Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Модератор: Общи модератори
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
При мен омикрона също мина за по-малко от седмица без температура. Два-три дена ме драскаше гърлото, малко хрема и епизодична кашлица... Спортувах си редовно (т.е. нямах физическа отпадналост и т.н.).
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- sssssl
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 535xi / Волво ЕХ30, 428 к.с.
Аз пък нямам нито един тест, спортувам всеки ден, ходя на работа. Имам 2 убождания, в точно определен час при джипито.sub_eleven написа:theraven_nz написа:
Дори аз, "най-нетестващият" се човек, съм им дал 55лв за два антигенни и една проверка за антитела.
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
sssssl написа:Аз пък нямам нито един тест, спортувам всеки ден, ходя на работа. Имам 2 убождания, в точно определен час при джипито.sub_eleven написа:theraven_nz написа:
Дори аз, "най-нетестващият" се човек, съм им дал 55лв за два антигенни и една проверка за антитела.
Платил си си ги с данъците, спокойно.
- sssssl
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 535xi / Волво ЕХ30, 428 к.с.
Ти също си ги платил, ако плащаш данъци , разбира се. За боцкането става въпрос.
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
sssssl написа:Ти също си ги платил, ако плащаш данъци , разбира се. За боцкането става въпрос.
Разбира се.
- bai_ILIA
- ентусиаст
-
- Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
- Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба
Колангата от Отава, как е положението с новия щам ОКамион
Вече на всички им е ясно, че търпението се изчерпа особено в държави с 80-90% ваксинация. Правиш всичко каквото се иска от теб и накрая пак безумни мерки...Подкрепям ДАП-аджиите в Канада 

"Чемодан, вокзал, Москва"
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Гледайте сега в Австрия какъв кОр стана. От днеска влезе в сила задължителното ваксиниране. Това при 72%-та със завършен цикъл.
Уж като беше над 70%-та нещо се променяше, че и нашия бастун Кирил Петков това плямпа. Дано въобще не достигне до това число, както и мисля, че ще стане де защото вече вируса стана слаб. Канадецът като разправяше тука, че и да минем 70%-та нищо няма да се промени...всъщност май му вярвахме повечето.
Та в Австрия не е насилствено, а само задължително, но съвсем ненасилствено им въвеждат глоба на които не са бременни(явно ще чакат да родят и тогава ще ги боднат)и нямат медицински изключения. А глобата е свъсен символична от 600 евро до 3600 евро.
Това не знам през колко време ще подлежиш пак на глоба или е еднократна, ама такава грижа за населението наистина никога не е имало. И забележете, че я въведоха тая глоба при тях(предстои и в Канада нали под формата на данък някакъв)точно когато вируса взе да отслабва наистина. Защо не го направиха когато наистина беше опасен по техните данни? Или бързат хванати като удавници за сламка докато още може да поддържат някак необходимостта от ваксини?
Не знам, голям цирк стана всичко.
Първо щяха да са супер желателни тия ваксини само който иска да се спаси от страшната болест, после само ходиш не знам си къде, после щяха да се слагат за да работиш нещо конкретно, после пък за заведенията и после какво стана? Няма да е задължително, ама ще го направим такова. И понеже видяха, че хората не им дреме чак толкова и просто няма да ходят на местата където се иска ваксина(изключае някои работни места)сега го правят с рестрикции вече и глоби от хиляди евро.
Гейропа ли е, Лайнада ли е, но дано такива хора не ни управляват тук. Тия 70%-та със сигурност са постигнати скъп изисквания за дадени професии, че няма да могат да работят хората. Но иначе само в Ганьоландия не сме искали да се бодем всички дружно и ние сме открили топлата вода. На мен тия задължителни дружни изисквания ми приличат като от Северна Корея, дори не от Китай.

Не знам, голям цирк стана всичко.
Първо щяха да са супер желателни тия ваксини само който иска да се спаси от страшната болест, после само ходиш не знам си къде, после щяха да се слагат за да работиш нещо конкретно, после пък за заведенията и после какво стана? Няма да е задължително, ама ще го направим такова. И понеже видяха, че хората не им дреме чак толкова и просто няма да ходят на местата където се иска ваксина(изключае някои работни места)сега го правят с рестрикции вече и глоби от хиляди евро.

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Кой какво прави, ние си чупим тъпомера. Ковид, Мовид, тука никой не го еВе за останалите.
Важното е той да е ОК, а всички други могат да са косвени жертви. И така и става
Дано тоя новия ковРид да е по-лек, че иначе тая година ще счупим рекорда на 2021...
P.S. Имотите само могат да поскъпват, ама и да стават по-празни

Важното е той да е ОК, а всички други могат да са косвени жертви. И така и става

Дано тоя новия ковРид да е по-лек, че иначе тая година ще счупим рекорда на 2021...
P.S. Имотите само могат да поскъпват, ама и да стават по-празни

„Една шепа хора няма да диктуват на останалите какво да се случва – това го каза канадският президент. Ние в България не можем да постигнем нивата на ваксинация в Дания, че да искаме като тях да отпаднат ограниченията.
Да, ние не искаме да има ограничени, но особено сега през месец февруари няма как да вдигнем ръце и да позволим да отпаднат мерките“, допълни доц. Кунчев в сутрешния блок на bTV.

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Jorixa
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 G05/X1 F48
- Мечтае да кара: 911
zAcK написа:Важното е той да е ОК, а всички други могат да са косвени жертви.
И с кое по-точно някой е косвена жертва на друг? Че аз не съм се ваксинирал убивам други хора, това ли намекваш? Щото има 0 логика.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Jorixa написа:zAcK написа:Важното е той да е ОК, а всички други могат да са косвени жертви.
И с кое по-точно някой е косвена жертва на друг? Че аз не съм се ваксинирал убивам други хора, това ли намекваш? Щото има 0 логика.
Айде спрете се с тия ваксини, оревахте света. Кой ти е казал нещо за ваксини?
Прочети ми мненията назад да видим дали ще намериш думата ваксина.
Ваксини, та ваксини. 5 джи, чипове, отнемали им правата и във всяко нещо откриват конспирация.
P.S. Мрем като мухи, те по цял ден се чудят как да се скарат - ваксъри и антиваксъри. А заведенията на Витошка са пълни на 150% от капацитета си

Последна промяна zAcK на 02 Фев 2022, 10:45, променена общо 1 път

- Jorixa
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 G05/X1 F48
- Мечтае да кара: 911
Ами никой не те кара насила да ходиш и по заведения попринцип. Който иска да се пази, да се пази. Който му се рискува по заведения - да рискува. Просто да не ходи на гости на баба си после.
А и смъртноста в България далеч не се дължи само на ковид. Видя се вчера жена как умира докато чака да я приемат в болница, щото вместо да и обърне внимание някой, и задават половин час въпроси от сорта на какво и е ЕГН-то и дали е имала контакт с болни от ковид... Няма линейки, в болниците няма доктори, сестрите и секретарките са олигофрени, планови операции спряни, всичко е на самотек. И това нещо е от край време, сега ковида само допълнително влоши ситуацията.
А и смъртноста в България далеч не се дължи само на ковид. Видя се вчера жена как умира докато чака да я приемат в болница, щото вместо да и обърне внимание някой, и задават половин час въпроси от сорта на какво и е ЕГН-то и дали е имала контакт с болни от ковид... Няма линейки, в болниците няма доктори, сестрите и секретарките са олигофрени, планови операции спряни, всичко е на самотек. И това нещо е от край време, сега ковида само допълнително влоши ситуацията.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Официално от хората, които решават съдбите ни:
Подвариант на варианта онякон е открит в 54 държави като е възможно той да се окаже много по-заразен от доминиращия досега кон.
Надявам се да се окаже и още по-слаб. Ама аз мисля, че досега с коня се заразяваше от намигване, с тоя новия ще е вече мисловно.
Подвариант на варианта онякон е открит в 54 държави като е възможно той да се окаже много по-заразен от доминиращия досега кон.

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Примката се затяга..Някои страни в Европа искат боцкане на 6 месеца, но някои вече на 4!
Ако пресрочиш иглата дори с 1 ден, оставаш без зелен сертификат за поне 1 седмица.
Ако пресрочиш иглата дори с 1 ден, оставаш без зелен сертификат за поне 1 седмица.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
Аз пък си мисля, че лятото ще са заебали и сертификати и всичко. Освен ако не измислят някой Гигатрон 

zAcK написа:Аз пък си мисля, че лятото ще са заебали и сертификати и всичко. Освен ако не измислят някой Гигатрон
+1