Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Войната започна ...
drago_pavlov написа:Да излезем от НАТО и да станем пак сателит на великия СССР ли?
Не знам от къде да излезем и къде да влезем, но докато бяхме член на Варшавския договор на границата ни с Турция имаше ракетни войски и танкове напълно способни да задържат турците в случай на нужда, докато дойде на помощ великия СССР. А той щеше да дойде. А и още помня годините след 90-те в които само с останките от тази армия, която сме имали щом започнехме учения край границата как турския радиообмен резко откачаше.
Ако сега Ердоган реши, че му трябва нещо от нас НАТО дали ще се спречка с най-голямата си армия директно или ще има икономически санкции срещу Турция и молби да не правят така и да тръгнат по пътя на дипломацията?

Украинците имат и армия и самолети и танкове и ракетни войски и какво ли не и въпреки всичко руснаците за нула време стигнаха до столицата. А ако турците тръгнат насам с нашата армия дали ще имаме време да изпием по едно кафе преди да забият полумесеца върху парламента?
- BMW_dreamer
- кандидат ентусиаст
-
drago_pavlov написа:Аз съм леко смешен, а ти си свръх интелект като си правиш извод за настроенията на 44 милионна държава по мнението на 1 (един) украинец...![]()
П.П.: Интелектите, моля ви, спрете да пишете националностите с главна буква, не е много ЕнтелЕгентно...
П.П.2: Забравих, че не съм мъж, понеже не съм козирувал 2 години на някакъв фатмак, дето се е позабавил с еволюцията
Не е мнение на един ами като процент на над половината украинци ще ти кажа защо:
СССР остави на Украйна ОКБ Антонов-опитно конструкторско бюро и производствен гигант лидер в проектирането и производството на тежки и свръх тежки транспортни самолети, докато отношенията с Русия бяха цветя и рози, там се проектираха и произвеждаха самолети. После руснаците се ометоха и запада обеща че там ще правят части за боинги и еърбъси ама след 2 месеца забравиха и предприятието закономерно отиде към фалит, появиха се китайците с вагони пари ама запада размаха пръст и каза с тия не, резултата хиляди безработни и фалит.
СССР остави на Украйна Мотор Сич/Ивченко Прогресс-конгломерат от конструкторски и производствени бази на световно ниво в производство и проектиране на реактивни, и турбо двигатели, същата история като по горе, в момента правят градински мото фрези, пред фалит.
СССР остави на Украйна ЮЖМАШ- гигант в сферата на ракетната техника, производител на едни от най тежките ракети носители, най модерните ракетни двигатели, в момента сглобяват тролейбуси, пред фалит.
Та обикновения украинец помни как преди 10 години е работил износ за Русия и взимал заплата редовно, газта и бензина са били ефтини, а сега не е взимал заплата от 2 години и чака някой западен тарикат да му подхвърли кокалче.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Имаме ли финансовата възможност да си позволим такава армия? Не.
Искаме ли да дойдат нато с техните ракети и танкове? Не.
Кой ни е виновен?
Искаме ли да дойдат нато с техните ракети и танкове? Не.
Кой ни е виновен?
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
BMW_dreamer написа:Та обикновения украинец помни как преди 10 години е работил износ за Русия и взимал заплата редовно, газта и бензина са били ефтини, а сега не е взимал заплата от 2 години и чака някой западен тарикат да му подхвърли кокалче.
Спрете се бе хора... Даже не е смешно, а е трагично колко сте заблудени...
Преди 10 години средната заплата в Украйна беше под $100 и живееха като в Африка...
Както живеят и сега 80% от руснаците

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
Другият път да мислите кого избирате, че там не мислиха като и тук ама хапнаха по-дебелия. 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
За което е виновна Русия ли Драго? Че нали искаха независимост и я получиха, защо не се развиха никак икономически? Викаш Америка нямат никакъв пръст в цялата работа, а само пазят мира от злия Путин? Сам казваш, че САЩ и НАТО имат големи военни възможности, за що тогава не тропнаха по масата на Путин? Явно допускаш, че все пак има шанс това влизане да е с благословията на САЩ и Китай, последните даже се радват предполагам защото вече забравите някой да му дреме за Хонг Конг или Тайван, макар то и досега да бе му е дремело.
И какво пишеш на всеки, който напише нещо различно от твоето мнение да се спира след като всеки трети пост в темата е твой? Чак постове не поправяш, ами пишеш два поредни.
В смисъл на мен не ми пречи да пишеш колко сметнеш за необходимо, ама викаш малко дръжте крадеца.
И какво пишеш на всеки, който напише нещо различно от твоето мнение да се спира след като всеки трети пост в темата е твой? Чак постове не поправяш, ами пишеш два поредни.

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
drago_pavlov написа:Преди 10 години средната заплата в Украйна беше под $100 и живееха като в Африка...
Няколко мои приятеля се ожениха за рускини и живеят в Москва и Санкт Петербург..барманчета бяха тук, там си намериха работа и в момента и двамата са в собствнеи къщи и на 2-3 години си сменят колата с нова от магазина и не, не карат Лада

Говорите наизуст. В Щатите с толкова бездомници да не би да са по-добре или щото е на запад това е окей и хипстърско и супер viral в момента. Масово спят по колите си хора в щатите, къпят се по тираджийски бензиностанции ама щом имат кола и пият Старбъкс всичко е мед и рози

Положението е едно и също в цял свят - имаш ли желание и умения ще се уредиш навсякъде по света

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Икономиката на една страна няма абсолютно никакво значение защо се води война . Явно се следва логиката че богата Америка може да води войни където си поиска щото им е добре населението икономически ..
Как се определя че Русия е слаба няма високо технологични оръжия няма самочувствие и политическа решимост да се защитава ? Щото някакъв руснак ял картофи друг се напил ...по големи простоти скоро не бяха писани в тая тема .

Как се определя че Русия е слаба няма високо технологични оръжия няма самочувствие и политическа решимост да се защитава ? Щото някакъв руснак ял картофи друг се напил ...по големи простоти скоро не бяха писани в тая тема .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
Don_Diego написа:drago_pavlov написа:Преди 10 години средната заплата в Украйна беше под $100 и живееха като в Африка...
Няколко мои приятеля се ожениха за рускини и живеят в Москва и Санкт Петербург..барманчета бяха тук, там си намериха работа и в момента и двамата са в собствнеи къщи и на 2-3 години си сменят колата с нова от магазина и не, не карат Лада![]()
Говорите наизуст.
Русия не е само Москва и Санкт Петербург!
Русия е 150 млн., от които 15 живеят добре в Москва и Питер. Останалите живеят в клоака, но по-тъжното е, че не го осъзнават и им харесва... Точно като българските патриоти...
И не, не говоря наизуст и не ми го е казал един приятел. Бил съм там над 15 пъти за последните 10 години... Попътувал съм доста из страната, не само да се снимам на Червения площад и пред Исакиевския събор...
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Войната започна ...
Че кво стана толкова, че да мислим? Аз не гласувах предните няколко избори, ама сега ме абцираш като гледам как се надигате хибридните.slatanic написа:Другият път да мислите кого избирате, че там не мислиха като и тук ама хапнаха по-дебелия.
Киро какво му дойде на главата, с първите му дни като политик, това което прави, много други "мъже" щяха да се наакат. За мен заслужава само адмирации. И тва при условие, че хич не съм съгласен с всичко, което прави. Щото едно е Плевнелиев да говори без последствия, друго е да си министър председател.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Започвам да си мисля, че Западът не разбира Русия и това е една от основните причини да се плаши от нея. Санкциите досега не доведоха до почти нищо, а Западът ги прокламираше като вся и всьо. Западът си мисли, че със санкции ще озаптят Русия защото санкциите са нещо, което би спънало самият него. При рашките това не работи - не знам САЩ и ЕС не го ли разбират, или просто се правят на луди, или е тъпо бутане с рогата напред...
С Китай е още по-мъгливо и страшно.
С Китай е още по-мъгливо и страшно.
Si non confectus, non reficiat.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Ама ти виж как в изказването си той им казва да си знаят мястото. Санкции ще ни въвеждате, ние пък ще си оправим двора по наш вкус и пак ще си проведем действията до край. То за смъртното наказание си е доброе дошло, лошото е, че ще има такива, които не го заслужават, но властта там и без това може да го убие по 45 други начина ако иска или по Американски да ги самоубие. В САЩ е хуманно да има смъртно наказание, но в Русия не щото ЕС така казва. 

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
На мен ми се чини, че Путягата май приключва с участието. Тая година ще удари 70-ка. И вероятно си е намерил заместници. Та в тоя ред на мисли - и едните участници ще искат гаранции и другите. Западняците, явно пак, си искат Елцин/Горби 2, ама тоя път ще е греда. С Украйна май са ясни нещата...Остава да видим какво още са се разбрали и дали съм прав 

Ubi dubium, ibi libertas