Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Когато излезне CoVid ваксината и бъде достъпна бихте ли се ваксинирали?

Не!
206
61%
Да, веднага
58
17%
Да, 1 месец по-късно
14
4%
Да, 3 месеца по-късно
16
5%
Да, 6 месеца по-късно
21
6%
Да, 9 месеца по-късно
21
6%

Общо гласове : 336
старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

Мнение от ///M Power » 28 Яну 2022, 19:55

Top Gun Maverick написа:Че той Путин винаги е бил един от малкото истински мъже. Човекът е...абе прочети как се издига от дете, как са го приели да учи, как е отишъл като сопол на 14 беше ли пред централата на КГБ и е казал, че иска да стане агент( :shock: :mhihi: )как са го върнали да учи и ще разбереш що за човек е това. Или поне бегло щото някои неща ще са преувеличени или преиначени, но все пак за Макрон няма как да видиш подобно нещо. Ако бих избирал лидер за БГ то щеше да е Путин. Друг от последните години на тия водещите вече мисля остава Тръмп без конкуренция. С всичките си кусури той беше далеч пред тоя на Канада, Макрон, за бидона да не говорим. :help:

Макрон=Кирчо - Путин=Тиквун :mhihi:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 29 Яну 2022, 8:55

Недей сега чак толкова нашия поне деца има, а не живее с баба си и да прегръща 25 годишните негри по снимките.
Но иначе Боко няма куража на Путин ако си чел какъв е бил в средите, а онзи от малък мераклия за КГБ не за пожарната.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 29 Яну 2022, 9:02

Боко е тартор на бандюгите , бос по американските канони , кръстник по италианските или вор в законе по руските . Знам някои моменти от случките му когато е влязъл в охранителния бизнес с ипон . Човек който е работил с него разправяше че са имали в София над 50 човека биячи спортисти боксьори и каратисти само за рекет и сплашване на тия дето не плащат .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 29 Яну 2022, 9:25

Абе какъв тартор Боко е бил и ти, на много по-късен етап правят това Ипон, преди това е носил кафето на който трябва от хората. Карат го направи нещо, ама той все кара друг да му свърши работата когато е бил по-отдолу. После вече като е отгоре пак сам казваш си е имал хора. Не е славел с някакъв кураж в тия години, даже напротив. Когато влиза в МВР нещата може и да са се променили.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 G05/X1 F48
Мечтае да кара: 911

Мнение от Jorixa » 29 Яну 2022, 9:51

streetz написа:Уж Омикрона трудно се ловял с тестовете.

Мене веднага ми го хванаха и домашния антигенен и ПЦР-а, както и жената. Може някакъв сезонен грип да си лепнал просто. Ваксиниран ли си ?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 29 Яну 2022, 11:16

Не съм ваксиниран, преболедувах преди 10 месеца и като изключим загубата на мирис/вкус сега протича по същия начин пак. Може би твърде късно съм правил тестовете - 6 и 8 ден. Доста от родителите на децата в групата в градината на моето се оказаха с ковид, едната учителка също, самите деца също много от тях са с висока температура и кашлица (но пък нито едно няма положителен тест). Та затова си мислех, че и аз съм прихванал, но кой знае ... може пък наистина да е друг вирус.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

Аватар

Мнение от arnold » 29 Яну 2022, 20:44

Отделете 20мин и вижте какво са подготвили САЩ за България.
Разследване на една журналистика с топки,а не като останалите мисирки.
Начало 35мин 45сек ]
https://youtu.be/3Gx7TN1IKRk
Надявам се че ковид любителите ще имат научно обяснение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 29 Яну 2022, 20:53

Този няма как да получи увреждания на мозъка от ковид, защото няма :lol: Това е научното обяснение.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 330d
Мечтае да кара: по Аутобан
Детайли за колата: снегорин

Мнение от NGneer4eto » 29 Яну 2022, 21:57

Колеги и аз го изкарах. Започна с болки в гърлото и лека температура на втория ден. Третия ден вечерта - яко втрисане, а температурата - 37,6. Взех мерки с Авирон. На следващия ден същото силно втрисане, а температурата 36,6 :shock: , като вечерта се вдигна до 37,1. Следващия ден се вдигна вечерта до 37,4. На 5-я ден си направих ПЦР и излезе положителен. А преди това на 1,2 и 3-ти ден си правих от домашните антигенни и всичките бяха напълно отрицателни. На 7-я ден се появи хремата и после 1,5 дена загуба на обоняние. На 8-9-ден почна гадна суха кашлица. Сега минаха 16 дена и всеки ден съм си мерил сатурацията и не е падала под 98-99. Кашлицата си остана като се усеща леко дразнене като кашлям, но не ме напира постоянно. Личната ме слуша на слушалките и каза, че всичко е наред и ще кашлям още и може да продължи месеци напред. Единственото, което ме притеснява е, че последните дни вечерта - някъде към 7-8 часа вдигам температура към 37,1, която след 10 ч пада, но не я усещам като някакъв дискомфорт. Личната вика, че това не е температура изобщо и да не се притеснявам. Предполагам, че досега ако имаше нещо гадно, щеше да се прояви. Ще видим как ще се развие нататък. Не съм взимал никакъв антибиотик, само Авирон рапид 3 пъти дневно всеки ден. Предполагам, че ако бях го почнал от първия ден, можеше и да не стигна до кашлица.

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 29 Яну 2022, 22:03

Това се казва фибрилна температура и значи, че има инфекция.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 29 Яну 2022, 22:27

Между другото Авирон-а е пълен ташкент...ако случайно го няма, Вирамко е негово копие и Булвирон форте. Като цяло тази глупост има плацебо ефект, което все пак малко или много помага. Сегашната "корона" е някакъв демо вариант на предната, малко болки в гърлото лека температурка и това е. Споко ше живеем!
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 330d
Мечтае да кара: по Аутобан
Детайли за колата: снегорин

Мнение от NGneer4eto » 29 Яну 2022, 22:29

bioz написа:Това се казва фибрилна температура и значи, че има инфекция.

Е то инфекцията си я има - Ковид. Не един лекар каза по ТВ, че острата фаза е до 14 дена, а след това продължава още около месец възстановяването, при което може да продължат някои симтоми, а някои други да се проявяват периодично и да изчезват. Засега се надявам, че е това. Утре ще се понатоваря малко физически да проверя как е тонуса. Ще се консултирам и с други лекари.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vladobate » 30 Яну 2022, 1:42

Някой да си е проследявал температурата кога е бил здрав и въобще не се е замислял за вируси и тем подобни. Медицината ще ви се завърти на обратно :). Таз темп. 37,1 или около може си я дигате и сваляте като неоткрит талант на Йога Мастер. Авирона се пие преди каквито и да е симптоми. Дали помага...ако има верен отговор бигфармата щеше да е просто надпис върху залъгалка за кучета :) .

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 30 Яну 2022, 8:06

NGneer4eto написа: което ме притеснява е, че последните дни

Изглеждаш доста притеснен от разказа, успокой се и ще видиш как всичко ще се оправи.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 30 Яну 2022, 9:49

Температура под 38 и над 36 се нарича субфебрилна температура . Фебрилна е такава над 38 градуса . Субфебрилната тимпература изобщо не е гаранция за инфекция , зависи колко дълго продължава кога се появава състояние на организма и още много неща . Често е признак за скрито протичащи хронични инфекции но не е задължително .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата