Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Модератор: Общи модератори
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
zAcK написа:Каквото мога, правя. Работя, плащам си всичко, не крада, гледам максимално да не преча на другите, ама максимално! Дарявам, участвам в разни благотворителни инициативи, помогам на който мога и т.н. Дори пиша разни неща, които мисля, че помагат на разни хора, ама както и да еКакво повече може да направи сам човек на фона на общото безхаберие
P.S. Да не говорим, че много хора трябва да не правят разни неща, не да правят, за да започнем да живеем по-нормално тук, ама...
Супер! Ма не е приятно да натякваш на другите колко е зле всичко, постоянно.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Kroki написа:zAcK написа:Каквото мога, правя. Работя, плащам си всичко, не крада, гледам максимално да не преча на другите, ама максимално! Дарявам, участвам в разни благотворителни инициативи, помогам на който мога и т.н. Дори пиша разни неща, които мисля, че помагат на разни хора, ама както и да еКакво повече може да направи сам човек на фона на общото безхаберие
P.S. Да не говорим, че много хора трябва да не правят разни неща, не да правят, за да започнем да живеем по-нормално тук, ама...
Супер! Ма не е приятно да натякваш на другите колко е зле всичко, постоянно.
ОК, спирам

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
zAcK написа:DigitalExile написа:Тия графики почнаха да ги изкривяват както си искат, както и цялата информация по ТВ
Сега и за това ли жълатМожеш ли да отговориш, ама честно.
И за общата смъртност в България ли мислиш, че ни лъжатИ намесен ли е Бил Гейц?.......
Що мисля,че ни лъжат ли? Лъжат е силна дума, те просто изкривяват информацията, всичката, особено ако идва от държава и медии, всичко е изкривено както на тях им изнася, ако до сега не си го разбрал не мога да ти помогна и никой не може

zAcK написа:
Ковид, или не, България на 42 морета и българите най-умни във Вселената![]()
Ти наистина не схващаш, не се заяждам. За не знам кой път да те питам и теб конкретно, каква е причината за повишената смъртност по графиките та обвиняваш всички колко са непукисти. Откъде пък накъде след като няма ( и ти нямаш ) коректен обоснован анализ за причините на многото умирания. И не давай за пример други държави щото все сме си били на първите места по смъртност и не е никаква изненада повечето предали богу дух . Така или иначе никой специалист и професионално ангажиран не обяви официално публично защо аджеба умират хората толкоз много. Много е удобно да се крият зад думичката пандемия, но е също толкова цинично, защото вината не е само вирус и неспазване на неадекватни и закъснели мерки , а и организация според новите условия, лекарска етика и отговорност, вменяване на доверие в пациента чрез реални положителни резултати , личен пример , човешко отношение и т.н. Кой поведе хорото, "куцо и сакато" с лозунги трите Д-та, ваксинирайте се щото ще умрете...е умряха и кво , всичко под ножа е ама не само от вирОс ами и от голямата помийна яма болници . Как се организират и назначават екипи в тия болници дет ги нацвъкаха за отрицателно време, кадрите стават ли за залъгалка или доктор пред името е достатъчно условие за уж компетентност обаче най-вече за недосегаемост и безотговорност. Това виждам аз . Ти точно кое те възмути, никой му не пукало . Нали прокламират постоянно не ходете в болница за щяло и не щяло , после ама той дойде късно , ама той не е ваксиниран , ама той има рак нищо не можем направим , ааа ми то имаш артрит коксартроза на ти тия хапове да те боли по-малко и бегай вкъщи да мреш. Анализирай ги накрая тия графики и да се свършва та белким и ний разберем що така , няма майтап.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
vladobate написа:zAcK написа:
Ковид, или не, България на 42 морета и българите най-умни във Вселената![]()
Ти наистина не схващаш, не се заяждам. За не знам кой път да те питам и теб конкретно, каква е причината за повишената смъртност по графиките та обвиняваш всички колко са непукисти. Откъде пък накъде след като няма ( и ти нямаш ) коректен обоснован анализ за причините на многото умирания. И не давай за пример други държави щото все сме си били на първите места по смъртност и не е никаква изненада повечето предали богу дух . Така или иначе никой специалист и професионално ангажиран не обяви официално публично защо аджеба умират хората толкоз много. Много е удобно да се крият зад думичката пандемия, но е също толкова цинично, защото вината не е само вирус и неспазване на неадекватни и закъснели мерки , а и организация според новите условия, лекарска етика и отговорност, вменяване на доверие в пациента чрез реални положителни резултати , личен пример , човешко отношение и т.н. Кой поведе хорото, "куцо и сакато" с лозунги трите Д-та, ваксинирайте се щото ще умрете...е умряха и кво , всичко под ножа е ама не само от вирОс ами и от голямата помийна яма болници . Как се организират и назначават екипи в тия болници дет ги нацвъкаха за отрицателно време, кадрите стават ли за залъгалка или доктор пред името е достатъчно условие за уж компетентност обаче най-вече за недосегаемост и безотговорност. Това виждам аз . Ти точно кое те възмути, никой му не пукало . Нали прокламират постоянно не ходете в болница за щяло и не щяло , после ама той дойде късно , ама той не е ваксиниран , ама той има рак нищо не можем направим , ааа ми то имаш артрит коксартроза на ти тия хапове да те боли по-малко и бегай вкъщи да мреш. Анализирай ги накрая тия графики и да се свършва та белким и ний разберем що така , няма майтап.
Какво да ти анализирам? Лекарите, политиците, работещите в държавните институции, непукисите, продаващите ни долнопробна и отровна храна, тия от БАБХ, дето трябва да ги контролират, тия дет "Ша прая кот си искам" и т.н. са хора и то българи. Това е

Друго няма. Или работещите в здравеопазването, тия в медиите, тия в РЗИ са немци, или извънземни?
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Аз май направих ковид-хеттрик. От днес съм с температура и симптоми, както започна и предишния път. Смейте ми се, но няма шанс природата да създаде грип, който разболява 3 пъти, като 2 от тях си го изкарал тежко. Може този да е първият такъв грип, не знам. Сега съм доста по-подготвен, но се надявам да не се стига до усложнения. Тъкмо бях започнал да заличавам видимо последиците от октомврийските приключения и... ще видим. Та каквото и да спорите тук, реалността е, че се пазя, преболедувал съм, не се вра в много хора и пак. Май ще се окаже, че фитнеса ни върти един въздух с магазина Фантастико отдолу, което е директно сране върху всякакъв здрав разум и сертификати, но за момента е все тая... И да се разправям после, ще си боледувам и сбогом физическа форма, поне съм с опит вече

Never mistake motion for action...
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Че кога станаха 3 пъти, първия не беше ли есента някъде? Има и обикновен грип напоследък, не е само ковида.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Флурона ? 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
streetz написа:Че кога станаха 3 пъти, първия не беше ли есента някъде? Има и обикновен грип напоследък, не е само ковида.
Първият ми го донесоха директно от Китай, когато се мислеше, че в Европа го няма... И ме лекуваха без паника, но пак ме помете здраво.
Never mistake motion for action...
- Jordana
- старши ентусиаст
-
https://www.washingtonpost.com/world/20 ... ts-bridge/
Този какъв точно се явява в канада че нещо ми убягва връзката между психопат ваксър феминист с ляв уклон и държавен глава ..
Този какъв точно се явява в канада че нещо ми убягва връзката между психопат ваксър феминист с ляв уклон и държавен глава ..

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
Толкова пъти ти повториха - къдрав съединител! Не четеш 
Към Леон: аз самия започвам да се убеждавам, че вируса не е никак естествен, но това не пречи имунната система да си изгради защита и срещу изкуствено създадени атаки. Ще се справиш и с това! И във форма ще се върнеш пак, не се съмнявай! Всичко с времето си.

Към Леон: аз самия започвам да се убеждавам, че вируса не е никак естествен, но това не пречи имунната система да си изгради защита и срещу изкуствено създадени атаки. Ще се справиш и с това! И във форма ще се върнеш пак, не се съмнявай! Всичко с времето си.
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- Jordana
- старши ентусиаст
-
И кое му е НЕ естественото ? Ето ти още един НЕ естествен вирус - сезонния грип . Всяка година е с нови мутации .
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
За мен не е естествено да има толкова случаи на преболедували и последващо тежко протичане. Не държа непременно да съм прав, дори предпочитам да не съм. Също така държа да кажа, че в никакъв случай не бия отбой за нищо.
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
Leon написа:Аз май направих ковид-хеттрик. От днес съм с температура и симптоми, както започна и предишния път. Смейте ми се, но няма шанс природата да създаде грип, който разболява 3 пъти, като 2 от тях си го изкарал тежко. Може този да е първият такъв грип, не знам. Сега съм доста по-подготвен, но се надявам да не се стига до усложнения...........................
Ваксиниран ли си ?
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.