9K714 OKA SS-23

ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 26 Фев 2022, 18:03

BMW_POWER написа:Тия с украинските знаменца по снимките, защо не ги сменят с фашистки такива? Превъзхваляваните ОУН-УПА са извършили такива неща на територията на Украйна и Белорус, че дори СС-овците изглежда като детски учителки. Достатъчно е да прочетете за ВОЛЫНСКАЯ РЕЗНЯ. Няма да коментирам. Ако не разбирате езика, гугъл ще ви преведе. Снимките са красноречиви
http://artyushenkooleg.ru/wp-oleg/archives/14476

Круме, пак тъпотии на кило...
Понеже през ВСВ са правили някакви зверства дай сега, 80 години по-късно да им изравним държавата със земята?
Еми то по твоята логика и нас трябва да ни заличат от картата, понеже един хан, твой адаш, преди време си е направил чаша от черепа на един византиец...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivoaudi » 26 Фев 2022, 18:08

Каква ВСВ те гони и тебе, я се събуди и почни да си четеш лиготиите, на много деца не са изстинали още! Не се ли осъзнаваш какво правиш?????
Последна промяна ivoaudi на 26 Фев 2022, 18:09, променена общо 1 път
9K714 OKA SS-23

ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drago_pavlov » 26 Фев 2022, 18:09

ivoaudi написа:Каква ВСВ те гони и тебе, ч се осъзнай и почни да си четеш простотиите, гробовете на много деца не са изстинали още! Не се ли осъзнаваш какво правиш?????

Ти отвори ли линка, който радио Канада сложи?
Не ми отговаряй...
Чукча писател...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivoaudi » 26 Фев 2022, 18:10

Все ми е тая за линка, има безброй нови, осъзнай се ти казвам! Писателю.
Понеже често биеш и стотинков по умнотии, ето ти специално за теб:

https://riafan.ru/1614929-ruki-v-krovi- ... arfiles.ru

Не се шегувайте с тези неща, кръвта ви трябва да кипи, не да се лигавите.
Последна промяна ivoaudi на 26 Фев 2022, 18:12, променена общо 1 път
9K714 OKA SS-23

ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drago_pavlov » 26 Фев 2022, 18:12

Ша ма извиняваш, но не приемам съвети от човек, дето гордостта на живота му е с каква пушка е стрелял в казармата :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivoaudi » 26 Фев 2022, 18:14

Нищо няма да ти извинявам. Казах ти, осъзнай се. Чуждите майки изобщо не плачат по тихо от нашите при такава загуба. Не те знам след такива неща, които дискутираме как може да ти е весело и да се хилиш насреща. Писателю..
9K714 OKA SS-23

ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E83 M57T2
Мечтае да кара: фърчило

Мнение от ID A » 26 Фев 2022, 18:28

ivoaudi написа:82 даже са само предалите се, на скалата са били и 13-те загинали, ма ти продължаваш да говориш наизуст.....

Последно, казали ли са на руския военен кораб, да си го нач*ка или не? И в обстрел ли са загинали или не? И въобще някой загивал ли е? Я вземете се разберете с колегата кое как

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivoaudi » 26 Фев 2022, 18:33

Не знам дали сериозно питаш или се опитваш да се направиш на остроумен и аз не съм бил там, но и Украинци и Руснаци казват долу-горе едно и също:
Казали са го да, "на-айте си го". Първоначално не са смятали да се предават и е имало обстрел, при който загиват 13-те и тогава останалите доброволно се предават.
Последна промяна ivoaudi на 26 Фев 2022, 18:34, променена общо 1 път
9K714 OKA SS-23

ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата