Колко ще е цената на бензин А95 през август 2022
Модератор: Общи модератори
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Re: Колко ще е цената на бензин А95 през август 2022
Всъщност случая за който говоря беше в горичка в парк.zAcK написа:Говорим около ниви, пътища, поляни и т.н. сред природатаЧак пък толкова луди не вярам да има из гората
Всъщност, те там не ходят
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Тока скача 3 но, както казвате горивата ще се вдигат, което означава и над 5 лв за литър заради емисиите, от там се вдига всичко, все пак с камиони се транспортира, до кога може българина да издържи ? глада е по силен от тока, и в момента инфлацията е много сериозна, като ни дойдат 3 ни сметки за ток ще се озъбят много хора, както знаете, не го ли платиш го спират, с гориво над 3 лв много хора няма да могат да карат колите си, и да ходят на работа, междуградски транспорт фактически не съществува, У наше село тая зима, всичките дето бяха на пелети и ток, извадиха старите печки ЧУДО и на дърва.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
Аз съм оптимист и гласувах за 3:01-3:20лв. Петролът Бренд в момента е малко над $90 за барел. Наскоро четох разни анализатори, според които цените за тази година ще се въртят в диапазона $110 - 130/ барел. Отделно държавните нахакаха безумен брой допълнителни такси. При предишното повишаване на петрола, когат цените стигнаха $150/барел, цената на дребно в Монреал беше $1.49/литър. Днес при малко над $90, цената стигна $1.60/литър. Правете си изводи.
Горивата не са част от пазарната икономика. Цените им са данъчна тояга, за събиране на пари.
Горивата не са част от пазарната икономика. Цените им са данъчна тояга, за събиране на пари.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Както си мислите, че няма как да стане, така за 2 дена ще се блокира цялата страна. 
Добре е че мога да зареждам на 2.05-2.20 на колонка дизел, защото на 2.60 не съм сигурен, че ще мога.

Добре е че мога да зареждам на 2.05-2.20 на колонка дизел, защото на 2.60 не съм сигурен, че ще мога.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Днес на Еко-то 2.99лв/л за Премиум дизел
Заредих за 100лв а стрелката на резервоара

Заредих за 100лв а стрелката на резервоара

- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Никакъв премиум, А95 и тва е, 100 октана ще заредя, ама друг път
. Мисля си вече наистина да си взема някакъв мотор за лятото, 4-5/100 е по-добре от 13/100 из града
.

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Ще се научите да карате колела...ама по трудния начин

- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Колело накрая, първо ще минем на газ 

The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
kiko написа:Ще се научите да карате колела...ама по трудния начин![]()
Всяка година му помпам гумите, да е готово

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
zAcK написа:Друго няма да кажа за племето, че пак ще се ядосам...
Ще кажа аз защо няма да отида на протест, ако ще и 5лв да стане. Като поскъпна тока преди незнам колко години имаше протести. Аз бях набил някакви пари за отопление и си топлех триетажна къща за 100-тина лв, което ми беше напълно ОК. Ама отидох на протест. Заради другите.
После като пийна вода КТБ-то тия другите ми викаха, че съм прост, олигофрен, тъпанар да държа там пари. Протест нямаше, защото тези, които не ги касаеше злорадстваха, че на Вуте му е зле.
Дали ще ида на протест някога повече за нещо, което не ме вълнува особено?
Пък и тук ако се заровя лесно мога да намеря поне 20 мнения с призиви да удвоят цената на горивата, че малко да се поразчистят улиците. Е, сега що не се радвате?

bum_bum написа:zAcK написа:Друго няма да кажа за племето, че пак ще се ядосам...
Ще кажа аз защо няма да отида на протест, ако ще и 5лв да стане. Като поскъпна тока преди незнам колко години имаше протести. Аз бях набил някакви пари за отопление и си топлех триетажна къща за 100-тина лв, което ми беше напълно ОК. Ама отидох на протест. Заради другите.
После като пийна вода КТБ-то тия другите ми викаха, че съм прост, олигофрен, тъпанар да държа там пари. Протест нямаше, защото тези, които не ги касаеше злорадстваха, че на Вуте му е зле.
Дали ще ида на протест някога повече за нещо, което не ме вълнува особено?
Пък и тук ако се заровя лесно мога да намеря поне 20 мнения с призиви да удвоят цената на горивата, че малко да се поразчистят улиците. Е, сега що не се радвате?
Аз като ви казвам,че България не ме обича,а аз съм ебати пича!.. ама вие не вярвате.

Народа е такъв какъвто е.И ще си получава регулярно това което заслужава.
Както каза оня тартор на мангалите на въпроса до кога ще продължават с телефонните измами с възрастни хора:
-Докато има балъци!..
И те така.

Само не разбрах какво зависи цената на горива, газ, ток от нашите управляващи че да има смисъл от такъв протест
Все пак бих отишъл макар че е крайно безмислен. Всъщност на предния такъв преди няколко години ходих обаче аз ли нещо не разбирам или колона 200 коли да обикаляме 3 часа и да протестираме против високата цена на горивата е леко абсурдна форма на протест в случая 

Последна промяна seimo на 07 Фев 2022, 22:12, променена общо 2 пъти
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
kiko написа:Ще се научите да карате колела...ама по трудния начин![]()
Не карам такова чудо

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
seimo написа:Само не разбрах какво зависи цената на горива, газ, ток от нашите управляващи че да има смисъл от такъв протест
Щом 50% от цената на горивото са взимания на държавата все нещо зависи. А, че не в нашия баш парламент се взимат решенията колко % да са тези взимания е факт.
Добре поне, че ония си вкараха веригите тук да обуздаят спекулата на дребния търговец

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
По-скоро 60-7% от крайната цена са за държавата.
Ама ако се откажат от тях, Европа ще се кара, а и няма да има за крадене и раздаване по един или друг начин.
Те искат още такси да вкарват, вие се надявате за спад..
Ама ако се откажат от тях, Европа ще се кара, а и няма да има за крадене и раздаване по един или друг начин.
Те искат още такси да вкарват, вие се надявате за спад..