Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Когато излезне CoVid ваксината и бъде достъпна бихте ли се ваксинирали?

Не!
206
61%
Да, веднага
58
17%
Да, 1 месец по-късно
14
4%
Да, 3 месеца по-късно
16
5%
Да, 6 месеца по-късно
21
6%
Да, 9 месеца по-късно
21
6%

Общо гласове : 336
Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

Мнение от Kroki » 16 Фев 2022, 12:23

zAcK написа:Каквото мога, правя. Работя, плащам си всичко, не крада, гледам максимално да не преча на другите, ама максимално! Дарявам, участвам в разни благотворителни инициативи, помогам на който мога и т.н. Дори пиша разни неща, които мисля, че помагат на разни хора, ама както и да е :dunno: Какво повече може да направи сам човек на фона на общото безхаберие :|

P.S. Да не говорим, че много хора трябва да не правят разни неща, не да правят, за да започнем да живеем по-нормално тук, ама...

Супер! Ма не е приятно да натякваш на другите колко е зле всичко, постоянно.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 16 Фев 2022, 12:42

Kroki написа:
zAcK написа:Каквото мога, правя. Работя, плащам си всичко, не крада, гледам максимално да не преча на другите, ама максимално! Дарявам, участвам в разни благотворителни инициативи, помогам на който мога и т.н. Дори пиша разни неща, които мисля, че помагат на разни хора, ама както и да е :dunno: Какво повече може да направи сам човек на фона на общото безхаберие :|

P.S. Да не говорим, че много хора трябва да не правят разни неща, не да правят, за да започнем да живеем по-нормално тук, ама...

Супер! Ма не е приятно да натякваш на другите колко е зле всичко, постоянно.

ОК, спирам :bchug:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 16 Фев 2022, 15:04

zAcK написа:
DigitalExile написа:Тия графики почнаха да ги изкривяват както си искат, както и цялата информация по ТВ :mhihi:

Сега и за това ли жълат :mhihi: Можеш ли да отговориш, ама честно.
И за общата смъртност в България ли мислиш, че ни лъжат :?: И намесен ли е Бил Гейц?.......

Що мисля,че ни лъжат ли? Лъжат е силна дума, те просто изкривяват информацията, всичката, особено ако идва от държава и медии, всичко е изкривено както на тях им изнася, ако до сега не си го разбрал не мога да ти помогна и никой не може :yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vladobate » 16 Фев 2022, 16:15

zAcK написа:Изображение

Ковид, или не, България на 42 морета и българите най-умни във Вселената :idea: :dunno:

Ти наистина не схващаш, не се заяждам. За не знам кой път да те питам и теб конкретно, каква е причината за повишената смъртност по графиките та обвиняваш всички колко са непукисти. Откъде пък накъде след като няма ( и ти нямаш ) коректен обоснован анализ за причините на многото умирания. И не давай за пример други държави щото все сме си били на първите места по смъртност и не е никаква изненада повечето предали богу дух . Така или иначе никой специалист и професионално ангажиран не обяви официално публично защо аджеба умират хората толкоз много. Много е удобно да се крият зад думичката пандемия, но е също толкова цинично, защото вината не е само вирус и неспазване на неадекватни и закъснели мерки , а и организация според новите условия, лекарска етика и отговорност, вменяване на доверие в пациента чрез реални положителни резултати , личен пример , човешко отношение и т.н. Кой поведе хорото, "куцо и сакато" с лозунги трите Д-та, ваксинирайте се щото ще умрете...е умряха и кво , всичко под ножа е ама не само от вирОс ами и от голямата помийна яма болници . Как се организират и назначават екипи в тия болници дет ги нацвъкаха за отрицателно време, кадрите стават ли за залъгалка или доктор пред името е достатъчно условие за уж компетентност обаче най-вече за недосегаемост и безотговорност. Това виждам аз . Ти точно кое те възмути, никой му не пукало . Нали прокламират постоянно не ходете в болница за щяло и не щяло , после ама той дойде късно , ама той не е ваксиниран , ама той има рак нищо не можем направим , ааа ми то имаш артрит коксартроза на ти тия хапове да те боли по-малко и бегай вкъщи да мреш. Анализирай ги накрая тия графики и да се свършва та белким и ний разберем що така , няма майтап.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 16 Фев 2022, 16:34

vladobate написа:
zAcK написа:Изображение

Ковид, или не, България на 42 морета и българите най-умни във Вселената :idea: :dunno:

Ти наистина не схващаш, не се заяждам. За не знам кой път да те питам и теб конкретно, каква е причината за повишената смъртност по графиките та обвиняваш всички колко са непукисти. Откъде пък накъде след като няма ( и ти нямаш ) коректен обоснован анализ за причините на многото умирания. И не давай за пример други държави щото все сме си били на първите места по смъртност и не е никаква изненада повечето предали богу дух . Така или иначе никой специалист и професионално ангажиран не обяви официално публично защо аджеба умират хората толкоз много. Много е удобно да се крият зад думичката пандемия, но е също толкова цинично, защото вината не е само вирус и неспазване на неадекватни и закъснели мерки , а и организация според новите условия, лекарска етика и отговорност, вменяване на доверие в пациента чрез реални положителни резултати , личен пример , човешко отношение и т.н. Кой поведе хорото, "куцо и сакато" с лозунги трите Д-та, ваксинирайте се щото ще умрете...е умряха и кво , всичко под ножа е ама не само от вирОс ами и от голямата помийна яма болници . Как се организират и назначават екипи в тия болници дет ги нацвъкаха за отрицателно време, кадрите стават ли за залъгалка или доктор пред името е достатъчно условие за уж компетентност обаче най-вече за недосегаемост и безотговорност. Това виждам аз . Ти точно кое те възмути, никой му не пукало . Нали прокламират постоянно не ходете в болница за щяло и не щяло , после ама той дойде късно , ама той не е ваксиниран , ама той има рак нищо не можем направим , ааа ми то имаш артрит коксартроза на ти тия хапове да те боли по-малко и бегай вкъщи да мреш. Анализирай ги накрая тия графики и да се свършва та белким и ний разберем що така , няма майтап.

Какво да ти анализирам? Лекарите, политиците, работещите в държавните институции, непукисите, продаващите ни долнопробна и отровна храна, тия от БАБХ, дето трябва да ги контролират, тия дет "Ша прая кот си искам" и т.н. са хора и то българи. Това е :idea: И заради всичките тия много си заминават без време...

Друго няма. Или работещите в здравеопазването, тия в медиите, тия в РЗИ са немци, или извънземни?
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 16 Фев 2022, 18:09

Аз май направих ковид-хеттрик. От днес съм с температура и симптоми, както започна и предишния път. Смейте ми се, но няма шанс природата да създаде грип, който разболява 3 пъти, като 2 от тях си го изкарал тежко. Може този да е първият такъв грип, не знам. Сега съм доста по-подготвен, но се надявам да не се стига до усложнения. Тъкмо бях започнал да заличавам видимо последиците от октомврийските приключения и... ще видим. Та каквото и да спорите тук, реалността е, че се пазя, преболедувал съм, не се вра в много хора и пак. Май ще се окаже, че фитнеса ни върти един въздух с магазина Фантастико отдолу, което е директно сране върху всякакъв здрав разум и сертификати, но за момента е все тая... И да се разправям после, ще си боледувам и сбогом физическа форма, поне съм с опит вече :mhihi: 8)
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 16 Фев 2022, 18:23

Че кога станаха 3 пъти, първия не беше ли есента някъде? Има и обикновен грип напоследък, не е само ковида.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 16 Фев 2022, 19:24

Флурона ? :shock:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 16 Фев 2022, 19:25

streetz написа:Че кога станаха 3 пъти, първия не беше ли есента някъде? Има и обикновен грип напоследък, не е само ковида.

Първият ми го донесоха директно от Китай, когато се мислеше, че в Европа го няма... И ме лекуваха без паника, но пак ме помете здраво.
Never mistake motion for action...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 16 Фев 2022, 20:21

https://www.washingtonpost.com/world/20 ... ts-bridge/
Този какъв точно се явява в канада че нещо ми убягва връзката между психопат ваксър феминист с ляв уклон и държавен глава .. :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 318i N42B20AB
Мечтае да кара: хората да мислят
Детайли за колата: свежа и поддържана!

Мнение от ivoaudi » 16 Фев 2022, 20:46

Толкова пъти ти повториха - къдрав съединител! Не четеш :D
Към Леон: аз самия започвам да се убеждавам, че вируса не е никак естествен, но това не пречи имунната система да си изгради защита и срещу изкуствено създадени атаки. Ще се справиш и с това! И във форма ще се върнеш пак, не се съмнявай! Всичко с времето си.
9K714 OKA SS-23

ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 16 Фев 2022, 21:01

И кое му е НЕ естественото ? Ето ти още един НЕ естествен вирус - сезонния грип . Всяка година е с нови мутации .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 318i N42B20AB
Мечтае да кара: хората да мислят
Детайли за колата: свежа и поддържана!

Мнение от ivoaudi » 16 Фев 2022, 21:07

За мен не е естествено да има толкова случаи на преболедували и последващо тежко протичане. Не държа непременно да съм прав, дори предпочитам да не съм. Също така държа да кажа, че в никакъв случай не бия отбой за нищо.
9K714 OKA SS-23

ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 16 Фев 2022, 21:39

Leon написа:Аз май направих ковид-хеттрик. От днес съм с температура и симптоми, както започна и предишния път. Смейте ми се, но няма шанс природата да създаде грип, който разболява 3 пъти, като 2 от тях си го изкарал тежко. Може този да е първият такъв грип, не знам. Сега съм доста по-подготвен, но се надявам да не се стига до усложнения...........................

Ваксиниран ли си ?
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 16 Фев 2022, 22:01

Той го е карал 3 пъти за къв к@р да се ваксинира?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата