Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Просто нямат хора, затова няма и рейсове и т.н.
В Бургас също ги спират.
В Бургас също ги спират.
- Jorixa
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 G05/X1 F48
- Мечтае да кара: 911
EBEEMVACIA написа:И,вече да знаете-туй е нощен вирос
https://www.dnes.bg/sofia/2022/01/25/be ... 2#commnets
Е то отдавна се знае, че е нощен. След 22 часа е безмилостен.
https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/te ... ia-6137029
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Да се търкалят празни автобуси струва пари, да. Изненадващо. От началото на пандемията има драстичен скок на ползването на лични автомобили за сметка на градския транспорт. В един момент ще се нормализират нещата, само не знам какво ще ги правим толкова гробници, които се накупиха. Моргите ще захлебят яко.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Spit-Fire написа:Еми с 2 астри и 1 бостер май май и аз го хванах за сефте, ако може да се вярва на 2-та антигенни дето си направих у нас. Все още имам доза съмнение, че е баш това защото в петък разопаковах и качвах едни мебели 2 часа на -2 градуса и бая вятър и се бях потнал като животно. Ама каквото такова.
В неделя и понеделник ми дразнеше гърлото, тестовете са от понеделник. Вчера вдигнах температура, почнах леко да покашлям и ту ме втриса, ту ми е топло, носа ми ту се запушва, ту се отпушва. А да, и гласа ми е доста дрезгав от понеделник още и пулса ми докато лежа е 80-90 при 55-60 по принцип. Днес за сега пак имам температура, ще видим как ще се развият нещата през деня.
То трябва леко да намръзнеш за който и да е вирус. Ако не ти е компрометирана имунната система, трудно те хваща. Жена ми е неваксинирани, същата работа като теб беше като симптоми - 1 към 1.
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Отроче на плоскоземец-антиваксър към баща си:
- Тате, тате, а защо като пикая на снега не остават жълти петна като при другите деца?
- Спокойно, сине, от белината е.
- Тате, тате, а защо като пикая на снега не остават жълти петна като при другите деца?
- Спокойно, сине, от белината е.

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
sub_eleven написа:Spit-Fire написа:Еми с 2 астри и 1 бостер май май и аз го хванах за сефте, ако може да се вярва на 2-та антигенни дето си направих у нас. Все още имам доза съмнение, че е баш това защото в петък разопаковах и качвах едни мебели 2 часа на -2 градуса и бая вятър и се бях потнал като животно. Ама каквото такова.
В неделя и понеделник ми дразнеше гърлото, тестовете са от понеделник. Вчера вдигнах температура, почнах леко да покашлям и ту ме втриса, ту ми е топло, носа ми ту се запушва, ту се отпушва. А да, и гласа ми е доста дрезгав от понеделник още и пулса ми докато лежа е 80-90 при 55-60 по принцип. Днес за сега пак имам температура, ще видим как ще се развият нещата през деня.
То трябва леко да намръзнеш за който и да е вирус. Ако не ти е компрометирана имунната система, трудно те хваща. Жена ми е неваксинирани, същата работа като теб беше като симптоми - 1 към 1.
На кой ден взе да и минава на нея (ако и е минало)?
Иначе по-горе писах, че имам съмнение ама днес си направих още един тест - позитивира още преди контролата

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- Jorixa
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 G05/X1 F48
- Мечтае да кара: 911
Spit-Fire написа:sub_eleven написа:Spit-Fire написа:Еми с 2 астри и 1 бостер май май и аз го хванах за сефте, ако може да се вярва на 2-та антигенни дето си направих у нас. Все още имам доза съмнение, че е баш това защото в петък разопаковах и качвах едни мебели 2 часа на -2 градуса и бая вятър и се бях потнал като животно. Ама каквото такова.
На кой ден взе да и минава на нея (ако и е минало)?
Температурата ми мина на 3тия ден на мен. "Остатъчните" симптоми, демек хрема, умора и тн. отшумяха напълно около 10тия ден.
https://m.24chasa.bg/novini/article/10719873
После не било всичко за пари а?
Навсякъде е така дори и тук
В момента в който спре финансирането,ще изчезне и вируса
После не било всичко за пари а?
Навсякъде е така дори и тук
В момента в който спре финансирането,ще изчезне и вируса
- sub_eleven
- ентусиаст
-
Spit-Fire написа:На кой ден взе да и минава на нея (ако и е минало)?
Две денонощия беше с температура. След това нямаше вече, но постоянно се оплаква, че не се чувства добре. Вече няколко дена. Кашля сухо... Ще си прави снимка в петък.
То и аз отхрачвам все още отвреме навреме, а уж от седмица съм се оправил... Не забелязах някакви последствия при мен физически.
Идентично го изкарах като първия път, тогава беше малко по-зле, главно заради цял месец без обоняние. Иначе и тогава и сега като блъснат от влак два дена - никаква сила. Нямах температура и двата пъти, според мен защото винаги съм силно хидратиран.
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Ако няма температура а само кашля за какво ще я прави тази снимка? Или пък ако предположим, че трябва, защо ще чака чак до петък.
Аз днес пак си вдигам температура, но по-ниска от вчера. Много се надявам утре да нямам, че до колкото разбрах от познати доктори ако няколко дена стои и не се маха отиваме на антибиотици и т.н.
Аз днес пак си вдигам температура, но по-ниска от вчера. Много се надявам утре да нямам, че до колкото разбрах от познати доктори ако няколко дена стои и не се маха отиваме на антибиотици и т.н.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Spit-Fire написа:Аз днес пак си вдигам температура, но по-ниска от вчера. Много се надявам утре да нямам, че до колкото разбрах от познати доктори ако няколко дена стои и не се маха отиваме на антибиотици и т.н.
Добре де, 2 дози плюс бустерна....според теб имало ли е смисъл слагането на тези явно безполезни и недоказали се субстанции? Или мислиш, че ако го изкараш леко сега, а то така и ще стане, е благодарение на ваксините? С една дума оти ручахме жабетата, като пак сме у киреча? Тва питам.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- sub_eleven
- ентусиаст
-
Spit-Fire написа:Ако няма температура а само кашля за какво ще я прави тази снимка? Или пък ако предположим, че трябва, защо ще чака чак до петък.
Валидни са ти въпросите. И аз за първото я питах. Имало скрити пневмонии и т.н. Иначе там където иска да отиде имало час чак за тогава.
Като гледам доста е изчела по темата покрай седенето вкъщи. Само четене и мислене за скрити пневмонии = на допълнителен стрес и недобър имунен отговор.
Скорошно оздравяване, спокойно, ще се оправиш.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Джокович ще играел в един от турнирите, които уважава, в Дубай. Казали му директно с изявление да идва и че никой няма да му търси ваксина, нито на него, нито на никой друг играч.
Ако беше играл в Австралия можеше и да иде в Дубай за да почива, ама....
пак те ще намажат да приберат няколко чувала с пари за сметка на онзи нарцистичен изрод премиера на Австралия... 

- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
sub_eleven написа:Само четене и мислене за скрити пневмонии = на допълнителен стрес и недобър имунен отговор.
Аз не съм се зачитал много, но ходих на две снимки заради пустата кашлица и допълнително на пулмолог.
Трябвае доста да се внимава и с това, че измежду всичкото това се бях почувствал зле една сутрин и личната не беше на линия, та ходих в белодробната болница и там искаха да ме приемат, щото съм имал хрипове. Три дни по-късно снимка и нов преглед - нито хрипове, нито нещо на снимката.

- drevnia
- кандидат ентусиаст
-
Top Gun Maverick написа:Джокович ще играел в един от турнирите, които уважава, в Дубай. Казали му директно с изявление да идва и че никой няма да му търси ваксина, нито на него, нито на никой друг играч.Ако беше играл в Австралия можеше и да иде в Дубай за да почива, ама....
пак те ще намажат да приберат няколко чувала с пари за сметка на онзи нарцистичен изрод премиера на Австралия...
Попитали едно кенгуру:
- Как живя преди идването на Джокович?
- Ооо, зле, затворено вкъщи, няма право да излиза, няма право да се събира със себеподобни, няма право да протестира!
- А как живееш след депортацията на Джокович?
- Пак зле, но вече с чувство на благодарност!
и тва оня фена всезнайкото, където се убеждаваше сам, даже се опита и всички други да обеди, че грешна била визата излъгал в нея бла бла бла