Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Модератор: Общи модератори
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Пий по-малко оцет и не го мисли 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Знаех си че трябва да стана наркоман
https://durjavnik.bg/koronavirus/2022/0 ... oronavirus
Сега съм пред дилема.Дали да се боцна 3 пъти с неясен резултат или да си смукна 3 весели цигарки с потвърден ефект

https://durjavnik.bg/koronavirus/2022/0 ... oronavirus
Сега съм пред дилема.Дали да се боцна 3 пъти с неясен резултат или да си смукна 3 весели цигарки с потвърден ефект

Последна промяна arnold на 28 Яну 2022, 1:53, променена общо 1 път
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
vladobate написа:Кво става в Канада ?
На мен ми стана интересно, като тоя в Канада е такъв могъщ пендел и уж никой не го обича, що го търпят, де_йба

До момента само бях чувал бегло за него, че грам не ми дреме какво се случва там, ама попрочетох и тоя си е от най-гадните пендели, явно

Като добавим и бабоебът от Франция, зомбито в САЩ и т.н., световната картинка е тотал щета откъдето и да я погледнеш

https://webcafe.bg/international/717990850-za-prav-pat-darzhaven-lider-se-poyavyava-na-koritsata-na-lgbt-spisanie.html
P.S. Светът е управляван от бабоеби и пендели

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Че той Путин винаги е бил един от малкото истински мъже. Човекът е...абе прочети как се издига от дете, как са го приели да учи, как е отишъл като сопол на 14 беше ли пред централата на КГБ и е казал, че иска да стане агент(
)как са го върнали да учи и ще разбереш що за човек е това. Или поне бегло щото някои неща ще са преувеличени или преиначени, но все пак за Макрон няма как да видиш подобно нещо. Ако бих избирал лидер за БГ то щеше да е Путин. Друг от последните години на тия водещите вече мисля остава Тръмп без конкуренция. С всичките си кусури той беше далеч пред тоя на Канада, Макрон, за бидона да не говорим. 
Она в Европарламента ще вика на Путин, че нямал душа. Щото КГБ отровили някой си по негово нареждане. Ти нормална ли си бе? Много ясно, че ще защитава майка Русия с цената на всичко без значение от методите, дори да има и личен интерес. Всеки национален предател трябва да е наясно какво го чака ако предаде държавата. Американците ако набарат такъв просто биха го самоубили, ама те имат души.
Или в добрия случай 300 години в затвора. А гейропейците ще го изкарат на съд да им се смее и да се чудят как да оправдаят ако случайно някое доказателство е събрано неправомерно. Той предал родната си държава, те ще го галят с перце.

Она в Европарламента ще вика на Путин, че нямал душа. Щото КГБ отровили някой си по негово нареждане. Ти нормална ли си бе? Много ясно, че ще защитава майка Русия с цената на всичко без значение от методите, дори да има и личен интерес. Всеки национален предател трябва да е наясно какво го чака ако предаде държавата. Американците ако набарат такъв просто биха го самоубили, ама те имат души.

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
E34 написа:Spit-Fire написа:Аз днес пак си вдигам температура, но по-ниска от вчера. Много се надявам утре да нямам, че до колкото разбрах от познати доктори ако няколко дена стои и не се маха отиваме на антибиотици и т.н.
Добре де, 2 дози плюс бустерна....според теб имало ли е смисъл слагането на тези явно безполезни и недоказали се субстанции? Или мислиш, че ако го изкараш леко сега, а то така и ще стане, е благодарение на ваксините? С една дума оти ручахме жабетата, като пак сме у киреча? Тва питам.
Няма как да кажа какво би било без нея. Иначе за мен е имало смисъл защото аз съм я сложил не само по лични причини, ако ме разбираш

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
zAcK написа:До момента само бях чувал бегло за него, че грам не ми дреме какво се случва там, ама попрочетох и тоя си е от най-гадните пендели, явно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Като добавим и бабоебът от Франция, зомбито в САЩ и т.н., световната картинка е тотал щета откъдето и да я погледнеш![]()
![]()
![]()
https://webcafe.bg/international/717990850-za-prav-pat-darzhaven-lider-se-poyavyava-na-koritsata-na-lgbt-spisanie.html
P.S. Светът е управляван от бабоеби и пендели![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На фона на тия плазмодии, Путин вече ми се струва голям пичага
Адмирации за бруталния прогрес, Зак!
Прозвуча едва ли не заяждане, а определено не е, съвсем добронамерен съм. Просто ако човек успее правилно да подреди приоритетите се оказва, че "територията" не е толкова лоша, за каквато я набеждаваме.
Последна промяна ivoaudi на 28 Яну 2022, 21:28, променена общо 2 пъти
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
zAcK написа:P.S. Светът е управляван от бабоеби и пендели![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На фона на тия плазмодии, Путин вече ми се струва голям пичага
Време е за Марс

- drevnia
- кандидат ентусиаст
-
steeN написа:Пий по-малко оцет и не го мисли
абе фенче ти си стой там в бункера и не се прави на много знаещ
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Иначе наистина има нещо крайно несправедливо в цялата работа.
Сега гледам тея със заведенията.
Наистина тея хора първи ги затварят и в началото да кажем имаше някаква реципрочност , но сега вече си е пълна тъпотия.
В заведенията направиха да се влиза само със сетификат, персонала 90% са ваксинирани и айде пак, 50% запълване на местата и до 22 часа да работят.
В това време никакви, повтарям , никакви мерки в хранителните магазини , където е такава гъчканица, особено на някаква промоция.
И каква е логиката в крайна сметка, нали точно това обясняваха, ваксини и няма проблем, а в заведенията да кажем условно поне 90% от посетителите са ваксинирани. Тоест умален модел на държавата ако всички са ваксинирани или поне 90% , какво се случва.
Сега гледам тея със заведенията.
Наистина тея хора първи ги затварят и в началото да кажем имаше някаква реципрочност , но сега вече си е пълна тъпотия.
В заведенията направиха да се влиза само със сетификат, персонала 90% са ваксинирани и айде пак, 50% запълване на местата и до 22 часа да работят.
В това време никакви, повтарям , никакви мерки в хранителните магазини , където е такава гъчканица, особено на някаква промоция.
И каква е логиката в крайна сметка, нали точно това обясняваха, ваксини и няма проблем, а в заведенията да кажем условно поне 90% от посетителите са ваксинирани. Тоест умален модел на държавата ако всички са ваксинирани или поне 90% , какво се случва.
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Жената няма проблем с дроба, прави снимка. Виж докъде се стигна с тази истерия. Дробът ме боли, гърбът ме боли, спяща пневмония.
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
И аз правих снимка във вторник, уж всичко наред, ама на моменти ще си изкашлям дроба. Личната е тотално неадекватна, та се самолекувам с Мукосолван. Вдигам температура през 3-4 дни, миналия уикенд го изкарах с 40+ градуса. Два PCR-а и един бърз домашен - всичко отрицателно. Не знам вече кво става, днес е 12 ден от първите симптоми. Един колега го повтаря короната сега и ми разправя, че си направил 5-6 теста докато излезе положителния. Уж Омикрона трудно се ловял с тестовете.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Така е, на някои не излиза понеже явно по различни време може да се отчете.
Аз смело мога да кажа, че го изкарах и тоя кон. Жената го мина с някакви страшно болки в гърлото 2 дни, а при предишните нямаше такова нещо.
Вдигна температура 38.7, два-три там я мота, сина малко и той, малката и тя леко, аз два-три дни подсмърчах, гърло малко, никаква температура и това е. Някак при 30%-та заболели и всичко пламнало не мисля, че беше нещо друго при положение, че всеки ден минават 100 човека през тая кола и в последните две седмици или някой директно ми казва, че има доказан Ковид и диша в една кола с мен (с маска, която много пази
)или някой с роднина у тях болен, или масово такива, които видимо са болни, но не знаят от какво. А, забравих да кажа, два дни имах голяма умора в мускулите, волана ми тежеше нетипично, едната вечер чак телефона едвам вдигах да цъкам игри повече от 2-3 минути.
Относно мнението за заведенията на Димитров, напълно съм съгласен, всеки цъка навсякъде, там обаче...не. Не ходя по кръчми, но е несправедливо.
Аз смело мога да кажа, че го изкарах и тоя кон. Жената го мина с някакви страшно болки в гърлото 2 дни, а при предишните нямаше такова нещо.

Относно мнението за заведенията на Димитров, напълно съм съгласен, всеки цъка навсякъде, там обаче...не. Не ходя по кръчми, но е несправедливо.
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
streetz написа:И аз правих снимка във вторник, уж всичко наред, ама на моменти ще си изкашлям дроба. Личната е тотално неадекватна, та се самолекувам с Мукосолван. Вдигам температура през 3-4 дни, миналия уикенд го изкарах с 40+ градуса. Два PCR-а и един бърз домашен - всичко отрицателно. Не знам вече кво става, днес е 12 ден от първите симптоми. Един колега го повтаря короната сега и ми разправя, че си направил 5-6 теста докато излезе положителния. Уж Омикрона трудно се ловял с тестовете.
Аз си направих 2 теста на 2-ри ден от симптоми, реално само дращене в гърлото. И 2-та си позитивираха след няколко минути.
На 4-ти ден когато вече си имах и температура и прочие си напрвих още един - позитивира още преди контролната черта даже

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.