Мечтая за....
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Re: Мечтая за....
Да доживея до пенсия, да си взема къщичка до морето в гръцко...и поне 10г да се наслаждавам, че съм пенсия 

- santorini
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Range Rover
Здраве на първо място естествено, а от материалните, след години да мога да си позволя една малка стара яхтичка да си разцъквам по средиземноморието.
- E.5KOV
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-klasse, BlueTec, 2017
За нищо материално не мечтая. Искам само здраве за мен, съпруга, дете и близки...
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Здраве и спокойствие за мен и близките ми.
Време за нещата, които обичам да правя за сметка на тези, които трябва да правя.
Ако тези са на лице се надявам да мога да реализирам и материалните - къща край софето с халенце да си прибирам таралясниците
Време за нещата, които обичам да правя за сметка на тези, които трябва да правя.
Ако тези са на лице се надявам да мога да реализирам и материалните - къща край софето с халенце да си прибирам таралясниците

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
Borymeckata написа:Имам възможност за Египет, където на брега на морето руснаците строят най-модерна АЕЦ и има изгледи да я пуснат до 5 години.
В Египет не може да се скриеш от слънцето - АЕЦ.
В студена, мрачна и мъглива Европа - слънчеви панели.
Ей ся, току що си сметнах новата сметка - 68 ст. за kWh.
Живи и здрави да са интелектите по върховете.
Мечтая за следващия потоп, да идва и да се свършва..
- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
Да попадна на тема тук, в която Йорданата да не е компетентен.
Да имам волята и времето да дочета пост от тия разтеглените на Маверика.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Сондьора написа:Да доживея до пенсия, да си взема къщичка до морето в гръцко...и поне 10г да се наслаждавам, че съм пенсия
Да не те разочаровам, но... никога не става така. 30 години да бачкаш и 10 да се излежаваш - не знам човек, който да го е направил. По принцип хората са или бачкатори, или лежачи. Щом си бачкал досега, значи си от първите. Е няма как да минеш в другия лагер, колкото и да го искаш. Ще бачкаш докато си жив или "докъде мръдаш" (както казваме по нашия край). И цял живот ще се чудиш как така някои лежат по цял ден и не им пука за нищо. Съдба, Баце...

Excellent! Steven is my name!
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Аз мечтая за повече свободно време. Имам и друга мечта - за цялото лято да мога да си оставя работата - от 15.06 до 15.09 да си се отдам на каквото преценя.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
dankata написа:Да попадна на тема тук, в която Йорданата да не е компетентен.

Това за да са ви живи и здрави роднините е най-важно, мисля няма нормален, който да не го иска..
Пожелавам го на всички.
От недостижимите мечти, мечтая България да стане нормална държава в близките 20-на години..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
След тежко изкаран Ковид преди няколко месеца включително на легло в болница освен здраве друго не ми трябва........
Сега ще ви напиша няколко реда за най-голямата ми мечта от ученическите, най-вече гимназиалните ми години. Та някъде от 80-те години на миналия век комунизма беше обхванал много здраво родината ни макар и вече да беше доста разхлабено. Та по онова време изпитвах силно негативно отношение към цялата тази система и вдъхновените и последователи. Някак си не можех да понасям разните му там чички с шкембета и недоклатени лелки партийни секретари/ки и активисти, които всячески се опитваха и промиваха мозъците на нашето поколение с простотиите които пропагандираха. Ние пък от тук от там като изпадне някое списание Некерман или Квеле гледахме, цъкахме и си викахме брей как живеят хората на Запад. Обаче някъде към края на учебната година в подготвителен клас, понеже учех немска езикова гимназия в години когато наистина много се научаваше, та баща ми който работеше в Либия ми изпрати видео. И така цяло лято изкарах в гледане на разни филми, които тогава идваха без превод, повечето на английски, тук там нещо на немски които разбирах доста добре, английските само екшън но се подразбираше какво става. При английските хващах тук-там някоя дума, обикновено такива сходни с немските с еднакво изписване но различно произношение. Та от тук първо се зароди идеята ми да науча английския до ниво с което да гледам и разбирам свободно всичко което поискам. И така в училище се записах втори език - английски, но беше само два пъти седмично и крайно недостатъчно та си взех и частна учителка като ходех и там два пъти седмично. Та след около година вече доста добре схващах какво говорят по филмите, макар че на някои актьори по трудно се разбираше. Най-много ме кефеха филмите с Чарлс Бронсън любим актьор по онова време, а само като чуех да казват в някой филм " Los Angeles" изпадах в някакво опиянение и някъде по това време се зародиха първите ми идеи и започнах тайно да си мечтая да се махна от родината и да замина за свободния свят, най вече за великата страна на неограничените възможности. Естествено за да се осъществи плана ми напъвах все повече и повече да уча английския, четях, разказвах си на глас, записхвах се на касетофона и т.н. Тези мои идеи и мечти се засилваха все повече с времето като достигнаха връх по време на т.нар. родна казарма. Да мина през граница беше изключително рисковано понеже ги охраняваха много сериозно и "нарушителите" ги застрелваха или отиваха в затвор, най-много бяха случаите с туристи от ГДР, но имаше и такива които минаваха. Та плана ми беше да завърша институт, специалност Сондиране и добив на нефт и газ с която лесно и бързо се излизаше в Либия, да поизкарам някакви $ с които, като ги има човек пускаха на едни екскурзии по Дунав до Австрия и от там директно в Американското посолство да искам убежище. Добре ма 89 комунизма се срина и виждах как тази моя мечта рухва, почнах някак си да се примирявам, че явно съдбата така е решила да стане. После вече си имах работа, пътувах по чужбина, купих си апартамент ново строителство, докарах си от Германия изключително запазена Е34 525i и се бях установил някак си. Но в един момент дойде голямата изненада, когато спечелих зелената карта от лотарията в смисъл въобще не знаех дали съм сигурен, че искам вече да тръгна за където и да било, замислях се, насмалко дори да се откажа. Но точно тогава дойде жан-виденовата зима, положението беше изключително трагично и все пак тръгнах, та това е.
P.S. С някои колеги като Боримечката и други пишещи тук сме горе-долу набори и от едно поколение, та се надявам поне те да ме разберат, пък за другите не знам.
Сега ще ви напиша няколко реда за най-голямата ми мечта от ученическите, най-вече гимназиалните ми години. Та някъде от 80-те години на миналия век комунизма беше обхванал много здраво родината ни макар и вече да беше доста разхлабено. Та по онова време изпитвах силно негативно отношение към цялата тази система и вдъхновените и последователи. Някак си не можех да понасям разните му там чички с шкембета и недоклатени лелки партийни секретари/ки и активисти, които всячески се опитваха и промиваха мозъците на нашето поколение с простотиите които пропагандираха. Ние пък от тук от там като изпадне някое списание Некерман или Квеле гледахме, цъкахме и си викахме брей как живеят хората на Запад. Обаче някъде към края на учебната година в подготвителен клас, понеже учех немска езикова гимназия в години когато наистина много се научаваше, та баща ми който работеше в Либия ми изпрати видео. И така цяло лято изкарах в гледане на разни филми, които тогава идваха без превод, повечето на английски, тук там нещо на немски които разбирах доста добре, английските само екшън но се подразбираше какво става. При английските хващах тук-там някоя дума, обикновено такива сходни с немските с еднакво изписване но различно произношение. Та от тук първо се зароди идеята ми да науча английския до ниво с което да гледам и разбирам свободно всичко което поискам. И така в училище се записах втори език - английски, но беше само два пъти седмично и крайно недостатъчно та си взех и частна учителка като ходех и там два пъти седмично. Та след около година вече доста добре схващах какво говорят по филмите, макар че на някои актьори по трудно се разбираше. Най-много ме кефеха филмите с Чарлс Бронсън любим актьор по онова време, а само като чуех да казват в някой филм " Los Angeles" изпадах в някакво опиянение и някъде по това време се зародиха първите ми идеи и започнах тайно да си мечтая да се махна от родината и да замина за свободния свят, най вече за великата страна на неограничените възможности. Естествено за да се осъществи плана ми напъвах все повече и повече да уча английския, четях, разказвах си на глас, записхвах се на касетофона и т.н. Тези мои идеи и мечти се засилваха все повече с времето като достигнаха връх по време на т.нар. родна казарма. Да мина през граница беше изключително рисковано понеже ги охраняваха много сериозно и "нарушителите" ги застрелваха или отиваха в затвор, най-много бяха случаите с туристи от ГДР, но имаше и такива които минаваха. Та плана ми беше да завърша институт, специалност Сондиране и добив на нефт и газ с която лесно и бързо се излизаше в Либия, да поизкарам някакви $ с които, като ги има човек пускаха на едни екскурзии по Дунав до Австрия и от там директно в Американското посолство да искам убежище. Добре ма 89 комунизма се срина и виждах как тази моя мечта рухва, почнах някак си да се примирявам, че явно съдбата така е решила да стане. После вече си имах работа, пътувах по чужбина, купих си апартамент ново строителство, докарах си от Германия изключително запазена Е34 525i и се бях установил някак си. Но в един момент дойде голямата изненада, когато спечелих зелената карта от лотарията в смисъл въобще не знаех дали съм сигурен, че искам вече да тръгна за където и да било, замислях се, насмалко дори да се откажа. Но точно тогава дойде жан-виденовата зима, положението беше изключително трагично и все пак тръгнах, та това е.
P.S. С някои колеги като Боримечката и други пишещи тук сме горе-долу набори и от едно поколение, та се надявам поне те да ме разберат, пък за другите не знам.
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Да са здрави децата, да си намерят хубав път в живота и така. За мен същото. Здрави да сме. Иначе къще на брега на морето в Гърция не отказвам...ма нема паре да го ева.
ПП Между другото искам още едно дете..пусто ЕГН обаче.
ПП Между другото искам още едно дете..пусто ЕГН обаче.
Последна промяна Моджо на 20 Яну 2022, 18:17, променена общо 1 път
Хм,хм...
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Здраве на всички близки, наследници , добра жена и това е. Всичко друго са глупости, по които колкото повече се заглеждаш, толкова повече потъваш. Няма нищо по-хубаво от яко еване сред природата. Това идва горе долу на символична цена (на фона на смяна на масло на ново БМВ) 

- STEVAL
- кандидат ентусиаст
-
Bogat-Beden написа: мечтая България да стане нормална държава в близките 20-на години..
Ей това е мечта и то неосъществима

- mfandakov
- младши ентусиаст
-
Значи след здравето си мисля и за..
-100 000 японци да се преселят тук/островът им е тесен
/и да научат малко и месните на работа.
-200 пенсионирани немски съдии да дойдат в българските съдилища.
-5000 също немски пенсионирани полицаи да дойдат тук в полицията.
А и....Ицето да се върне
-100 000 японци да се преселят тук/островът им е тесен

-200 пенсионирани немски съдии да дойдат в българските съдилища.
-5000 също немски пенсионирани полицаи да дойдат тук в полицията.
А и....Ицето да се върне

В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!
- turieca
- кандидат ентусиаст
-
За бонуси ли го търсиш

40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3