Защо някои хора не си събуват обувките в жилищата?
Модератор: Общи модератори
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Re: Защо някои хора не си събуват обувките в жилищата?
В същност китайската държава е доста по-стара от японската... 
Мани ги тия апартаменти, докато се прибереш у вас на 99тия етаж, си е цяло пътуване.

Мани ги тия апартаменти, докато се прибереш у вас на 99тия етаж, си е цяло пътуване.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- mumford
-
320ci
-
- Детайли за колата: M52B20TU и 760Li
възможно най-безмозъчната тема досега 

- ceco_kd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318i
- Мечтае да кара: На челна стойка.
- Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.
Я форума на лорд Е. Минчев. Ще пробвам довечера да си легна с обувките и ако жена ми ми даде шанс да се защитя ще й обясня, че така правят всички от гражданин нагоре, а тя като е селянка.....и предполагам 10 секунди след това ще съм пред входната врата, но обут ;-)
Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk
Карам бавно! Стигам Бързо!
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
В казармата имаше един му забранихме да си събува обувките в спалното и спеше с обувки . 
Забраната беше напълно спонтанна пълна естествена и необходима щото тоя като си свалеше кубинките някои припадаха . Страшна мазна задушлива воня смес от ферментирали джибри изпотени найлонови чорапи и развалено сирене . Още ми се повдига като се сетя

Забраната беше напълно спонтанна пълна естествена и необходима щото тоя като си свалеше кубинките някои припадаха . Страшна мазна задушлива воня смес от ферментирали джибри изпотени найлонови чорапи и развалено сирене . Още ми се повдига като се сетя

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
Демек леко е намихнял човека.
https://www.bgjargon.com/word/meaning/%D0%BD%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D1%85%D0%BD%D1%8F
https://www.bgjargon.com/word/meaning/%D0%BD%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D1%85%D0%BD%D1%8F
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
dankata написа:Демек леко е намихнял човека.

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Подкрепям, че най-голямата селяния, простотия, която докараха в СФ е да си събуват обувките и да си оставят боклука пред входната врата на апартаментите...няма такива селяни просто...
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
steeN написа:В същност китайската държава е доста по-стара от японската...
Този показва скандални имоти, а този в Сен Тропе е

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
alx написа:zAcK написа:Винаги, винаги ми е било супер странно как има хора, които влизат в нечий дом и не си събуват обувките
въпрос на светоусещане. не мисля, че има "криви" и "прави".
В нас никога никой не си е събувал обувките в родината и се е смята, че това е селски навик... но на мене винаги ми е било приятно когато някой като дойде поне предложи да се събуе.
в дома ми в щатите никой не се събува и не очаквам да ми предложи...
Я каква "гореща" тема...
Светоусещането е много важно и зависи къде си. Както обикновено, alx е много прав.
Тук, всеки път, когато имам гости и те понечат да се събуват (чистичко държа вкъщи) им казвам "'ей, луди ли сте?!? Влизайте така! Не се събувайте!"
Тук, всички обувки ми седят на вторият етаж, между двете спални. В нещо, като стойки. Останалите са в гардероба под дрехите. Т.е. всеки път се разхождам обут наоколо, докато си ги сваля и си сложа "джапанките"
Да не говорим, че всичките ми обувки/маратонки, от както живея тук не съм ги мил/прал, защото нямат нужда.
Докато си живеех в Родината, винаги се събувах веднага, след като си влезна вкъщи. И си обувах "чехлите, джапанките, както щете го наречете".
Имах достатъчно "чехли" за гости и съответно очаквах и те да се събуват и да си носят чехлите.
И си имах специални чаршафи-пликове, в които да си пера това, което си нося на краката. И прането беше седмично, горе-долу.
Та нищо не е универсално. Аз знам, че който и да ми влезне вкъщи в момента, може да си носи обувките колкото си иска. Даже ги насърчавам...
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
Мене би ми било обидно, ако някой ми влезе у нас с чипиците. Ако аз се събувам вкъщи, всички ще се събуват.
Плюс това ние лятото ходим боси, без чорапи. Не искам краката ми да са като от снимката от миналата страница.
Плюс това ние лятото ходим боси, без чорапи. Не искам краката ми да са като от снимката от миналата страница.
Темата е интересна, защото повечето са на полюсите. Исторически в БГ, семейството сме се събували и носели чехли, както и давали чехли на всички гости. В щатите е доста по-чисто и по-големите жилища ще са с твърди подове навсякъде където гостите имат работа. Всички гости(освен някои нашенци със смърдящи крака, които се събуват по инерция и ги карам да се обуват) влизат обути и е ок. Аз си събувам моите и нося домашни, но може да не е веднага.
Аз като ходя на гости, пак ще е според настилката и ако е малък апартамент, целия с килим, най-малко ще питам дали да се събувам. Ако е с твърда настилка, няма да питам и няма да се събувам.
Аз като ходя на гости, пак ще е според настилката и ако е малък апартамент, целия с килим, най-малко ще питам дали да се събувам. Ако е с твърда настилка, няма да питам и няма да се събувам.
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
Много е важно като ходиш навън из храчките и да ги разстелеш у дома, страхотно е! Отбор умници, кой от кой по-умен! Ако може в леглото в чаршафите, още по-яко! Ако си сложим ръка на сърцето и по възглавниците ще има поне мъничко, ама модата си е мода! Може и да се похвалиш, в същото време е стандарт да осъдиш селяните, които не се насират по западните догми
Малииииии.....! В Щатите при лизачите не се храчи по улиците, там може. Там са Богоизбраните. Само в пропадналия Изток се храчи, смях. Аристократи станаха българите, отведнъж ей, дори живота им стерилен стана.
Поздрав към Зак за темата! Аз лично с огромно удоволствие гоня все що е префърцунен аристократ и го наритвам по стълбите надолу барабар с все храчките му, които държи да вкара в дома ми. Селянин съм, да! Брех и идиотизми, ама.
Няма да се събуя аз и да ми е комфортно, удобно и чисто, ами то било важно да е мръсно и гнусно, щото е модерно. Наложително било. Брех.. В страхотен свят живеем и от умни по-умни ни прокламират всевъзможни простотии.
Аз тъй като съм изключително прост селянин, у нас обут не се стъпва!!!!!

Поздрав към Зак за темата! Аз лично с огромно удоволствие гоня все що е префърцунен аристократ и го наритвам по стълбите надолу барабар с все храчките му, които държи да вкара в дома ми. Селянин съм, да! Брех и идиотизми, ама.
Няма да се събуя аз и да ми е комфортно, удобно и чисто, ами то било важно да е мръсно и гнусно, щото е модерно. Наложително било. Брех.. В страхотен свят живеем и от умни по-умни ни прокламират всевъзможни простотии.
Аз тъй като съм изключително прост селянин, у нас обут не се стъпва!!!!!
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Всичко зависи с какво е застлан пода у вас . Ако е циментова замазка ше ме извинявате да се събуя и да щапам по чорапи или бос . Аз лично такива чехли за гости не обувам !!!! По гнусно нещо няма . По стечение на обстоятелствата съм влизал в около 10 000 къщи и апартамента та ако почна да разказвам за каква мръсотия и мизерия масово става въпрос трябва да отворя нова тема само за това . Общото ми впечатление че тия дето са най големи мизерници и не чисят карат другите да се събуват щото трябав да чисят после .
В крайна сметка ако са ти мръсни обувките може и сам да се събуеш без да те карат но не става ако вътре пикаят три котки и две кучета всичко е косми мирише на зоопарк и аз да ходя по чорапи щото е чистофайник мизерника

В крайна сметка ако са ти мръсни обувките може и сам да се събуеш без да те карат но не става ако вътре пикаят три котки и две кучета всичко е косми мирише на зоопарк и аз да ходя по чорапи щото е чистофайник мизерника

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Откровенно съм изненадан от различните мнения в темата.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- E.5KOV
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-klasse, BlueTec, 2017
С обувки до входното антре! А няма апартамент с обувки пред вратата и долу да не са си паркирали МПС с номер от прованса...