Емиграция. Англия или немскоговоряща държава?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

Re: Емиграция. Англия или немскоговоряща държава?

Мнение от alx » 06 Яну 2022, 7:59

alekangg написа:Никъде в света не глобяват за 1км над ограничението, сега някой чул недочул в друг въпрос.
Да не говорим, че 90% от колите умишлено показават малко по-висока скорост от реалната точно заради това.

Показват че като сложиш зимните гуми да е точно ;)
алекс
трабант 601с
разни други возила

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 06 Яну 2022, 14:15

Няма проблем. 14:11 часа, детето точно заспа, аз се мъча да работя от вкъщи, майсторът на комшиите започва да кърти. Уникалничко.

Как на Ганьо ще му хрумне въобще, че от 14:00 до 16:00 часа не е най-доброто време за къртене. Швейцарците били зле, щото спазвали правилата, а ние сме уникално яки, щото "Ша прая кот си искам, уе, еййй" :mhihi:

P.S. Ще си останем най-зле по-всички показатели в Европа, щото сме най-големите примати...
Последна промяна zAcK на 06 Яну 2022, 14:21, променена общо 1 път
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 06 Яну 2022, 14:18

Te швейцарците затова пикаят седнали, да не правят шум :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ПС ЕЖК или по-точно един преател ми го каза :mhihi:
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 06 Яну 2022, 14:22

cod-cdbp написа:Te швейцарците затова пикаят седнали, да не правят шум :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ко :?:

Туй не го разбрах. :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 06 Яну 2022, 14:30

cod-cdbp написа:Te швейцарците затова пикаят седнали, да не правят шум :mhihi: :mhihi: :mhihi:

За швейцарците не знам, но две приятелки които учиха в немско и имаха съквартиранти мъже, всичките пикаят седнали. С единия съм го обсъждал това като съм бил на гости там, за тях тва си е съвсем нормално и от деца така ги учат... :dunno:

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 06 Яну 2022, 14:37

Изостанала работа :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 06 Яну 2022, 14:45

В D-A-CH региона е масово това с мъжете, които пикаят седнали, пичове! Недейте сЪ смя! :mrgreen:
В някоr турбо-гига-мега енерго-ефективни офис сгради даже капаците на тоалетните чинии като ги вдигнеш и започват да пищят! Уж от гледна точка хигиена се правело, че като пикаеш прав и пръскало много и разходите за почистване на годишна база дрън-дрън нещо си. :kuku: :kuku: :kuku:
Винаги съм знаел, че са страшни стотинкари, но това вече е прекалено!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 06 Яну 2022, 16:51

alekangg написа:Никъде в света не глобяват за 1км над ограничението, сега някой чул недочул в друг въпрос.
Да не говорим, че 90% от колите умишлено показават малко по-висока скорост от реалната точно заради това.
Аз съм чул-недочул. Доскоро си пазех фиша, при ограничение 80 км/ч, аз съм карал с 81 км/ч. 15 или 20 франка ме глобиха, преди околко 10 години. Спря ме полицай, не беше камера.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 LCI 320d XDrive ex E46 330xd
Мечтае да кара: Porsche Cayenne, BMW X5

Мнение от kasho » 06 Яну 2022, 17:24

b_u_b_o написа:За швейцарците не знам, но две приятелки които учиха в немско и имаха съквартиранти мъже, всичките пикаят седнали. С единия съм го обсъждал това като съм бил на гости там, за тях тва си е съвсем нормално и от деца така ги учат... :dunno:

WTF... От 8+ години съм в Германия и за първи път го чувам това. В кенефа на работа си има писоари и хората си пикат прави на тях. Сега като някой влезне в кабинката за сранье не знам какво прави там, не им светя, ама писоарите си се ползват доволно и мъжете си пикаят в тях като пичове...

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 06 Яну 2022, 17:34

между другото да пикаеш седнал не е лошо... не съм опрял още до там, но направете си един ескперимент (за мъжете де :ok: ) - измийте плочките на пода на банята и около тоалетната. изпикайте се и и след това угасете лампата и светнете с черна лампа - урината е -навсякъде- по пода, по стените, около колената ви.... та ония не са толкова глупави...
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 LCI 320d XDrive ex E46 330xd
Мечтае да кара: Porsche Cayenne, BMW X5

Мнение от kasho » 06 Яну 2022, 17:37

От хигиенна гледна точка съм съгласен с теб. Обаче пикането прав си е символ на мъжественост от най-древни времена :bchug:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 06 Яну 2022, 17:41

Аз му казах на ЗАК че ще се научи да пикае седнал в Германия . Той може и да е сметнал че е майтап ама не е . Германците имат някаква мания за хигиена , считат че като пикаеш прав пръскат микро капки урина в цялата баня . Не съм разправял какъв скандал имах с една пикла там дето съм пикал прав. Те там само така правили ... :kuku: Казах и да си ходи на майната , ше пикам както искам . :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 06 Яну 2022, 17:52

alx написа:между другото да пикаеш седнал не е лошо... не съм опрял още до там, но направете си един ескперимент (за мъжете де :ok: ) - измийте плочките на пода на банята и около тоалетната. изпикайте се и и след това угасете лампата и светнете с черна лампа - урината е -навсякъде- по пода, по стените, около колената ви.... та ония не са толкова глупави...

Ако ще изпадаме в подробности, може да почнете и да пускате капака на тоалетната преди да пуснете водата. Щото ако четката ви за зъби не седи прибрана в шкаф, а е на открито...имам лоша новина за вас. :mhihi: Пръските от пускането на водата летят из цялата баня и познайте какво има в тях...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 06 Яну 2022, 17:58

Пръските от пускането на водата летят из цялата баня и познайте какво има в тях..

Най вероятно нещо което си ял предния ден ..? :roll:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 06 Яну 2022, 19:28

По буквално опикаване и осиране на тема до момента май не е имало :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Само не доказвайте пак, че сме най-умни, а ония там какви тъпаци са, че ще ми дойде в повече :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата