радиатора поврьща
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
			13 мнения
			 • Страница 1 от 1

радиатора поврьща
когато е загряла на всеки 2км. по 1-2 литра антифриз си ги изхвьрля е ас сам си сложил шише да ги сабирам,ама е кофти.карам само на гас и парво ми падат оборотите после ис4езва парното и накрая дигам тепература.дори и студена да е пак е така но те4е по малко.радиатора ми е от старите дето нямат разшерително казан4е а марку4.
питам се дали капа4ката е за смяна или да тарся проблема някаде другаде ? (':help:')
ПОМООООООЩ
моля да бада извинен за лошия правотис.

питам се дали капа4ката е за смяна или да тарся проблема някаде другаде ? (':help:')
ПОМООООООЩ
моля да бада извинен за лошия правотис.
- Turboman
 - ентусиаст
 - 

- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
 - Мечтае да кара: нещо с турбо
 - Детайли за колата: телефон

Аз на старото ми BMW имах сьщия проблем.ТО беше 318 карбуратор.При мене се оказа гарнитура на главата и спукана глава,дано при тебе да е по-леко.Отвори капачката и виж приработещ двигател дали надува,ако надува сваляй главата и виж гарнитурата в крайщата на блока,кьдето са водните ризи,ако има леки петна значи етя.

понеже спомена че караш само на газ,това може и да е от изпарителя(тоест тои да вкарва газ във водата и да прави въздушна възглавница).ако имаш вазможност да караш и на бензин може да видиш дали проблема ще изчезне.ако е така от изпарителя е.това за мен е наи вероятния ти проблем.виж първо него и тогава барай главата
			BMW forever

- павката
 - старши ентусиаст
 - 

- Кара: ги да пият мента
 - Мечтае да кара: за 6лв/100км
 - Детайли за колата: не върви и не гори

!
до 2 бара,
			Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-) 
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
		Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- ///Явор
 - Летящия холандец
 - 

- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

- nnniksannn
 - Потребител
 - 

- Кара: 330d

Re: радиатора поврьща
на гарнитурка мирише 

Здрасти аз имах същия проблем и се оказа че клапанчето на капачката на радиатора пропускаше по малко, след като го разглобих видях 1 шупличка се беше залепила на уплътнениетона клапанчето, почистих го и сглобих капачката всичко се оправи сега си работи добре, на капачката от горе пише на какво налягане се отваря клапана, но провери и другите възли които те посъветваха колегите.

13 мнения
			 • Страница 1 от 1