Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Абе щях да влизам в тая тема да питам къде е Ковида вчера, ама викам няма смисъл, те го погребаха окончателно.
Явно болни няма, та казах март още есента, ама Путин взе, че го уби някоя седмица по-рано.
А наш Киро тъкмо беше казал падане на мерките в края на март, ама...няма Ковид вече.

А наш Киро тъкмо беше казал падане на мерките в края на март, ама...няма Ковид вече.
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
Тоест, сега понеже Ковида го няма вече, то и мерките не могат да паднат! 

9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
На фона на война и глобална криза, доброволно сиропираните ми изглеждат наистина жалки и смешни....За какво са се притеснявали милите...да не ги утрепе коронавируса! Ужаса на ужасите! 

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
E34 написа:На фона на война и глобална криза, доброволно сиропираните ми изглеждат наистина жалки и смешни....За какво са се притеснявали милите...да не ги утрепе коронавируса! Ужаса на ужасите!
Те сиропираните си бяха жалки от самото начало. Преди месеци като говорих че при евентуална война ковиТа ще изчезне, ми обясняваха тукашните професори разни теории тогава. Сега като им запари на Еврогейските лизери нещо забравиха за смъртта от вируса
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Мерките са си горе долу същите, просто мрънкачите спряха да мрънкат 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Jorixa
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 G05/X1 F48
- Мечтае да кара: 911
Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Нямам идея вече какви мерки де юре има, ама де факто няма никакви.
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
За който е свободен по душа дори и в пиковете никога нищо не е имало. Роба си е роб и без да го натискаш. Той сам си слага рамки, спазва си ги и ходи пее за другите и... и.... и.... Да не изброявам.
В тая тема има поне десетина крещящи примери.
В тая тема има поне десетина крещящи примери.
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Който е свободен по душа не се разцепва да мрънка за тва, че трябва да носи примерно маска от време на време.
Само някой наритан притиснат в ъгъла от живота се оплаква от такива неща.
Само някой наритан притиснат в ъгъла от живота се оплаква от такива неща.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
Интересно ми е "свободния" колега къде живее ? Не за друго ами ако е във Франция май ще се окаже най-спазващия мерките от целия форум, че там не питат като видят нарушение. Може би това го подтиска и всичко това се излива тук у форума 

- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
Само споменавам, че до настоящия момент ластик на ухото ми не е закачан все още, а ти за момент допусни, че може да говоря и истината. Единствената истинска трудност е правенето на ПЦР, когато ходя за България, но човек като иска, намира начини. А за мерките във Франция, колкото си прав, точно толкова по толкова не си. Ето, отговорих ти.
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ivoaudi написа:Само споменавам, че до настоящия момент ластик на ухото ми не е закачан все още, а ти за момент допусни, че може да говоря и истината. Единствената истинска трудност е правенето на ПЦР, когато ходя за България, но човек като иска, намира начини. А за мерките във Франция, колкото си прав, точно толкова по толкова не си. Ето, отговорих ти.
Тестове за пътуване до БГ отдавна никой не прави, или може би много малък процент от хората.Иначе всички идваме с отрицателни. Що е то?

- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
Постоянно ми ги искат на влизане в Калотина, Иво. Как не правите? С какво пътувате?
По-скоро никой не ми иска нищо като идвам от Бг за насам. Преди 3 дни си дойдох и очаквано никой нищо не ми поиска. За къв ги плащам секи път тез 110лв да ме пита някой.
По-скоро никой не ми иска нищо като идвам от Бг за насам. Преди 3 дни си дойдох и очаквано никой нищо не ми поиска. За къв ги плащам секи път тез 110лв да ме пита някой.
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Трийте я тази тема вече, че ваксинираните са по мазетата покрай войната, затова не пишат.
Те са "смели и отговорни".
Само не знам как си позволяват вече да не ни пазят и да не ни съобщават такава животоспасяваща информация като колко са заразени и умрели. Човек трябва да си я търси сам, току виж забрави да провери и белята стане.
Те са "смели и отговорни".
Само не знам как си позволяват вече да не ни пазят и да не ни съобщават такава животоспасяваща информация като колко са заразени и умрели. Човек трябва да си я търси сам, току виж забрави да провери и белята стане.

- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d