Криптовалути

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Re: Криптовалути

Мнение от TNT » 04 Яну 2022, 18:52

Споко, януари сме, ще има още промоция :lol:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 05 Яну 2022, 23:41

Бих казал, че е вечер за покупки, но има голям шанс да се изсипе до 40, така че умната :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 06 Яну 2022, 0:27

Под 40 като слезем тия дни (според мен), ще е голяма касапница. Тогава може да се мисли за купуване според мен.
На 40 не виждам как ще спре на този етап аз.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 06 Яну 2022, 1:17

https://youtu.be/yZSywFM2oTw
Данчо шорта от бик пак си стана...Данчо шорта. :mhihi:
Накрая обяснява нещо много хубаво за Тетера, което аз се чудя кога ли ще стане, а не дали. Понеже там едни хора напомпаха пазара с тоя Тетер и акхоратабго разпродадат, познайте какво ще стане с пазара. :mhihi:
Вчера случайно или не ми писа тоя, който продава за онзи с много Тетер и както никога досега ми предложи да купя на 2%-та комисионна...в моя полза. :mhihi: Викам давай на един там, който беше писал в групата, че твърси 50к бил дал, но което е по-интересено, каза че сега имал много, а септември го беше свършил! Тоест според мен вчера поради някаква причина са почнали да разтоварват. Едва ли са имали и формация какво ще реши феда и т.н.
Ах, ако може Данчо шорта да се окаже прав и направо да си влезем в Беър маркет, с целия този смешен Бул рън, който би бил дотук ако приключи и с цялото това разочарование, което ще го има сред Биткойн, очаквам да падне за пръв път под цената от стария връх. Много хора ще се откажат от него и познайте, това няма да са хора влезнали по върховете както 2013-та и 2017-та защото сега нямаше такива върхове. А такива вярвали в него доста време. И ако това стане...обратно на 10-15к. максимум. Понеже може и на ниво под копачи. А дано. Ще ме е яд, че не съм продал на 67 като се колебаех леко, после на 56 пак, но пък ще мога да напълня както трябва. Етерът направо ще се върне на 100 доларес. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 06 Яну 2022, 1:33

Top Gun Maverick написа:... Етерът направо ще се върне на 100 доларес. :mhihi:

Туй няма да стане, ама ако стане, ще си купя етери за 2-3 валидатора тоя път :ok:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 06 Яну 2022, 7:47

Оф, няма да стане ли...ти само изчакай дори един от рода на Майкъл Селър да не може да плаща кредитите си с които купува на 40+, да продаде едно хубаво количество(срива цената веднъж)и на тримесечието да го обяви публично(да я срине втори път)и тогава да видиш щом хората разберат, че единия повтарял като папагал едно и също се е оказал в такава ситуация какво ще се случи. Само един. А дали така доминото няма да се обърне? Аз рискувам и оставам, нищо няма да продавам защото както съм казвал, това ми е застраховката, че влака няма да тръгне стабилно нагоре без мен. Но ако падне и съм под вода, от това по-хубаво няма да е. :mhihi:
Между другото Биткойна събори към 7-8 процента, изненадва ме, че алтовете засега държат само 9-10-12%-та спад. Снощи си рекох, че който има алтове, но реално не може да вземе решение ще слизаме ли стабилно надолу или не, просто ще ги обърне в Биткойн. Вероятно има и такива, но явно има и вярващи в тия шитни, че са нещо повече от спекула. А реално всичко е такова, колкото и да ни убеждават в противното.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f01
Мечтае да кара: r230

Мнение от grkv » 06 Яну 2022, 8:58

Top Gun Maverick написа:Оф, няма да стане ли...

Много го искаш тоя беър, ей... ако може още утре да се пльосне по очи :lol:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 06 Яну 2022, 9:10

Ами...реално искам, но това не го казвам на база желания, нито очаквания, понеже очаквам ново изкачване въпреки всичко. Просто казвам какво ще стане според мен ако се окаже, че беъра е почнал вече. Иначе не действам на база желания, готов съм и за двата варианта.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 06 Яну 2022, 10:35

grkv написа:
Top Gun Maverick написа:Оф, няма да стане ли...

Много го искаш тоя беър, ей... ако може още утре да се пльосне по очи :lol:

Еми като беше 5-15к и тука се обясняваше за пирамиди и фараони, ся се чакат пак такива цени :mhihi:
Изображение

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 06 Яну 2022, 11:25

Пак казвам, не чакам. Чакам да се вдигне и да разкеша, пък после вече така или иначе ще дойде някаква ниска цена. Но е хубаво да има и такава опция ако сега тръгне надолу всичко човек. Та аз просто си я имам и бих бил по-доволен просто.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 06 Яну 2022, 12:40

С Planetwatch занимава ли се някой ? Доста по-лесно от Хелиума и пак се правят някакви пари от него.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 06 Яну 2022, 12:53

В другата тема :wave: viewtopic.php?f=4&t=443733

П.П. Някой ползва ли Vivid карта ? Как се разбира с крипто борсите, SEPA преводи към тях и т.н. ? Революта само влошават условия от години :no: Блазнят ме нещо cashback промоциите във Вивид. 12% в Shell звучи привлекателно :lol: 0,29-0,30лв отстъпка на литър се пада!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320d, E46,150 hp, 2002, automat
Детайли за колата: facelift

Мнение от xaxo » 06 Яну 2022, 15:15

TNT написа:В другата тема :wave: viewtopic.php?f=4&t=443733

П.П. Някой ползва ли Vivid карта ? Как се разбира с крипто борсите, SEPA преводи към тях и т.н. ? Революта само влошават условия от години :no: Блазнят ме нещо cashback промоциите във Вивид. 12% в Shell звучи привлекателно :lol: 0,29-0,30лв отстъпка на литър се пада!

Аз за Binance картата не можах да разбера някой ползва ли я и има ли проблеми с рзплащанията на физически ПОС в БГ, дето баш с крипто е свързана, а тук играчи бол.. дано някой ти върне за Вивид.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 06 Яну 2022, 15:20

Сега е моментът на 39-41k да обърне тренда.... :D :D :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 06 Яну 2022, 16:31

xaxo написа:Аз за Binance картата не можах да разбера някой ползва ли я и има ли проблеми с рзплащанията на физически ПОС в БГ, дето баш с крипто е свързана

Само купуваме още :mhihi: Аз лично само Револют съм зареждал с Бинанс картата, на ПОС и банкомат не съм пробвал. Но доколкото чета... първоначално трябва с чипа да се вкара и въведе ПИН код, после нямало проблем.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата