Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
Re: Войната започна ...
Определено е така. Просто носи и рискове, но си има умни от мен, които са претеглили както трябва, та си мълча.
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- Gari
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60, 2006
- Мечтае да кара: Formula
- Детайли за колата: N52B25
Много е интересна реакцията на немците, с които работя. Мрънкат за Украйна, това е ясно, но изпитват смъртен страх, че Путин няма да се спре в Украйна, а ще продължи на запад. Ще завладее Полша и най-късно другата седмица ще е на немската граница. Аз така
. Викам - пичове, добре ли сте? Все пак сте големи хора. Това няма да се случи, спокойно… Гледат ме с недоверие и страх в очите. Пушат нервно и обикалят в кръг. Мен ме напушва един смях, ама няма как.
.
Sent from my iPhone using Tapatalk

.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Не искам много, искам всичко!
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
Западнярите са си страхливи по принцип. Все нещо, някъде ги заплашва, мен това толкова ме дразни в тях и то от толкова години. Вече неприязън изпитвам като трябва да имам вземане-даване с някой западен лигльо. А видят ли човек от Изтока усещам как тръпки ги побиват от самото му присъствие. Няма никакво значение колко е добронамерен, сърдечен и вежлив е човека, тях си ги е страх и това е.
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
Може би, защото най-вероятно те смятат за средностатистически балкански орк
Па ти се утешавай, че е страх 

- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
"Може би, защото най-вероятно" не можеш да пишеш. Да позная ли за умния ти подпис?
Знам те колко ти стигат силиците, споко. Дай нещо по темата.
Знам те колко ти стигат силиците, споко. Дай нещо по темата.
Последна промяна ivoaudi на 26 Фев 2022, 0:37, променена общо 1 път
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
zAcK написа:Petrolhead написа:zAcK написа:Пичове, има ли някъде читава информация какво се случва там?
Руските опозиционни канали в ютуб се справят добре
Може ли някой, че тия неща са ми много далечни?![]()
Чета сега на много места, че някакъв украински пилот с Миг-29 бил свалил 6 руски изтребителя, включително 2 броя СУ-35![]()
Това ако е вярно, руснаците следва да си палят джапнките обратно и повече да не гъкват?!
P.S. Някой знае ли дали това е истина?
Не съм сигурен, че МиГ-29 може да натовари толкова ракети въздух-въздух наведнъж, а се съмнявам да са му дали шанс няколко пъти да каца, презарежда и излита. Друг въпрос е за ракетите дето имат Украйна и че руснаците знаят много добре как точно да им противодействат при нужда с новите си самолети

Според мен е преувеличена градска легенда и фейк нюз
- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
Какво би станало, ако тръгнат да изстрелват тия Топол-м? Два въпроса имам към по-разбиращите. Съвсем сериозно питам!
- Принципно НАТО и тн. има ли достатъчно сила да унищожи Русия изобщо?
- Предполагам, че ако изстрелят една ракета на някъде си, няма да е последната. Ние като някакви обикновени БГ пияници с БМВ-та какво трябва да направим за да се опазим? Бункери, до колкото знам, вече няма. Как се оцелява ако някаква подобна дивотия тръгне да става?
- Предполагам, че ако изстрелят една ракета на някъде си, няма да е последната. Ние като някакви обикновени БГ пияници с БМВ-та какво трябва да направим за да се опазим? Бункери, до колкото знам, вече няма. Как се оцелява ако някаква подобна дивотия тръгне да става?
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
Don_Diego написа:zAcK написа:Petrolhead написа:zAcK написа:Пичове, има ли някъде читава информация какво се случва там?
Руските опозиционни канали в ютуб се справят добре
Може ли някой, че тия неща са ми много далечни?![]()
Чета сега на много места, че някакъв украински пилот с Миг-29 бил свалил 6 руски изтребителя, включително 2 броя СУ-35![]()
Това ако е вярно, руснаците следва да си палят джапнките обратно и повече да не гъкват?!
P.S. Някой знае ли дали това е истина?
Не съм сигурен, че МиГ-29 може да натовари толкова ракети въздух-въздух наведнъж, а се съмнявам да са му дали шанс няколко пъти да каца, презарежда и излита. Друг въпрос е за ракетите дето имат Украйна и че руснаците знаят много добре как точно да им противодействат при нужда с новите си самолети![]()
Според мен е преувеличена градска легенда и фейк нюз
Клипчето с изтребителя "Ghost of Kiev" е от някаква игра и е фейк. Пропагандата си бачка и от двете страни жестоко

- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
Ако си в сграда, заставаш където е портата, отваряш я и заставаш на нейното място. Това е единственото, което помня като са ни учили. Ако си на открито и няма нищо масивно зад което да се скриеш, лягаш по корем с крака към светлината, откъдето идва тя, краката задължитлно събрани без значение мъж ли си или жена! Само това помня. Тоза към въпроса на vixx. Някой друг може да каже повече.
Последна промяна ivoaudi на 26 Фев 2022, 0:50, променена общо 1 път
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
И автомата го държиш напред за да не ти капе дулото по краката
Иначе само военния бюджет на Германия е колкото руския, което трябва да отговори на въпроса какво има и какво няма Европа, да не говорим пък НАТО.

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
Има хора способни с нищожен бюджет вършат чудеса, други с бюджети в огромни излишъци само ги пропиляват. Туй за не можещите да мислят. Иначе за автомата е вярно.
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
Beче съм сигурен че Боко беше по умен.
Тоа ут де дуде низнам https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 1811162328
Тоа ут де дуде низнам https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 1811162328
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
vixx написа:Какво би станало, ако тръгнат да изстрелват тия Топол-м? Два въпроса имам към по-разбиращите. Съвсем сериозно питам!
За добро или за лошо, не мисля, че НАТО има сила да унищожи със сила Русия, нито обратното. Която и от двете страни изпадне в крайна нужда, ще прибегне до ядреното оръжие, а там няма да има победител, само заличаване на човекия род...
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
steeN написа:И автомата го държиш напред за да не ти капе дулото по кракатаИначе само военния бюджет на Германия е колкото руския, което трябва да отговори на въпроса какво има и какво няма Европа, да не говорим пък НАТО.
Пак чета тъпотии... изградил съм си някакво мнение за теб, но като напишеш подобна глупост ти се чудя просто!? Военния бюджет константа ли е? Русия е показала 1942 как може да си направи резки промени във военния бюджет!
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
Grozdanoff написа:steeN написа:И автомата го държиш напред за да не ти капе дулото по кракатаИначе само военния бюджет на Германия е колкото руския, което трябва да отговори на въпроса какво има и какво няма Европа, да не говорим пък НАТО.
Пак чета тъпотии... изградил съм си някакво мнение за теб, но като напишеш подобна глупост ти се чудя просто!? Военния бюджет константа ли е? Русия е показала 1942 как може да си направи резки промени във военния бюджет!
Шшшшшт без да обиждаш гуруто на бенве форума. Он знае сичко