Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Модератор: Общи модератори
- NGneer4eto
- ентусиаст
-
- Кара: Е90 330d
- Мечтае да кара: по Аутобан
- Детайли за колата: снегорин
Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Top Gun Maverick написа:На дневен ред било отпадането на ЗС:![]()
https://news.bg/bulgaria/vlastta-obmisl ... fikat.html
Абе Киро ви каза, че ще е при 70%-та ваксинирани...пък после ще видим...и така нататък.
Еми такава заповед са му дали отгоре. Неговата роля е да скалъпва глупости за да оправдава безумните си постъпки и тези на министрите. То това явно ги учат в Харварда - да плямпаш глупости и хората да ти вярват. После отсяват тези без скрупули и морал и ето ти политици. Ама той и в плямпането май не е много добър, щото се престарава с никаквата фактология.
- drevnia
- кандидат ентусиаст
-
https://www.youtube.com/watch?v=jzO8pdSeutQ
по Юкон е много готино, така трябва бунт и въстание насекаде. Господин Канада нещо го нема да разкаже повече.
по Юкон е много готино, така трябва бунт и въстание насекаде. Господин Канада нещо го нема да разкаже повече.
- bai_ILIA
- ентусиаст
-
- Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
- Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба
Владимир Жириновски – лидер на Либерално-демократическата партия на Русия, е приет в болница в Москва.
Той се е заразил с коронавирус, засегнати са 50-75 процента от белите му дробове, съобщават руски медии.
Според източник на ТАСС Жириновски е в тежко състояние.
По-рано руският политик каза, че се е ваксинирал осем пъти срещу COVID-19. За това, че си е поставил осмата доза, той съобщи на 20 декември 2021 г. Според него при понижаване нивото на антитела в организма трябва да се поставя ваксина.
Лента.ру цитира вирусолога Сергей Нетьосов, според когото постоянните имунизации може да са били вредни за здравето на Жириновски. Той предупреди, че никой не бива да постъпва като лидера на ЛДПР. Според руския имунолог Владимир Болибок обаче едва ли честата ваксинация е причината за хоспитализацията на Жириновски. „Не мисля, че проблемът е в това, че той си е поставил много ваксини. По-скоро това е или просто случайност, или си е поставил толкова ваксини, че се е чувствал уверен и е попаднал в опасна ситуация“, каза лекарят.
Прочети още на: https://www.dnes.bg/rusia/2022/02/09/ji ... paign=Push
Той се е заразил с коронавирус, засегнати са 50-75 процента от белите му дробове, съобщават руски медии.
Според източник на ТАСС Жириновски е в тежко състояние.
По-рано руският политик каза, че се е ваксинирал осем пъти срещу COVID-19. За това, че си е поставил осмата доза, той съобщи на 20 декември 2021 г. Според него при понижаване нивото на антитела в организма трябва да се поставя ваксина.
Лента.ру цитира вирусолога Сергей Нетьосов, според когото постоянните имунизации може да са били вредни за здравето на Жириновски. Той предупреди, че никой не бива да постъпва като лидера на ЛДПР. Според руския имунолог Владимир Болибок обаче едва ли честата ваксинация е причината за хоспитализацията на Жириновски. „Не мисля, че проблемът е в това, че той си е поставил много ваксини. По-скоро това е или просто случайност, или си е поставил толкова ваксини, че се е чувствал уверен и е попаднал в опасна ситуация“, каза лекарят.
Прочети още на: https://www.dnes.bg/rusia/2022/02/09/ji ... paign=Push
"Чемодан, вокзал, Москва"
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
Много смешна "тупанщина" си продължава в тази тема.
Бунтувайте се, възраждайте се. Кой колкото си иска. Не давам наклон на никой.
Само леко сравненийце.
В България - Мерки, спиране на бизнеси, забраняване на работа на някои отрасли. Ваксинирани - между 20 и 30 процента.
Ситуация в България... (Първата графика е доказано заразени, втората - починали от C19)
Изглежда чудесно.
Да видим положението тук... (ОАЕ) Държава с около 10 милиона население. И още ~15 милиона туристи годишно. Тази може би и повече, заради Expo2020.
Да не говорим, че PCR тестове се правят толкова много, че сигурно за месец тук има повече тествани, от колкото в България за година... (Това не е hard data. Просто има много повече центрове и се правят мнооооого повече тестове.)
Мерки (от повече от половин година насам, все едни и същи) Маски задължителни навсякъде, нещо като social distancing, което никой не спазва от отдавна. Еквивалентът на "зелен сертификат" се изисква на много малко места. И всичко останало си работи, все едно няма нищо.
А! И около 100% ваксинирани + над 50% с бустерни дози.
Да видим същата графика със ситуацията в ОАЕ.
За съжаление, не е смешно. Доста е жалкичко.
"Ваксините не работят! Искат да ви сложат чипове! От ваксините се умира!" И т.н. малоумщини. Тук сигурно има повече милиардери и милионери на глава от населението, в сравнение с всякъде другаде по света. Явно всички те са тъпи и не схващат нещата, които се разпространяват из нашето фейсбук (и др. social media) пространство.
Много ме е срам от бунтарниците. Особено тези, които ходиха да подкрепят Възраждане пред парламента. Даваха ни по Euronews. Не знаех какво да кажа на колегите и приятелите, които ме питаха за това.
Ама то си продължава... Керванът си лае, кучетата си вървят...
Адски много съжалявам, че съм щастлив, че вече не жвея в Родината. Мислех си, че живея страхотно докато бях там. Реве ми се за нея. Ама това е положението. Бунтувайте се, чакайте Росия да ни "оправи" пак. Не им лягайте на "еврогейовете" и така ще пребъдем. Както Zak казва "на 42 морета". Важното е да сме живи и здрави!
П.С. Само пояснение. Графиките показват ситуацията от малко преди м. Септември, до преди няколко дни. Не само до Декември. Там, където започва надписа Dec 31, това е 31ви Декември. След това е информацията почти до днес.
Бунтувайте се, възраждайте се. Кой колкото си иска. Не давам наклон на никой.
Само леко сравненийце.
В България - Мерки, спиране на бизнеси, забраняване на работа на някои отрасли. Ваксинирани - между 20 и 30 процента.
Ситуация в България... (Първата графика е доказано заразени, втората - починали от C19)
Изглежда чудесно.

Да видим положението тук... (ОАЕ) Държава с около 10 милиона население. И още ~15 милиона туристи годишно. Тази може би и повече, заради Expo2020.
Да не говорим, че PCR тестове се правят толкова много, че сигурно за месец тук има повече тествани, от колкото в България за година... (Това не е hard data. Просто има много повече центрове и се правят мнооооого повече тестове.)
Мерки (от повече от половин година насам, все едни и същи) Маски задължителни навсякъде, нещо като social distancing, което никой не спазва от отдавна. Еквивалентът на "зелен сертификат" се изисква на много малко места. И всичко останало си работи, все едно няма нищо.
А! И около 100% ваксинирани + над 50% с бустерни дози.
Да видим същата графика със ситуацията в ОАЕ.
За съжаление, не е смешно. Доста е жалкичко.
"Ваксините не работят! Искат да ви сложат чипове! От ваксините се умира!" И т.н. малоумщини. Тук сигурно има повече милиардери и милионери на глава от населението, в сравнение с всякъде другаде по света. Явно всички те са тъпи и не схващат нещата, които се разпространяват из нашето фейсбук (и др. social media) пространство.
Много ме е срам от бунтарниците. Особено тези, които ходиха да подкрепят Възраждане пред парламента. Даваха ни по Euronews. Не знаех какво да кажа на колегите и приятелите, които ме питаха за това.
Ама то си продължава... Керванът си лае, кучетата си вървят...
Адски много съжалявам, че съм щастлив, че вече не жвея в Родината. Мислех си, че живея страхотно докато бях там. Реве ми се за нея. Ама това е положението. Бунтувайте се, чакайте Росия да ни "оправи" пак. Не им лягайте на "еврогейовете" и така ще пребъдем. Както Zak казва "на 42 морета". Важното е да сме живи и здрави!
П.С. Само пояснение. Графиките показват ситуацията от малко преди м. Септември, до преди няколко дни. Не само до Декември. Там, където започва надписа Dec 31, това е 31ви Декември. След това е информацията почти до днес.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
Cry...
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
KoolyO написа:Адски много съжалявам, че съм щастлив, че вече не жвея в Родината...
Това е най-хубавото

9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
ivoaudi написа:KoolyO написа:Адски много съжалявам, че съм щастлив, че вече не жвея в Родината...
Това е най-хубавото
Евала баче. По-хубво от това... Ами не знам. Май му се казваше "Здраве му кажи".

Много ми харесва, как си схванал всичко което пише там по-горе. Не само това, което си цитирал.

Laugh...
Cry...
Cry...
Добре де тая простотия с чиповете как не ви омръзна да я повтаряте 

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Нали си щастлив там където живееш, в новата ти родина?
И ние сме щастливи тук, спокойно, не се притеснявай за нас.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Каква беше връзката с протестите в Канада, че малко ми се загуби..? Защо протестират тези хорица? Нали 'всичко им е точно'
? И те ли са някакви тупани? Мислех, че само тук са събрани тупаните на цял свят!

Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Тука не става въпрос за статистики дали са полезни ваксините колко са умрели с ковид без ковид и т.н , става въпрос че властите като не могат да накарат хората доброволно да се ваксинират през 3 месеца почват с фашистки методи да налагат диктатурата на белите престилки . Това е абсолютно недопустимо . Ваксинирането е доброволно - точка . Никой няма право да те кара насила да се ваксинираш да ти вменява вина и да ти налага санкции ако не си ваксиниран . Не мога да разбера какво има да се коментира повече .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
sub_eleven написа:Нали си щастлив там където живееш, в новата ти родина?
И ти си готин. Виждам, как си схванал точно какво имам предвид.
Аз съм спокоен. Не бери грижа за мен.
А Родина имам една. И ми е мъчно за нея.
Laugh...
Cry...
Cry...
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
Jordana написа:Тука не става въпрос за статистики дали са полезни ваксините колко са умрели с ковид без ковид и т.н , става въпрос че властите като не могат да накарат хората доброволно да се ваксинират през 3 месеца почват с фашистки методи да налагат диктатурата на белите престилки . Това е абсолютно недопустимо . Ваксинирането е доброволно - точка . Никой няма право да те кара насила да се ваксинираш да ти вменява вина и да ти налага санкции ако не си ваксиниран . Не мога да разбера какво има да се коментира повече .
А за какво става въпрос? Че хората са малоумни и вярват на всякакви врели-некипели, а освен това са бунтовници и възрожденци и какви са тия статистики и медицински науки, че на тях да им кажат?!?
Когато си опасен за общественото здраве, ще те ограничават. Елементарно е. Още по-елементарно е, да направиш така, че да не си.
Ама една леличка във facebook/youtube каза, че на мъжете ще им паднат топките, а на жените яйцата. И че най-тестваните и безопасни ваксини в човешката история са най-голямото зло. Фашизъм! Нацисти! Я не щем и че одим на мегдано да си го кажем!
А всичко можеше да е толкова простичко. Стига хората да не бяха такива.
Laugh...
Cry...
Cry...
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
Истинския проблем е, че точно ТИ не разбираш какви глупости пишеш, а не, че някой вади контекст от писаниците ти. Ако вземеш предвид, че:
- и ти като врякащите вземаш за меродавни медиите, а отказваш просто да се огледаш. Графики, четички, рисунчици....а е можело още от малък просто да се заемат да те възпитат да почнеш да мислиш. ТИ! Родителите мислят вместо децата си само в съвсем начална възраст, знаем защо. По-умните от тях обаче с годините оставят все по-голяма част от решения и отговорности да си поемат децата. Да се учат аджеба, да растат. Четвърт от форума живее още в яслата и категорично отказва да порасне. Що ли?
- ние сме глупаци, добре. А другите, белите? Умните? Защо не вземеш предвид Канада, Австралия, Австрия, Белгия, Франция и тн? Нали ги ближете всем подобни радостни, че не живеете в България и като пръднат, вие се насирате. Какво се случи сега? А що не допуснеш, че могат и по-сериозни неща да се случат както е тръгнало? Колко ти е трудно да схванеш, че сме преживявали събития, които са ни бутнали Неволята насила и тя ни е научила да мислим по-критично и трезво, да. Развитите общества мислят като бебенца, да! И то Именно щото са развити! Един задоволен човек няма стимула да се развива в която и да е област. Живее, облегнал се на задоволеността си, не му пука за нищо и не се развива в НИЩО! Силен е в манипулацията, шикалкавенето, лъжите и да покрадва, да изисква без да дава много насреща. Деца имаш ли? Да ти е познато?
- все повече случаи почват да "никнат" с издънки от ваксини. Изключи го малко тоя телевизор, бахти и Господаря, огледай се. Най-големите крадци и лъжци в най-ваксинираната страна спряха да тръбят какво се случва при тях, че тоя път трудно ще излъжат пак. Пускат там по някоя картинка за такива като тебе из медиите за стадото и се чудят за кой ли път как да излязат от ситуация.
Иначе отлично знам, че не ме разбра, не се притеснявай. А и е чудно как успяваш да ти е мъчно за родината като си избягал и ти надалеч и си я оставил на Неволята. Не ти ли вони на лицемерие това? Мъчно му било на завалията. Все повече се въдите такива патриоти и вс еповече врява от вас по темата. Друго да те питам, сега като лаеш така отдалеч, с какво и помагаш?
Моето единствено и забележи, добронамерено пожелание към теб е един ден да прогледнеш в какви лайна си се наврял, решението само ще си дойде. А предвид евтиното ти мислене вече предварително знам точно с какво ще подскочиш, само да ти кажа отсега, че грешиш
- и ти като врякащите вземаш за меродавни медиите, а отказваш просто да се огледаш. Графики, четички, рисунчици....а е можело още от малък просто да се заемат да те възпитат да почнеш да мислиш. ТИ! Родителите мислят вместо децата си само в съвсем начална възраст, знаем защо. По-умните от тях обаче с годините оставят все по-голяма част от решения и отговорности да си поемат децата. Да се учат аджеба, да растат. Четвърт от форума живее още в яслата и категорично отказва да порасне. Що ли?
- ние сме глупаци, добре. А другите, белите? Умните? Защо не вземеш предвид Канада, Австралия, Австрия, Белгия, Франция и тн? Нали ги ближете всем подобни радостни, че не живеете в България и като пръднат, вие се насирате. Какво се случи сега? А що не допуснеш, че могат и по-сериозни неща да се случат както е тръгнало? Колко ти е трудно да схванеш, че сме преживявали събития, които са ни бутнали Неволята насила и тя ни е научила да мислим по-критично и трезво, да. Развитите общества мислят като бебенца, да! И то Именно щото са развити! Един задоволен човек няма стимула да се развива в която и да е област. Живее, облегнал се на задоволеността си, не му пука за нищо и не се развива в НИЩО! Силен е в манипулацията, шикалкавенето, лъжите и да покрадва, да изисква без да дава много насреща. Деца имаш ли? Да ти е познато?
- все повече случаи почват да "никнат" с издънки от ваксини. Изключи го малко тоя телевизор, бахти и Господаря, огледай се. Най-големите крадци и лъжци в най-ваксинираната страна спряха да тръбят какво се случва при тях, че тоя път трудно ще излъжат пак. Пускат там по някоя картинка за такива като тебе из медиите за стадото и се чудят за кой ли път как да излязат от ситуация.
Иначе отлично знам, че не ме разбра, не се притеснявай. А и е чудно как успяваш да ти е мъчно за родината като си избягал и ти надалеч и си я оставил на Неволята. Не ти ли вони на лицемерие това? Мъчно му било на завалията. Все повече се въдите такива патриоти и вс еповече врява от вас по темата. Друго да те питам, сега като лаеш така отдалеч, с какво и помагаш?
Моето единствено и забележи, добронамерено пожелание към теб е един ден да прогледнеш в какви лайна си се наврял, решението само ще си дойде. А предвид евтиното ти мислене вече предварително знам точно с какво ще подскочиш, само да ти кажа отсега, че грешиш

Последна промяна ivoaudi на 10 Фев 2022, 11:19, променена общо 2 пъти
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Нови висоти стигат разни писаници.
Един задоволен човек няма стимула да се развива в която и да е област. Живее, облегнал се на задоволеността си, не му пука за нищо и не се развива в НИЩО!
Това е бисера на годината, затова ли в Бг измислят всичко, тук са мозъците на света и всичко тръгва от България, тя движи света..Ама като гледам ни рисуват като тоалетната на света ти прости мръсници.
Аз няколко пъти питах, защо в последните 2 години има с 20% повече умрели у нас. Изобщо не засягам темата ваксиниран или не.
Или както казах, пишат фалшиви смъртни актове или пък лъжат, че има повече умрели, даже вероятно са по-малко от нормалното.
Един задоволен човек няма стимула да се развива в която и да е област. Живее, облегнал се на задоволеността си, не му пука за нищо и не се развива в НИЩО!
Това е бисера на годината, затова ли в Бг измислят всичко, тук са мозъците на света и всичко тръгва от България, тя движи света..Ама като гледам ни рисуват като тоалетната на света ти прости мръсници.
Аз няколко пъти питах, защо в последните 2 години има с 20% повече умрели у нас. Изобщо не засягам темата ваксиниран или не.
Или както казах, пишат фалшиви смъртни актове или пък лъжат, че има повече умрели, даже вероятно са по-малко от нормалното.