Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
Re: Войната започна ...
ivoaudi написа:Западнярите са си страхливи по принцип. Все нещо, някъде ги заплашва, мен това толкова ме дразни в тях и то от толкова години. Вече неприязън изпитвам като трябва да имам вземане-даване с някой западен лигльо. А видят ли човек от Изтока усещам как тръпки ги побиват от самото му присъствие. Няма никакво значение колко е добронамерен, сърдечен и вежлив е човека, тях си ги е страх и това е.
Аз съм го мислил това защо е (самата истина). Стигнах до извода, че, човек го е страх когато има какво да губи. Колкото си по- отчаян, оскотял и никой не те ебава за слива- толкова по- малко те е страх.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
integral написа:enigma написа:integral написа:разликата е, че мога да го пиша тука а мога и да ходя да седна пред белия дом с един лозунг и никой нищо няма да ми направи. докато ако го направя това на площада пред кремъл гарантирано няма да изкарам нощта.
Човек........ неадекватен си, това даже из сценарий на гаражен филм не става![]()
Кви лозунги, кви 5 лева![]()
Можем да се хванем на бас - иди седни с въпросният лозунг пред Кремъл през зимата (желателно през Януари или Февруари), хахаххаахаа![]()
![]()
![]()
ако изкараш до сутринта без след това да се наложи да те размразяват с гореща вода, след това Путин лично ще ти връчи медал
![]()
![]()
Колега, явно нямаш никаква представа как седят нещата в Путинска Русия. Както написах, тези протести там изобщо не се толерират и имат много сериозни последствия за личностите, участващи в тях.
https://www.timesofisrael.com/kremlin-b ... f-ukraine/
Колега, колко да нямам при положение, че имам роднини и приятели там, а също така и в Украйна.
За какви протести ми пишеш и какво точно пък ти занеш за Путинска Русия или пък за Русия или Украйна изобщо?
Правилно ли разбирам, че пишеш за страна в която никога не си стъпвал и нямаш нито един познат или близък приятел от там?
P.S.
Линкове към страници на разни медии и тем подобни всеки може да пейства
Имам близки приятели в Сенкт Петерсбург и от тях знам, че властите официално са предупредили да не се ходи на тия протести. Имаше материал за това и в най-кремълската медия (РТ.ком) ама вчера бяха под атака и нямаше как да сложа линка оттам

Предполагам вече и ти си видял обаче, за стотиците арестувани по протестите, на които провинението им е, че носят плакати - точно казуса, който коментирахме.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
Ако се вярва на разните сайтове, 36 часа след началото на инвазията шутът е свалил гащите. Помолил е правителството на Израел да е посредник в преговори с Москва.
Без претенции за 100% истина, но ако това е вярно, къде отидоха приказките за украински марш в Москва след 2 седмици???
Без претенции за 100% истина, но ако това е вярно, къде отидоха приказките за украински марш в Москва след 2 седмици???
BMW_POWER написа:Ако се вярва на разните сайтове, 36 часа след началото на инвазията шутът е свалил гащите. Помолил е правителството на Израел да е посредник в преговори с Москва.
Да, вярно е. Зеленски е евреин и има доста добри отношения с Нафтали. Искат да организират преговори в Йерусалим.
Ама какво точно има да преговарят, не знам. Ситуацията е - късно е, либе, за китка.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
vixx написа:Ние като някакви обикновени БГ пияници с БМВ-та какво трябва да направим за да се опазим? Бункери, до колкото знам, вече няма. Как се оцелява ако някаква подобна дивотия тръгне да става?
Мазетата на по-старите жилищни блокове (между 1980 - 1990) и особено на панелките (ЕПЖС), са строени като ПРУ (противо радиационно укритие) и би трябвало да свършат работа. Трябва да се погледне конкретното мазе - да има стоманобетонни стени, стоманена врата и стоманени капаци на прозорчетата. Ако ще се използва като укритие, вътре трябва да имаш запаси за няколко дни, зареден акумулатор и телефон. При бомбардировка блокът отгоре може да се срине и да чакаш няколко дни да те изровят. Всъщност, затова са прозорчетата - за въздух и евакуация.
Преди имаше и градски бомбени убежища. Вероятно още ги има, трябва човек да се поинтересува къде са. В София има метро и доста подлези... Последните са плитки и не съм сигурен дали ще издържат пряко попадение, но поне от осколки и други летящи предмети ще те запазят.
Excellent! Steven is my name!
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
alx написа:ivoaudi написа:Западнярите са си страхливи по принцип. Все нещо, някъде ги заплашва, мен това толкова ме дразни в тях и то от толкова години. Вече неприязън изпитвам като трябва да имам вземане-даване с някой западен лигльо. А видят ли човек от Изтока усещам как тръпки ги побиват от самото му присъствие. Няма никакво значение колко е добронамерен, сърдечен и вежлив е човека, тях си ги е страх и това е.
Аз съм го мислил това защо е (самата истина). Стигнах до извода, че, човек го е страх когато има какво да губи. Колкото си по- отчаян, оскотял и никой не те ебава за слива- толкова по- малко те е страх.
Хвана те шубето и тебе като истински американец че се замисли ? Какво значение има кеша в джоба ако руските ракети са инсталирани в мексико куба панама и аляска ? Ще се завреш в домашния си бункер с кеша или ще излезеш на улицата с пушка да защитаваш демокрасито ? Ти до вчера тръбеше че всеки американец е длъжен да има пушка и да умре на барикадата за демокрасито сега обърна палачинката . Това че дървото на демокрасито трябва да бъде поливано с кръвта на патриоти и на тирани май не ти е известно ? Намалете малко пропагандата и промиването на мозъци и няма да стоите в бункерите като съсели и да треперите от всеки шум край дупката .

Последна промяна Jordana на 26 Фев 2022, 8:30, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Вчера се чух с приятел в Украйна ,живее близо до Лвов . Каза , че при тях всичко е спокойно за сега - само някакво летище в близост гръмнали .Но най интересното което каза е , че се надява до три дни Русия да приключи с операцията, и че управляващите в Украйна са се наиграли и са предизвикали всичко това! Това го казва Украинец!
Палачинката винаги има две страни ...
Палачинката винаги има две страни ...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Аз пък вчера говорих с Украинец, който живее в България и се самоопределя като Русофил, той напълно подкрепя Путин и според него много време ги е траял. Викам му, че е Руснак, онзи ми показва знамето на Украйна татуирано на рамото си. Говори за УПА ли какви ги нарече, не били точно фашисти тия в Украйна, ама на прост език излизали такива. Зеленски не бил фашист, ама си въобразявал някакви неща, които нямало как да станат и сега според него всичко ще се оправи. Тъкмо щял да ходи при роднините си там и тя почнала войната.
А от вчера пред изхода на Арсенал от където нещо може да излиза стоят двама униформени полицаи с един от криминална, денонощно и ще са там докато имало война или поне още бая време напред ако все пак се проточи. Това било по повод съмненията, че Арсенал е снабдявал с оръжия Украйна.
А от вчера пред изхода на Арсенал от където нещо може да излиза стоят двама униформени полицаи с един от криминална, денонощно и ще са там докато имало война или поне още бая време напред ако все пак се проточи. Това било по повод съмненията, че Арсенал е снабдявал с оръжия Украйна.
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Току що попаднах на участие на Плевнелиев по тв. Ма той много възмъжал бе?
"Ако бях на мястото на Зеленски, нямаше да преговарям с един диктатор?" Хахахахахааааааа
Абе някои джендери се ваксинираха против ковид и си повярваха вече?!!
"България трябва да доставя оръжие на Украйна".....
Мама мия, този дето при конфликт ще е пръв отлетял или ще се завре в най-дълбокото мазе, тръгнал да обяснява и да се прави на мъж.
Мамицата ти Плевнелиев, само ако беше пред мен докато ги казваше тези неща....
"Ако бях на мястото на Зеленски, нямаше да преговарям с един диктатор?" Хахахахахааааааа
Абе някои джендери се ваксинираха против ковид и си повярваха вече?!!
"България трябва да доставя оръжие на Украйна".....
Мама мия, този дето при конфликт ще е пръв отлетял или ще се завре в най-дълбокото мазе, тръгнал да обяснява и да се прави на мъж.
Мамицата ти Плевнелиев, само ако беше пред мен докато ги казваше тези неща....
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Говорили били с един украинец и той им разказавал приказки за лека нощ...
То и тук има много българи, които биха му налапали пишлето на джужето от Кремъл... И какво от това? Да излезем от НАТО и да станем пак сателит на великия СССР ли?
Заблудени овце винаги има, особено от онова поколение дето е ходило в казармата
Там даже концентрацията е завишена
П.П.: Тая сутрин гледах един такъв подпухнал русофилистик, пряко включване от Москва, обяснява каква велика икономика са Русия - изнасяли месо и млечни продукти за Китай
Явно е някой от форумните герои, дето припадат като видят на снимка злобното джудженце
То и тук има много българи, които биха му налапали пишлето на джужето от Кремъл... И какво от това? Да излезем от НАТО и да станем пак сателит на великия СССР ли?
Заблудени овце винаги има, особено от онова поколение дето е ходило в казармата

П.П.: Тая сутрин гледах един такъв подпухнал русофилистик, пряко включване от Москва, обяснява каква велика икономика са Русия - изнасяли месо и млечни продукти за Китай

Явно е някой от форумните герои, дето припадат като видят на снимка злобното джудженце

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Така.. аз страна не съм вземал и най малкото оправдавам действията на Путин . Обаче не е редно според мен "мъже" които не са и чували за казарма да се изказват за война , оръжия и т.н. Не симпатизирам на Путин ,не съм и русофил , просто гледам на нещата безпристрастно . Пък нека който иска да си промива мозъка с американска и западна пропаганда . Който е ходил в казарма е заблудена овца
, рядко интилегентен си
,леко смешен , сигурно подкрепяш половото самоопределяне?

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Аз съм леко смешен, а ти си свръх интелект като си правиш извод за настроенията на 44 милионна държава по мнението на 1 (един) украинец...
П.П.: Интелектите, моля ви, спрете да пишете националностите с главна буква, не е много ЕнтелЕгентно...
П.П.2: Забравих, че не съм мъж, понеже не съм козирувал 2 години на някакъв фатмак, дето се е позабавил с еволюцията

П.П.: Интелектите, моля ви, спрете да пишете националностите с главна буква, не е много ЕнтелЕгентно...
П.П.2: Забравих, че не съм мъж, понеже не съм козирувал 2 години на някакъв фатмак, дето се е позабавил с еволюцията

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
vixx написа:Какво би станало, ако тръгнат да изстрелват тия Топол-м? Два въпроса имам към по-разбиращите. Съвсем сериозно питам!
- Принципно НАТО и тн. има ли достатъчно сила да унищожи Русия изобщо?
- Предполагам, че ако изстрелят една ракета на някъде си, няма да е последната. Ние като някакви обикновени БГ пияници с БМВ-та какво трябва да направим за да се опазим? Бункери, до колкото знам, вече няма. Как се оцелява ако някаква подобна дивотия тръгне да става?
НАТО има достатъчно сила да се справи, а съвместно с Америка, имат много повече сила от русия.
Това и ***ин си го призна в едно от изявленията му.
Проблема е че ако нещата ескалират, и двете страни имат ядрени оръжия и нещата стават пагубни за целия свят.
За това, а и поради някои други причини, другата страна към момента подхожда много по-разумно от “братушките”.
“Какво трябва да правим за да се опазим” - в случай на ескалация между двете страни - абсолютно нищо не можем да направим
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Borymeckata написа:Преди имаше и градски бомбени убежища. Вероятно още ги има, трябва човек да се поинтересува къде са. В София има метро и доста подлези... Последните са плитки и не съм сигурен дали ще издържат пряко попадение, но поне от осколки и други летящи предмети ще те запазят.
Повечето училища имат бомбени убежища /в какво състояние са не мога да кажа/, много вероятно и детските градини да са на същия хал. Тук има и доста подземни паркинги, макар да не съм сигурен, че са осигурявани за пряко попадение.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti