Емиграция. Англия или немскоговоряща държава?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Re: Емиграция. Англия или немскоговоряща държава?

Мнение от BaDxBoY » 03 Фев 2022, 12:53

На село има 30-40 къщи и около 10-15 човека живеещи. От тия 15 човека, никой с никой не си говори и всички са скарани :mhihi:

Баба ми и дядо ми имат съседи до тях и само се дебнат кой какво прави и това е. Нито се поздравяват нито си говорят нито нищо.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 03 Фев 2022, 13:42

^ Е това е отвратителното, ако не може да ти навреди, поне няма да ти помогне, а трябва да е обратното..
Не знам защо стои толкова време надписа на НС, крайно неприложимо е за нас като нация..
Българският лъв се буди истински само през военно време, една от най-великите армии сме имали, както и пълководци, което е изключително достойно за поклон :bowdown: :bowdown:
НО през мирно време какво??
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 03 Фев 2022, 13:48

Borymeckata написа:Не съдете за "народа" като цяло от това, което виждате в София. Там всички са играчи, батки, схемаджии, мутри... :mhihi: :mhihi:

В малките градчета и особено по селат хората се познават, имат си доверие и си помагат. Знам какво говоря, от личен опит.
Глупости..
По-голямата част от живота ми съм живял в "прованса", Шумен, на село (истинско, не като Шумен :mhihi: ), Бургаско, Варненско, отделно пообиколих и поживях последната година из половин България.. Ами не е вярно!
Бият ли ни мангалите 30 към 1, ако и да има 500 наблюдаващи българи, бият ни, нали?
Колко хора са готови да те подслонят без пари, да ти дадат пари при истинска нужда, без да знаят дали някога ше им ги върнеш, колко ще ти кажат нещо окуражаващо и читаво, колко въобще изначално са поне добронамерени?
Единствено прекрасни отзиви от доста различни места съм чувал за родопчани, може би там само правят изключение :dunno:
П.С. В София масово повечето гледат на кръв и подскачат за спорове и конфликти супер лесно, НО тук пък съм срещал макар и рядко най-читавите хора откъм готовност да ти помогнат, при това някои от тях напълно непознати :idea:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 03 Фев 2022, 15:46

По тоя въпрос има една хубава поговорка:
-Гората ражда хора,а полето тикви!...
Това за родопчаните.
Нищо,че и аз съм от тиквите де. :ok:
Хората озверяха като цяло последно време.
Модерно е.Като ти го набиват отвсякъде,че всичко е една голяма война и ти воюваш срещу всички на всяка цена...еми в един момент все нещо от това ти влиза в главата.
Да не говорим за извратената свободия,че ми е болна тема.
Отделно живота стана труден.Време няма почти за нищо.Което води до разкъсване на връзките м/у хората.
След 12 часа работа,разрешаване на проблеми и говорене по телефона с идиоти... не ми се говори с никой та къде ти да изляза някъде.
Масово хората изпростяха,ама наистина си затъпяват така активно.
И не им прави никакво впечатление,защото нали...
Та така.
Но има и читави.Ама са рядкост.
Примерно от колектив 50 човека има 2ма дето стават като хора.
Другите гледат да ти го сложат отзад по всяко едно време докато лицемерничат и се пукат от завист за всяко едно нещо. ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 03 Фев 2022, 17:31

Отделно това с помоща и парите...колко хора спекулираха и живееха по този начин? Как да го направи човек, като знае/предполага, че най-вероятно в 99,99% от случаите така ще стане?
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 03 Фев 2022, 22:42

drago_pavlov написа:Като накарам комшията да си махне трактора от тротоара ми и ме гледа на кръв 1 седмица...

Драгане не се прай на мъж у форумо! Още не се е родил човек на таа планета, който да направи такава забележка, камо ли глупост! Всичко друго може, но това никогаш.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 04 Фев 2022, 8:18

Зак, нещо?

"Линейката не е била с летни гуми, оборудвана е с всичко необходимо за зимни условия, категоричен бе началникът на ЦСМП- Хасково д-р Петя Радева."

И ти почна кат фейсбук героите да вярваш на сичко прочетено някъде без да влагаш мисъл и малко от малко да провериш нещата.
Още първия път можех да ти обясня за Спешна помощ каквото искаш, щото уеко съм наясно с нещата там, а ти не си. И че тая работа с летните гуми просто няма как да стане. Ама .... нали го пише, край, верно е. Па и кой ле ще ми повярва...Моджо некъв си.
Ся да се извиниш :mhihi:
Хм,хм...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E83 M57T2
Мечтае да кара: фърчило

Мнение от ID A » 04 Фев 2022, 9:15

Ако колата не е 4х4, без значение с какви зимни гуми е, няма да може да се изкачи. Особено ако не е и изчистено. Х3 ми има проблем със светлините и последните 2 дни се прибирам с Шкодата, като се спускам до вкъщи, тъй като там откъдето обекновено минавам, не мога да се изскача. А вериги за 50 метра няма да слагам.

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 05 Фев 2022, 1:16

Доста добър анализ накъде сме се запътили с тая демографска катастрофа. :bchug:

Факти за еврозоната, които елитът не държи да знаем - разговор лекция с доц. Григор Сарийски

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 05 Фев 2022, 1:53

blacksapphire написа:Доста добър анализ накъде сме се запътили с тая демографска катастрофа. :bchug:

Факти за еврозоната, които елитът не държи да знаем - разговор лекция с доц. Григор Сарийски

Мдам, тъжна история :dunno:
Последна промяна zAcK на 05 Фев 2022, 2:04, променена общо 1 път
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 05 Фев 2022, 2:01

Тоя е мега дебил, казвам дипломатично олигофрен :lol: :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 05 Фев 2022, 15:58

blacksapphire написа:Доста добър анализ накъде сме се запътили с тая демографска катастрофа. :bchug:

Нещо TL;DR или кратко резюме в 2 изречения?

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 05 Фев 2022, 17:35

Накратко: Вазелин. Иначе за да имаш време за интересните неща в youtube, се гледат на скорост х1.75, според говорещия може и х2. :ok: :bchug:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Емиграция. Англия или немскоговоряща държава?

Мнение от steeN » 05 Фев 2022, 17:36

Без да го гледам, ще ти дам резюме. Американците, ЕС и от време на време евреите, пречат да реализираме мечтата за България на 42 морета и ни държат умишлено бедни :)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 05 Фев 2022, 17:44

Ся ме мързи, довечера може и да го гледам.
Ма само като видя думата "елит" и то ми е ясно.
А па фактите дето елита искал да не ги ги знаем ,мани , мани. Тоя ще да е от въпросния елит щом ги знае. Логика :D
Хм,хм...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата