Емиграция. Англия или немскоговоряща държава?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330xd

Re: Емиграция. Англия или немскоговоряща държава?

Мнение от Kurtov » 12 Фев 2022, 13:09

alekangg написа:
barty написа:Колкото повече остарявам, толкова повече съжалявам че не отидох в САЩ :dunno:
Може би трябваше да остана някъде по Средиземноморието: Южна Франция или Испания....
Обикалям из България и сърцето ми се къса да гледам мизерията, западналите селца и градчета а в същото време толкова красива природа.
За съжаление не съм оптимист за бъдещето на България и най-много ме дразни циганизацията и простотията, липсата на елементарно възпитание и култура.

От край време у нас е модерно и желано да си простак. Не случайно има поговорки даже, бий за да те уважават!
Много често, ако не си простак, в очите на другите ставаш педал, смотан и т.н.

Абсолютно съм съгласен.
В малките населени места, където хората се познават, като те надушат че си скромен и търпелив човек ще ти разкажат играта.
А като си "сериозен", даже и полицията не те закача :mhihi: .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 12 Фев 2022, 17:38

Bogat-Beden написа:питаш, отговорих.Аз питам, ти не отговаряш, какво означава това?

Редовно да ти звъни телефона.
След работа да има къде и с кого да разпуснеш за час , е така да се посмеете , нищо ангажиращо.
В петък да има кой да те покани на гости.В събота да има кого да поканиш на гости.
В неделя някой да те повика да му одариш едно рамо за нещо , ти да повикаш някой да ти одари едно рамо за нещо.Пак нищо ангажиращо.
Със съседите имам много близки отношения.Разбираме се с поглед само.Когато съм в къщи , рядко се случва да съм само с мойта.Винаги имаме някой.
Тая сутрин съседа си влиза в двора ми с три кафета.Събуди ме , свършихме малко работа , спретнахме един обяд , та сега чак сядам на лаптопа да ти отговоря.След 3 часа сме канени на едно гости тука през две улици.
Лятото се организирахме 10на човека от квартала , извадихме едни разрешителни , събрахме някой лев , вземхме два кубика дъски 20на греди.Всеки си извади инструментариума и за един месец спретнахме 30кв бесетка.Обзаведохме я с кой квото има и хорото на Нова година беше там :ok:
Освен всичко последните месеци бачкам по 17 часа дневно :kuku: та нямам много време да гледам кой ходи с диагоналка , кой с ква прическа е , с кви маратонки , къде паркира , кво паркира , да следя цени на имоти (при положение че няма да купувам) , а и да се подигравам на хората ,които продават или на тея които купуват.Да им броя котлоните , да им смятам готвенето и яденето.Реално от това ми беше провокиран въпроса.Не вярвам за кви неща се ядосвате и на кви неща обръщате внимание.Или просто си плюете ей тъй за плюенето,че е модерно.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 12 Фев 2022, 19:00

Нищо лично, всичко това хубаво което описваш щом те прави щастлив ОК, обаче не мога да се сдържа, но това по долу някак си не ми се връзва много, ма карай..................

Binev_OuT написа:Абе да ви питам между другото - дали някой от вас има социален живот на "територията" ....

Binev_OuT написа:Освен всичко последните месеци бачкам по 17 часа дневно :kuku: та .
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 12 Фев 2022, 19:58

Така е в последно време , не искам да връщам работа.Като ми писне намалям и така.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от El_Loco » 12 Фев 2022, 23:18

заетият човек не мисли глупости. източна поговорка...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 13 Фев 2022, 14:12

Бинев, почти подобна е ситуацията с приятелите ми, с които израстнахме от деца! По някакво стечение на обстоятелствата почти цялата компания все още живеем в един квартал... Към тях има още няколко, които живеят също доста на близо, с които имаме общи хобита и почти постоянно правим нещо заедно. С тези от чужбина се чуваме през седмица и си ходим/ходехме на гости поне веднъж годишно. Чакаме се, да се видим и се радваме на всичко за нас. Да, и при нас е доста заето през работно време, но след това винаги има някой, с който да прекараш време, през което да не се натоварваш с простотии...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 14 Фев 2022, 12:27

Jordana написа:Кравар е бил , не овчар . Изглежда краставите псета се надушват , тоя също бил рецидивист - изнасилвач и крадец . Поне така твърди кмета на Антон .

Осем сигнала са оставени да отлежават в полицията и прокуратурата срещу братята от село Антон - Дончо и Красимир Петрови. Това показала проверката на службите след убийството на 28-годишния пастир.

В хода на гледане на мярката им за неотклонение пък стана ясно, че са изтръгнали ноктите на пастира, както и му счупили кутретата на ръцете, пише в. "Телеграф".
Двамата мъже били известни в селото със своята агресия и надменно поведение. Те били арендатори, но нямало данни фирмата им да е работила от 2018 г. досега, обясни и вътрешният министър Бойко Рашков.

https://fakti.bg/krimi/653061-novi-razkritia-za-ubiistvoto-na-pastira-bil-s-iztragnati-nokti-i-schupeni-prasti

Отделно се оказва, че убитият нито е крал каквото и да е, нито нищо. Нo нали крадливият кмет е казал... :dunno: Уникална територия...
Щом има 8 сигнала, реалните са били 80, или 800, ама на всички е ясно какво се случва в малките населени места в територията...
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 14 Фев 2022, 14:35

Интересно ми е тоя "кмет" дали ще понесе някаква отговорност за твърденията, че убитият е рецидивист, ако се окаже, че не е! :conf:
Ясно е, че убитият не е цвете за мирисане, след като с 11 месечно бебе на ръце жена му е хукнала да го търси по поляните понеже обичал да си "пийва" по нейни думи!
Подобни дерибейски изцепки са перфектно доказателство за успешния преход в България! Само за 30 години успяхме да съградим такъв феодализъм, какъвто и в средновековието не е имало! Гордейте се братя българи! Затворихме западняците с няколко обиколки!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 14 Фев 2022, 14:44

Абе селска идилия с две думи , има си ушаци да разследват какво са правили и пияния и тия двамата братя . Най вероятно има някаква драма от преди тоя случай щото никой не го бият без причина . Едно време имах един познат такива като тоя кравар ги бесеше в гората на някое дърво с главата надолу . Като му счупи зъбите и да виси 2 часа след втория такъв обесен спряха всички кражби в квартала , разбиване на коли и обири по къщите . Ушаците като не си вършат работата винаги се стига до сакатлъци .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 15 Фев 2022, 16:09

Мисля, че и за неспециалист е ясно. Всичко е конструктивно издържано и перфектно. :mhihi:

0-02-05-78cf4487b9cbd5d8d07e80cf7c14f5af204cbdb67d72124ac5c3841c60ff035b_421aba25fe74d73a.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 15 Фев 2022, 16:27

Остъклил е терасата човека :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: M62B44

Мнение от anttonev » 15 Фев 2022, 16:32

Къде е Боримечката да направи един конструктивен разбор? :mhihi:

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 15 Фев 2022, 17:03

Тези под него сигурно са много щастливи... :banghead: :banghead: :banghead:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 15 Фев 2022, 17:07

Къде се намира това произведение на архитектурното изкуство?

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 15 Фев 2022, 17:07

blacksapphire написа:Мисля, че и за неспециалист е ясно. Всичко е конструктивно издържано и перфектно. :mhihi:

колега, това трябва да е фотошоп... няма начин да е истина...
алекс
трабант 601с
разни други возила

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата