Емиграция. Англия или немскоговоряща държава?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Re: Емиграция. Англия или немскоговоряща държава?

Мнение от zAcK » 09 Фев 2022, 23:03

blacksapphire написа:Понякога имам чувството, че проф. Христов и зак имат пряка роднинска връзка. Винаги лъха оптимизъм. :mrgreen: :smoke:

ОК, позитивен съм :mhihi: Ето каква красота е в центъра на центъра на София :mhihi: :mhihi: :mhihi: Стийн би казал, че това е нормално :mhihi: А между Света Неделя и Шератон е истинска идилия :bowdown: Разбит и кален паркинг(бел.авт. не разбирам как може това да е паркинг, ама няма да хейтя). Мечта! Можеш да си натресеш гоуфу у църквата, в пешеходната зона, или направо в археологическата кална яма :bowdown: Уникална държава и още по-уникална столица :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Лъха на лукс и чесновка :mhihi: :mhihi: :mhihi: И преди години е било така, а днес е още по-зле! Байганьовска идилийка :bowdown: :mhihi:
https://www.google.com/maps/@42.6971918,23.3219887,3a,75y,183.02h,80.17t/data=!3m6!1e1!3m4!1skrEFfLyDRzFI9BVM88QkUQ!2e0!7i13312!8i6656

Изображение
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 10 Фев 2022, 9:07

:OT:
Тука има толкова колеги, които живеят в чужбина, а според писанията някой дори са милионери (може би милиардери в левове) в чужбина.
Като форум за взаимно помощ, да вземат да евакуират Зак (както вече енигмата се отзова).
Мисля, че Зак е кадърно момче, а на "запад" кадърните струват колкото злато килограмите, които са :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 10 Фев 2022, 13:39

Скоро всички ще трябва да се спасяваме, няма да е само той.

Най-тъжно ми е, че още има хора, които не виждат на къде отиват нещата и се радват пред телевизора на хубавия им живот .. :bowdown:

Яд ме е за няколко познати, които се върнаха тук да много оптимистично настроени да оцеляват .. Оставиха си жилище, напуснаха работа в бяла държава, да дойдат тук на хубавото и сега единия може и да е починал, никой не го е виждал от месеци, след като се заключи в тях .. Другото семейство, само като посетиха няколко болници за да прегледат детето им, от 2 месеца търсят жилище да се връщат и ме гледат със съжаление, че работя за 2000лв, докато всеки един от тях взима 2400 лв, без да работи ..

а колко ще ви се смея, на тия дето сега ви е добре да живеете като кучета, като обърнат еврото и почнете да ровите по кофите, само аз си знам :mhihi: :mhihi:

Хубаво е хората да гледат позитивно на нещата, да са оптимисти, да виждат хубавото във всичко, но понякога наистина трябва да се отворят очите и да се види как живеят хората в белите страни.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 10 Фев 2022, 14:22

BaDxBoY написа:а колко ще ви се смея, на тия дето сега ви е добре да живеете като кучета, като обърнат еврото и почнете да ровите по кофите, само аз си знам :mhihi: :mhihi:

Тц-тц-тц, колко тъжно...
Драматична история викаш, пОскам сълза...
Транжирай у Джърманиту, вЪрти пиците там, рЕви у форумите, смей ни сА, и да'н'ти дремИ :ok:

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

Старши Алкохолик
Аватар
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 10 Фев 2022, 15:20

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Уникална територия сме. Невероятна дори. Тия изтърбушени Ф16, за които дадохме няколко милиарда, можело да дойдат 2024-та година, ама можело и да не дойдат :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ебати и уникалната държава, и население. Даваме 2 милиарда за картинки на самолети, всичко е точно. Няма една дестка болница, един медицински хеликоптер, има 3 счупени дестки линейки - няма проблеми. Събираме капачки :banghead: :banghead: :banghead:

Трябвало да останем тук и да се борим :mhihi: С кое да се борим? С 99% налесение от крадци, измамници, непукисти, пиянки, пишман патрЕоти и т.н. ли??? :help:

Милиардите за газови хъбчета и тръби, дето само може да ги пълним с пръдня и дето стоят из нивите дори няма да ги споменавам. И всякакви други подобни патрЕотични "проекти" :banghead:

Всички новозакупени изтребители F-16 Block 70 трябва да са доставени през 2024 година, съобщиха от военното министерство. България закупи от правителството на САЩ 8 изтребители, които ще бъдат произведени от "Локхийд Мартин". Общата стойност на проекта е над 2.1 млрд. лева. Парите бяха преведени в аванс, каквито бяха американските изисквания.
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 10 Фев 2022, 18:09

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ма знаеш ли колко сме спестили заради инфлацията :mhihi:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 10 Фев 2022, 20:12

Четохте ли за братята и утрепания овчар?
Има ли нужда от коментар, верно е кочина страшна тука!
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 10 Фев 2022, 20:23

Кравар е бил , не овчар . Изглежда краставите псета се надушват , тоя също бил рецидивист - изнасилвач и крадец . Поне така твърди кмета на Антон .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 10 Фев 2022, 20:40

Открит е вторият пастир в село Антон, който полицията издирва от няколко дни, съобщава МВР.
Кметът на село Антон за убийството на пастир: Няма чадър над задържаните братя :kuku:
По разкази на мъжа, който е с наранявания и телесни повреди, те са от побой, нанесен му преди дни от задържаните вече двама мъже от селото.

Да питам Джорданката, кметът казал ли му е и за този, че е рецидивист, или още не е :dunno:
Само да вметна, че тия пасища и субсидиите са били възможно с помощта на кмета и контролирания от него общински съвет, както е в цялата територия...

Криминалният експерт Тихомир Безлов коментира, че престъплението е прекалено тежко, за да бъде прикрито, но по-важно е да се промени моделът.
"Вероятно тези хора ще бъдат осъдени. Важно е да успее да се ограничи моделът на изсипване на пари на едни и същи хора. Двамата братя вероятно са взели стотици хиляди левове европейски пари, това са може би едни от най-богатите хора в общината, завзели са пасищата, които са една от най-големите схеми, чрез които местните влиятелни политически и икономически хора контролират общината"
По думите му случващото се в Антон не е учудващо. Според Тихомир Безлов тези хора ще продължат да получават субсидии.

Kleta majka balgaria... :help:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 10 Фев 2022, 21:30

BaDxBoY написа:а колко ще ви се смея, на тия дето сега ви е добре да живеете като кучета, като обърнат еврото и почнете да ровите по кофите, само аз си знам :mhihi: :mhihi:

Може да ровим по кофите, но няма да ревем по форумите.

Аз се бях зарекъл да не пиша в две теми - за криптовалутите и... в още една. Май тази беше?
Excellent! Steven is my name!

Потребител
Аватар

Мнение от El_Loco » 10 Фев 2022, 23:01

аз май не съм се отбелязал в тази, но ще го направя сега.

и ще кажа така: масата хора са роби. докато не излезнат от робското си мислене няма нищо да спре - нито кражбите, нито корупцията, нито ще живеем по добре тук и въпреки годините ми почвам да обмислям и аз имиграция...

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 10 Фев 2022, 23:18

El_Loco написа:...ще кажа така: масата хора са роби. докато не излезнат от робското си мислене няма нищо да спре - нито кражбите, нито корупцията, нито ще живеем по добре тук и въпреки годините ми почвам да обмислям и аз имиграция...

Така е! Преди минута по новините репортаж. Излезнали някви мишоци от това село Антон и обясняват, как тия двамата убийци били много добри хора и т.н. :shock: :help:
Последна промяна zAcK на 11 Фев 2022, 1:13, променена общо 1 път
Изображение

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09

Мнение от Spit-Fire » 10 Фев 2022, 23:29

Ми палете вече към чужбина ве да му ева майката. Всяка тема във форума вече е колко аборигенска държава сме, колко сме тъпи, мързеливи, наивни, олигофрени и т.н.
Не сме 2001 година, пътува се повече от лесно. Всеки (уж) знае английски, не виждам какви са пречките пред вас.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 10 Фев 2022, 23:30

El_Loco написа:аз май не съм се отбелязал в тази, но ще го направя сега.

и ще кажа така: масата хора са роби. докато не излезнат от робското си мислене няма нищо да спре - нито кражбите, нито корупцията, нито ще живеем по добре тук и въпреки годините ми почвам да обмислям и аз имиграция...

И хубаво си правил :bchug:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 11 Фев 2022, 7:38

А не може ли да "палят" оттука тарикатите, ганьовците и другата сволоч и да останат в родната си страна хора, които им се живее цивилизовано и спокойно?
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата